FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ne mogu da se pomirim sa ovakvim zavrsetkom, da smo malo vise srece imali jucer jedan da im damo.
Inace potajno se nadam da ce Vitez odigrati muski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Ma ja ne očekujem nesto previse od Viteza jer sam vec ranije spominjao kako po meni Zvijezda i Vitez ispadaju lige zbog cinjenice da su prosle godine iz lige ispala dva kluba iz rs tako da moraju spremno docekati sa sto vise klubova skracenje lige..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SarajlijaTM
Nemojte se bezveze nadati,kupili su sve do kraja,tj.kupili su sudije jos prije 4-5kola,kad je bilo jasno da su jedan obicni qrac od ekipe.Elegant je napisao/la:Ja ne mogu da se pomirim sa ovakvim zavrsetkom, da smo malo vise srece imali jucer jedan da im damo.
Juce se vidjela impresivna snaga "miliona i kamiona",pojacanih valjicem.
Nama ostaje da muski zavrsimo prvenstvo,kako smo i poceli i budemo ponosni na nasu mladu ekipu i ostvaren zacrtani cilj sa pocetka sezone!
Ja volim Zelju,za njega sve o naprijed Zeljo do pobjede,u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo Zeljo mi te volimo kako god zavrsilo.... ma hvala nam nasi mladi lavovi na prelijepoj sezoni,hvala vam sto imate SRCE,dzaba nekim avioni,kamioni.....kad strepe od vas do zadnjeg kola
@SarajlijaTM Ne serri, Valjić jučer baš dobro sudio.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
samo bez srkleta i samo gledati sebe. doći će sve to na svoje.
Volio bi da vidim na snimku onu situaciju skroz na kraju na liniji sesnesterca i onaj prekrsaj na nedi u skoku takode u 90 + minuti.
faul za želju ko kuća ,tatomirović udario nedu glavom u prsa
VALJIC JE Korrktno odradio, jedino sto je mogao je dati Bibliji drugi žuti nedugo nakon prvog, nas je prvo poluvrijeme uništio A2 asistent do istoka, čovjek nam ni auta nije dao a njih je pusto da marisu tamo i aut im pomjerao po10 metara, isto tako A1 do zapada je odsudio perfektno al mislim da je on UEFA sudija, žalim što nismo dobili, njih će ova titula koštat ko da igraju u Španiji
Isto tako kako Bilbija nije dobio crveni, nije ni Bajić. Jedina ta "veća" greška je bila nesvirani faul na 17m od gola u 92. minutu. Ovo ostalo solidno bilo, prema tome priče o nekom potplaćivanju sudija padaju u vodu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Treba zavrsiti pricu oko derbija danas, okrenuti se Travniku gdje bi pobjedom potvrdili europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evropa je osigurana!Elegant je napisao/la:Treba zavrsiti pricu oko derbija danas, okrenuti se Travniku gdje bi pobjedom potvrdili europu.
zrinjski i siroki brijeg igraju medjusobni duel, i nemoguce je da nas obje ekipe prestignu na tabeli!
u najgorem slucaju, zeljo i da izugbi sad obe utakmice, imamo 3 varijante...
varijanta 1:
siroki brijeg uzme obe utakmice, a zrinjski onda samo jednu: 2.siroki brijeg 60, 3.zeljeznicar 59, 4.zrinjski 58
varijanta 2:
siroki brijeg i zrinjski odigraju medjusobno remi, i uzmu drugu utakmicu: 2.zeljeznicar 59, 3.zrinjski 59, 4.siroki brijeg 58
varijanta 3:
zrinjski uzme obe utakmice, siroki brijeg jednu: 2.zrinjski 61, 3.zeljeznicar 59, 4.siroki brijeg 57
Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 17 maj 2015, 12:47, ukupno mijenjano 3 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Cilj je ispunjen jos juce sto se evrope tice.
