FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 11 jun 2016, 23:38

sekac je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Hajde ko dragog Allaha vas molim,otvorite ko retardi iz Tuzle temu "prepucavanja"na nasem forumu,pa se krvite do mile volje.
Vise nije merak ni uci na forum i nesto normalno procitati...Samo se ukrug vrtite,bez ikakvog smisla,neceg novog,konkretnog....
Potpis

Nije mi jasno da njih par ,pisu konstantno jedno te isto.
Daj nek neko otvori novu temu Uprava napolje I nek pisu do besvjesti.Ovo je vise preslo svaku mjeru.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 11 jun 2016, 23:51

Nek veliki i uvazeni benjamin isovic ne placa clanarinu za treniranje svog djeteta drugoj skoli vec klubu kojeg "voli". Kad to uradi onda nek pametuje i nesto prica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2016, 23:52

Nije mi jasno sta bi se to po vasem misljenju trebalo pisati ovdje. Ne smije se kritikovati Uprava,ne smije se replicirati onima koji imaju krajnje poltronski i dodvoriteljski odnos...najbolje prestati pisati ovdje,pa se vi upravoljubitelji rasirite do mile volje.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jun 2016, 23:58

Udaviste za i protiv uprave eto nešto če se riješiti trolanjem ovde da ostanu ili da idu e pa neče se riješiti ništa bit če kako Tan hoče da bude i tačka kad to svatite onda nečemo gnjaviti se više.Ja dođem da vidim šta se dešava hoče li nam kakav igrač dobar uletiti a onda već nekoliko mjeseci to čitam i opet kad vam je održana skupština i tan pokazao ko je gazda ista priča.J*** ja i upravu i Dinu i sve više udavisteeeeeeeeeeeeee više sa njima a ništa nečete postići a ii ovi što brane isto tako.
Sarajevo ljubavi moja!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 11 jun 2016, 23:58

Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 11 jun 2016, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 jun 2016, 23:59

:thumbup:
Dino odlazi!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2016, 23:59

amypitar je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Hajde ko dragog Allaha vas molim,otvorite ko retardi iz Tuzle temu "prepucavanja"na nasem forumu,pa se krvite do mile volje.
Vise nije merak ni uci na forum i nesto normalno procitati...Samo se ukrug vrtite,bez ikakvog smisla,neceg novog,konkretnog....
Potpis

Daj nek neko otvori novu temu Uprava napolje I nek pisu do besvjesti.Ovo je vise preslo svaku mjeru.
Naravno da se cesto ponavljaju iste kritike jer se i iste greske konstantno ponavljaju.
Sta treba klepati usima i salutirati.
Ljudi usrali sezonu do čoka i niko za to nije odgovarao,vec naprotiv. Fino se uhljebili,zarotirali funkcije i idemo dalje,sa trnerom kojeg ne mozemo u zapisnik prijaviti.
I ako neko misli da ce se sa par pojacanja amnestirati kod navijaca grdno se vara.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jun 2016, 00:01

amypitar je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Potpis

Ti nisi kompetentan, mene ovdje napadaš kako prozivam talove, zovem na ličeve šta već... Još si na kraju pokušao tuđe postove da uvališ kao moje. Ovdje se 90% postova svodi na to da autori istih drugima govore šta bi trebali, a šta ne pisati. Pfff. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jun 2016, 00:01

senad82 je napisao/la:
Nek veliki i uvazeni benjamin isovic ne placa clanarinu za treniranje svog djeteta drugoj skoli vec klubu kojeg "voli". Kad to uradi onda nek pametuje i nesto prica.

