Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2009, 09:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Neznam šta mi je draže...Ruud što je dao gol il Benzema...to je trebalo...malo za sampouzdanje...
Ronaldo 4 utakmice 6 golova....nije loš ovaj Gay,Pickonja,Šminker :?
Ajde dok je bio u Manchesteru i ti si ga isto tako nazivao - I svi ... Sada nesto glumite tu frajere ! Svaki vam je igrac dobar kada igra za vas , cim je negdje drugo ****.. Navijam za Liverpool ali sam uvijek govorio kako je uz Rooneya , Gerrarda , Torresa , Drogbe , Lamparda i Fabregasa najbolji igrac ( Bio ) EPL ....
Samo da se ispravim....odakle tebi ideja da sam govorio da je ****..šta pričaš bezveze...igrač koji postigne 31 gol u Premier Ligi Engleske sam uvijek smatrao među najboljim igračem na svijetu..hajde ti lijepo na temu Liverpool...pa diskutuj ko je kriv za loše rezultate...Ameri il Benitez...zašto Leiva igra...koje bolji Benayun ili Babel..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 sep 2009, 10:13

slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2009, 11:10

TheManiacs je napisao/la:slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I šta s tim :?:
Da je bar smješno pa hajde...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 21 sep 2009, 11:32

Tebi nije.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 sep 2009, 11:46

ruud van nistelrooy povrijeden opet

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 sep 2009, 12:39

Ruud Van Nistelrooy opet ozlijeđen

Nizozemski napadač madridskog Reala Ruud van Nistelrooy (33) ozlijedio se u dvoboju trećeg kola španjolske nogometne lige protiv Xereza na Santiago Bernabeuu.

U igru je veliki Nizozemac ušao u 80. minuti. Do kraja je stigao asistirati za gol Benzeme te zabiti sam za 5-0. Stigao se, međutim, i ozlijediti. Teren je napustio s neugodnom boli u mišiću lijeve natkoljenice.

Gol koji je zabio bio je prvi njegov pogodak od utakmice protiv Juventusa u skupini Lige prvaka prošlog listopada.

opet opet i opet :( :( da se hoće oporaviti što brže
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 21 sep 2009, 12:53

jeebem ti xerez, ko da su talijani, covjek se samo vratio a oni odmah udaraju ko budale :S

kako mi je zao ruuda
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 sep 2009, 13:00

RuudVanGoal je napisao/la:jeebem ti xerez, ko da su talijani, covjek se samo vratio a oni odmah udaraju ko budale :S

kako mi je zao ruuda
sam se povrijedio prilikom suta

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 sep 2009, 16:30

Ruud van Nistelrooy je postigao taj peti gol za Real Madrid sinoć protiv Xereza, ali je utakmicu završio sa ozljedom.

Ovaj veteran je ušao u 80 minuti kao zamjena za Cristiana Ronalda koji je bio strijelac dva gola, i postigao je svoj prvi gol u dresu Reala ove sezone, nakon što je posljednji put zatresao mrežu Juventusu u Ligi prvaka. Sigurno su vijesti oko povrede loše i za njega i za navijače koji su očekivali da će se vratiti stari Ruud van Gool, ali prema procjenama ljekara, neće biti na raspolaganju treneru narednih šest nedjelja :evil: :roll:

Perez: Realov je dug 327 milijuna eura

Na nedjeljnome godišnjem zasjedanju Skupštine sportskog društva Real Madrid predsjednik Florentino Perez objavio je da je društvo u dugu od 327 milijuna eura...

Najvećim dijelom eksploziju na rashodovnoj strani prouzročili su prošloljetni transferi, na koje je Real potrošio 250 milijuna eura.
Prolazimo kroz osjetljivo razdoblje zbog svjetske financijske krize. Morali smo riskirati i uložiti značajna sredstva u jačanje momčadi, što objašnjava iznos duga - rekao je zastupnicima u skupštini novi predsjednik.

Istom je prilikom skupština potvrdila proračun društva za sljedeće jednogodišnje razdoblje. On iznosi 422 milijuna eura i Perez se nada da će biti ostvaren bez rebalansa. Trebala bi ga ostvariti upravo momčad ispunjena zvijezdama, koja bi naslovima i atraktivnom igrom tek trebala početi zarađivati novac.

