Head je napisao/la:Kad kiksamo onda nam djaba malezijski milioni, turski avioni, milionski sponzorski ugovori i ostalo. Kad nam ide kako treba odjednom nema miliona i to su mala ulaganja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ti si opet šampion !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al jos ne mogu da vjerujem kako onakva lopina poput Davuda Zahirovica da vam zavrsi u upravnom odboru
od njeg nikad nista dobro nije doslo niti ce doc..a to je i objasnjenje zasto je Ibrak tu i zasto je nedodirljiv
od njeg nikad nista dobro nije doslo niti ce doc..a to je i objasnjenje zasto je Ibrak tu i zasto je nedodirljiv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
potpisali super i ti.Trebao se potpisati ugovor sa generalnim,jedna ogromna svijetski poznata banka pa pisi propalo,sad je na redu Megamix a od sutra ko zna.Izo ceka zapet ko puska da iskesira odmah 10 miliona al ono ko iz picke.Od tolikih silnih miliona,generalnih sponzora vi napravite otpis milionskih dugovanja sa ratom od 10 hiljada maraka.pile87 je napisao/la:Ko je potpisao milionske sponzorske ugovore ?simon je napisao/la:Pazi strumfa, klub mu u krizi, stadion se raspada, nemaju sponzora, nemaju clanova a pricaju o nekoj ljubavi itd. i on dode i proziva klub koji danas potpisuje milionske sponzorske ugovore i ima vise clanova od cijele lige zajedno.
Pa sta reci
Navijacima Zeljeznicara svaka cast pa uspijevaju do sada ostati mirni na sve to.
@orton
Nemoj se brinuti dok im je tu mesarski magnat nema zime za njih.
Nemoj se brinuti dok im je tu mesarski magnat nema zime za njih.
SRETAN BROJ - 1725
Ne odgovori ti na pitanje ko je potpisao milionske ugovore ? Pusti se ublehaskih odgovora ti i super i skretanja na temu sta Zeljo nije napravio.Orton je napisao/la:potpisali super i ti.Trebao se potpisati ugovor sa generalnim,jedna ogromna svijetski poznata banka pa pisi propalo,sad je na redu Megamix a od sutra ko zna.Izo ceka zapet ko puska da iskesira odmah 10 miliona al ono ko iz picke.Od tolikih silnih miliona,generalnih sponzora vi napravite otpis milionskih dugovanja sa ratom od 10 hiljada maraka.
Navijacima Zeljeznicara svaka cast pa uspijevaju do sada ostati mirni na sve to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Potpisalo ih je Sarajevo sa TA i preko VisitMalaysia.
Zar mislis da bi se mjesto generalnog Malaysia prepustila nekom drugom da nije dobro isplativo?
Zar mislis da bi se mjesto generalnog Malaysia prepustila nekom drugom da nije dobro isplativo?
I ko zna cifru da nisu nagadjanja, naravno da bi prepustio sto bi on davao pare kad neko drugi njemu moze davati cista logika!Orton je napisao/la:Potpisalo ih je Sarajevo sa TA i preko VisitMalaysia.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sto vas boli **** koliko je para.haha
Siguran sam da Bären Million km godisnje
Plus bonusi.Sto BI za Nase uvjete bilo perfektno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ugovor je na 3,5 godine i iznos ugovora je milionskisolinas je napisao/la:Sto vas boli **** koliko je para.haha
Primjera radi mi smo u europi ove godine od uefe,karti,tv prava itd. u kasu stavili nesto vise od 1 miliona a radi se o Europa ligi u Ligi prvaka iznosi su puno veci i sada na te cifre mozemo dodati i bonuse od Turkish Airlinesa tako da ce ovaj iznos iz godine u godinu rasti
Ti si opet šampion !
Kao i troskovi...simon je napisao/la:Ugovor je na 3,5 godine i iznos ugovora je milionskisolinas je napisao/la:Sto vas boli **** koliko je para.haha
Plus bonusi.Sto BI za Nase uvjete bilo perfektno., o kojoj se tacno cifri radi to je poslovna tajna a upravo tako kako si i rekao imamo i velike bonuse ako osvojimo titulu,kup i za rezultate u europi.
