FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 10 jun 2016, 23:11

ako ne osvoje titulu ne izadju u evropu cijeli strucni stab i sportiski segment ce automatski otkaz dobit sa sefom sportiskog dijela
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagor1987
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 23:12

Majkl je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Danas jedino pozitivno je sto znam da se nasi nista ne pitaju,i da za svaku marku odgovaraju. Dzemo npr se re da boljeg trenera od Jesica nema,da su mu treninzi odlicni,a da je Hurtic jad i slicne nebuloze. Stojo da je Tan podrzao Jesica i doveo njegove pulene,isto ko sto je Hurtica podrzao dok su ovi htjeli nekog drugog,uostalom za finansije i kradje ako ih ima svaku marku ovi kinezi znaju gdje ide i njima odgovaraju a ne nama. Mene nista vise ne interesuje hocu titule i vozdra imate sve pokazite to na terenu,zaboli me uvo jel nose cerade umjesto dresa,jel Antalija il Pazaric ocu titule i vozdra ako niste sposobni sadd mrs svi do jednog
A gdje to Dzemo prica i sto toliko pobavljas sta Dzemo kaze.Pa Hurtic hoce da Dzemo ostane i racuna na njega,ne znam cemu ta prica
Halo ba prica oces da kazem i gdje? Prica protiv Hurtica da je kloc da majki rodjenoj nije autoritet,da tjera Pavlovica da veze nema,da je Jesic najaci trener ikad kod nas al mu se poklopilo par losih rezultata itd ovo nije rekla kazala vec u oci pricao to

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jun 2016, 23:16

Rule_hz je napisao/la:ako ne osvoje titulu ne izadju u evropu cijeli strucni stab i sportiski segment ce automatski otkaz dobit sa sefom sportiskog dijela
I giljotina za Dinu na centru AFH-a ako se ne osvoji titula dok mi u pozadini divljamo ko oni u srednjem vijeku! :pray:
slika
A u lozi gore @Majkl vristi dok mu giljotiniramo decka!
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 23:17

joker90 je napisao/la:Ma iduce godine ili titula ili objesit nekog! No presure :kafa:
Odgovarace sigurno tj letice iz kluba al ni to me ne zanima sta ce biti sa njima ako ne osvoje nista

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 jun 2016, 23:49

Ovaj zagor je Bulic ibogami licno,koliko hvali Jesica,a svi znamo da je Jesa krampa teska :lol: :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 23:53

RedEvil je napisao/la:Ovaj zagor je Bulic ibogami licno,koliko hvali Jesica,a svi znamo da je Jesa krampa teska :lol: :lol: :salut:
Sto posto haha cuj lika ja Jesica smislit ne mogu pod broj jedan,pisem sta mi je Dzemo mahalac rekao neki dan,to nisu moje rijeci isto kao sto je pljuvao Ahmetovica i Sarica za koje kaze da su krampe teske. Zamolio bi te da ne pricas gluposti i da nekog ti procjenjujes ja Jesics danas spomenuo a za Buloca tog cuo 2 puta tako da nemoj pisat nebuloze bez osnove ikakve i sjetim im se svima zajedno najmilijih. Povedi ih kuci ako ti se svidjaju a mene popusti sa nebulozama

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 jun 2016, 23:56

zagor1987 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ovaj zagor je Bulic ibogami licno,koliko hvali Jesica,a svi znamo da je Jesa krampa teska :lol: :lol: :salut:
Sto posto haha cuj lika ja Jesica smislit ne mogu pod broj jedan,pisem sta mi je Dzemo mahalac rekao neki dan,to nisu moje rijeci isto kao sto je pljuvao Ahmetovica i Sarica za koje kaze da su krampe teske
Eto Dzemo je relevantan da nekom nesto kaze,sta on ima a govori,njegovo je da igra,ustvari da ne igra vise i vozdra :nene: :salut:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 10 jun 2016, 23:58

