PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 00:34

FrantoBauzek je napisao/la:
Nema problema. Imamo karakter. Vi nemate karakter, a imat cete problema.
Ima li klempo u Sa? Ili se sklanja ko i alkohol zadnjih godina?
[youtube][/youtube]

Urlici zdrave sredine, čestitke.

@wobly92
Tako se razmišlja. :thumbup:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 mar 2016, 00:38

zuhdija je napisao/la:
salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.

ivana je macka i po inace.
Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajeva :damn:
problem je sto se ne mozete prodati, nista tuzla nema , a pogotovo se ne moze porediti sa olimpijskim gradom. vise mozda da se poredi sa nekim selom u beninu.[/quote]

Ima li klempo u Sa? Ili se sklanja ko i alkohol zadnjih godina?[/quote]

Ima, kako nema!
Kod domacina u Vojkovicima, svaka druga kuca i jos nije ni daleko :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 00:39

PipiDugaCarapa je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Urlici zdrave sredine, čestitke.

@wobly92
Tako se razmišlja. :thumbup:
Ja ne mogu da vjerujem. Nekom, ko je bio trener FK Obilic, pod upravom najveceg srpskog sina i vojvode u novijoj istoriji, Arkana, reci da je cetnik. Kako se samo neko usudjuje? Mozda je to ipak bio i kompliment.. ;)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 00:40

kakav karakter kada niko nece ni da vas kupi. vise vrijedi lukavac od vas, da ne spominjem sela po srbiji. klempe ima naravno, naleti pa cu te odvesti da probas.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 00:55

zuhdija je napisao/la:
kakav karakter kada niko nece ni da vas kupi. vise vrijedi lukavac od vas, da ne spominjem sela po srbiji. klempe ima naravno, naleti pa cu te odvesti da probas.
Lukavac vrijedi vise. Sto je to problem, gradic do nas koji ima zavidnu industriju. U svakom slucaju proizvodi vise nove vrijednosti od administrativnog parazit grada.

E pa to je odlicno. Pravi delikates, klempo u Sa.
Jos ako ima negdje na Bascarsiji i jos da me niko ne gleda cudno, nemoj da budes zuhdija :pinokio:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 01:01

Stop uskurcenim opstinama, nalozenim na glavni grad.
Naravno da sav novac ide u glavni grad i u gradnju istog, necemo ga valjda vama ostavljati. Samo radite, kada zavrsimo sa gradnjom u i oko glavnog grada, preci cemo i na opstine.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 15 mar 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2016, 01:03

Ti imas blagi oblik retardacije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 mar 2016, 01:04

PipiDugaCarapa je napisao/la:Stop uskurcenim opstinama, nalozenim na glavni grad.
evo i tebi
slika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 01:04

zuhdija je napisao/la:
Lukavac vrijedi vise. Sto je to problem, gradic do nas koji ima zavidnu industriju. U svakom slucaju proizvodi vise nove vrijednosti od administrativnog parazit grada.

Jos ako ima negdje na Bascarsiji i jos da me niko ne gleda cudno, nemoj da budes zuhdija :pinokio:
naravno da je odlicno, da vidis ljepote. u 100 metara, pravoslavna crkva, sinagoga, katedrala i begova dzamija. ljepota brate mili, ne moze bolje. zato u tuzli digli spomenik tri prsta i ostavstina krnjeg komunizma. nije to problem, za vas i trebinje ima zavidnu industriju, doduse za vas trebinje i ima industriju.

a pazi ti te ljepote u sarajevu, vi radite, a mi se gradimo ne moze bolje. doduse vi imate karakter, karakter gliste.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 mar 2016, 01:14

zuhdija je napisao/la:
naravno da je odlicno, da vidis ljepote. u 100 metara, pravoslavna crkva, sinagoga, katedrala i begova dzamija. ljepota brate mili, ne moze bolje. zato u tuzli digli spomenik tri prsta i ostavstina krnjeg komunizma. nije to problem, za vas i trebinje ima zavidnu industriju, doduse za vas trebinje i ima industriju.
Troll si al moram ipak
slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 15 mar 2016, 01:16

zuhdija je napisao/la:

a pazi ti te ljepote u sarajevu, vi radite, a mi se gradimo ne moze bolje. doduse vi imate karakter, karakter gliste.
Podignuti zidovi i zgrade ostadose prazni, moj zuhdija. Dzaba, to je spomenik nekom vremenu a ne poslijeratnom Sa. I ta sinagoga je jos tu, dok je ne prodate nekom arapinu za sitnis arapskih petrodolara da vam napravi novi hotel, jer vi ste "grad" vi se gradite.

