HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
[youtube][/youtube]
radi se promotivni letak pred svaku utakmicu i dijeli se uz kupljene ulaznice, u loži ih bude najviše.. znam protiv sarajeva da je duljević nosio jedan u ruci pa eto pitaj njegaLik je napisao/la:Kako da dođem do ovog sa utakmice sa Sarajevom ?primasquadra je napisao/la:Pravi.Na njima je kadar od obe ekipe i imena sudaca.nisam dosad uzeo nijednom ali bilo je u ljudi oko mene, bit ce da na stadionu ima nedje uzeti.Lik je napisao/la:Pošto niko ne odgovara na opštim diskusijama da pitam ovdje.
Jel Zrinjski pravi one brošure prije tekmi, čujem da je bila protiv Sarajeva, kako da dođem do nje i kome da platim?
Može i u PP odgovor ?
HŠKZ!
šb ponovo nešto piropćava i ponovo nas spominju u negativnom kontekstu, pa vi idite na njihovu temu i spuštajte tenzije, kao da smo mi nešto zakuhali i kao da smo krivi za nešto.. žale se što su ih iz saveza prijavili, pa hvala bogu da hoće kad pišete nebuloze.. ovo je prešlo granicu dobrog ukusa, koliko su nisko pali to nije više smiješno nego žalosno.. od spektakla, najbolje utakmice u povijest Pl BiH, oni rade problem.. ovako napumpaju tenzije onda se čude kad bude nekom razbijena glava, pa onda mostarci vaki naki.. pisite i dalje.. samo dizite tenzije, svaka vam čast
HŠKZ!
Yebo sve, sutra valja zasjest na čelo tablice. Bit će teško, bit će 0:2 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bod je ajde, solidan s obzirom na okolnosti. Penala nije bilo, čestitke Čeliku na dobroj igri, možda su zaslužili i više. Radulović živi užas, Mešanović zabija samo iz penala yebo ga život.
Vinko izmjene
Zakarić nula bodova, a ostale dvije u zadnjim trenucima utakmice. Ali dobro, 3 boda od Slobode, imamo bolju gol razliku, pa nek zadnje kolo odlučuje
Niko nas ne voli **** nas zaboli
Vinko izmjene
Zakarić nula bodova, a ostale dvije u zadnjim trenucima utakmice. Ali dobro, 3 boda od Slobode, imamo bolju gol razliku, pa nek zadnje kolo odlučuje
Niko nas ne voli **** nas zaboli
ne shvatam, koje vise forsiranje Mesanovica prvo pre sebican je a drugo nista konkretno ne igra..Radulovica nisam ni primjetio da igra do posljednje minute..i da jos jedna stvar mi je zapala za oko velika je sebicnost medu igracima..
i na kraju bravo za Filipa oba njegova pogotka...
Neka penala,samo nek padaju golovi:)
Kad gledam raspored, do kraja prvenstva imamo 3 teške utakmice, Radnik i Željezničar u gostima i Slobodu kući.
Ostalo su ekipe koje se bore za ostanak u ligi (izuzev možda Slavije). Tako da je titula imperativ s ovakvom momčadi bez obzira što nam Sloboda bježi 3 boda!

Ostalo su ekipe koje se bore za ostanak u ligi (izuzev možda Slavije). Tako da je titula imperativ s ovakvom momčadi bez obzira što nam Sloboda bježi 3 boda!
Rudar vam bas ne pase u Mostaru zadnjih par godina... Nabrijana ekipa bas bice to teska utakmica.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ne vjerujem da imate šanse. Mislim, znam da ste jaka ekipa, i danas te pokazali to, al' mi moramo pobjeđivati ovakve utakmice bez velikih problema ako mislimo napadat' titulu.Prijedor je napisao/la:Rudar vam bas ne pase u Mostaru zadnjih par godina... Nabrijana ekipa bas bice to teska utakmica.
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Apsolutno se slazem da ste veliki favoriti i da bi trebali bez problema nas dobiti ali jednostavno nasi bas kod vas igraju ko ludi ako cemo vec izgubiti neka nam ga Arezina zabijeDuff je napisao/la:Ne vjerujem da imate šanse. Mislim, znam da ste jaka ekipa, i danas te pokazali to, al' mi moramo pobjeđivati ovakve utakmice bez velikih problema ako mislimo napadat' titulu.Prijedor je napisao/la:Rudar vam bas ne pase u Mostaru zadnjih par godina... Nabrijana ekipa bas bice to teska utakmica.
