FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2016, 22:07

xbox je napisao/la:
kengur je napisao/la:
xbox je napisao/la:Ima li sta novo osim sto propadamo i sto je klub pred gasenjem i sto je Dino ukrao pare od transfer i sto su i od kampa ukradene pare i sto akademija ne funkcionise i sto su nam pojacanje bezveze?? Ovo znamo utvrdili sno jedno 20 stranica ima li sta novo?
Ako su ovo stvari koje si ti shvatio onda je ovaj forum previse kompleksan za tvoj nivo citanja i razumjevanja procitanog. To samo govori o tebi.
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.
ti isti navijaci su dok su se dinokio , kusturica i ostali sakrivali po kucama i isli na utakmice smao kada nije padala kisa, tukli, visili u muriji, dobijali prijetnje i batine da bi otjerali bivsu agenturu i upravu... i ti si nasao pisati od koga klub ima korist....

ti navijaci kupuju u fan shppu koji nije klupski nego privatni, jado jadni ti navijaci placaju najskuplje ulaznice u ligi da gledaju sramoćenje na kosevu, jado jadni ti navijaci su najbrojniji gostujuci navijaci iako ni u evropu nismo otisli sa budzetom od 7 miliona maraka, jado jadni FEĐA KUSTURICA je doveo tana i prije nego je preuzeo je morao da garanciju za nas klub, da bi ovi koji su se uhljebili poslije istog Feđiu faktički odstranili iz kluba, i ti nasao pricati o NAVIJACIMA SARAJEVA koji nikada nisu stedjeli sebe da bi klubu bilo bolje!

je li te stid napisati da kostaju navijaci novca? kojeg, evo ja cu ti reci, kostali smo oko 60-80 milja za sezonu kazni savezu u vrh glave...
, toliko je alispahic pojeo za pola godine neigranja, ikadne, stepanov... tri igraca kojja su dosla sa ozljedama!!!
ili , da ti izracunam da nas je ne izlazak u evropu kostao oko 2.5 milina makara sto je 30-40 puta vise od navijaca... pa ne vidim da pises protiv njih .... fuj, gadi mi se citati kakvih ima glupana ovdje da ih nije stid uzeti navijace u usta koji su spasili klub kada mu je najteze bilo m podrzavali ove nesposobnjakovice sve dok nisu poceli da toliko ocito se bave kriminalom.... od faće, džeke, koji ih "stite" pa do toga da trguju sa beogradskim menadzerima i nekim bulićima preko leđa naseg kluba i ti si se nasao navijace prozivati zbog kazni, a svaku utakmicu svojim ulaznicama navijaci plate svoj baklje, pa mi odgovori

KO ĆE PLATITI OVU SRAMOTU ČETVRTOG MJESTA I NEIZLASKA U EVROPU, PREKO 2 MILIONA GUBITKA, KOEFICJENTA, SRAMOCENJA PROTIV MLADOSTI, SLOBODE, KONA? koooo?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:10

Majkl je napisao/la:Ima li slika da se Dzidic prikljucio Slobodi,poslije otkaza nekoliko igraca i Almira ima li slika da im je dosao 8-)
Yebo te Dzidic vise! Valjda bi ti trebalo biti jasno da ga nasi "strucnjaci" NE ZELE, jer da su htjeli mogli au ga davno dovesti, frajer bi pjeske iz Zenice dosao. Razlog je vjerivatno taj sto ovi tvoji haveri spremaju iznenadjenje sa nekim stoperom kapitalcem, kakvog ova liga nije vidjela...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2016, 22:17

Pantelija je napisao/la:
:kralj: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:20

Zamolio bih ove likove sto nam prosipaju pricu o Shabriniju, Kvrzicu, Beciraju itd... da nam ne vrijedjaju inteligenciju vise, jer je valjda i onim najoptimisticnijim jasno da je lista pojacanja zaokruzena. Moguce da naleti kakav strasni talenat iz svedske 4.ili austrijske 3.a bogami i holandske druge, nikad se ne zna!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 22:24

bordoakapitar je napisao/la:Zamolio bih ove likove sto nam prosipaju pricu o Shabriniju, Kvrzicu, Beciraju itd... da nam ne vrijedjaju inteligenciju vise, jer je valjda i onim najoptimisticnijim jasno da je lista pojacanja zaokruzena. Moguce da naleti kakav strasni talenat iz svedske 4.ili austrijske 3.a bogami i holandske druge, nikad se ne zna!

