FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 12 jun 2016, 00:48

joker90 je napisao/la:Zatim, niko nije preuzeo odgovornost za ovu sramotu oko namjestanja utakmica i titule, dovođenje naseg kluba na palijanje dusmanima! Ja cu preuzeti odgovornost za ovo, usrao sam! Ja sam punac, 20k maraka sam potrosio na zene niskog morala ko kod Dine S.

slika
Kojeg bolan ne bio namjestanja utakmica i titule?To sto **** kamiondzija kaze i vise nikada se nije javio po tom pitanju?Dok je nama nas takvih ne trebaju nam ni husici ni pi.cke materine.
I da ne bude da sam kakav ko se cese o klub nabijem kompletnu upravu na onu stvar,eto koliko mi znace.
Mi nasli osporavati nasu titulu,a dusmani koji su to na 1000 puta ofirniji nacin to radili se smiju i uzivaju.I trebaju...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 jun 2016, 00:49

Napakuj i meni nešto.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 jun 2016, 00:51

molim administratore da uklone vjecne pesimiste
4.10.2009

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:51

Ado76 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zatim, niko nije preuzeo odgovornost za ovu sramotu oko namjestanja utakmica i titule, dovođenje naseg kluba na palijanje dusmanima! Ja cu preuzeti odgovornost za ovo, usrao sam! Ja sam punac, 20k maraka sam potrosio na zene niskog morala ko kod Dine S.

slika
Kojeg bolan ne bio namjestanja utakmica i titule?To sto **** kamiondzija kaze i vise nikada se nije javio po tom pitanju?Dok je nama nas takvih ne trebaju nam ni husici ni pi.cke materine.
I da ne bude da sam kakav ko se cese o klub nabijem kompletnu upravu na onu stvar,eto koliko mi znace.
Mi nasli osporavati nasu titulu,a dusmani koji su to na 1000 puta ofirniji nacin to radili se smiju i uzivaju.I trebaju...
Ne osporavam ja nasu titulu, nego pozivam na odgovornost ove koji su tada petljali sa sisatim i razmjenili one poruke. Jest on seljacina, ali nije sve ono izmislio iz svoje glavusine. Gledao si jarane Dinu u emisiji onda sa njim, kako pickica guta knedle i vadi se, ne moram ti nista dalje pricati. Govor tijela covjeka koji se pogubio.

Ti @Besicu preuzmi odgovornost sto Hurta ne zna sta mu je sa ekipom i sto mu ona pijanica igra u prvih 11 svaku yebenu tekmu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 00:55

Ima li ko da preuzme ovdje odgovornost za skandalozne cijene karata u prvenstvu, protiv Galate i za ocajan kvalitet fan shopa koji nije u vlasnistvu naseg kluba?? @zagorski neka preuzme krivicu za ovo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 12 jun 2016, 00:56

Ja preuzimam odgovornsot za roze stucne, sto su pobojile. Sto bi Trba reko, to je na suncu :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 jun 2016, 00:57

Samo ne vidim logiku u ovome "pustite pricu o upravi, ne pitamo se mi".

Pa onda nastave sa "haj da pricamo koga treba dovesti". Pa glupani ni tu se ne pitamo, sto bi onda o tome pisali? Najbolje da ugasimo forume po vasem?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 jun 2016, 00:57

TRBIĆU KARINO, IDI GLEDAJ HOBBIT SA BERINOM, MANI SE FKS
4.10.2009

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 01:01

19FKS46 je napisao/la:Ja preuzimam odgovornsot za roze stucne, sto su pobojile. Sto bi Trba reko, to je na suncu :D
Znao sam da si ti kriv za to, syebo si nas onda totalno! Hajmo dalje, ko ce preuzeti odgovornost sto smo ostali bez evrope?? Ja kad sam govorio da necemo uzeti titulu pisali su mi da sam retard, da sam napisao da necemo u evropu, @Molotovljev bi me ubio na kucnom pragu, kad ono jara ode Radnik, a mi necemo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 12 jun 2016, 01:11

joker90 je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:Ja preuzimam odgovornsot za roze stucne, sto su pobojile. Sto bi Trba reko, to je na suncu :D
Znao sam da si ti kriv za to, syebo si nas onda totalno! Hajmo dalje, ko ce preuzeti odgovornost sto smo ostali bez evrope?? Ja kad sam govorio da necemo uzeti titulu pisali su mi da sam retard, da sam napisao da necemo u evropu, @Molotovljev bi me ubio na kucnom pragu, kad ono jara ode Radnik, a mi necemo.
Izvini zasto Radnik ne bi igrao europu kad im je budzet 400 hiljada a nama samo 7 miliona :oops:
Istina za Vedrana!!!

