Imate li ijedan dokaz da je covjek rasista
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kad vec pricati o Busqetsu kao rasisti, onda dokažite taj rasizam....gdje su dokazi
ili cete samo onako bezveze pisati i ponavljat istu pricu danima.
Imas one uzvike kakve prave majmuni obicno tako debili na tribinama vrijedjaju crnce pa zbog toga .Donnie Darko je napisao/la:meni nije jasno, kad ja kazem crncu da je majmun, to je rasizam, a kad crnac meni kaze da sam majmun to onda nije rasizam? ne kontam. ovo je nevezano za debila i marcela.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Arbeloa da ne valja ne bi sad bio igrac Reala i ne bi mu Mou povjerio toliko zadataka. Cak je njega nekad stavljao umjesto Marcela a Marcelo ostajao na klupi jer je bolji i cvrsci u defanzivi.
Nije problem u njemu i nama koji ga "volimo", nego je problem u vama koji navijate za Real zbog Cristiana Ronalda, Mesuta Ozila i tako tih pridoslica.
Nije problem u njemu i nama koji ga "volimo", nego je problem u vama koji navijate za Real zbog Cristiana Ronalda, Mesuta Ozila i tako tih pridoslica.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma znam brate, ali nije isto nekome reci da je majmun i praviti uzvike ili pokrete kao navijaci sto rade. jbt ako je rasizam nekome reci da je majmun, ja sam onda najveci rasista u zenici.juznjak> je napisao/la:Imas one uzvike kakve prave majmuni obicno tako debili na tribinama vrijedjaju crnce pa zbog toga .Donnie Darko je napisao/la:meni nije jasno, kad ja kazem crncu da je majmun, to je rasizam, a kad crnac meni kaze da sam majmun to onda nije rasizam? ne kontam. ovo je nevezano za debila i marcela.
Koliko ja znam u Zenici nema crnaca osim u Blatusi i na Kanalu.. 
Drugo je to kad kazes bjelcu,a drugo tamo na zapadu..
Imas ti neke simbole tipa: Bijela kapuljaca,majoneza,majmun...
Drugo je to kad kazes bjelcu,a drugo tamo na zapadu..
Imas ti neke simbole tipa: Bijela kapuljaca,majoneza,majmun...
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa zato što su crnci bili robovi 400 godina ( bubam ), zato što su ih smatrali majmunima, nižom rasom. Zato se svaki crnac nađe uvređen kad mu neko kaže da je majmun. Ovo je vređanje rase, koja kad pogledaš malo je pretrpila puno toga u prošlosti, naravno ako znaš historiju crne rase.Donnie Darko je napisao/la:meni nije jasno, kad ja kazem crncu da je majmun, to je rasizam, a kad crnac meni kaze da sam majmun to onda nije rasizam? ne kontam. ovo je nevezano za debila i marcela.
anonymousHD je napisao/la:Poslije ovoga ko kaže da UEFA ne gura Barcelonu je idiot, veliki! Pa šta je sa onim 'Say no to racism' ?
UEFA and Barça say 'NO' to racism!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo vam tog vaseg majmuna...
biskvit nista pogresno nije rekao
Por que ? Por que somos los mejores...
Od svih zivotinja on ga je bas morao nazvati majmunom ,
(nije slucajno) ima Spanija dosta problema stim razizmom ,sjetite se kada su na Camp Nou gadjali plisanim majmunom Carlosa
pa imas u Zaragozi kada je Eto'u htio napustiti stadion
trebalo bi da Uefa kazni sa 20 tekmi zabrane onog kloca .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 16 maj 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
[youtube][/youtube]

Okanite se vi Busquetsa na ovoj temi, preselite tamo na Barcelonu. Bio on kriv ili ne, nije kaznjen, i vi ne znate sta je UEFA otkrila!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Trener Sp.Gijona sa kojim se zakacio Mourinho u 1/2 sezone...Preciado: "Mou me llamó el día que falleció mi padre"
Preciado : "Mou me nazvao na dan kad mi je umro otac"
Alcoyano prvi rival Castille za ulazak u 2liguEl Alcoyano, el primer rival del Castilla para el ascenso
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 maj 2011, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
El Castilla - Alcoyano, el sábado 22h en el Bernabéu
Bernabeu u 22h subota R.Madrid Castilla - Alcoyana
Subota 20h R.Madrid - Almeria
Ceka ih tezak poso..
Grupa:
1.rundaGuadalajara
Mirandés
Badalona
Sevilla Atlético
Real Madrid Castilla
Alavés
Alcoyano
Melilla
Leganés
Real Unión
Orihuela
Leganés - Badalona 22 May 29 May
Cádiz - Mirandés 22 May 29 May
Real Unión - Sevilla Atlético 22 May 29 May
Orihuela - Guadalajara 22 May 29 May
Real Madrid Castilla - Alcoyano 22 May 29 May
Melilla - Alavés 22 May 29 May
2.runda -
3.runda -
Play off -
Grupa:
Sabadell - Eibar 22 May 29 MayLugo
2 Eibar
3 Sabadell
4 Real Murcia
Real Murcia - Lugo 22 May 29 May
Final
Sabadell/Eibar - Real Murcia/Lugo 5 June 12 Jun
Bolji u finalu ide direktno u 2 ligu..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 16 maj 2011, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma ne mogu oni u durug ligu suvise su slabi da udju
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma hoće, što da ne. Mislim da će svi igrači u sredu dobiti šansu.Madridism je napisao/la:@Realovci - hoce li igrati ovi nasi najbolji igraci u srijedu protiv Murcie? Sta mislite...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mislim samo da 3 nece tj. Di Maria, Higuain i Garay oni su dobili dop. od kluba da im je zadnja tekma u sezoni protiv Villareala, tj. oni idu na okupljanje repke - Copa America..anonymousHD je napisao/la:Ma hoće, što da ne. Mislim da će svi igrači u sredu dobiti šansu.Madridism je napisao/la:@Realovci - hoce li igrati ovi nasi najbolji igraci u srijedu protiv Murcie? Sta mislite...
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa bas i mislim sto bi Ronaldo igrao na takvoj utakmici, ja ocekujem drugi sastav i da Adan brani 
Ocekujem fizicko pojavljivanje svih protiv Murcie tek toliko da uvelicaju dogadjaj, a u prvoj ocekujem Canalesa,Granera,Albiola,Adebayora,Adana id.
Zasluzili su priliku.
Zasluzili su priliku.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Od većih zvijezda Reala,sigurno će igrati Kaka,jer on ne propušta humanitarne tekmeL_blancos je napisao/la:Ocekujem fizicko pojavljivanje svih protiv Murcie tek toliko da uvelicaju dogadjaj, a u prvoj ocekujem Canalesa,Granera,Albiola,Adebayora,Adana id.
Zasluzili su priliku.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Samo sam ovo cekao... inace, rijeci jednog od najvecih nogometasa u povijesti Portugala, dobitnika Balona de Plate, prvaka Europe, prvaka Spanije, Spanskog kupa, prvaka Portugala i najveceg igraca u povijesti Atletica, Paula Futrea koji kaze: "Ako Cristiano Ronaldo osvoji Mundijal bit ce najveci ikada"
http://www.defensacentral.com/real_madr ... rao-falcao
http://www.defensacentral.com/real_madr ... rao-falcao
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Veterani R.Madrida i Bayerna igraju 5.juna za Africu..Veteranos de Madrid-Bayern jugarán el 5-j por África
Alfonso Pérez, Fernando Sanz y Rubén de la Red, Amavisca, Butragueño, Buyo, Chendo, Contreras, Dani García Lara, Figo, Helguera, IvánPérez, Karembeu, Julio Llorente, Mijatovic, Morientes, Ramis, Redondo, Santillana, Suker y Zinedine Zidane.
http://www.as.com/futbol/articulo/veter ... ftb_37/TesAugenthaler , Aumann, Brehme, Breitner Butt, Elber, Helmer, Junghans, Kägl, Kovac, Kreuzer, Makaay, Münch, Nerlinger, Pflügler, Reuter, Rummenigge, Sagnol, Paulo Sergio y Tarnat.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.