Zbog toga je Perez izrazio nadu da će za 12 mjeseci smanjiti dug na 210 milijuna eura.

Unatoč golemom minusu, koji će u slučaju neuspjeha zaprijetiti opstojnosti najtrofejnijeg kluba na svijetu, Perez planira nove investicije. Skupštinarima je najavio izgradnju zabavnoga tematskog parka u blizini madridske zračne luke Barajas, koji bi “reflektirao bogatu i slavnu povijest društva”.

Također je najavio radove na proširenju kapaciteta Santiago Bernabeua, stadiona koji je, kao jedan od rijetkih primjera u svijetu, ostao na području širega gradskog centra.

preuzeto sa Nogometnog magazina

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 21 sep 2009, 20:51

Wolverine je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:jeebem ti xerez, ko da su talijani, covjek se samo vratio a oni odmah udaraju ko budale :S

kako mi je zao ruuda
sam se povrijedio prilikom suta
ebes ga stara

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 sep 2009, 20:52

.....neće biti na raspolaganju treneru narednih šest nedjelja :( :(
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 sep 2009, 09:45

Ajde sta kukate, imate opet jos 6 napadaca na raspolaganju, kod nas u zamjeni samo Pedro i Jeffren na raspolaganju heh. E jedva cekam da vas vidim protv Viljareala sutra, da vidimo kako se ponasate protiv ozbiljnijih ekipa. Mislim onako realno, uz sav respekt prema lijepom napadackom nogometu koji igrate, da opet nista necete osvojiti, fali vam cvrstine jos uvijek. Ovaj tim Reala podsjeca me na Barcu iz onog vremana Rivalda, Kluiverta, Figa, Owermarsa, Enriquea... Igrali su najljepse na svijetu, al odbrana je pucala po savovima pocesto. Mislim da bi vas engleski timovi ili Inter mogli izbaciti iz lige prvaka, a u primieri cete opet biti iza nas. Jbg, u napadu i veznom redu smo tu negdje, iako je opet nasa prednost zbog uigranosti , al u odbrani ste puno slabiji pa cete sigurno imati velikih problema protiv ozbiljnijih ekipa u Primieri i Ligi prvaka. Jedino u sta se mozete uzdati je demotiviranost i zajebavanje Barce (kao kad ste osvojili onu titulu s Capelom, koju smo vam zbog neozbiljnosti mi poklonili realno), ili u drugom slucaju mozete osvojiti ako kod nas bude dugotrajnih povreda glavnih igraca. U svim drugim slucajevima i vi i svi drugi u Ligi prvaka mozete nam samo gledati u ledja.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 sep 2009, 12:50

Romariooo: nema veze koliko imamo napadača....Ruud van Nistelrooy je pokazao da je potreban realu, na prvoj utakmici poslije povrede zabio je gol

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2009, 12:56

Ruud je gol mašina, njemu je dovoljno 10 minuta da zabije gol. Ima fenomenalan osjećaj za gol, još kad bi jednu utakmicu odigrao u tandemu sa Raulom bilo bi to ljepota za oči.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 sep 2009, 13:54

Ja ne mogu da vjerujem da neko raspravlja o RVN na jedan negativan nacin.slikaKakvo je to ponasanje? To je najbolji napadac kojeg Real ima, pa cak i u ovim godinama. Te povrede ga sprijecavaju da normalno igra, a garantujem da bi bio u prvoj postavi svaki put samo da je zdrav. Ne mislim samo na Real, nego na bilo koju ekipu. Rijetki su takvi napadaci.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2009, 13:58

Ruud van Nisterlooy je klasa to se ne spori,ali je zasao u godine i lako se povredjuje :cry:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 sep 2009, 17:51

