Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ko je kome tetak sad. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dešava se @harry. Ono leptirići u stomaku ?harry_90 je napisao/la:Jbt danas isao sa drugom da uzmemo sto treba,i poveo on neke dvije cure,nikad ih nisam vidio,kad sam ih ugledao,dugo nisam vidio tako lijepe cure,ja se zaljubio odmahznaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .

Ah, kako sam poželio taj divan osjećaj, već 11 godina mi se ne dešava nešto tako.

@Bosco
Ja ovom 'Pitaru'.

-
- Kontakt:
Tetak a sta ako me uhvate ovi iz RS-a ima li mi spasa ? posto idemo u lukavicu tamo je najeftinija pirotehnika u gradu .
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, kod mene(ili bolje receno 'vamo gdje sam ja) je ravnomjeran broj muskaraca i djevojaka(no s obzirom da je ovaj jedan levat, moracu ja, po obicaju zavrsiti s dvije
).
Salu na stranu, bice nas osmero, po cetvoro na obje strane, tako da...Kucna atmosfera je u pitanju, dakle, ne moRe bolje.
Svima vama takodjer zelim lijep provod, a o zeljama cemo poslije.

Salu na stranu, bice nas osmero, po cetvoro na obje strane, tako da...Kucna atmosfera je u pitanju, dakle, ne moRe bolje.
Svima vama takodjer zelim lijep provod, a o zeljama cemo poslije.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Eh, ako te tamo uhvate onda ćeš spomenuti čovjeka pod incijalima N.L.Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetak a sta ako me uhvate ovi iz RS-a ima li mi spasa ? posto idemo u lukavicu tamo je najeftinija pirotehnika u gradu .
Daću ti ime/prezime na pp.

Stvarno ili zahebancija ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Dešava se @harry. Ono leptirići u stomaku ?harry_90 je napisao/la:Jbt danas isao sa drugom da uzmemo sto treba,i poveo on neke dvije cure,nikad ih nisam vidio,kad sam ih ugledao,dugo nisam vidio tako lijepe cure,ja se zaljubio odmahznaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .
![]()
Ah, kako sam poželio taj divan osjećaj, već 11 godina mi se ne dešava nešto tako.
@Bosco
Ja ovom 'Pitaru'.
Što se tiče zaljubljivanja, tu grešku neću opet ponovit.
-
- Kontakt:
Valja popamtit ta imena
Ja koji sam peh ima eufor lot timovi da me uhapse 
Stvarno Bosco jbt

Stvarno Bosco jbt

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stvarno, stvarno. 
Jeste da sam ja manijak a on pitar ali nema veze. Volim ga ko da mi je od sestre.

Jeste da sam ja manijak a on pitar ali nema veze. Volim ga ko da mi je od sestre.

raja lahku noc 

Osjecao sam se kao da sam se prvi put zaljubio,odmah sam ja tu svoje folove prodavao,sutra zajedno,gdje ces bolje,jos se sad snjom dop..daje neke znakove,pa cemo vidjet.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dešava se @harry. Ono leptirići u stomaku ?harry_90 je napisao/la:Jbt danas isao sa drugom da uzmemo sto treba,i poveo on neke dvije cure,nikad ih nisam vidio,kad sam ih ugledao,dugo nisam vidio tako lijepe cure,ja se zaljubio odmahznaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ma odma umaci kume 

Dobro pitaru šta se ljutiš, znaš da ja tebe gotivim.
@Harry
Ne zaljubljuj se. Ozbiljno.

@Harry
posto vidim da harija idu ove trebe,,,pravi zagondzija...
kolko su ti instrukcije...da i ja nesto namangam..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- alfarouqaminu
- Kontakt:
p.s pa zar nije trebalo i drugoplasirani i treceplasirani da dobiju nagradu
[/quote]
ova je iz granda, jer ste provalili da samo iz granda dobijaju...prvu farmu dobio Topaltko,drugu Milos Bojanic sve su to Sasini (Popovic)sticenici....
Stvarno ne razumem da li se gleda ko najvise radi po imanju ili ispred ogledala?
Nemogu da verujem,ali zato drzava tone svakim danom??? I hoce u evropsku uniju???
[/quote]
Bojanic nije grandovac,Bojanic u gradu bio 98(lupam godine)
[/quote]
pa vidim da lupas

ova je iz granda, jer ste provalili da samo iz granda dobijaju...prvu farmu dobio Topaltko,drugu Milos Bojanic sve su to Sasini (Popovic)sticenici....
Stvarno ne razumem da li se gleda ko najvise radi po imanju ili ispred ogledala?

Bojanic nije grandovac,Bojanic u gradu bio 98(lupam godine)

pa vidim da lupas
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma odma umaci kume

Ako se zaljubio onda je to zadnja stvar o kojoj razmišlja. Obično žene u koje si zacopan gledaš
na drugačiji način. Ono, provodio bi sa njima i dan i noć.
Sretno harry, sutra kada legnu 2 pive i otvori se srce. Tvoja je.

- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si harry???harry_90 je napisao/la:Osjecao sam se kao da sam se prvi put zaljubio,odmah sam ja tu svoje folove prodavao,sutra zajedno,gdje ces bolje,jos se sad snjom dop..daje neke znakove,pa cemo vidjet.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dešava se @harry. Ono leptirići u stomaku ?harry_90 je napisao/la:Jbt danas isao sa drugom da uzmemo sto treba,i poveo on neke dvije cure,nikad ih nisam vidio,kad sam ih ugledao,dugo nisam vidio tako lijepe cure,ja se zaljubio odmahznaci puk'o sam na jednu da to nije normalno .
![]()
-
- Kontakt:
Ona pijaca brate ne znam kako tacno da ti objasnim preko puta energopetrola od onog nadvoznjaka na stupu pa kad krenes prema interexu tamo nekad se ta pijaca zvala stupska ja mislimEsii TM87 je napisao/la:@ samo F.K.S
jel pirotehnika u lukavici zgrada ispod murije preko puta TUS-a?
Bosco ma ne ljutim se ba sta ti je nego znas da ja volim ovog malog stavljat

Umakanje poslije,bice vremena ..Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma odma umaci kume
Kasno druze moj,prva ljubav i ova sad su jedine cure u koje sam se zaljubio..Bosco je napisao/la: @Harry
Ma nista brate,samo opusten budi,budi kakav jesi,nemoj se furat itd..T-MAC je napisao/la:posto vidim da harija idu ove trebe,,,pravi zagondzija...
@alfa
evo me druze moj... sta se radi ???
@OTNYS_YNWA
Ja sam se sad njoj otvorio,a sutra nakon dvije pive,ko zna sta ce biti ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Nemoj diijete da joj napravis nego bog dovoljan nam je jedan hari ne znam kako bi juniora podnijeli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.