- Nicol111
- Kontakt:
Sto se derbija tice,mislim da je Sarajevo za nijasnu bilo bolje u prvom,a Zeljo u drugom poluvremenu.Tek su se djeca u drugom poluvremenu oslobodila pritiska.Malo me Zoka razocarao,vise sam od njega ocekivao....Amir
ostali korektno.Treba se okrenuti Travniku,a jednim okom biti i u Vitezu.Dobro je pa Tanajevo bas sa utopljenikom igra koji ce skupo prodati svoju kozu.Mislim da je sezona uspjesna najvise iz razloga sto smo uspjeli afirmirati mlade igrace.To je blago Zelje.Da je netko rekao da ce se Zeljo boriti dva kola prija kraja prsa u prsa za prvaka,da ce biti drugi na tablici sa bodom manje,svi bi to prihvatili objerucke.Dogodine jos jaci,samo da ne ode nitko,sa par adekvatnih pojacanja,BIT CE ZELJO OPET SAMPION!Ne mogu nikako prezaliti Tomu,kako bi nam valjao u ovoj zavrsnici,da donese mirnocu i cvrstinu veznoj liniji.Ljut sam bio na njega radi svega,ali opet kad vidim da je tu i da bodri decke,malo mu i oprostim onda...
Usput,naj*** se majke pitarske onom komentatoru sa Arene,covjek kao da ga je Ibrak sam poslao da prenosi,izgorila obadvojica kao hepo kocka!!!

Usput,naj*** se majke pitarske onom komentatoru sa Arene,covjek kao da ga je Ibrak sam poslao da prenosi,izgorila obadvojica kao hepo kocka!!!
"Vecinu novca sam potrosio na kurve,kocku i alkohol...ostatak na gluposti"
George Best
George Best
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
trebali bi premirati vitezane da iscupaju makar remi sa sarajevom... hmm...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- corleone87
- Kontakt:
Meni je Zoka bio dobar,imao je par prilika,par suteva u prvom,ona prilika u 90+ kad je Delač odbranio,uklizavao borio se..Jedino mi je Baja bio ispod nivoa ali ipak je konstantno bio sa igracem na ledjima i odsjecen u vrhu tako da i nije mogao puno toga napraviti..Takodjer mislim da je greska sto je Đelmić rano izasao jer on najvise problema zadavao pitarima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kud ce im veca premija opstanak u premijer ligi i imace sig ogroman motiv i premije od uprave. Samo je pitanje kolko su kvalitetni da izvuku remi ili pobijede 

juče mu se nema šta puno reći, ranije je on to završio.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Perfidno sudjenje juce nije nam nista svirao kad treba, samo na Dadi je bilo bar 5 faulova u skoku a Nedu je onaj odnio u zadnjoj minuti ali nista naravno nije smio svirnuti da ne bi slucajno dali gol. Pitari su se bas pokazali i na terenu i u organizacuji utakmice , napraviti onolike kontrole onolika uska grla da se ne moze normalno proci i doci do stadiona nama je stvarno prevrsilo svaku mjeru. A njima napraviti prilaze sa svih strana da komotno ulaze onda onoliko mjesta na zapadu pregraditi da se ne moze sjesti , pa staviti onaj neki studio dole ispod nas da ti i na taj nacin onemoguci gledanje , bruka na sta su spali zahvaljujuci onom papku A.I. Ali dzaba im sve mi smo pokazali ko smo i sta smo u svakom pogledu.SarajlijaTM je napisao/la:To mami,pa govori lobanjo,a valjica vodi kuci hebo te on!shzna je napisao/la:@SarajlijaTM Ne serri, Valjić jučer baš dobro sudio.
Možel li ko da ubaci taj dio ševe Amira.SarajlijaTM je napisao/la:Ponosan sam na naseg Želju,na nasu djecu,na sve nas! Pitari po ko zna koji put kraj utakmice promatraju nijemo,dok AMIR HADŽIAHMETOVIĆ igra seve sa vjestackom ekipom od 9-10mil. Definitivno su lev.ati bili zreli da prime koji go,ali nije bilo srece,ali je zato bio tu valjic,da sjecka nase napade,pusta da tatomirovic visi bajicu na vratu,da kokota vuku za noge i da nas dobro prebiju u prvom poluvremenu,a da pri tom mi napravimo 15 faula vise,smjesno zaista.
Ovo ce biti najsmjesnija titula od osnivanja premijer lige i najsmjesnija ekipa koja ju je osvojila,ekipa koja je najvise i najofirnije pogurana od sudija. A valjicu svaka marka koju je uzeo od smetljara,djeci za lijekova trebala!
Hvala ŽELJO jos jednom,hvala sto nam svaku tekmu pokazujes srce i dusu,a mi vracamo najbolje kako znamo!!!
AMAR AMAR OSIM OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Meshko91, OdbrambeniOP i 36 gostiju.