Otišao Ismar u Njemacku ja mislim. Igrom slucaja poznajem Ismara. Kada sam fasovao cir, završio sam u vojnoj na intenzivnoj. Došlo vrijeme da idem na gastroskopiju i baš se Ismar zadesi da me vozi. Ostale ne poznajem, a Guga cesto viđam na Otoci.pitic je napisao/la:Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce.![]()
btw.
@Majkl šta je sa ovim pojačanjima što ne dolaze:?:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Das Ist Walter
Cemu agresiva ljudino?xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest, nema ga više u vojnoj, put Švabije otišao. Ma neka, nek idu raja gdje će im biti bolje. A, mi moramo kontat šta ćemo oko administracijemiden je napisao/la:Otišao Ismar u Njemacku ja mislim. Igrom slucaja poznajem Ismara. Kada sam fasovao cir, završio sam u vojnoj na intenzivnoj. Došlo vrijeme da idem na gastroskopiju i baš se Ismar zadesi da me vozi. Ostale ne poznajem, a Guga cesto viđam na Otoci.pitic je napisao/la:Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce.![]()
btw.
SRETAN BROJ - 1725
Yebo mater ako na ovom pdf-u ima veci prosjel godina od 17-18..

Ima li slika da se Dzidic prikljucio Slobodi,poslije otkaza nekoliko igraca i Almira ima li slika da im je dosao 
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- jurisicduska
- Kontakt:
Hajde izvuci mi postove moje te. Molim te.ZeroStyle je napisao/la:Sta se ti javljas, pa prije skupstine si bacao patke, dolazili Sharbini, Said, Cvijanovic, sad kako prodje skupstina i ti se usuta.jurisicduska je napisao/la:UKOLIKO NE BUDETE CIJENILI SEBE I SVOJE NEĆE VAS NI DRUGI CIJENITI.
Ne valja pjesma, ne valjaju horde, ne valja kapiten , ne valja kamp, ne valjaju igrači. Ok mi je da ne valja uprava, ali nećete sad zbog tog nipodištavati sve što čini Sarajevo. Vi za mene niste nikakvi navijači, ili ste maloljetni pa ne shvatate da to što govorite sve da ne valja je u stvari naš klub ili ste zlonamjerni.
Forum postaje nepodnošljiva sredina od vas pojedinih, saulištite se djeco malo, samo nemir unosite i dajte priliku ovim maloumnicima da provociraju.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Samo ako ti budes garantovao za njihledesma je napisao/la:Šta misliš hoće li biti, šta od te djece?hilmo je napisao/la:Nemoj više molim te....ledesma je napisao/la:Zar je bitno ko je šef akademije, kad se radi nestručno i opet igraju babini sinovi...
Babin sin je zabio više golova nego svi napadači kod nekog kluba.
Babin sin je stub odbrane kadeta našeg kluba i reprezentacije.
Babin sin je jedan od najboljih krilnih igrača u državi
Babin sin je najbolji strijelac juniorske lige.
I neš vjerovati za babinog sina se raspituje Manchester City
Babini sinovi osvojiše titulu u kadetima, kup u juniorima, a spletom okolnosti su ostali bez titule u juniorima.
Babini sinovi uveliko kucaju na vrata prvog tima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Časna pionirskaDenchiNL je napisao/la:
Samo ako ti budes garantovao za njih
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vidim normalan si sagovornik i drago mi je zbog toga. Kao i ti i ja se slazem sa vecinom tvog posta. Nema nikakve razlike u ideji kako poboljsati stanje oko kluba, koliko to pije vode ovdje na forumu. Volis da diskutujes o suprotnim stavovima kako kazes ali u vezi sa ovim, nasi stavovi nisu suprotni. Treba kritikovati u nadi da se stanje poboljsa i tjerati odgovorne, slazem se u potpunosti, koliko to mozemo ovdje na forumu. Sa ovim 'svi su negativci i mrze klub' naravno da se ne slazem - odnosno imamo isti stav, osim ako nisi mislio na to da ja tako pisem. O ostalim forumasima sem boksera nisam pisao tako da bi @jokera i ostale izostavio. Bokser jeste kao i ostali ukazivao na lose stanje i igru i to onda kada je to bilo evidentno i vidljivo i maloj djeci. Samo povrsan posmatrac (da ga tako nazovem) nije bio svjestan situacije. Najupecatljiviji 'ARGUMENT' navedenog forumasa (pored navedenih prije) da se ne ponavljam, meni je bio onaj kada kaze da ce nas 'KINEZ' povesti do konacnog kraja. Nikako mi nije jasno ni dan danas kako ga nisu svi provalili. Najvjerovatnije zato sto je poceo tu retoriku u periodu kada su forumasi jedva cekali da ispolje svoje frustracije i tada otpoČima teferic. Dotakao si se i BP drago mi je zbog toga, u pravu si da nije bilo njih, da nisu pokrenuli promjene (u kojima nisu sami sudjelovali) bilo je navijaca koji nisu u grupi a bili su tu. Mi bi danas bili u istim problemima kao na zalost Velez ili Celik. To je bilo drugo vrijeme i to je bio istorijski trenutak kada se to moglo uraditi. Nevjerovatno je koliko srece i muda smo imali tada, malo navijaca na kugli zemaljskoj se moze pohvaliti da je uradilo tako nesto za svoj klub. Jos ce puno Miljacke proteci dok postanemo svijesni sta je to znacilo za nas. Da ne duzim ta vremena su prosla i nista slicno se ne moze uraditi niti se ta situacija moze porediti sa ovom iz dobro poznatih nam razloga. Dalje, vracanje- odnosno inicijativa za vracanje clanskih mozda jeste bio ocajnicki ali u najmanju ruku nepromisljen potez. Da i ja sam strepio na svakoj utakmici jer smo u sportskom segmentu zakazali malo je reci. Da i ja sam kao i svaki navijac ocekivao mnogo vise, ni ja da se pitam ne bi pruzio novu sansu nikome ko je imao pa i indirektno uticaja na rezultatski ucinak. Mozda je malo previse bilo ocekivati dominaciju ali bolji rezultat od ovoga sigurno. Kritikovati a ne gurati pod tepih slazem se, nikako kritikovovati sve sto je vezano za FKS i iskoristavati situaciju i pisati dusmanske postove pod plastom navijaca naseg kluba. Za prijeratne titule se slazem i ponosan sam sto sa bio sudionik proslave, naravno ove druge. Ne znam kako ti je moglo promaci da je klub tuzio ovog papka sa sisama. Epilog cekamo, ljagu je u danasnje vrijeme najlakse baciti, problem je sto se to uzima zdravo za gotovo i lakovjerni i povrsni citatelji ili gledatelji vjeruju svemu sto se kaze napise pa donose sud o tom na osnovu izjave nekog primata. Ma yebi ga kad se normalno progovori svi smo mi u pet deka. Volimo, sikiramo se i ne sumnjam da nam je ogromnoj vecini cilj isti samo sto sliku gledamo iz drugog ugla. Molim te da me postedis, ugodno mi je za promjenu razmjeniti misljenja s tobom i cijenim te kao sugovornika ali molim te jos jednom ne spominji mi onog forumasa. Ziv i zdrav bio! ostali halalite ako sam vam se zamjerio i na ovako dugim postovima - nesto me krenulo.....kengur je napisao/la:@obiteljski,
Sa velikim dijelom tvog posta se slazem ne samo ja, nego kladim se i vecina ovih stalnih kriticara / pljuvaca. Svi zele samo da je klubu bolje. Jedina razlika je sto imamo razlicite ideje kako poboljsati ovo stanje. Ti si mi u neko vrijeme djelovao kao da si protiv bilo kakve kritike (valjda ti se skupilo svega) a neki smatraju da se kritikama moze najbolje skrenuti paznja i ukazati na probleme. Neki kritikuju da se stanje poboljsa i kazu da treba otjerati nesposobne, a manjina bi ostavila sve isto. Takodje razumijem i volim da diskutujem i o stavovima koji su suprotni mojim, ali sam protiv prica - svi su negativci supci i mrze klub. Evander, joker i ostali su dali cijelu listu argumenata. A najjaci argument je konacni plasman na tabeli i kvalitet igre na terenu.
Sta bi bilo da je BP zeljela zadrzati status quo kad smo biti na dnu ? Gdje bi mi bili, da oni nisu pokrenuli promjene i zahtjevali bolje ?
Novi igraci su solidni ali je bitnije strateg na klupi, jer svi ce realizovati njegove ideje. Ako on kaze da ne zna sta se desava, ko bi trebao ? Bez obzira na igracka imena, ako ih on recimo stavi na krive pozicije ili odredi krivu taktiku prema protivniku, bice opet patnje i razocarenja.
To za vracanje clanskih ja vidim kao zadnji ocajnicki pokusaj da klub uvidi da se problemi ne smiju ignorisati a ne kao akcija protiv kluba. Pa zar bi neko ko ne voli klub kupovao clanske i bio na ivici infarkta cijelu sezonu ? Svi oni disu za klub ali zele da se otklone problemi i da krenemo u napredak. Svi smo se nadali da ce sa ekonomskom stabilnosti doci i sportski napredak. Ubjedljivo najjaci ekonomski klub u drzavi (zahvaljujuci poslovnom dijelu uprave) ne izbori ni Evropu. Ni protiv Mladosti ne mogu rahat gledati nego strepim do zadnje sekunde. Izgleda da bi bio pitar moras imati najjaci srcani misic u drzavi. A mi se nadali pocetku dominacije,(jer tako dozivljavamo nas klub) a dobili bruku.
Takodje nemam imena ko bi bio dobar za zamjenu u sportskom dijelu (ne guram nikoga) ali znam ko je lose rjesenje. Nismo znali ni ko ce doci nakon Baljka pa ipak dodjose bolji. Sigurno ce i sada. Prvi sam pisao poodavno da treba odvojiti poslovni i sportski dio uprave i njihove rezultate i ne kritikovati sviju vec sportski dio. Zato sam rekao da poslovni dio treba dobiti veliki bonus a ljude koji su odlucivali u sportskom djelu otjerati. Na Zapadu ako napravis gresku, dobijas otkaz, jer organizacija zeli da se zastiti od takve nesposobnosti u buducnosti. A kod nas je - daj im opet sansu. Pgotovo kada ima insinuacija da su radili i za licnu korist.
Smatram da je zdravije kritikovati nego gurati pod tepih (kao kone) i zivjeti u laznoj realnosti. A i onaj nas poznati humor na vlastiti nacin mozda nekom smeta ali ja ga dozivljavam kao veliku Bosansku vrlinu i instrumentom zastite i opstanka i kad je bilo najteze. A neki ovdje i to interpretiraju kao "negativu".
Ja licno prve dvije titule vrednujem vise nego sve titule od rata koje su svi dobili. I onda imamo direktora koji baca sumnju i ljagu na sve sto smo ikad osvojili svojim muljanjima i sastancenjima sa Sisojem. Treba tuziti Sisoja i da se ocisti nase ime jer nisu licno bitni nasi iz uprave vec blato koje se lijepi na klub. To se mora ocistiti.
Imali smo idealnu situaciju a kiksali smo pravo, sto je za svaki normalni mozak zabrinjavajuce.
Cijenim sto si mi opisao svoj stav pa i ja tebi sarnuh malo duzi odgovor.
Veceras licho na helem nejse gostujemiden je napisao/la:Otišao Ismar u Njemacku ja mislim. Igrom slucaja poznajem Ismara. Kada sam fasovao cir, završio sam u vojnoj na intenzivnoj. Došlo vrijeme da idem na gastroskopiju i baš se Ismar zadesi da me vozi. Ostale ne poznajem, a Guga cesto viđam na Otoci.pitic je napisao/la:Nekad se redovno pile kahve, heb ga danas svi na svoju stranu. Tonu Bordo raje otišlo vani i Luga također. Ostali optimisti i budale u BIH.miden je napisao/la:Samo prava raja sluša kapitalce.![]()
btw.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jel helem nejse u 22h?
Jessobiteljskicovjek je napisao/la:Jel helem nejse u 22h?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
@majkla trazi nekakvu sliku kao sto je nedavno onaj piroman trazio dokaz da se skandiralo protiv dine na stadionu 
Da li ti treba veći dokaz od ovoga.Majkl je napisao/la:Ima li slika da se Dzidic prikljucio Slobodi,poslije otkaza nekoliko igraca i Almira ima li slika da im je dosao
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karic-i- ... sao/197309
SRETAN BROJ - 1725
Ma pusti ga ba,lik se fura na svog duhovnog ucitelja molotovljeva rahmetli pa fura neki fazon 'sam protiv svih'pitic je napisao/la:Da li ti treba veći dokaz od ovoga.Majkl je napisao/la:Ima li slika da se Dzidic prikljucio Slobodi,poslije otkaza nekoliko igraca i Almira ima li slika da im je dosaoČovjek stigao u Kupres na pripreme slanih, a ti kao nešto neuvjeren u sve to
![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Majkl ne brini. Dzidic otišao kod slanih i neće potpisivati samo da ih zavara da oni misle da imaju stopera i zadnji dan prelaznog roka dolazi kod nas. Ibrak and co.
Joj frajera pegle..
Joj frajera pegle..
Sabrine mi moje!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zasto su objavili sliku Zeca ,a nisu od Dzidica? Zasto su na zvanicnoj objavili da im je potpiso ovaj neki levat iz Istre i onaj neki iz Srbije i na kraju ljudi nisu ni dosli? Mislim nije da bolujem za Dzidicem Balic je bolji i doci ce nam ekstra stoper nego onako pitam,sega mipitic je napisao/la:Da li ti treba veći dokaz od ovoga.Majkl je napisao/la:Ima li slika da se Dzidic prikljucio Slobodi,poslije otkaza nekoliko igraca i Almira ima li slika da im je dosaoČovjek stigao u Kupres na pripreme slanih, a ti kao nešto neuvjeren u sve to
![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jarane ko da nije dovoljno lose sto smo bez evrope, ovakva sezona katastrofalna, jos se na temi pojavio Majk. Nikad jedno zlo ne ide samo! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja bas o tome razmisljam kad ti to napisajoker90 je napisao/la:Jarane ko da nije dovoljno lose sto smo bez evrope, ovakva sezona katastrofalna, jos se na temi pojavio Majk. Nikad jedno zlo ne ide samo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.