Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Minjore je napisao/la:Sad ce prelazni rok, sad ce i Sasa Kajkut![]()
+ clanske, godisnje, dresovi,sponzoriMrRiccoli je napisao/la:Ma vidite jednu stvar po meni je pravo vrijeme za prodaju Bajica i to bez daljnjeg i mislim da bi pravi posao bio ugraditi se i u naredni transfer, džeko će se prodati 90% tako nek se ima novca i za dugove. Nezz dokle je slučaj Šehić kad misle platiti ostatak. Ne zaboravimo da imamo procente i od zukanovica i od visce, a obojica su blizu transfera jeste da mi neku cifru aman ne bi dobili ali uhar je što bi se reklo sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
slazem seMinjore je napisao/la:
+ clanske, godisnje, dresovi,sponzoriMrRiccoli je napisao/la:Ma vidite jednu stvar po meni je pravo vrijeme za prodaju Bajica i to bez daljnjeg i mislim da bi pravi posao bio ugraditi se i u naredni transfer, džeko će se prodati 90% tako nek se ima novca i za dugove. Nezz dokle je slučaj Šehić kad misle platiti ostatak. Ne zaboravimo da imamo procente i od zukanovica i od visce, a obojica su blizu transfera jeste da mi neku cifru aman ne bi dobili ali uhar je što bi se reklo sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.moramo se aktiivirati, ovo ljeto bi moglo biti jedno od kljucnih za dalji rad Kluba..
Spominjao je greda šta bi u slučaju prodaje Džeke, a to je da bi nešto ostavio za klub, a ostalo na stare dugove jer je to ono što nas najviše koči, a realno i kad sutra ako Bog da vratimo dugove nama investitor neće faktički ni trebati koliko nam treba sadacaseres je napisao/la:Pretproslo ljeto je Amar rekao da je ostalo jos godina i po otprilike da se nastavi istim tempom raditi na saniranju duga i doci ce se u povoljnu poziciju za veci napredak kluba. Zadnjih 4-5 godina jako malo smo kupovali igrace, a dosta njih prodali. Novac je dolazio u klub i valjda su nesto rijesili.
Proslo ljeto Adzem je rekao da je ostala jos ova sezona kao sezona borbe sa juniorskim pogonom u 1. sastavu i prodajom jos nekih igraca bi se doslo do rjesenja vaznih finansijskih problema koji su nas do sad kocili.
Evo ljeto je pred nama, sad treba da izjave da se situacija poboljsala, a ne da nam opet kazu da treba jos sezona-dvije, jer to bi vec bilo laganje u oci nas navijaca ovog kluba.
Skontajte koliko smo dobrih igraca prodali, a koliko malo kupili novih. Skoro sve su to bili juniori i free igraci.
A Dzeko ide ovo ljeto, kad ce ako nece sada. Samo zavisi od ugovora i klauzule transfera koji ce se obaviti, kad ce njegovom klubu biti isplacen novac (da li rate, bonusi itd.), pa tek onda nama koji smo ga imali kao igraca. Mozda je i uprava imala u vidu da se desi taj transfer pa da i tim novcem zakrpe rupe, samo to nisu spominjali. A to su ustvari trebale biti stvari koje bismo mi proslijedili u nova ulaganja, a ne uzdati se vec par ljeta da cemo od tog novca placati dugove.
advanced1921 je napisao/la:Najjace ce biti kad za par godina bude blizu kraja Dzekina karijera...
Ma zaboravit ideju o stadionu sad je nekako najbolje. Jos sad kad spucaju jednu od glavnih ulica tu pitanje je koliko ce ta lokacija uopce biti primamljiva eventualnom investitioru zbog "zbijenosti". Ne znam tacno koliko daleko od Grbavice ce biti ta cesta ali onda definitivno moras imati dobar parking ispod/okolo Grbavice i milion nekih drugih stvari. Najbolje bi mozda bilo trazit drugu lokaciju metar za metar uzet ili uradit kao u slucaju Atl. Madrida koji je dao svoj Calderon gdje ce se graditi stambeni objekti a dobit ce zauzvrat novi stadion koji se gradi u Madridu.Elegant je napisao/la:Jedina nada za stadion je da Amar pri povratku iz Katara dovede nekog šeika, drugih opcija nema. Znaci jednio da se pojavi jako bogat sponzor-investitor tad je ta prica moguca.
Sto se tice ove ceste "Južne longitudinale" sto treba da se radi to je ogroman projekat za grad Sarajevo, za ove koji ne znaju sta je u pitanju dovoljno je reci da treba da se ruse određene zgrade da bi to mogli radit.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ceka-se- ... /140923115
Nikakve veze nema ni zbijenost ni ništa pa pogledaj stadione po engleskoj. A što je još jednostavnije za vrijeme utakmice zatvori se ulica i cao. To oko nove lokacije je glupostzeljocity je napisao/la:Ma zaboravit ideju o stadionu sad je nekako najbolje. Jos sad kad spucaju jednu od glavnih ulica tu pitanje je koliko ce ta lokacija uopce biti primamljiva eventualnom investitioru zbog "zbijenosti". Ne znam tacno koliko daleko od Grbavice ce biti ta cesta ali onda definitivno moras imati dobar parking ispod/okolo Grbavice i milion nekih drugih stvari. Najbolje bi mozda bilo trazit drugu lokaciju metar za metar uzet ili uradit kao u slucaju Atl. Madrida koji je dao svoj Calderon gdje ce se graditi stambeni objekti a dobit ce zauzvrat novi stadion koji se gradi u Madridu.Elegant je napisao/la:Jedina nada za stadion je da Amar pri povratku iz Katara dovede nekog šeika, drugih opcija nema. Znaci jednio da se pojavi jako bogat sponzor-investitor tad je ta prica moguca.
Sto se tice ove ceste "Južne longitudinale" sto treba da se radi to je ogroman projekat za grad Sarajevo, za ove koji ne znaju sta je u pitanju dovoljno je reci da treba da se ruse određene zgrade da bi to mogli radit.
http://www.klix.ba/vijesti/ ... /140923115
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.