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 12 jun 2016, 01:24

SARAJ'VO KO NEKAD ŽELJA NAM JEDINA!!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 01:26

AliG je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Izvini zasto Radnik ne bi igrao europu kad im je budzet 400 hiljada a nama samo 7 miliona :oops:
Je li se to javljas da preuzmes odgovornost za ovo gore? Treba mi dalje jedan dobrovoljac da preuzme odgovornost sto su nas karali nasi igraci na posudbama, prvo Kouadio, pa onda Hebibovic na Kosevu u zadnjem kolu u onoj sramoti! Ima li neko da preuzme odgovornost za ovo umjesto "administracije"??
Bahati, bahati Željkan!
1946

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 12 jun 2016, 01:29

Evo ja ću kad neće niko NEKIDEEMMM

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2016, 01:36

Kako se da nekim ljudima jedno te isto da vrte i ponavljaju. Je.... mater upravi na tekmi,ulici psovanjem ovdje i pisanjem istih stvari necemo nista promjeniti,je.... Dinu,upravu i sve ostale debile trebamo li 24 sata isto da pisemo? Balic je veci kloc od Kramara svasta ce covjek procitati sad da nam dodje Modric isto cemo pisat. Ja dok ne vidim na terenu igraca za mene niko nije pojacanje

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 12 jun 2016, 01:36

Je li se to javljas da preuzmes odgovornost za ovo gore? Treba mi dalje jedan dobrovoljac da preuzme odgovornost sto su nas karali nasi igraci na posudbama, prvo Kouadio, pa onda Hebibovic na Kosevu u zadnjem kolu u onoj sramoti! Ima li neko da preuzme odgovornost za ovo umjesto "administracije"??[/quote]

Kad niko iz uprave nije kriv ... evo bicu ja jbg :problem:
Istina za Vedrana!!!

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 12 jun 2016, 01:37

adem993 je napisao/la:SARAJ'VO KO NEKAD ŽELJA NAM JEDINA!!!!
trece mjesto puna saka brade
4.10.2009

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 jun 2016, 01:39

Sta bi sa dresom za Stepanova protiv Lecha? Imal tog dresa?

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 jun 2016, 01:40

pasica je napisao/la:Samo ne vidim logiku u ovome "pustite pricu o upravi, ne pitamo se mi".

Pa onda nastave sa "haj da pricamo koga treba dovesti". Pa glupani ni tu se ne pitamo, sto bi onda o tome pisali? Najbolje da ugasimo forume po vasem?
Upravo tako!
Po toj logici onda ne bi trebali ni navijati ni ici na utakmice,jbg ima ko se pita.
Jos mi je veci crnjak ona floskula 'pogrijesili jer su slusali navijace' :facepalm:
Pa da su slusali navijace nikada Jesic ne bi dosao,ni Kramar,mijanmarci,ne bi imali najvece cijene karti a najslabije uslove na stadionu,ne bi cijene u fan shopu bile onako skandalozno visoke,. Da su se slusali navijaci neko bi snosio odgovornost za katastrofalnu sezonu,za brukanje sa hadaljovom opremom itd.,itd.
Edit: @joker,preuzimam odgovornost naravno,kriv sam ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 01:41

Eh eto, raspodjela krivice za sve lose je izvrsena, za sve dobro je zasluzna uprava, to se zna. Sad mozemo zavrsiti na tu temu, da ne smetamo vise finoj raji na temi koja hoce da normalno diskutuje o "necemu", a jave se samo kad treba upravu braniti. ;) Sljedece sto cekam je da Hurta ispuni obecanje, znaci 7 superkvalitetnih igraca za ovu ligu sa jakom platom. Evo Balica cu racunati kao prvog, znaci jos 6 takvih i ostalo ovih iz nase lige koji imaju kvalitet! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 12 jun 2016, 01:44

AliG je napisao/la:Je li se to javljas da preuzmes odgovornost za ovo gore? Treba mi dalje jedan dobrovoljac da preuzme odgovornost sto su nas karali nasi igraci na posudbama, prvo Kouadio, pa onda Hebibovic na Kosevu u zadnjem kolu u onoj sramoti! Ima li neko da preuzme odgovornost za ovo umjesto "administracije"??
Kad niko iz uprave nije kriv ... evo bicu ja jbg :problem:[/quote]
Pa javljam se sta cu Nema druge kad niko u sadašnjoj administraciji nema morala i obraza za to moramo mi forumasi preuzimati krivicu evo ja pristajem da sam ja kriv sto nisu potpisane klauzule da Hebibovic i Kaudio nmg igrat protiv nas i sto su nam zabijali golove i time nam direktno oduzimali bodove

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, Jet2Holiday i 54 gosta.