Hurtic rece 7 superkvalitetnih igraca, cekamo jos 6, ako ne bude znaci opet su slagali i niko nece odgovarati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:28

Sto se tice dovedenih igraca, ja to vidim ovako. Ahmetovic-novi Alispahic, cekaj 100 godina da explodira. Saric, prosjek kao i Rustemovic. Hodzic za bobu bolji od njih, ali mali Kadusic ce biti vec u ovoj sezoni bolji i skuplji od sve trojice ovih. Jedini koji bi mogao biti pojacanje je ovaj Crnogorac... Vezni red je rak rana naseg tima i ako se tu ne dovede kvalitet, mi nemamo sta traziti u sljedecoj sezoni...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jun 2016, 22:31

Bit ce ba jos novih igraca, nema teoretske sanse da se zaustavi na ovome. Mora doci jos neko a ima jos dosta dosta vremena do pocetka a znas i sam da je igracima ova liga zadnji izbor u dosta slucajeva, zato ne mozemo dovesti nekog igraca odmah iako se zovemo Sarajevo. Balic ok ali neki drugi tipa Sharbini..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:36

Cisto sumnjam moj Morteme...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 12 jun 2016, 22:37

bordoakapitar je napisao/la:Sto se tice dovedenih igraca, ja to vidim ovako. Ahmetovic-novi Alispahic, cekaj 100 godina da explodira. Saric, prosjek kao i Rustemovic. Hodzic za bobu bolji od njih, ali mali Kadusic ce biti vec u ovoj sezoni bolji i skuplji od sve trojice ovih. Jedini koji bi mogao biti pojacanje je ovaj Crnogorac... Vezni red je rak rana naseg tima i ako se tu ne dovede kvalitet, mi nemamo sta traziti u sljedecoj sezoni...

Realno ovo su igraci da zamijene ono sto je Jesic doveo ... ovo ja gledam kao zamjenu za njih .... zakrpa za propali transfer rok ....
Sad bi trebalo dovest jos jedno 5 igraca na kriticnim pozicijama koji ce odskakat u kvaliteti od ostalih (ljudi od kojih ova djeca mogu nesto naucit)...... i to bi bilo to ...
Sad koliko mozemo ocekivat da nam sta bolje dodje u klub ...tesko .... jedino platit odstete ili cekat igrace koji su ostali na "suhom" kao sto se Benko doveo ... nismo mi bas pozeljna destinacija za prosperitetne igrace .... kako god okrenes moras dat dobre pare za odstetu ili dat dobru platu tako da...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 22:37

Balica racunam kao jednog od tih 7 kvalitetnih koji su najavljeni, jos 6! :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:49

joker90 je napisao/la:Balica racunam kao jednog od tih 7 kvalitetnih koji su najavljeni, jos 6! :zviz:
Slazem se za Balica, ali 6... puno brate!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2016, 22:51

bordoakapitar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Balica racunam kao jednog od tih 7 kvalitetnih koji su najavljeni, jos 6! :zviz:
Slazem se za Balica, ali 6... puno brate!

Tako je Hurtic rekao, nisam ja izmislio. Ja sad samo ocekujem da ispune obecano. A vala kakav nam je sastav, taman nam i treba jos 6 beton igraca da bi se mogli necemu nadati. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 12 jun 2016, 22:52

Pantelija je napisao/la:
xbox je napisao/la:
Ovaj forum je okupljaliste djece koja ne znaju sta ce od zivota pa ovo gore nabrojano non stop ponavljaju jedno 20 stranica. Pitam ima li sta novo i drugo jer ovo je do sada utvrdjeno,ima li sta da navijaci poboljsaju osim sto kostaju klub nenormalno puno novca a neke koristi klub od njih nema. Izvini intelektualac halali nisam te prepoznao.
jado jadni, poseru ti se navijači u usta jesi cuo!!!
ti isti navijaci su dok su se dinokio , kusturica i ostali sakrivali po kucama i isli na utakmice smao kada nije padala kisa, tukli, visili u muriji, dobijali prijetnje i batine da bi otjerali bivsu agenturu i upravu... i ti si nasao pisati od koga klub ima korist....

jado jadni ti navijaci kupuju u fan shppu koji nije klupski nego privatni, jado jadni ti navijaci placaju najskuplje ulaznice u ligi da gledaju sramoćenje na kosevu, jado jadni ti navijaci su najbrojniji gostujuci navijaci iako ni u evropu nismo otisli sa budzetom od 7 miliona maraka, jado jadni FEĐA KUSTURICA je doveo tana i prije nego je preuzeo je morao da garanciju za nas klub, da bi ovi koji su se uhljebili poslije istog Feđiu faktički odstranili iz kluba, i ti nasao pricati o NAVIJACIMA SARAJEVA koji nikada nisu stedjeli sebe da bi klubu bilo bolje!

je li te stid napisati da kostaju navijaci novca? kojeg, evo ja cu ti reci, kostali smo oko 60-80 milja za sezonu kazni savezu u vrh glave...
jado jadni, toliko je alispahic pojeo za pola godine neigranja, ikadne, stepanov... tri igraca kojja su dosla sa ozljedama!!!
ili , da ti izracunam da nas je ne izlazak u evropu kostao oko 2.5 milina makara sto je 30-40 puta vise od navijaca... pa ne vidim da pises protiv njih jado .... fuj, gadi mi se citati kakvih ima glupana ovdje da ih nije stid uzeti navijace u usta koji su spasili klub kada mu je najteze bilo m podrzavali ove nesposobnjakovice sve dok nisu poceli da toliko ocito se bave kriminalom.... od faće, džeke, koji ih "stite" pa do toga da trguju sa beogradskim menadzerima i nekim bulićima preko leđa naseg kluba i ti si se nasao navijace prozivati zbog kazni, a svaku utakmicu svojim ulaznicama navijaci plate svoj baklje, pa mi odgovori

