FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Izgleda da je dogovoreno sve sa Campagnarom.
Ugovor od 3 godine a dobit ce placu od 1.3 mil €. To 100% znaci da nas Wally napusta na ljeto i vjerojatno ide okoncat karijeru u Bocu.
Ugovor od 3 godine a dobit ce placu od 1.3 mil €. To 100% znaci da nas Wally napusta na ljeto i vjerojatno ide okoncat karijeru u Bocu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
eh sad vam fali jedan vazan dio te slike gdje kaze da ce Branca i Ausilio i dalje ostat na svojoj poziciji.SiamoNoi je napisao/la:Leonardo ostaje u PSG.Srećom,jer ne vidim kako bi on bio išta bolji od Brance.
Leonardo bi postao generalni direktor Intera(trenutno Fassone) dok bi Fassone bio samo savjetnik Inter Brand & Merchandisinga.

Uploaded with ImageShack.us
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Znaci isto sr*nje drugo pakovanje. NIje nam onda ni trebao ako onaj zalizani kreten i dalje rukovodi transferima.
E to mi se već sviđa ako se tako dogodi,tu bi već Leonardo mogao nešto novo donijeti.Još kad bi došao netko sposobniji na Brancino mjesto...adointer je napisao/la:eh sad vam fali jedan vazan dio te slike gdje kaze da ce Branca i Ausilio i dalje ostat na svojoj poziciji.SiamoNoi je napisao/la:Leonardo ostaje u PSG.Srećom,jer ne vidim kako bi on bio išta bolji od Brance.
Leonardo bi postao generalni direktor Intera(trenutno Fassone) dok bi Fassone bio samo savjetnik Inter Brand & Merchandisinga.
Priča se nešto i o Silvestre-Nocerino razmjeni...From the studios of Sky, Gianluca Di Marzio explains the Radja Nainggolan situation.
“Inter really like the Cagliari midfielder, as well as Napoli and especially Roma. But now president Cellino must first solve his problems with the law, then we’ll talk about the market.”

Da ne zna neko gdje mogu kupiti ili naruciti ovaj gornji dio kao sa slike? Znaci zasebno gornji, donji mi ne treba.
Amar Osim selektor BiH
Beppe je napisao/la:
Da ne zna neko gdje mogu kupiti ili naruciti ovaj gornji dio kao sa slike? Znaci zasebno gornji, donji mi ne treba.
auffff ... i mene zanima
kako ces uzet samo gornji od komplet trenerke?
jos bi mozda i XL da izaberes 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za danasnje gostovanje na Barberi 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
La Gazetta objavila da je Inter kupio Iccardija
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
CDS: Inter dogovorio cijenu za Papu Gomeza. 10/11 miliona, međutim pokušati ćemo ubaciti Biraghija u pregovore.
Biraghi koji bi trebao da bude u najboljem timu sezone u Seria B.
Biraghi koji bi trebao da bude u najboljem timu sezone u Seria B.
To se zna već 2 mjeseca.Kao i za dolaske Laxalta,Andreollija,Campagnara i Botte.Dex je napisao/la:La Gazetta objavila da je Inter kupio Iccardija
Kakav je taj Gomez?Nisam ga uopće gledao,da nije flop tipa Skeloto?!
Nije. Tipa igraca slican Lavezziju. Nizak, brz i sto je nama bitno moze brzo prenijeti loptu. Nije los 1 na 1 a zabije pokoji gol.SiamoNoi je napisao/la:To se zna već 2 mjeseca.Kao i dolasci Laxalta,Andreollija,Campagnara i Botte.Dex je napisao/la:La Gazetta objavila da je Inter kupio Iccardija
Kakav je taj Gomez?Nisam ga uopće gledao,da nije flop tipa Skeloto?!
Mnogi kazu da je i Lavezzi bio na ovom nivou u GOmezovim godinama, i da bi trebao da bude sve bolji.
Ja sam za sto se tice njegovog transfera, mislim da ce biti pravo osvjezenje.
Ja nebi dao Biraghia za Gomeza iako mi je Papu jako drag igrac. Imam osjecaj da ce Biraghi bit strasan za par sezona, jos talijan i igra poziciju koja je nama prijeko potrebna.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nek daju pola ugovora,kod nas ionako neće igrat iduće sezone.A ako ga daš samo na posudbu onda opet nemaš garanciju da će igrat jer će drugi klub radije forsirat igrača koji je njihovom vlasništvu nego nekoga tko je došao sa strane i kasnije vjerojatno neće imat previše koristi od njega.
Dobar igrac. Glavne odlike brzina i dribling. Ako nista bolje i on nego nekakvi penzioneri. Takodjer jeftinije i bolje rjesenje od A.Sancheza.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
[youtube][/youtube]
Bardi
Bardi
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
U Nike shopu, ali nece ti dati zasebnu kupovinu, kupuje se u kompletu.Beppe je napisao/la:
...Život za Široki...
INTER: 1 Handanovic, 23 Ranocchia, 6 Silvestre, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 4 Zanetti, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 31 Pereira; 11 Alvarez; 18 Rocchi.
PALERMO: 54 Sorrentino; 25 Von Bergen, 23 Donati, 3 Aronica; 89 Morganella, 5 Barreto, 20 Arevalo Rios, 28 Kurtic, 29 Garcia; 27 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).
PALERMO: 54 Sorrentino; 25 Von Bergen, 23 Donati, 3 Aronica; 89 Morganella, 5 Barreto, 20 Arevalo Rios, 28 Kurtic, 29 Garcia; 27 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).
-Silvestre poklonio gol
-Ozlijedio se Zanetti.Sad je jasno da je sve u ku*cu kad se Capitano uspio ozlijedit
-Ulazi Skeloto
Divno.
-Ozlijedio se Zanetti.Sad je jasno da je sve u ku*cu kad se Capitano uspio ozlijedit
-Ulazi Skeloto
Divno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.