bas zato i jeste gospodin a ti i slicni tebi ne uvlacite se u pakas onima koji vam daju dresove namjestaju nagradne igre i daju dzaba vip za zapad duse jedne prodane i licmjerne i fukare bijedne i pohlepne :puke: doci ce i vas kraj kad tad otjerali smo baljka i kompaniju i vi cete doc na red :thumbdown:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 jun 2016, 00:02

sekac je napisao/la:Udaviste za i protiv uprave eto nešto če se riješiti trolanjem ovde da ostanu ili da idu e pa neče se riješiti ništa bit če kako Tan hoče da bude i tačka kad to svatite onda nečemo gnjaviti se više.Ja dođem da vidim šta se dešava hoče li nam kakav igrač dobar uletiti a onda već nekoliko mjeseci to čitam i opet kad vam je održana skupština i tan pokazao ko je gazda ista priča.**** ja i upravu i Dinu i sve više udavisteeeeeeeeeeeeee više sa njima a ništa nečete postići a ii ovi što brane isto tako.
A sta ti savjetujes svega ti?! Ja na neke stvari jednostavno ne mogu ostati imun pa da je stotinu Tanova pokazalo ko je gazda.
I Tito je bio 'Tito' pa se je kritikovao!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2016, 00:05

Danas pojacanje, niko nece pricati o upravi :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jun 2016, 00:07

sekac je napisao/la:Udaviste za i protiv uprave eto nešto če se riješiti trolanjem ovde da ostanu ili da idu e pa neče se riješiti ništa bit če kako Tan hoče da bude i tačka kad to svatite onda nečemo gnjaviti se više.Ja dođem da vidim šta se dešava hoče li nam kakav igrač dobar uletiti a onda već nekoliko mjeseci to čitam i opet kad vam je održana skupština i tan pokazao ko je gazda ista priča.**** ja i upravu i Dinu i sve više udavisteeeeeeeeeeeeee više sa njima a ništa nečete postići a ii ovi što brane isto tako.
Povrsan si i dosadan.
Ako ti smeta ovakva rasprava i prica, razguli.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jun 2016, 00:08

MortemHz je napisao/la:Danas pojacanje, niko nece pricati o upravi :kafa:

samo se brate bojim da se ne ponovi siroki vjeruj mi niko nece ostat imun na ovo niti ce prec preko ovog ja ti garantujem...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:09

Hajde ba napišite fino pismo Tanu i pustite nas koje boli **** što ovi kradu njegove pare ako valjaju njemu šta mi tu možemo rezultati ne valjaju ali hajde koga da dovesti da bude bolje.Evo ja se slomih sekirajuči se ko če nam doći da ne gledamo krampe više da nam rezultati budu bolji ali kad god pogledam samo dino odlazi uprava napolje itd. pa dokle?A vi samo nas smarate a Dinu zaboli šta neko od vas misli ili piše e zato jedini relevantan ko je to je Tan pa njemu dosađujte non stop sa pismima dino odlazi itd.
Sarajevo ljubavi moja!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 12 jun 2016, 00:10

MortemHz je napisao/la:Danas pojacanje, niko nece pricati o administraciji :kafa:
:kafa:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2016, 00:11

Rule_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Danas pojacanje, niko nece pricati o upravi :kafa:

samo se brate bojim da se ne ponovi siroki vjeruj mi niko nece ostat imun na ovo niti ce prec preko ovog ja ti garantujem...
Evo sad imaju vremena pa nek' dovedu sto bolje igrace, necemo biti umorni od europe kao neki a i mozemo se uigrati, samo polako, valjda ce to doci na svoje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 12 jun 2016, 00:13

AdiFKS je napisao/la:
Povrsan si i dosadan.
@adi e reci ti meni svega ti imaš li muda DA TI I JA SE NAĐEMO I ODEMO DA TO SVE NJIMA U BRK KAŽEŠ KAO ŠTO NAS GNJAVIŠ OVDE?E JA IMAM A DA VIDIM TEBE ALI NIŠTA POSTIĆI NEČEMO KAD BUDEMO DINI **** MAJKU A JA VEĆ JESAM i osim lićnog pražnjenja ništa postigao nisam ali za razliku od tebe i tebi sličnih ne maltretiram ljude po forumu nego face to face.
Sarajevo ljubavi moja!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jun 2016, 00:16

sekac je napisao/la:Hajde ba napišite fino pismo Tanu i pustite nas koje boli **** što ovi kradu njegove pare ako valjaju njemu šta mi tu možemo rezultati ne valjaju ali hajde koga da dovesti da bude bolje.Evo ja se slomih sekirajuči se ko če nam doći da ne gledamo krampe više da nam rezultati budu bolji ali kad god pogledam samo dino odlazi uprava napolje itd. pa dokle?A vi samo nas smarate a Dinu zaboli šta neko od vas misli ili piše e zato jedini relevantan ko je to je Tan pa njemu dosađujte non stop sa pismima dino odlazi itd.