? &
Fićo je majstor!Prijedor je napisao/la:Apsolutno se slazem da ste veliki favoriti i da bi trebali bez problema nas dobiti ali jednostavno nasi bas kod vas igraju ko ludi ako cemo vec izgubiti neka nam ga Arezina zabijeDuff je napisao/la:Ne vjerujem da imate šanse. Mislim, znam da ste jaka ekipa, i danas te pokazali to, al' mi moramo pobjeđivati ovakve utakmice bez velikih problema ako mislimo napadat' titulu.Prijedor je napisao/la:Rudar vam bas ne pase u Mostaru zadnjih par godina... Nabrijana ekipa bas bice to teska utakmica.Pozdrav za Mostar
Veliki pozdrav, neka bolji pobjedi
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Prvi sam bio skeptican u vezi dalje karijere Arezine, ali napravili ste pravi posao. Kao sto neko rece, sinoc oba njegova gola, u Sirokom za pobjedu. Vec je isplatio ulozeno.
S druge strame, sinoc sam vas prvi put gledao uzivo ove sezone. Imate strasan potencijal nema govora, ali nesto nedostaje. Svaka cast Celiku, dobra ekipa bez sumnje, ali je ocit bio njihov pad u 2.pol. Ocekivao sam vas pritisak zadnjih 20min koji nije dosao i Celik je svako malo selio igru na vasu polovinu. Nije bilo ritma koji melje protivnika, koji se dobija na sredini teren, trkom i samo trkom.
Sve jos otvoreno!
S druge strame, sinoc sam vas prvi put gledao uzivo ove sezone. Imate strasan potencijal nema govora, ali nesto nedostaje. Svaka cast Celiku, dobra ekipa bez sumnje, ali je ocit bio njihov pad u 2.pol. Ocekivao sam vas pritisak zadnjih 20min koji nije dosao i Celik je svako malo selio igru na vasu polovinu. Nije bilo ritma koji melje protivnika, koji se dobija na sredini teren, trkom i samo trkom.
Sve jos otvoreno!
tuzlanska Sloboda
-
GradKamena
- Kontakt:
Trener nam nije dorastao ovaj ekipi i to je to sto fali !
Uzivao sam gledajuci ove vase tri utakmice. Po meni ste vi jos uvijek glavni favoriti za titulu i ne trebaju vam onakvi penali kao sinoc da bi je osvojili jer imate najbolju ekipu u bih trenutno kada se uzme u obzir prva postava + klupa. Nama jel neko fali iz prve postave odmah se osjeti a vec sada su nam krenuli problemi sa zutim i povredama. Bilo kako bilo sretno u nastavku prvenstva i da zadnje kolo bude pravi spektakl pa neka pobjedi bolji uz fer sudjenje bez ikakvih mrlja.
A sinoc bez dvije radilece u veznom redu Petrak i Zeravica falili,Blaic takodjer koji je po meni najspremniji bek u ligi.Tomic na 50% spreme,Radulovic nespreman i izvukli smo maksimum iz ove utakmice.Zakaric ima cistu situaciju zadnju min, vise trave zahvatio nego lopte.Celik me odusevio na Kosevu,jucer takodjer dobro odigrano,teren savrsenstvo,u mislim da ce svaka ekipa u ligi 12 morat tezit tome.Mi odigrali 3 divlje utakmice,nespecificne za nasu ligu,u tri utakmice palo 15 golova,to je oni zbog cega se ide na utakmice.Sad na papiru nesto laksi protivnik,al papir je kura,vidili smo jucer Rudar otkinu favoritu 2 boda.Ocekujemo Nikolica i Kataneca u igri,Karacic se vraca na gol.Samo jakoo!!!
dobra utakmica jučer, bod je najrealniji.. šteta samo što smo primili gol 5 minuta prije kraja, al šta se može.. čestitke čeliku na prikazanom..protiv rudara u ekipu se vraćaju blaić, žeravica i petrak, nadam se i karačić... očekujem da će priliku dobiti i katanec, a u špicu konačno da krene stevo.. bitno je da sloboda ne pobjegne više od tri boda i onda u zadnjem kolu da možemo pobjedom protiv njih osvojiti četvrti naslov prvaka..
HŠKZ!
Veselim se svakom kolu unaprijed.Kako bude bit će , bitno je da se dobro igra.Fali nam odbrana , ponavljam . previše primamo golova ali za sada i zabijamo.Ako se mene pita normalno da sam uvijek prije za 2-2 nego za 0-0.Fina brojka ultrasa na BP

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.