Primjera radi mi smo u europi ove godine od uefe,karti,tv prava itd. u kasu stavili nesto vise od 1 miliona a radi se o Europa ligi u Ligi prvaka iznosi su puno veci i sada na te cifre mozemo dodati i bonuse od Turkish Airlinesa tako da ce ovaj iznos iz godine u godinu rasti
Kad mislite vratit dug drzavi? Cudi me da vas nisu zaganjali.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Dobri moj blagoje do kraja godine 0 prema drzavi.
Zasto bi nas zaganjali, to vi treba da brinete a ne mi. Mi svoj dug prema drzavi uredno vracamo, tacnije mi cemo se naseg duga rijesiti do kraja ove godine.Blagoje je napisao/la:Kao i troskovi...simon je napisao/la:Ugovor je na 3,5 godine i iznos ugovora je milionskisolinas je napisao/la:Sto vas boli **** koliko je para.haha
Plus bonusi.Sto BI za Nase uvjete bilo perfektno., o kojoj se tacno cifri radi to je poslovna tajna a upravo tako kako si i rekao imamo i velike bonuse ako osvojimo titulu,kup i za rezultate u europi.
Ti si opet šampion !
Jel'?simon je napisao/la:Zasto bi nas zaganjali, to vi treba da brinete a ne mi. Mi svoj dug prema drzavi uredno vracamo, tacnije mi cemo se naseg duga rijesiti do kraja ove godine.Blagoje je napisao/la:Kao i troskovi...simon je napisao/la: Ugovor je na 3,5 godine i iznos ugovora je milionski, o kojoj se tacno cifri radi to je poslovna tajna a upravo tako kako si i rekao imamo i velike bonuse ako osvojimo titulu,kup i za rezultate u europi.
Na stranici poreske uprave stoji povelika cifra. 3100000 i jos nesta sitno.
Do kraja godine, velis? Cestitam!
Nastavice se...
Nastavice se...
Koliko mi je drago što napredujemo iz dana u dan zbog nas samih - toliko mi je drago zbog košpa što se pojedoše 
Ah ljepote...
Ah ljepote...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Da nešto više od tri miliona, ali s obzirom da smo potpisali otplatu do 12 mjeseci, kamate se otpisuju kompletne a glavnica se umanjuje za 30 % tako da ćemo vratiti nešto više od 850 000 KM.Blagoje je napisao/la: Jel'?
Na stranici poreske uprave stoji povelika cifra. 3100000 i jos nesta sitno.
Do kraja godine, velis? Cestitam!
I bićemo na spisku sve dok se zadnja marka ne uplati.
I ostane samo dug MUP-u KS oko 400 000 KM, koji ćemo zajedno sa vama rješiti da svi budu zadovoljni.
Kad vas ne bude na tablici duznika, aferim. Do tad tisu-misu.
Nastavice se...
Nastavice se...
Idete na zivce svima sa ovim besmislenim prepirkama kad je sve jasno. Ko od vas da vise para Celiku u zadnjem kolu, taj i osvaja 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Šta kaže Ajfel, kada će vas izbrisati sa liste dužnika ? Jel ono 2025 ?Blagoje je napisao/la:Kad vas ne bude na tablici duznika, aferim. Do tad tisu-misu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Dugovi drzavi ce biti vraceni do kraja godine. Po reprogramu, vracamo 135 000KM mjesecno i u to su do sad ulozena najveca sredstva. Zamisli kad se tih 135 000 mjesecno pocne ulagati u ekipu i ostale stvariBlagoje je napisao/la:Kao i troskovi...simon je napisao/la:Ugovor je na 3,5 godine i iznos ugovora je milionskisolinas je napisao/la:Sto vas boli **** koliko je para.haha
Sa druge strane, vas reprogram je na deset godina. Daleko je 2024.
u pada kvota na Sarajevo baš sam se obradovao kad sam vidio danas 1,5 a sad 1,33 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.