RedEvil je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Sto posto haha cuj lika ja Jesica smislit ne mogu pod broj jedan,pisem sta mi je Dzemo mahalac rekao neki dan,to nisu moje rijeci isto kao sto je pljuvao Ahmetovica i Sarica za koje kaze da su krampe teske
Eto Dzemo je relevantan da nekom nesto kaze,sta on ima a govori,njegovo je da igra,ustvari da ne igra vise i vozdra :nene: :salut:
Sad sam ubjedjen da si on licno,puko si kao i oni zajedno :lol: :lol: :lol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 23:59

Ja ti pisem o Dzemi ti mene prozivas u vezi Jesica kakva je to logika? Dzemo laje javno hvali Jesics pljuje Hurtica svasta je rekao za njega za ove tuzlake itd njegove su rijeci da Hurtic moze svojoj kuci da glumi autoritet,da se na googlu ne moze nac njegovo ime

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 jun 2016, 00:01

zagor1987 je napisao/la:Ja ti pisem o Dzemi ti mene prozivas u vezi Jesica kakva je to logika? Dzemo laje javno hvali Jesics pljuje Hurtica svasta je rekao za njega za ove tuzlake itd njegove su rijeci da Hurtic moze svojoj kuci da glumi autoritet,da se na googlu ne moze nac njegovo ime
Ma haveru libo mene sta Dzemo misli,nebitna karika u timu strucnjaka Hurtica :salut:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 jun 2016, 00:01

Bila skupstina, dobre stvari su se desile u strukturi i organizaciji kluba po uzoru na uspjesne euro klubove. Stiti se kapital i posao sto je normalno i ohrabrujuce. Zamislite klub prepusten nasim "strucnjacima" ne morate ni zamisljati, dovoljno se vratiti par godina unazad ne ponovilo se nikada i nece se ponoviti. Ocekivanja su bila razlicita kao reakcije. Ja licno sam bio u zabludi i ocekivao poneku moralnu ostavku u upravljackoj strukturi ali sam siguran da dok je kapital tu, za nas kao klub, nema zime. Sad ce se naci neko od onih forumasa koji su popljuvali pored ostalog i danasnju skupstinu a da pri tom nisu procitali niti recenicu a ne neki zakljucak sa istei reci ce sta ti ovo ono... Sabura ljudi FKS nije tu radi vas kao sto nije zbog Dine ili bilo koga drugog, on je za razliku od vas tu gdje jeste i tu ce biti dok to bude odgovaralo vecinskom vlasniku upravljackih prava naseg kluba. Nova sezona je pred nama, zamolio bih sve prave navijace koji isfrustrirani katastrofalnom sezonom crnjace, da konacno shvate da se negativom na forumu nece postici nista i dobro razmisle, dati podrsku najvecem, najmasovnijem i najbolje organizovanom sportskom kolektivu u drzavi ili ne.a onim drugim kojima je to posao yebem mrtvu majku krvavim ku.cem na sestrinom grobu.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2016, 00:02

RedEvil je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Ja ti pisem o Dzemi ti mene prozivas u vezi Jesica kakva je to logika? Dzemo laje javno hvali Jesics pljuje Hurtica svasta je rekao za njega za ove tuzlake itd njegove su rijeci da Hurtic moze svojoj kuci da glumi autoritet,da se na googlu ne moze nac njegovo ime
Ma haveru libo mene sta Dzemo misli,nebitna karika u timu strucnjaka Hurtica :salut:
Libo i mene kazem sta je pricao. Procitaj prvo postove pa onda prozivaj,a ne bez razloga ovako daleko im kuca i njima i Dzemi od nase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2016, 00:04

Jake nam utjehe sto ce pojedinci (navodno) dobiti nogu ako ne izademo u evropu ove godine.
:facepalm:
A za katastrofalnu sezonu,neizlazak u evropu,razne bruke i blamaze niko nije odgovarao.
Zato sumnjam da je ikome i sada posebno stalo za nekim sportskim rezultatom. Samo neka su finansije u redu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 11 jun 2016, 00:05

zagor1987 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
Libo i mene kazem sta je pricao. Procitaj prvo postove pa onda prozivaj,a ne bez razloga ovako daleko im kuca i njima i Dzemi od nase
Nisi se morao upaliti,bez potrebe,zezam se malo u ovoj tisini :thumbup: :salut:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2016, 00:07

