Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dado danas daje gol,nije odavno ,vakat je vec
Evropa je sigurna, ako dobijemo, sigurno je i drugo mjestoZivot je napisao/la:Danas ocekujem 3:0 za ovjeru Europe!!! Bajic, Hadziahmetovic i Kokot
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovjera drugog mjesta,. Bajic 2x a ostali nek se dogovore..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- corleone87
- Kontakt:
Daj zaigraj zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
Idemo lagano danas 3:0 minimalno
Idemo lagano danas 3:0 minimalno
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Uspjeh bi ogroman bio da ode direktno u Francusku, ali s obzirom da nam se svake godine širi tržište, mogućnosti je neograničeno. Ima tu i Belgija i Češka i mnogo drugih gdje naši momci prave uspjehe.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Ajde Riki danas ti rutinski ovo odradi.Ipak mislim da si zeljan nakon "suhog" derbija..3x, i posalji stare mesare uplakane kuci
Jesam li upravu kad kazem da bi Bajic bio drugi igrac iz nase lige koji bi se prodao direktno u jednu od liga petice posle slobodinog pitara?Peterski je napisao/la:Uspjeh bi ogroman bio da ode direktno u Francusku, ali s obzirom da nam se svake godine širi tržište, mogućnosti je neograničeno. Ima tu i Belgija i Češka i mnogo drugih gdje naši momci prave uspjehe.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hrgovic u Wolfsburg, Berberovic u Bayer... ne znam ima li jos ko.sajo10 je napisao/la:Jesam li upravu kad kazem da bi Bajic bio drugi igrac iz nase lige koji bi se prodao direktno u jednu od liga petice posle slobodinog pitara?Peterski je napisao/la:Uspjeh bi ogroman bio da ode direktno u Francusku, ali s obzirom da nam se svake godine širi tržište, mogućnosti je neograničeno. Ima tu i Belgija i Češka i mnogo drugih gdje naši momci prave uspjehe.
Hrgović u Wolfsburg, Mirza Mešić u Nantes samo ne znam jesu li bili u Ligue1 u to doba ili u Ligue2, Berberović u Leverkusen ali nije imao nastupa. To je direktno iz naše lige, onako iz glave koliko se sjećam.
DRUG NEBI TI PUNCA
- samogrbavica
- Kontakt:
Skoro je u Marsej otišao iz nekog cini mi se Slovenskog kluba, nije direktno iz naše lige..samogrbavica je napisao/la:Skoro u Marsej
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- samogrbavica
- Kontakt:
De ljudi sacekajmo da se ovo sve zavrsi, da osvojimo sest bodova u naredna dva kola, pa sta bude, bude.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- ultrassa1921
- Kontakt:
Za Željezničar nastupaju: Antolović, Kvesić, Kosorić, Memija, Bajić, Đelmić, Hadžiahmetović, D. Sadiković, Bogdanović, Kokot i Beganović.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uz izvinjenje sto pisem ovdje i vama i administeaciji imam jedno pitanje.
Hoce li biti neki link za vasu tekmu? Ima nas nekoliko i manijka i pitara i sve smo pripremili da gledamo ovje utakmice pa bi nammnogo znacilo ako ima.
Hoce li biti neki link za vasu tekmu? Ima nas nekoliko i manijka i pitara i sve smo pripremili da gledamo ovje utakmice pa bi nammnogo znacilo ako ima.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.