FrancescoTotti je napisao/la:Kakav je ovo cirkus zemlju ti ****
Hahahaha, ajd da i to vidimo....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
FrancescoTotti je napisao/la:Kakav je ovo cirkus zemlju ti ****
Vidi brate,volio bi i ja da odgovaraju za sve lose sto su napravili.Ali ja kad skontam,ako Tana boli ona stvar sto ga kradu i levate,a on ima dva svoja covjeka u klubu,mene jos vise zaboli.PitarBordo je napisao/la:Mislim da je bilo najbitnije da neko odgovara za katastrofu, ali izgleda da ćemo se morati pomiriti sa tom, po meni barem, kozmetičkom promjenom...Ado76 je napisao/la:Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominjesocrates je napisao/la:Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)
Imas SK (sportski komitet) sacinjen od ŠSŠ,ŠA,ŠSS,uz Tanovog covjeka kao stalnog clana komiteta,mada nije to spomenuto,znaci osigurac od potencijalnih malverzacija prije svega u transfer politici,sto je svakako pozitvna odluka. Ovo gore je samo promijenjena ambalaza,i da se oci javnosti skrenu sa "optuzenih",s naznakom da je No1 i dalje to isto,ali eto u odredjenoj formi s manje individualne odgovornosti.
Tako je,to sto nisu u tijelu za odlucivanje ne znaci da ce sjediti skrstenih ruku i nijemo posmatrati. Kazem jedino ohrabruje cinjenica da su u ovom sportskom komitetu tanovi ljudi,u protivnom ni taj komitet ne bi znacio nista.kengur je napisao/la:Sve dok su oni u klubu, mogu nam ponovo napraviti problem, kao onu najvecu ljagu od postojanja - da se prica da nas klub namjesta tekme. I bez prava glasa donosice odluke, a dokazali su da nisu sposobni za dobre odluke. Dakle problem jos postoji. A i ljudske kvalitete su im ocigledno niske jer ne smiju izaci u javnost i priznati gresku.Ado76 je napisao/la: Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominje
Stoji to, reorganizacija se je desila, ali je problem što ima mnogo onih koji Dinu, Elvira ne žele uopšte u klubu čak ni u administraciji.PitarBordo je napisao/la:Skandiralo se "UPRAVA ODLAZI".
Sazvali skupštinu i ukinuli Upravu, šta je problem momci?
Moj Rule,ja to i govorim u prethodnom mom postu.Oni su pod lupom sada i najmanja greska ce im doci glaveRule_hz je napisao/la:ev sta brat sa infa kaze:
za sve neuspjehe u sportskom dijelu ce snositi ova komisija i bice direktno odgovorni i dobice otkaz aki sa druge strane imace bonuse za svaki uspjeh
Sada kada on bude dovodio igrače sa ŠA i ŠSS možda i skonta.ElCartel11 je napisao/la:Jel Hurta skontao sta mu se desava sa ekipom?
A zaje8ajem se ba... Slažem se sa tobom.pitic je napisao/la:Stoji to, reorganizacija se je desila, ali je problem što ima mnogo onih koji Dinu, Elvira ne žele uopšte u klubu čak ni u administraciji.PitarBordo je napisao/la:Skandiralo se "UPRAVA ODLAZI".
Sazvali skupštinu i ukinuli Upravu, šta je problem momci?
Jel za Sharbinija suplja ???muhamedhulk je napisao/la:Pa od 5 je @kinosva napisao da pocinje showPolako...
Sto se tice pojacanja, bra stoper i guza su nasi, pitanje dana kad potpisuju. Ostalo je suplja.
Nova oprema bi trebala biti od Nike, i to bi bio BOOM na Skupstini.
Malo se zarotirale stolice, preimenovale funkcije a sve u pokušaju da se baci šuplja navijačima za koje oni izgleda misle da smo stvarno slijepi pored očiju i retardirani?! Ali šta drugo očekivati od ljudi koji su spremni svaku tekmu biti okruženi zaštitarima i specijalcima i koji će radije slušati psovke i prozivanja nego da se jednostavno pokupe i spase ono malo obraza ako su ga ikada i imali...ali očito da im je keš draži od svega, a pogotovu od kluba kojem su u samo u posljednjoj sezoni nanijeli toliku sramotu i bruku da je to neopisivo... neka nam je Bog na pomoći, jer ovih se očito nećemo tako lahko riješiti ali neka... NIČIJA NIJE GORILA DO ZORE BAGRO, PA NEĆE NI VAŠA, DINO ODLAZI, EDISE ODLAZI!!!kengur je napisao/la:"Imenovan bord direktora FK Sarajevo"
Cuj "bord" - ovo su izgleda Majklova raja. Pravi sosoni.
Koju funkciju ima punac u novoj organizaciji ?
Nova administracija, ako opet pogrijesi dobice jos samo 2 nove sanse. Pa nek se cuvaju![]()
jel bilo kurviTobeYarabi je napisao/la:ibrahimovic vidjen na iftaru kod dinokia
pa jes dinoHedg je napisao/la:jel bilo kurviTobeYarabi je napisao/la:ibrahimovic vidjen na iftaru kod dinokia
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 30 gostiju.