HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
GradKamena
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ja samo znam na utakmici na kojoj ti redar trga transparent da treba bit sta je bilo,i trebalo ih je i vise namlatit,i zato mi ga more popusit ko god ronca na utakmicu protiv siraka,najveci krivci deltici pa iza njih uprava sto je postavila one debile.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Dobro sve to stoji neko voli manje neko više, neko tu dolazi samo da bude viđen ali ja pitam jei generalno bolje bacati topovske udare u teren ili pokušati na neki drugi način pomoć klubu barem od tih ljudi koji ga vole??
Ja ovde nemogu da provarim par nasih navijaca,po onom sto pisu zadnjih par mjeseci,citam ovaj forum od nastanka,imao sam i prije racun,pa dosadila borba sa vjetrenjacama,pa kontam ajde malo cu opet,samo sto su sad vjetrenjace iz mog tabora,koji se ovde ulizuju i idu niz dlaku onima koji bi voljeli da nas nema,da nepostojimo,pravdaju se ostalim,zugaju na navijace,igrace...gledam onaj snimak na ss koreografije Ultrasa,neki "gospodin"stekno se u loze i **** navijacima majku,govori kako je to Dzida sve rastjero,kako je fino bez njih.E da mi samo bilo biti u blizini,nebi ga vise taj dosao na stadion.Koliko ih je sa zapada ostalo kad su ih igraci dosli pozdravit poslije utakmice.Pa nako od oka10-15 !ZrinjskiMostar je napisao/la:Dobro sve to stoji neko voli manje neko više, neko tu dolazi samo da bude viđen ali ja pitam jei generalno bolje bacati topovske udare u teren ili pokušati na neki drugi način pomoć klubu barem od tih ljudi koji ga vole??
- hskzmostar
- Kontakt:
Lillard cobane idi prati europske velikane,sta ti znas koliko sam puta ja na utakmicu otisao i bio sa ultrasima dok sam mladji bio dok si ti drkicu bacao na ajduka i dinama jeb...te oni!mars seljak
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
ti ces govorit o ljubavi preka klubu drka.s an Neymara i Barcelonu jeb..te oni hajvanu!hskzmostar je napisao/la:Lillard cobane idi prati europske velikane,sta ti znas koliko sam puta ja na utakmicu otisao i bio sa ultrasima dok sam mladji bio dok si ti drkicu bacao na ajduka i dinama jeb...te oni!mars seljak
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ne kontam te šta si htio reći, ostali smo ti i ja i možda nas 13 i ??
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Vidi sto se upalio. Znaci pogodio sam di treba 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
idemo dalje sve ok. Tu smo gdje smo iduću sezonu ulazimo s još jačim igračkim kadrom i što je još bitno s novim vrlo jakim sponzorima.
Nema potreba da vrijedjas covjekahskzmostar je napisao/la:Lillard cobane idi prati europske velikane,sta ti znas koliko sam puta ja na utakmicu otisao i bio sa ultrasima dok sam mladji bio dok si ti drkicu bacao na ajduka i dinama jeb...te oni!mars seljak
Idemo dalje: "Što će Zrinjski napraviti u posljednjih šest kola tek ćemo vidjeti, ali 53 boda nakon 24 kola nismo imali nikada u klupskoj povijesti. U osvajanju prve titule 2005. bili smo na 49 bodova, četiri godine kasnije imali smo bod više, dok smo u borbi za treći naslov prvaka 2014. godine bili na 46 bodova"GradKamena je napisao/la:Zrinjski je utakmicom sa Borcem izjednačio, te danas drži i gradi novi klubski rekord od 44 utakmice bez poraza na domaćem terenu. Od tog Travanjskog dana i poraza od Čelika, samo jedan klub u Premijer Ligi ima čast reći da nije izgubio kući ni jednom u zadnje 3 godine, a to je naravno - HŠK Zrinjski. Bravo majstori !!!
-
PiazzaGrande
Care, daj reci koju o tim novim sponzorima, imaš li kakav info, ne moraš o konkretnim imenima, više me cifre zanimajumiki651 je napisao/la:idemo dalje sve ok. Tu smo gdje smo iduću sezonu ulazimo s još jačim igračkim kadrom i što je još bitno s novim vrlo jakim sponzorima.
Volim te bola'!
Pa recimo okvirno koliko sad daje prvi sponzor, budući prvi barem duplo jači iznos..
-
PiazzaGrande
Uhhh...na putu smo da postanemo vrlo ozbiljan klub...miki651 je napisao/la:Pa recimo okvirno koliko sad daje prvi sponzor, budući prvi barem duplo jači iznos..
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Može li Toni Jović biti pojačanje za Zrinjski, Marinović ga je u petak spomenuo na pressu, je li to možda neki nagovještaj mogućeg angažmana ili je bolje da Crnog vratimo...
Volim te bola'!
Bolje Tonija dovest ako se ikako može. Crnova nebi iz više razloga a najveći je jer je sam izjavio da nema motiva više za ovu ligu, što je i istina ako se pogledaju njegove igre u Širokom.
Čak je i supruga Jasmina Mešanovića stavila na instagram onu sliku dimne zavjese Ultrasa od jučer 
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Odg: HŠK Zrinjski
gdje treba ne di !Lillard je napisao/la:Vidi sto se upalio. Znaci pogodio sam di treba
Idi prati Barcu eno upala ti u krizu a kani se Zrinjskog,ako ti podrzavas svaki put novcane kazne radi navijaca onda mislis da Zrinjski ima Barcin proracun !
I da ne zaboravim, sretan rođendan Ultrasima... 
Samo Zrinjski može biti prvak
kakva Sloboda ili Sarajlije
A za novu sezonu nam dolazi Marko Pjaca,
Mamić hoće da momak očvrsti po ovim terenima kao nekad Luka Modrić
kakva Sloboda ili Sarajlije
A za novu sezonu nam dolazi Marko Pjaca,
Mamić hoće da momak očvrsti po ovim terenima kao nekad Luka Modrić
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Ultrasi sretan Vam 22 rođendan, sramota je sta pojedinci pisu o nasim navijacima.. momci giljaju po citavoj bih, nailaze na probleme gotovo na svakom gostovanju, cak je i protiv sirokog utakmica visokog rizika, a da ne govorim o ostalim gostovanjima.. pogodila vas jedna parola i par topovskih, smijesno pa niste na balet dosli.. i nemojte pisati svasta kad ne znate sta je bilo protiv siraka i ko je zakuho problem, najlakse je osudjivati..
naravno cestitke na pobjedi, sad idemo i radink dobit
naravno cestitke na pobjedi, sad idemo i radink dobit
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.