zagorski je napisao/la:Jake nam utjehe sto ce pojedinci (navodno) dobiti nogu ako ne izademo u evropu ove godine.
:facepalm:
A za katastrofalnu sezonu,neizlazak u evropu,razne bruke i blamaze niko nije odgovarao.
Zato sumnjam da je ikome i sada posebno stalo za nekim sportskim rezultatom. Samo neka su finansije u redu.
U firmama gdje radimo mozes jednom pogrijesiti drugi put je otkaz,samp sto nas zanoli za to ako ne osvojimo nista il evrope ne vidimo kao ove godine sto je ravno katastrofi.
REDEVIL post se odnosio na Dzemu i njemu slicne koji pljuju tuzlake koji jednu tekmu nisu odigrali tj na dusmane a ti mene stavio u kos sa zlotvorima Bulicem i slicnim kako se necu upalit

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 11 jun 2016, 00:08

obiteljskicovjek je napisao/la:Bila skupstina, dobre stvari su se desile u strukturi i organizaciji kluba po uzoru na uspjesne euro klubove. Stiti se kapital i posao sto je normalno i ohrabrujuce. Zamislite klub prepusten nasim "strucnjacima" ne morate ni zamisljati, dovoljno se vratiti par godina unazad ne ponovilo se nikada i nece se ponoviti. Ocekivanja su bila razlicita kao reakcije. Ja licno sam bio u zabludi i ocekivao poneku moralnu ostavku u upravljackoj strukturi ali sam siguran da dok je kapital tu, za nas kao klub, nema zime. Sad ce se naci neko od onih forumasa koji su popljuvali pored ostalog i danasnju skupstinu a da pri tom nisu procitali niti recenicu a ne neki zakljucak sa istei reci ce sta ti ovo ono... Sabura ljudi FKS nije tu radi vas kao sto nije zbog Dine ili bilo koga drugog, on je za razliku od vas tu gdje jeste i tu ce biti dok to bude odgovaralo vecinskom vlasniku upravljackih prava naseg kluba. Nova sezona je pred nama, zamolio bih sve prave navijace koji isfrustrirani katastrofalnom sezonom crnjace, da konacno shvate da se negativom na forumu nece postici nista i dobro razmisle, dati podrsku najvecem, najmasovnijem i najbolje organizovanom sportskom kolektivu u drzavi ili ne.a onim drugim kojima je to posao yebem mrtvu majku krvavim ku.cem na sestrinom grobu.
odlično posložen klub. bord direktora u kojem su dva tanova vojnika garantuje TQM pogotovo u kontroli tokova novca. sportski segment rekao bih institucionaliziran, jer se u njemu po defaultu nalaze šef struke, akademije, itd. trenutna imena (hurtić, ihtijarević) baš i ne unose neki optimizam, ali ko garantuje da se već sutra neće napraviti promjena.

dino bez prava glasa će se vrtiti još malo, edis je svakako po ponašanju i držanju najbolje rješenje za predstavljanje kluba na raznim manifestacijama i sl.

bord je beton, još samo da se personalno posloži sportski segment i biće to sve akoBog da za čistu desetku...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2016, 00:15

Opet skripi sportsi segment sve levat do levata treba tu jacih imena iz sporta tj fudbala

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 jun 2016, 00:40

joker90 je napisao/la:Đe se mogu kupiti sandale ko ko ovog lika desno? :kafa:
Pa pitaj Dinu S. :cool:
4.10.2009.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2016, 00:41

Paja je najbolje rekao treba strucmim ljudima sportistima pustiti da rade sportski dio i rijesen problem a ekonomisti neka ekonomisu

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 jun 2016, 00:47

bordobijeli je napisao/la:Paja je najbolje rekao treba strucmim ljudima sportistima pustiti da rade sportski dio i rijesen problem a ekonomisti neka ekonomisu
pa eto sad cemo imati takvu situaciju, nazalost mora to daleko jaci tim sportskih radnika da bude nego li je sad, ali hajde, bitno je da se odvoje ta dva sektora i da se konacno zna ko za sta odgovara, pa valjda cemo nekad u putu nadoci i dovesti prave strucnjake da vode sportski dio
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []