FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mrzim plavo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:mrzim plavo
Pa makar i sa sisama.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tako ste opravdavali i Kramara cak .
Drago mi je sto se ista stvar ponavlja
Drago mi je sto se ista stvar ponavlja
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A da prvo covjeka pustimo da osuta loptu,pa da mu sudimo?Ili toliki strucnjaci vladaju ovim forumom[emoji85]
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sto si toliko negativan, Francesco ???
Moras li svaki potez uprave popljuvati
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svaki losi potez, da .Mokes je napisao/la:Sto si toliko negativan, Francesco ???
Uostalom zasto bi bio pozitivan? Treba da budem ko majkl? Kad su nas 35 kolu gazili on govori 'ne brinite se bracoo, mi smo sampioni sigurno'.. Treba sa mi se smiju kasnije?
Samo sam realan, to sto me vi etiketirate kao pljuvaca to je stvar vase percepcije .
Kod nas igrac treba da usere koju utakmicu i da nas kosta rezultata da bi imali pravo da ga kritikujemo.
Pojedinci nisu dozvoljavali ni da se o mijanmarcima i o Kramaru ista lose kaze,bilo je ono 'dajte im sansu da se pokazu'. Pa smo sve vidjeli.
Brate ko valja valja,ko ne valja ili ne obecava puno i to je tako i gotovo.
Sreca jos nije potpisao pa to daje nadu da je u pitanju samo spekulacija.
Pojedinci nisu dozvoljavali ni da se o mijanmarcima i o Kramaru ista lose kaze,bilo je ono 'dajte im sansu da se pokazu'. Pa smo sve vidjeli.
Brate ko valja valja,ko ne valja ili ne obecava puno i to je tako i gotovo.
Sreca jos nije potpisao pa to daje nadu da je u pitanju samo spekulacija.
Pa i to da si realan je samo stvar tvoje percepcije.FrancescoTotti je napisao/la: Samo sam realan, to sto me vi etiketirate kao pljuvaca to je stvar vase percepcije .
S obzirom kako su englezi prosli na ep zahtijevamo od bazdarevica da ne prodjemo na sp u rusiji hahaahhaaa
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko si ti i zasto ovdje pises samo kad treba branit dino&co?Arnelv52 je napisao/la:Pa i to da si realan je samo stvar tvoje percepcije.FrancescoTotti je napisao/la: Samo sam realan, to sto me vi etiketirate kao pljuvaca to je stvar vase percepcije .
Tebi i drugima se ne moram predstavljati, dovoljno da administracija zna da sam navijač Sarajeva. Drugi dio ne znam na osnovu čega si zaključio jer imam cijela dva posta napisana na ovoj temi.FrancescoTotti je napisao/la: Ko si ti i zasto ovdje pises samo kad treba branit dino&co?
Al' eto ako već moram birati radije ću biti na strani Dine i kompanije nego na strani djece i neostvarenih ljudi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nicu takvi kao gljive poslije kise. Dok je ovaca bice i vune,tamamArnelv52 je napisao/la:Tebi i drugima se ne moram predstavljati, dovoljno da administracija zna da sam navijač Sarajeva. Drugi dio ne znam na osnovu čega si zaključio jer imam cijela dva posta napisana na ovoj temi.FrancescoTotti je napisao/la: Ko si ti i zasto ovdje pises samo kad treba branit dino&co?![]()
Al' eto ako već moram birati radije ću biti na strani Dine i kompanije nego na strani djece i neostvarenih ljudi.
Hajde ko dragog Allaha vas molim,otvorite ko retardi iz Tuzle temu "prepucavanja"na nasem forumu,pa se krvite do mile volje.
Vise nije merak ni uci na forum i nesto normalno procitati...Samo se ukrug vrtite,bez ikakvog smisla,neceg novog,konkretnog....
Vise nije merak ni uci na forum i nesto normalno procitati...Samo se ukrug vrtite,bez ikakvog smisla,neceg novog,konkretnog....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svi koji su podrzavali ova gov'na ili i dalje podrzavaju, NEK SE SAGNU EVANDERU KOJI JE OVO PRICAO JOS PRIJE PAR MJESECI!hatidzik je napisao/la:http://www.bordoprijatelji.ba/index.php ... telji-1946
Bordo prijatelji, zakasnili ste .
I ovi du **** nemogucaFrancescoTotti je napisao/la:Svi koji su podrzavali ova gov'na ili i dalje podrzavaju, NEK SE SAGNU EVANDERU KOJI JE OVO PRICAO JOS PRIJE PAR MJESECI!hatidzik je napisao/la:http://www.bordoprijatelji.ba/index.php ... telji-1946
Bordo prijatelji, zakasnili ste .
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
PotpisAdo76 je napisao/la:Hajde ko dragog Allaha vas molim,otvorite ko retardi iz Tuzle temu "prepucavanja"na nasem forumu,pa se krvite do mile volje.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 12 gostiju.