FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
mali je pravi dragulj, samo ga forsirati, vec je sad nezamjenjiv, on i ranko rijesenje narednih 10 god minimum. sto se tice kovacica njemu cijena ide gore sigurno ako ovako nastavi. ja sam bio najvise skeptican po pitanju tog transfera, mahsuz sam odgledao reprizu protiv zidova i mali je zvijer sigurno, treba da igra svaku tekmu, da bude top za iducu sezonu
Lakše malo.Ovo je tek prva godina jer je post napisan negdje sredinom ove sezone.Jedino ako nisi pisao dok me još nije bilo na forumu pa to brojiš.Sarajevo1946 je napisao/la:Evo već tri godine bez titule, možete izdržati još sedam bar.![]()

kaze gazzeta da smo sklopili dogovor sa Alexisom Sanchezom ... wtf 

vjerovali ili ne dogovoreno za Sancheza sve,jos se dogovaraju za Songa i Montoyu,,,Moratti hoce napad Palacio,Lennon,Icardi,Sanchez,Ruben Botta,,mislim da ce na kraju da nas napuste Alvarez i Cassano dok ce Longo negdje na posudbu opet ili u Sampu za Icardija,,sa ovim mislim i da Strama ostaje,,
Inviato dal mio iPad 2 con Tapatalk HD
Inviato dal mio iPad 2 con Tapatalk HD
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 16 mar 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Uh kad bi to bila istina
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
za Sancheza je izgleda istina ... posudba pa otkup na kraju ... 

[youtube][/youtube]
Branca po ko zna koji put pokazuje da je nesposobnjaković. Ne znas covjece, ne umijes, shvati 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ted danas sam odgledo tekmu, citav dan izbjegavam rezultat..srce kad mi ne stade kad cambiasso masi u 92.minuti
ovo je inter na koji sam naviko, koji se ne predaje do zadnje sekunde, svi trce, svi ginu na terenu..i kad smo primili gol mi opet pokusavamo uzvratit..to se trazi
svi su bili odlicni, zaljubio sam se u kovacica do usiju
momak je fenomenalan, vec sad nam je glavni u vezi, sta ce bit sledece sezone
posebno me raduje dobra utakmica jonathana, stvarno mu nije bilo lako i valjda sad ovako nastavi
protiv sampdorije krenut sa istom postavom, samo bi ja ostavio guarina malo na klupu a umjesto njeg alvareza od prve..i krenut agresivno od prve minute
mislim da je dobro sto smo ispali, pokazali smo da smo bolji tim od njih a ne moramo se vise zamarat europa ligom nego napast na to trece mjesto
uh ako dodje i Alexis
ovo je inter na koji sam naviko, koji se ne predaje do zadnje sekunde, svi trce, svi ginu na terenu..i kad smo primili gol mi opet pokusavamo uzvratit..to se trazi
svi su bili odlicni, zaljubio sam se u kovacica do usiju

posebno me raduje dobra utakmica jonathana, stvarno mu nije bilo lako i valjda sad ovako nastavi
protiv sampdorije krenut sa istom postavom, samo bi ja ostavio guarina malo na klupu a umjesto njeg alvareza od prve..i krenut agresivno od prve minute
mislim da je dobro sto smo ispali, pokazali smo da smo bolji tim od njih a ne moramo se vise zamarat europa ligom nego napast na to trece mjesto
uh ako dodje i Alexis

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Oderali smo jadne engleze,steta sreca je ipak bila na njihovoj strani,valjda nece biti vissoka kazna za rasisticko vrijedjanje(nadam se),kako bilo siguran sam u 3 boda iz narednog susreta 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moratti kreće po Alexisa, Montoyu i Songa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bilo bi stvarno lijepo da je istina. Svi znamo kako je Sanchez bio dobar u Udinama, siguran sam da moze opet vratit tu staru formu, a i idealan bi bio u ovoj novoj formaciji 4-2-3-1. Song je bio dobar u Arsenalu, u Barceloni ga nisam gleda, ali cim ga se rjesavaju nakon prve sezone mora znacit da nije briljira. Montoyu nemogu komentirat jer ga nisam nikad gleda
Ja bi bio iznimno zadovoljan kad bi ovo bila istina, ali navika sam na ovak bombasticne naslove koji su se uglavnom pokazali kao lazi, tako da necu uzimat nista za ozbiljno.

Ja bi bio iznimno zadovoljan kad bi ovo bila istina, ali navika sam na ovak bombasticne naslove koji su se uglavnom pokazali kao lazi, tako da necu uzimat nista za ozbiljno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kakav Sanchez,hoću Songa.

Ovo izgleda predobro, moze i Cassano umjesto Laxalta, a i tu je jos hrpa igraca za rotacije (Schelotto,Kuzmanovic,Obi,Benassi,Crisetig,LOngo,Livaja,Caldiorla + hrpa primaveraca.)
Na kraju cemo produzit sa Mudingayem i Rocchiem

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- korisnikforuma
- Kontakt:
Dabogda vi ovako izgledali dogodine
I to još bez Cassana, daleko najboljeg igrača
Argentinska četvorka u napadu, povratak na stare dane

I to još bez Cassana, daleko najboljeg igrača

Argentinska četvorka u napadu, povratak na stare dane

Evo pozvanih sa sutrasnji mec
Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Defenders: 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 28 Pasa, 31 Pereira, 42 Jonathan;
Midfielders: 4 Zanetti, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 60 Belloni;
Forwards: 8 Palacio, 18 Rocchi, 99 Cassano
Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Defenders: 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 28 Pasa, 31 Pereira, 42 Jonathan;
Midfielders: 4 Zanetti, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 60 Belloni;
Forwards: 8 Palacio, 18 Rocchi, 99 Cassano
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Juan kartoni?
Da, dobio je 8 proslo kolo.
Nadam se obrani Rana-Samuel, ali bojim se da Strama nece odma Samuela gurnit u prvu, mislim da Chivu ima prednost. Volia bi opet Capitana vidit na lijevom beku, tamo pruza najbolje igre.
Nadam se obrani Rana-Samuel, ali bojim se da Strama nece odma Samuela gurnit u prvu, mislim da Chivu ima prednost. Volia bi opet Capitana vidit na lijevom beku, tamo pruza najbolje igre.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma Chivu kreće sigurno.
Kako god,ovo se mora dobit.
Kako god,ovo se mora dobit.
ovi igraci su nasi ako se niko ne umijesa, sanse za to su minimalne. juve i milan cekaju da vide za koga se mi interesujemo odmah hoce i oni hahaha, tako mi se cini zadnjih sezona. sanchez bi bio pravi potez, ko garantuje da nece arapi u zadnjem trenu trehnuti lovu i odvesti ga kao i za mouru. ako se nesto planira treba odmah sad uci u pregovore, ne cekati ljeta. jel icardi vec nas ili su samo spekulacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.