FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar1 » 24 maj 2015, 18:17

Odlicna sezona, sada na pauzi pokusati doci do nekih para i krenuti jos jace u novu sezonu.

Naprijed zeljo ljubavi moja.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 maj 2015, 18:26

Sto se tice posjete relativno je bila dobra juce. Uzmemo li u obzit neatraktivnost protivnika, "suhveli" vrijeme i ova posjeta je dobra. Sto se tice utakmice vidi se pad volje kod igraca jer do derbija su zagrizli i igrali svim silama, nakon derbija je druga prica. Juce je sreca sto smo zabili gol na vrijeme . Nista im se zamjeriti ne moze. Ja bih pohvalio Bogdanovica, opet je na nivou bio. Ostale igrace necu spominjati ni negativno ni pozitivno, svima cu se zahvaliti. Oni su sampioni bez obzira na sve !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 24 maj 2015, 19:23

KO GOD DA BUDE SAMPION,ZELJO JE POBJEDNIK......baja bi mogao za dobre pare ici al sacekajmo prelazni rok i zvanicnu da prva objavi,za njega postoje kontakti iz 3 kluba....pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2015, 19:27

Vidjet cemo za te odlaske i visoke cifre, vise bih volio da odrzimo ekipu na okupu uz mozda 2-3 pojacanja, sto za europu a jos vise za narednu sezonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 maj 2015, 19:56

Hahaha juniori Mladost 9:0 pregazili.. :clap:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 24 maj 2015, 20:01

corleone87 je napisao/la:Hahaha juniori Mladost 9:0 pregazili.. :clap:
I to u gostima :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 maj 2015, 20:05

Ko je dao golove??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2015, 20:16

InatSilanBosanski je napisao/la:Ko je dao golove??
http://sportsport.ba/bh_fudbal/devet-go ... ara/162995

Bitna pobjeda. Titula donosi učešće u ligi prvaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 maj 2015, 20:45

Kadeti nemaju sansu zar ne? Sta je sa mladjim kategorijama?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2015, 20:56

Bez koga smo u Zenici ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 maj 2015, 21:00

Elegant je napisao/la:Bez koga smo u Zenici ?
NIko nije suspendovan.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 maj 2015, 21:01

njima su selimovic i dedic suspendovani, to je dobro, s obzirom da su najveca opasnost po gol
Željezničar živimo !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 maj 2015, 21:04

Da malo prokomentarišem ono što se pisalo zadnjih par dana.

Ova priča oko Mulalića i ima i nema smisla. Nisam nikakav insajder nego se sjećam početka sezone (ili polusezone) kad je Gredić izjavio da klub ima plan u kojem se ne školuju i proizvode samo igrači, nego i treneri i to je odlična stvar. Plan je da Mulalić radi sa glavnim trenerom (Odovićem) jedan određeni period dok ne odradi sve što mu je potrebno za licence (koje klub plaća) i dok ne sakupi dovoljno iskustva i znanja u radu sa prvim timom.
Sumnjam da će se to desiti na ljeto, ali će se desiti nekada u budućnosti i na njegovo mjesto će doći drugi pomoćni trener, vjerovatno Adžem.
Mulalić mi djeluje kao neko ko ima tu žicu da bude dobar trener.

Što se prodaja igrača tiče, pisao sam o tome nedavno, a i mislim da se svi slažemo da je sada dobro vrijeme da se Bajić proda, i za njega i za Želju.
Od ostalih mladih igrača, Amira bih volio gledati još bar jednu sezonu, Dado je ovu odradio dosta dobro, mnogo je bolji u određenim segmentima nego li prošle sezone i mišljenja sam da bi iduća sezona mogla biti njegova, Beganović je pokazao da bi mogao biti odličan igrač i njih bi klub trebao zadržati. Naravno, u slučaju neke dobre ponude neka idu.
Kvesiću i Antoloviću omogućiti da uz pristojne ponude odu jer su obojica na određen način zadužila klub.
Zahvaliti se Bučanu i Varei, na njihovo mjesto dovesti perspektivne juniore, a prvi tim pojačati u skladu sa odlascima i sa jednim dobrim veznjakom.

Lijepo bi bilo dovesti Zolotića na posudbu, ali ipak mislim da će se to teško destiti jer se od njega očekuje da je prošao period adaptacije i da bi nakon odrađenih priprema mogao igrati važnu ulogu iduće godine. Uz to, par veznjaka Genta je interesantno većim klubovima. Renato Neto koji igra na njegovoj poziciji je imao odličnu sezonu i vjerovatno odlazi.

Juniori su blizu da osvoje titulu prvaka i to je još jedan pokazatelj da se u omladinskom pogonu radi odličan posao. Čak bi se usudio reći da je rad u omladinskom pogonu fenomenalan kad se u obzir uzmu (ispod)prosječni uvjeti za rad. Sad je na upravi da osiguraju potpise najtalentovanijih, možda i posudbe onih za koje misle da su im potrebne i da ih na pravi način uvedu u prvi tim.

Bogdanović je u zadnje vrijeme odličan, igra bez greške i uvijek se sjetim jednog forumaša iz Gradačca koji je po njegovom odlasku napisao da je Bogdanović, kad je igra sa jednom dozom samopouzdanja, najbolji stoper lige i zaista je tako.
Inače stopere gledam kao par, a Kosorić i Bogdanović su odličan stoperski par. Najbolje se to vidjelo protiv Sarajeva kojem je ofenzivni dio ekipe odličan.

Marketing je ove sezone bio očajan, razumijem da su srezani troškovi da nema prostora da se na tom planu uradi mnogo, ali iduće sezone se mora poraditi i na tom segmentu.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 24 maj 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 24 maj 2015, 21:05

Idemo maksimalno podrzat momke u Zenici i nadat se da sloboda moze nesto uradit na kosevu
19TM87 ZAVIDOVICI

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 maj 2015, 21:06

Hoce opet bit Rumeni, rumeni hahahah

Idemo u zenicu po pobjedu za samopouzdanje ;)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 maj 2015, 21:15

Odovic, kokot, djelmic, kvesic, beganovic, memija.... mislim da su nam ti igraci kjucni da ostanu. Jos jedno eventualno dva pojacanja zavisi od toga ko ce nam otic. Bajicu svaka cast veoma mi je drag igrac, ali ako dodje neka milionska ponuda odma ga prodat i zbog njega, ali i zbog nas. Da se ne ponovi Svraka
=\_1921_/=

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 24 maj 2015, 21:17

InatSilanBosanski je napisao/la:Hoce opet bit Rumeni, rumeni hahahah

Idemo u zenicu po pobjedu za samopouzdanje ;)
3.poluvrijeme :lol: :lol: :lol: :lol:
19TM87 ZAVIDOVICI

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2015, 21:29

invincible1921 je napisao/la:Odovic, kokot, djelmic, kvesic, beganovic, memija.... mislim da su nam ti igraci kjucni da ostanu. Jos jedno eventualno dva pojacanja zavisi od toga ko ce nam otic. Bajicu svaka cast veoma mi je drag igrac, ali ako dodje neka milionska ponuda odma ga prodat i zbog njega, ali i zbog nas. Da se ne ponovi Svraka
baja + džeko je idealan scenario. da nam se više nešto te vrste i poklopi, stvarno odavno nije i odavno imamo samo pehove.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 maj 2015, 21:31

ChWilla je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Odovic, kokot, djelmic, kvesic, beganovic, memija.... mislim da su nam ti igraci kjucni da ostanu. Jos jedno eventualno dva pojacanja zavisi od toga ko ce nam otic. Bajicu svaka cast veoma mi je drag igrac, ali ako dodje neka milionska ponuda odma ga prodat i zbog njega, ali i zbog nas. Da se ne ponovi Svraka
baja + džeko je idealan scenario. da nam se više nešto te vrste i poklopi, stvarno odavno nije i odavno imamo samo pehove.
Pa nadam se jbmu red je vise....zar ovaj peh sto smo nosioci konacno, al necemo u LP nije dovoljan :D
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2015, 21:32

teško je to nazvati pehom jer objektivno imamo četvrtu ili petu najbolju ekipu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, CCMuHa87, DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], Harinho97, Rule_hz, Zeljoo1921 i 87 gostiju.