KO ĆE PLATITI OVU SRAMOTU ČETVRTOG MJESTA I NEIZLASKA U EVROPU, PREKO 2 MILIONA GUBITKA, KOEFICJENTA, SRAMOCENJA PROTIV MLADOSTI, SLOBODE, KONA? koooo jado?
@xbox

Kakav je osjecaj kad te ovako nalijepi ''dijete'' argumentima ?
Das Ist Walter

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 22:55

DBR1987 je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Sto se tice dovedenih igraca, ja to vidim ovako. Ahmetovic-novi Alispahic, cekaj 100 godina da explodira. Saric, prosjek kao i Rustemovic. Hodzic za bobu bolji od njih, ali mali Kadusic ce biti vec u ovoj sezoni bolji i skuplji od sve trojice ovih. Jedini koji bi mogao biti pojacanje je ovaj Crnogorac... Vezni red je rak rana naseg tima i ako se tu ne dovede kvalitet, mi nemamo sta traziti u sljedecoj sezoni...

Realno ovo su igraci da zamijene ono sto je Jesic doveo ... ovo ja gledam kao zamjenu za njih .... zakrpa za propali transfer rok ....
Sad bi trebalo dovest jos jedno 5 igraca na kriticnim pozicijama koji ce odskakat u kvaliteti od ostalih (ljudi od kojih ova djeca mogu nesto naucit)...... i to bi bilo to ...
Sad koliko mozemo ocekivat da nam sta bolje dodje u klub ...tesko .... jedino platit odstete ili cekat igrace koji su ostali na "suhom" kao sto se Benko doveo ... nismo mi bas pozeljna destinacija za prosperitetne igrace .... kako god okrenes moras dat dobre pare za odstetu ili dat dobru platu tako da...
Tacno tako! Ovo i jeste klasicno krpljenje rupa a sto se tice para...hahaha. Za kvalitet se mora platiti ali kod nas za te stvari nikad nema para a budzet probijen...kako?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jun 2016, 22:56

E što ga naruži braćo moja.
:plac:

Bravo Pantelija, piši češće hahahaha

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jun 2016, 23:04

Nemoj ga ramo nije znao
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 12 jun 2016, 23:04

Gazi,gazi,gazi uhljebeeee...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 jun 2016, 23:05

jurisicduska je napisao/la:E što ga naruži braćo moja.
:plac:

Bravo Pantelija, piši češće hahahaha
o cemu da pisem?
o tome kako je uprava sa budzeom od 7 miliona maarak uspjela da izgubi dva , tri, cetiri puta od slobode, dva puta od kona ?
da pisem da su nam iduce 4 godine sjebali koeficjent za evropska takmicenja koji je bio najveci u drzavi?
o tome da nas je neiizzalaz kostao i to da necemo moci igrace staviti na evropsko trziste?
o tome da su nesposobni obaviti ljekarski pregled da vide da covjeku je otisao trbusni zid, ahilova tetiva, da frajer dolazi sa prstom koji mora operisati hitno.... ?
O tome da se kriju poslije svakog poraza a kada je nesto pozitivno iskacu iz pastete?
da zaposljavaju bez konkursa, iskljucivo svoju raju?
o tome da se nisu bili u stanju IZVINUTI ZA AMATEIZAM I JEDNO OD NAJVECIH SRAMOCENJA KLUBA ?
da nemaju ni trun samokritike?
da nemaju obraza?
Da su se uvalili u krugeove iz kojih ce tesko izaci?

ako dovedu , a dosvest ce dobre igrace , a dosvest ce, nije to nikakav uspjeh. IMamo eto preko 7 miliona budzet sto je za nasu ligu ... ogroman novac... samo mutav i debilan frajer moze da zavrsi na CETVRTOM MJESTU PREMJER LIGE I DA MU SLOBODA NALUPA DESET KOMADA!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 jun 2016, 23:14

bordoakapitar je napisao/la:Sejfudin-novi Alispahic, cekaj 100 godina da explodira. Saric, prosjek kao i Rustemovic.
:urnebes: :urnebes: :facepalm:
Molim te ne pisi vise.

Sejfudin, 13 golova i 9 asistencija.
Alispahic, 1 golcic.

Kazes Saric prosjek kao i Rustemovic :lol: Pogledaj od 0:31 razliku jednog dobrog igraca i amatera iz Zvornika.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 12 jun 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 12 jun 2016, 23:21

Niko od ovih nije pojavanje,Balic po cv-u jeste al prvo to da pokaze na terenu,znaci jedno pojacanje smo doveli ostalo prinove

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.