Rekonstrukcija stadiona u BiH

phillies
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la phillies » 02 apr 2026, 16:45

Cini mi se da na Grbavici nisu prihvatili da njihov stadion postane nacionalni ? Bar je takva prica kruzila.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 02 apr 2026, 17:06

klasik je napisao/la:
02 apr 2026, 16:36
A ja onako razmisljam, da li je isplativije ulozit te pare u zapad Grbavice (ako je to ona glavna tribina, koji bi se onda tu kapacitet dobio, sa zavrsenim i jugom, plus vrijeme izgradnje mislim da bi bilo puno krace.
Il ipak mora bit Zenica i Bilino.
Pa Sarajevo je po ko zna koji put pokazalo da nemaju bas neki interes da reprezentacija igra u glavnom gradu. Trebali su samo zemljište obezbjediti,toliko se trazilo od njih i stadion bi se gradio u Sarajevu. Isto tako nisu željeli dati zemljište za trening kamp i kamp se izgradio u Zenici koja je zemljiste dala besplatno i obezbjedila sve priključke za objekat.
I onda ce opet neko doći i napisati da je Vico kriv sto reprezentacija ne igra u Sarajevu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Marsiano
Kontakt:

Post Postao/la Marsiano » 02 apr 2026, 18:07

klasik je napisao/la:
02 apr 2026, 16:36
A ja onako razmisljam, da li je isplativije ulozit te pare u zapad Grbavice (ako je to ona glavna tribina, koji bi se onda tu kapacitet dobio, sa zavrsenim i jugom, plus vrijeme izgradnje mislim da bi bilo puno krace.
Il ipak mora bit Zenica i Bilino.
Vi samo razmisljate da se ulozi, pa de ulozite nesto. Kod nas sve sto se izgradilo je finansirano od grada ili smo sufinansirali. Nema gorih od vas manijaka, vi ste najveci cigani majke mi. Bas me covjek izbaci iz takta. Kako vas vise nije sramota **** majku eto
Dize se prasina ⚫️🔴

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 apr 2026, 18:31

phillies je napisao/la:
02 apr 2026, 16:45
Cini mi se da na Grbavici nisu prihvatili da njihov stadion postane nacionalni ? Bar je takva prica kruzila.
Igra U21 na Grbavici skoro pa redovno i ne bude ni sto ljudi na utakmici, velike patriote iz glavnog grada. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.