Jesi ti toliko povrsan, il se samo pravis.
Znas li koliki je bio budjet kluba prosle sezone?
Znas li koliko je potroseno?

Veliki navijacu, jesi pratio izvjestaje uprave, vezano za budjet?
Znas li na sta nam je licio igracki kadar? Znas li ko je kriv za to? Znas li koliko je novca potroseno na sve i svasta, osim na kvalitet ekipe?

I na kraju, jesi li svjestan da su samo 2/3 novca kojeg su imali, utrosili na ekipu kako treba, a ne na licne talove, i transfere preko svojih menadjera...da bi bili BH Barselona.

Povrsni, plitki, covjece.
I opet ti kazem. Ako od drveta ne vidis sumo, razguli.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 jun 2016, 00:17

sekac je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:
Povrsan si i dosadan.
@adi e reci ti meni svega ti imaš li muda DA TI I JA SE NAĐEMO I ODEMO DA TO SVE NJIMA U BRK KAŽEŠ KAO ŠTO NAS GNJAVIŠ OVDE?E JA IMAM A DA VIDIM TEBE ALI NIŠTA POSTIĆI NEČEMO KAD BUDEMO DINI **** MAJKU A JA VEĆ JESAM i osim lićnog pražnjenja ništa postigao nisam ali za razliku od tebe i tebi sličnih ne maltretiram ljude po forumu nego face to face.
Jeste to ti i dincek gostovali na face to face? Imal link dje kakav?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 12 jun 2016, 00:20

Rule_hz je napisao/la:
senad82 je napisao/la:

bas zato i jeste gospodin a ti i slicni tebi ne uvlacite se u pakas onima koji vam daju dresove namjestaju nagradne igre i daju dzaba vip za zapad duse jedne prodane i licmjerne i fukare bijedne i pohlepne :puke: doci ce i vas kraj kad tad otjerali smo baljka i kompaniju i vi cete doc na red :thumbdown:
Mozda je tebi gospodin, za mene je pametnjakovic jer daje drugima pare a nedaje svom klubu a prvi je u redu za pametovanje i ucestovanje na skupstinama, jer je on taj koji se uvlacio u pakas,pjevao i davio po proslavama. Ja nisam ja sam bio na terenu. Druga stvar nikad nisam dobio nikad nikakvu nagradu nizi me iste interesuju, nisam ni dobio zapad vip vec kupim godisnju za razliku od tebe i tebi slicnih vjerovatno a sve to mozes fino provjeriti. Niti sam bijeda niti imam koristi od Sarajeva,niti je mogu imati od Sarajeva a i da mogu nebi je zelio ne daj mi boze jer onda nebi u zivotu imao voljeni klub. Moj nece ne daj boze i mene neces otjerati jer hvala bogu osim sto sam clan kluba (uredno placam godisnju clanarinu od 20,00 km) i osim sto sam obicni navijac sa kupljenom sezonskom kartom ja nemam veze i nikad necu imati sa bilo kojom upravom kluba.
Tjerajte koga hocete boli me kar.na meni je kao navijacu vazno da je Sarajevo jako i da uvijek ide na titulu a ti ili vi koga cete tjerati zaboli me opet.
Ovo sam samo napisao iz poznavanja gdje doticnom dijete trenira i kome daje pare te iz revolta prema istom zasto bas ON to radi kad je poznat kao veliki navijac. Protiv njega nemam ama bas nista vec cisto iz ovog razloga
I zbog ovoga nije gospodin da ponovim vec

F.K. SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Laganini1986, Lecler i 21 gost.