FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za 13 miliona moze se napraviti istok i sjeber da grme, i da ih se mozda i pokrije, onda lagano radit ostale dvije sa pratecim sadrzajem, sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, i samo je zavaravanje, jer od Koseva nikad fudbalskog stadiona, valja vidjet ono Velezovo, par metara tribine od terena, mogu mislit jeze i grmliavine kad bi tako bilo i kod nas.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ima na Ilidži blizu Hilsa a tu nam je blizu i kamp..EastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 06:50ima li gdje da se uzme zemljiste pa krenuti od pocetka . Pa ko Velez graditi tribinu po tribinu.
Garantujem da se citavo kosevo srusi i da se uradi istok od 5k natkriven( kao Velezov) ne bi kostalo 13 miliona. Nadam se da ce u klubu ovo neko stopirati
Muzur načelnik je veliki pitar mislim da oko Zemlje ne bih bio problem.
f0rest1946 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:28Ima na Ilidži blizu Hilsa a tu nam je blizu i kamp..EastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 06:50ima li gdje da se uzme zemljiste pa krenuti od pocetka . Pa ko Velez graditi tribinu po tribinu.
Garantujem da se citavo kosevo srusi i da se uradi istok od 5k natkriven( kao Velezov) ne bi kostalo 13 miliona. Nadam se da ce u klubu ovo neko stopirati
Muzur načelnik je veliki pitar mislim da oko Zemlje ne bih bio problem.

Samo što bi u tom slučaju imao drugu struju koja će reći da nikad ne bi došli na utakmicu da Sarajevo igra van Koševa. A brojne pogodnosti bi imali kada bi se stadion pravio kod Hillsa. Aerodrom 5 minuta udaljen, kamp 3 minute. Prilaz stadionu sa 3 strane imaš.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Prvo svake godine osigurati 5mil izlaznih transfera, krenuti osvajati titule, svake godine izboriti grupnu fazu konferencije pa da osiguras dodatnih 15mil+ godisnje, tek onda pricati o gradnji stadiona.
Jer od navijaca i donacija ne mozes nista ocekivati, par hiljada clanova je smijesna cifra.
Prije svega mnogo uloziti u politiku i borbu za ravnopravno takmicenje, prije svega zavrsiti ovu sezonu, a prije toga fokusirati se na narednu utakmicu. Nije sramota izvrsiti izmjenu u 14oj minuti ako vidis da ne ide. Prosli derbi je Zekic iz sebi znanog razloga cekao poluvrijeme za izmjene pa je i sam priznao gresku sto je uopste cekao 48 minuta.
Coric je to dobro neki dan uradio, ljudi tek stali na noge poslije izmjene krpica i dvije rotacije, do tad svinje imale 4 stopostotne prilike.
Pamet u glavu Zekicu molim te, ako lose otvoris pise nam se 3 0
Jer od navijaca i donacija ne mozes nista ocekivati, par hiljada clanova je smijesna cifra.
Prije svega mnogo uloziti u politiku i borbu za ravnopravno takmicenje, prije svega zavrsiti ovu sezonu, a prije toga fokusirati se na narednu utakmicu. Nije sramota izvrsiti izmjenu u 14oj minuti ako vidis da ne ide. Prosli derbi je Zekic iz sebi znanog razloga cekao poluvrijeme za izmjene pa je i sam priznao gresku sto je uopste cekao 48 minuta.
Coric je to dobro neki dan uradio, ljudi tek stali na noge poslije izmjene krpica i dvije rotacije, do tad svinje imale 4 stopostotne prilike.
Pamet u glavu Zekicu molim te, ako lose otvoris pise nam se 3 0
Je li tako trebalo bi da moze da jedan covjek ode za par osoba uzer sa njihovim clanskim?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
trebalo bi da moze. slike na uvid. Mogu provjeriti u sistemu jel aktivan clan
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ma koga oni yebu cuj 13 miliona da natkriju 1000 mjesta i prebace vip na istok.Nije niko lud.Za 13 miliona mozes napraviti 2 tribine od temelja i natkrit ih.Lopine komunistickeBordo10 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:13Za 13 miliona moze se napraviti istok i sjeber da grme, i da ih se mozda i pokrije, onda lagano radit ostale dvije sa pratecim sadrzajem, sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, i samo je zavaravanje, jer od Koseva nikad fudbalskog stadiona, valja vidjet ono Velezovo, par metara tribine od terena, mogu mislit jeze i grmliavine kad bi tako bilo i kod nas.
Odyebi Ismire ovo nadji negdje zemlju i pocni lagano nema nists od ovoga nek se yebu i oni i sda stolice
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2025, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Moze, zena prije mene uzela dvije karte tako, samo pokazala sliku ova provjerila u sistemu i to je to.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:58trebalo bi da moze. slike na uvid. Mogu provjeriti u sistemu jel aktivan clan
- f0rest1946
- Kontakt:
Da brate , sve razumijem ali nije ni daleko vala ilidza od grada 15 min max a mjesto savršeno, mislim da je prije par godina i bilo priče oko toga.tabba77 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:46f0rest1946 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:28Ima na Ilidži blizu Hilsa a tu nam je blizu i kamp..EastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 06:50ima li gdje da se uzme zemljiste pa krenuti od pocetka . Pa ko Velez graditi tribinu po tribinu.
Muzur načelnik je veliki pitar mislim da oko Zemlje ne bih bio problem.![]()
Samo što bi u tom slučaju imao drugu struju koja će reći da nikad ne bi došli na utakmicu da Sarajevo igra van Koševa. A brojne pogodnosti bi imali kada bi se stadion pravio kod Hillsa. Aerodrom 5 minuta udaljen, kamp 3 minute. Prilaz stadionu sa 3 strane imaš.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Idejni projekat je dostavljen s naše strane i to je neka prognoza a bit ce vise vjerovatno. Nije samo VIP, ima tu dosta stvari koje su preduslov za CAT4, novinarske kabine itd itd.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:02Ma koga oni yebu cuj 13 miliona da natkriju 1000 mjesta i prebace vip na istok.Nije niko lud.Za 13 miliona mozes napraviti 2 tribine od temelja i natkrit ih.Lopine komunistickeBordo10 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:13Za 13 miliona moze se napraviti istok i sjeber da grme, i da ih se mozda i pokrije, onda lagano radit ostale dvije sa pratecim sadrzajem, sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, i samo je zavaravanje, jer od Koseva nikad fudbalskog stadiona, valja vidjet ono Velezovo, par metara tribine od terena, mogu mislit jeze i grmliavine kad bi tako bilo i kod nas.
Neka ovo pocne samo, da ne moramo opet u Ze ici.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
ma neko pranje para .Kakvih 13 miliona za jednu **** tribinu i to ce je raditi 2 godineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:02Ma koga oni yebu cuj 13 miliona da natkriju 1000 mjesta i prebace vip na istok.Nije niko lud.Za 13 miliona mozes napraviti 2 tribine od temelja i natkrit ih.Lopine komunistickeBordo10 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:13Za 13 miliona moze se napraviti istok i sjeber da grme, i da ih se mozda i pokrije, onda lagano radit ostale dvije sa pratecim sadrzajem, sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, i samo je zavaravanje, jer od Koseva nikad fudbalskog stadiona, valja vidjet ono Velezovo, par metara tribine od terena, mogu mislit jeze i grmliavine kad bi tako bilo i kod nas.
Odyebi Ismire ovo nadji negdje zemlju i pocni lagano nema nists od ovoga nek se yebu i oni i sda stolice

Definitivno ovdje restart treba da se napravi
Megalomanski projekat od strane likova koji na stadion nisu krocili i koji ce u sve to da se ugrade. Novinari se mogu rijesiti izgradnjom novog voza na vrhu zapada i dok neko sa gramom mozga ne skonta sta i kako dalje nek stoji tako.
Ali nista od toga tako da smo u Zenici do daljnjeg. Velez za 10 puta manje para ce dobiti 10 puta vise, ne nasjedajte na price lopova koji bi najradije da to kosta 3 milijarde. Mi moramo raditi sto i Velez, od politike nema hajra. Osim ako si prosjak ko neki.
Ali nista od toga tako da smo u Zenici do daljnjeg. Velez za 10 puta manje para ce dobiti 10 puta vise, ne nasjedajte na price lopova koji bi najradije da to kosta 3 milijarde. Mi moramo raditi sto i Velez, od politike nema hajra. Osim ako si prosjak ko neki.
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 18 feb 2025, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
EastMadness je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:18ma neko pranje para .Kakvih 13 miliona za jednu **** tribinu i to ce je raditi 2 godineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 feb 2025, 12:02Ma koga oni yebu cuj 13 miliona da natkriju 1000 mjesta i prebace vip na istok.Nije niko lud.Za 13 miliona mozes napraviti 2 tribine od temelja i natkrit ih.Lopine komunistickeBordo10 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 11:13Za 13 miliona moze se napraviti istok i sjeber da grme, i da ih se mozda i pokrije, onda lagano radit ostale dvije sa pratecim sadrzajem, sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno, i samo je zavaravanje, jer od Koseva nikad fudbalskog stadiona, valja vidjet ono Velezovo, par metara tribine od terena, mogu mislit jeze i grmliavine kad bi tako bilo i kod nas.
Odyebi Ismire ovo nadji negdje zemlju i pocni lagano nema nists od ovoga nek se yebu i oni i sda stolice![]()
+ CE BITI NATKRIVENO SAMO 20% ISTOKA
Definitivno ovdje restart treba da se napravi
Srusiti jednu tribinu i graditi je ali da mozemo i dalje igrati tekme dok se gradi
*pitari kad ponestane tema*
Mogli smo malo o stadionu 716. put pisat
Mogli smo malo o stadionu 716. put pisat
Valja ubiti vrijeme do subote.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
13 miliona za dvije tribine? How yes no.
Možda nekad davno.
Možda nekad davno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koliko god se bjezalo od toga, ova utakmica je nama ako ne kljucna, jedna od najbitnijih na proljece.
Kako se odigra u subotu u mnogome ce usmjeriti proljece.
Poznavajuci mentalitet ako pobijedimo, sampioni smo svemira i mozemo sve, u slucaju losike igre remija ili ne daj Boze poraza, napravice se pritisak na igrace nevjerovatan i onda ce sve biti “pod moranje” a dolaze tesko izazovi i kupa i lige i strah me kako ce to sve izgledati.
Boze daj sabura, dobre igre, a zavrsice kako mora!
Kako god, Zekicu i timu puna podrska za sve do sad uradjeno i ono sto slijedi, jer su postavljeni dobri temelji!
Kako se odigra u subotu u mnogome ce usmjeriti proljece.
Poznavajuci mentalitet ako pobijedimo, sampioni smo svemira i mozemo sve, u slucaju losike igre remija ili ne daj Boze poraza, napravice se pritisak na igrace nevjerovatan i onda ce sve biti “pod moranje” a dolaze tesko izazovi i kupa i lige i strah me kako ce to sve izgledati.
Boze daj sabura, dobre igre, a zavrsice kako mora!
Kako god, Zekicu i timu puna podrska za sve do sad uradjeno i ono sto slijedi, jer su postavljeni dobri temelji!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
- Kontakt:
Pa Miskovic iz Rijeke je rekao da stadion nikad nije isplativa investicija vec konstantni trosak.napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2025, 10:34Ma kakav stadion, to nikad docekat necemo. Preskup i neisplativ projekat.
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Pozdrav bordo braco.Imam jedno pitanje i molbu. Ako moze neko od brace da mi se javi u pp,situacija je ozbiljna,i nebih da pisem ovdje.Dakle,jos jednom molim.da mi se neko od starije raje javi u pp,da nesto pitam.Molim Vas bez neozbiljnih poruka,jer mi trenutno.nije do zayebancije.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, laznokrilo, miguelramos, newton_heath_lyr, pjankesarajevo, relativizam, senad82 i 76 gostiju.