Da jeste, u Manchesteru dok je igrao bio je kralj, ono malo sto je za Real odigrao, odigrao je extra. Jedan od najboljih napadaca u svijetu u zadnjih 20 godina definitivno, hladnokrvni egzekutor heh. Ali nema smisla zaliti za njim, njegovo vrijeme je vec proslo. Falit ce Realu takav jedan klasicni spic, mislim da Benzema nije ta klasa definitivno, niti ce ikad biti, Higuain takodje, a Raul je isto tako daleko od tog nivoa i zbog godina sve je dalje i dalje. Mi srecom imamo Ibru, kojem Realovi napadaci u ovom trenutku nisu ni do koljena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 sep 2009, 17:54

mislim da je higuain najbolji od tih napadaca raul je star ko grcka i mjesto mu je na klupi a benzema i higauin u napad !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 sep 2009, 18:08

Romariooo je napisao/la:Da jeste, u Manchesteru dok je igrao bio je kralj, ono malo sto je za Real odigrao, odigrao je extra. Jedan od najboljih napadaca u svijetu u zadnjih 20 godina definitivno, hladnokrvni egzekutor heh. Ali nema smisla zaliti za njim, njegovo vrijeme je vec proslo. Falit ce Realu takav jedan klasicni spic, mislim da Benzema nije ta klasa definitivno, niti ce ikad biti, Higuain takodje, a Raul je isto tako daleko od tog nivoa i zbog godina sve je dalje i dalje. Mi srecom imamo Ibru, kojem Realovi napadaci u ovom trenutku nisu ni do koljena
Razlika između Ibrahimovića i Benezeme....Benz 21..Ibra 27,28....to nije mala razlika...kažeš da neče nikada biti klase...pa Benzema je zadnje dvije godine je postigao oko 50 golova...sa svojih 19,20 godina...
Higuain koga svi osporavaju sa svojih takođe 21 godine...alo...samo 21 godišnjaci...u prošloj sezoni je postigao 22 gola..pa ko još ima takve mlade kvalitetne napadače...več sada...a za par godina...23,24 godine...bit če među 5 najboljih napadača ako ne i najbolji jedan od njih...

Ruud je klasa....koji može u svojoj 32,33 godini kao starter poentirati oko 25 pa i više...a Raul če nakraju godine imati oko 20 golova...ja se nebrinem za napadače...Negredo koji je na posudbi postat če igračina...a postoje i u Castilji buduči napadači Reala..

Raul Ruiz...zapamti te to ime....

Za mene je Ruud-Raul tandem najbolji...to je moje subjektivno mišljenje....
A do godine zamjenit če ih tandem Benzema-Higuain...koji če obilježiti jedno desetlječe...nesumjam uopšte..

Ibra je možda kvalitetniji od svih ovih napadača...ali...Ibra je instant rješenje...dok su benzema i pipita zalog za budučnost...

EDIT:Crni nediraj mi Raula

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 22 sep 2009, 18:45

Trasimaco je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da neko raspravlja o RVN na jedan negativan nacin.slikaKakvo je to ponasanje? To je najbolji napadac kojeg Real ima, pa cak i u ovim godinama. Te povrede ga sprijecavaju da normalno igra, a garantujem da bi bio u prvoj postavi svaki put samo da je zdrav. Ne mislim samo na Real, nego na bilo koju ekipu. Rijetki su takvi napadaci.
"Ruud is one of the most profilic strikers this game has ever seen" - George Best

To dovoljno govori da je covjek jedan od najboljih napadaca koji je ikad igrao, a Ibra, Benzema, Higuain i jos njih nekolicina zajedno nemaju nogometnog znanja koliko ima Ruud ;)

Raul_64, sad vec 65 :D je rekao slijedece
Ibra je možda kvalitetniji od svih ovih napadača...ali...Ibra je instant rješenje...dok su benzema i pipita zalog za budučnost...
i ovo je istina - samo pitanje je dokle ce Higuain trpiti da sjedi na klupi ;)

A Barcelonini navijaci mozda nece priznati, ne mozda nego vjerovatno, i ovo ne kazem za sve nego ih ima nekolicina na forumu sto su tako govorili od prvog dana kad sam ja stigao na forum, ali uglavnom su tvrdili kako je Eto'o najbolji napadac na svijetu :D dok se nije pocelo spekulirati oko dolaska IBrahimovica ;)
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.