Karakter je zeznuta stvar. Tesko ga je imati, a lako izgubiti. Pogotovo u vasem slucaju, kada petrodolari se pojave na stolu. Tad nije tesko ni :sick: nazor postati, aa?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 mar 2016, 01:24

DoeTz je napisao/la:evo i tebi
slika
Smarate sa tim vec.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 mar 2016, 01:25

ElCartel11 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:evo i tebi
slika
Smarate sa tim vec.
Jel me briga?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 15 mar 2016, 01:34

zuhdija je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Ma meni je zuhdija bas simpa.
Ono, covjek iz srca govori.

A po imenu me podsjeca na rahmetli zubara sa Irca. Dobar covjek bio, nema govora! Mislim da sam se ko mladji lozio njegovu asistenticu Ivanu. Dobra i ona bila, nema govora.
salim se ja malo tema je valjda za to. neka se sto manje mrzimo i sto vise volimo volim ja tuzlu samo se nadam ebem mu misa da ce i ova vlast skontati da malo vise ulozi u taj grad. inace svaka cast husicu na srcanosti i ovo sto radite ove sezone je nevjerovatno. ne zamjerite.

ivana je macka i po inace.
Ima neko i karakter. Ne prodaje se svako za sitnis arapskih petrodolara. Jos koja godina, pa cemo primati izbjeglice iz Sarajeva :damn:
Samo povratnike, tu ste bare bare sa ciganima, Arapima i turcima.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 15 mar 2016, 01:34

Pozdrav iz sela za buducu Sarabiju :wave:

slika

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 15 mar 2016, 01:38

Imate se pravo porediti sa Tarcinom, i to iskljucivo u situacijama kada smo raspolozeni.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 15 mar 2016, 02:22

PipiDugaCarapa je napisao/la:Imate se pravo porediti sa Tarcinom, i to iskljucivo u situacijama kada smo raspolozeni.
Jok, ja mislim da je to ipak Korca kod Tarcina. Selo veselo. Pozdrav za Pazaric I h.p
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 mar 2016, 07:50

zuhdija je napisao/la: naravno da je odlicno, da vidis ljepote. u 100 metara, pravoslavna crkva, sinagoga, katedrala i begova dzamija. ljepota brate mili, ne moze bolje. zato u tuzli digli spomenik tri prsta i ostavstina krnjeg komunizma. nije to problem, za vas i trebinje ima zavidnu industriju, doduse za vas trebinje i ima industriju.

Tako je mili nas Zuhdija.....jos kad izgradite ona dva tornja pored one lokomotive........imat ce te najljepsi stadion u dzematu......nemojte zaboraviti napraviti Minber za Sablju pored aut linije.

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 15 mar 2016, 08:26

zuhdija je napisao/la:

Podignuti zidovi i zgrade ostadose prazni, moj zuhdija. Dzaba, to je spomenik nekom vremenu a ne poslijeratnom Sa. I ta sinagoga je jos tu, dok je ne prodate nekom arapinu za sitnis arapskih petrodolara da vam napravi novi hotel, jer vi ste "grad" vi se gradite.

Karakter je zeznuta stvar. Tesko ga je imati, a lako izgubiti. Pogotovo u vasem slucaju, kada petrodolari se pojave na stolu. Tad nije tesko ni :sick: nazor postati, aa?
tesko da su prazni, ovdje kod nas u Sarajevu sve radi ljudi setaju grad pun, a pazi kod vas sve prazno. Nazalost Tuzla je propala i fizicki i metaforicki, grad koji tone urusava se u sebe kao i ljudi koji gore zive. tako se i vas "karakter" urusio, ali nazalost nece niko da vas kupi. ne samo da nece, nego nema ni sta. mozda ovi iz visegrada, sto napadose novinare, oni mogu tu vidjeti svoju perspektivu a i jasno je zasto. a da vidis ljepote ovdje stranci ulazu domaci ulazu cijela drzava kao da radi za sarajevo, pogotovo tuzla.

lako je onda i zadrzati karakter ipak olimpijski grad je to. i niste vi taj nivo ni da se mozete porediti sa bijeljinom uz veliko postovanje prema njima a ne sa jednim sarajevom. ni 'nazor'

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2016, 08:37

Hoce li biti danas isplate 20.000KM?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []