u srijedu 15.06ledesma je napisao/la:Kad je prozivka?
ps. nadam se bez Okića, Kramara, Emersona, RUSTEMOVIĆA, Cezara, Projekta, Plakala....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svako ima svoje misljenje, a ja onako amaterski imam osjecaj da je Rustem dobar za klupe. Daj Boze da budemo i u prvom timu imali bolje od njega, a i na klupi.ledesma je napisao/la:ps. nadam se bez Okića, Kramara, Emersona, RUSTEMOVIĆA, Cezara, Projekta, Plakala....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sestorica su dobila slobodne papireledesma je napisao/la:Kad je prozivka?
ps. nadam se bez Okića, Kramara, Emersona, RUSTEMOVIĆA, Cezara, Projekta, Plakala....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Deni, Krajišnik, Brazilci, fale dvaMortemHz je napisao/la:Sestorica su dobila slobodne papireledesma je napisao/la:Kad je prozivka?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Naravno, ali brate dragi ja one pasove više ne mogu gledati, one ubačaje, duge lopte, a trči ko muha bez glave...A eto na trasnferima ćemo odmah znati, šta nam je cilj sljedeće godine, borba za opstanak, evropa, titula...kengur je napisao/la:Svako ima svoje misljenje, a ja onako amaterski imam osjecaj da je Rustem dobar za klupe. Daj Boze da budemo i u prvom timu imali bolje od njega, a i na klupi.ledesma je napisao/la:ps. nadam se bez Okića, Kramara, Emersona, RUSTEMOVIĆA, Cezara, Projekta, Plakala....
i daj amidža trgni se malo, jesi stipsa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu sam racunao i Barbarica koji je prodan Kortrijku..znaci petorica su pusteni a on prodanledesma je napisao/la:Deni, Krajišnik, Brazilci, fale dvaMortemHz je napisao/la:Sestorica su dobila slobodne papireledesma je napisao/la:Kad je prozivka?
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović
Damjan Krajišnik
Denik Kramar
Emerson
Cezar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nadam se Okic i Berberovicledesma je napisao/la:Deni, Krajišnik, Brazilci, fale dvaMortemHz je napisao/la:Sestorica su dobila slobodne papireledesma je napisao/la:Kad je prozivka?
Delač na instagramu upravo
Hvala suigraci,ljudi u klubu i navijaci na svemu u ove 2 godine.Putevi nam se razilaze ali mozda se opet sretnemo u buducnosti,zauvijek u mom <3 #fksarajevo
Hvala suigraci,ljudi u klubu i navijaci na svemu u ove 2 godine.Putevi nam se razilaze ali mozda se opet sretnemo u buducnosti,zauvijek u mom <3 #fksarajevo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kramar, njega ne smijemo zaboraviti19FKS46 je napisao/la:
Nadam se Okic i Berberovic
A kad je onaj mali dolazio Krajišnik i kad sam pogledao njegovu prvu tekmu, dijete meda ne može, al nisam smio napisati ovdje da je bezveze igrač, bilo bi napada sa svih strana... Al od sad nema pardona, oko sokolovo je tu
Uh dobro si Kramar se ne smije zaboraviti. Mrs iz kluba i grada i drzave 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja vas moram napominjati19FKS46 je napisao/la:Uh dobro si Kramar se ne smije zaboraviti. Mrs iz kluba i grada i drzave
Jedna za brata Mortema.

Sezona 1966/67

Sezona 1966/67
Matej Delac- FK Sarajevo- Za sve ti hvala Matej!Besic je napisao/la:Delač na instagramu upravo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko

fali bar 1 Stoper i 3 vezna još...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E cuj Ahmetovic, lik dvometras da igra desetku.

A ako odu Dulja i Benko il neko od njih dvojice, i to treba krpiti.
Nama je neophodno jos barem 4-5 igraca.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
AdiFKS je napisao/la:A ako odu Dulja i Benko il neko od njih dvojice, i to treba krpiti.
vece su sanse da Leoon ostane nego ode za dulju pitanje je dana kad ce otici mada i vrijeme3 mu je i zbog samog njega a i repezentacije sve u svemu mislim da ce se on moci nadomjestiti nekim krilnim pojacanjem ima ih ns trzistu dok napadasc kalibra benke teze sve u svemu zanimjivio ce biti kod nas ove sezone
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nije 10-tka, nego lažna 9-ka, sidraš, target man, čovjek je imao i 10 asistencija nemoj zaboraviti prošle godine, zna primiti loptu i ima brzine....Lakoste je napisao/la:E cuj Ahmetovic, lik dvometras da igra desetku.![]()
![]()
može spustiti loptu Benki za završnicu....koji ne mora biti ispred njega može i pored, iza, u biti da bude u pokretu....mogli bi biti jako nezgodni za uštopati....
Memara je napisao/la:
Sezona 1966/67

Najblize sto mogu
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako me znasMemara je napisao/la:Jedna za brata Mortema.
Sezona 1966/67
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.