Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa yebemu misa dje to lukavicaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ona pijaca brate ne znam kako tacno da ti objasnim preko puta energopetrola od onog nadvoznjaka na stupu pa kad krenes prema interexu tamo nekad se ta pijaca zvala stupska ja mislimEsii TM87 je napisao/la:@ samo F.K.S
jel pirotehnika u lukavici zgrada ispod murije preko puta TUS-a?
Znači veliki X na tetkov post. Cura u koju si zaljubljen jednostavno nije cura koju pokušavaš povalit nego šetat, ljubit se, plakat s njom, grudat se, plesat po kiši, držati se za ruku, provodit se. Nešto neopisivo koliko sam bio zaljubljen i onda sjeban ko zadnji papak na svijetu. Zato sam reko da više neću ponovit tu grešku. I neću.OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma odma umaci kume![]()
Ako se zaljubio onda je to zadnja stvar o kojoj razmišlja. Obično žene u koje si zacopan gledaš
na drugačiji način. Ono, provodio bi sa njima i dan i noć.
Sretno harry, sutra kada legnu 2 pive i otvori se srce. Tvoja je.
Kakva su ovo pe*erska sr*nja?!OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma odma umaci kume![]()
Ako se zaljubio onda je to zadnja stvar o kojoj razmišlja. Obično žene u koje si zacopan gledaš
na drugačiji način. Ono, provodio bi sa njima i dan i noć.
Sretno harry, sutra kada legnu 2 pive i otvori se srce. Tvoja je.
di si legendo???legenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudi????jeste živi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se apsolutno slažem s tobom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Što @Monolože. @Bosco ti je to najbolje objasnio.
Zaljubiti se znači osjećati prvenstveno želju da budeš sa osobom, ašikovanje u 16. Izlaziš, šetaš,
nabijaš 200 KM telefona pričajući sa njom. Vođenje ljubavi je jedna od zadnjih stvari koja ti pada
na pamet kada si u ekspanziji ljubavi. To ide spontano.
Bar se ja tako vodim, možda su vaša mišljenja drugačija.
videcemo od situacije, sta znam sve je moguce...harry_90 je napisao/la:Meni je na zadnjem mjestu nju povalit, treba sve ici lagano,a ne ja te volim,skidaj gace,nece da moze,al ima jedan problem,cura nikad nije imala momka
njoj je 19 godina,srecom nije bula
nezz kako cu docekat sutra 20:00h da je vidim.
@alfa
Nemoj pretjerat,samo lagano i opusteno
Zavisi od osobe do osobe.Esii TM87 je napisao/la:Neznam koliko je to po vama vrijeme ekspanzije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.