FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Minjore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Minjore » 26 maj 2015, 15:02

Sad ce prelazni rok, sad ce i Sasa Kajkut :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 26 maj 2015, 15:02

I Bekrić
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 26 maj 2015, 15:04

Najjace ce biti kad za par godina bude blizu kraja Dzekina karijera... :mrgreen:
Zadnja izmjena: advanced1921, dana/u 26 maj 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
nije to bolest rijetka...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2015, 15:04

bekrić se nekad mora vratiti.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 26 maj 2015, 15:04

Minjore je napisao/la:Sad ce prelazni rok, sad ce i Sasa Kajkut :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :hmmmm:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 maj 2015, 15:17

Ma vidite jednu stvar po meni je pravo vrijeme za prodaju Bajica i to bez daljnjeg i mislim da bi pravi posao bio ugraditi se i u naredni transfer, džeko će se prodati 90% tako nek se ima novca i za dugove. Nezz dokle je slučaj Šehić kad misle platiti ostatak. Ne zaboravimo da imamo procente i od zukanovica i od visce, a obojica su blizu transfera jeste da mi neku cifru aman ne bi dobili ali uhar je što bi se reklo sve

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 26 maj 2015, 15:21

:P
MrRiccoli je napisao/la:Ma vidite jednu stvar po meni je pravo vrijeme za prodaju Bajica i to bez daljnjeg i mislim da bi pravi posao bio ugraditi se i u naredni transfer, džeko će se prodati 90% tako nek se ima novca i za dugove. Nezz dokle je slučaj Šehić kad misle platiti ostatak. Ne zaboravimo da imamo procente i od zukanovica i od visce, a obojica su blizu transfera jeste da mi neku cifru aman ne bi dobili ali uhar je što bi se reklo sve

+ clanske, godisnje, dresovi,sponzori :) moramo se aktiivirati, ovo ljeto bi moglo biti jedno od kljucnih za dalji rad Kluba..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 maj 2015, 15:21

Minjore je napisao/la::P
MrRiccoli je napisao/la:Ma vidite jednu stvar po meni je pravo vrijeme za prodaju Bajica i to bez daljnjeg i mislim da bi pravi posao bio ugraditi se i u naredni transfer, džeko će se prodati 90% tako nek se ima novca i za dugove. Nezz dokle je slučaj Šehić kad misle platiti ostatak. Ne zaboravimo da imamo procente i od zukanovica i od visce, a obojica su blizu transfera jeste da mi neku cifru aman ne bi dobili ali uhar je što bi se reklo sve

+ clanske, godisnje, dresovi,sponzori :) moramo se aktiivirati, ovo ljeto bi moglo biti jedno od kljucnih za dalji rad Kluba..
slazem se :thumbup:
Željezničar živimo !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 26 maj 2015, 16:03

Ja sam malo prvo išao u detalje što se tiče igrača, ali bit i mog posta je ovo što je @boocaccio napisao na malo drugačiji način, ljepši svakako :)
@FKZ1921-u moram prvi put replicirati i reci da nije u pravu za DŽekin procenat, a sad ću probati ja malo sažeti u kratkim crtama šta očkujem u narednom (pola godine do godinu) periodu:
1. igraki kadar - 4 od ovih 5 mladih ostaviti, a jednog prodati, priključiti još tri mlada (Žera, DIno i Hiroš), a 5-6 starijih tipa BUčan zamijeniti malo mladjima i za nijensu boljima. Od ostalih prodaja zavise ostali dolasci
2. Člnastvo, članstvo, članstvo - iz toga dosta stvari proizilazi koje mogu unaprijediti klub već u sljedećoj godini ako sada napokon sa članstvom krenemo kako Bog zapovijeda
3. DA nađemo nekog generalnog sponzora pa makar i za malo manje love nego što je Greda pričao i da uvedu parolu bolje sto malih sponzora neko jedan veliki jer je svima lakše kad im tražiš manje para, a i stabilniji si (i člnastvo može doprinijeti ovome)
4. Unaprijediti uslove u omladinskom pogonu (prije svega mislim na reflektore na pomoćnom da mogu djeca trenirati skupa zbog škole jer sam prije pola gdoine slušao AMara da imamo taj problem,a ima i drugiih stvari sitnih koje se mogu riješiti) i dovesti još nekih malaca interesantnih
5. Pronaći investitora za istok (mslim da se to može vrlo lako)
6. Moramo se trznuti mi navijači pod hitno (Ključna stvar koja nije do uprave a koja se može dobro pogurati ako se relaizuju bar tri tačke od ovih pet)
Drago mi je da se napokon zna termin juniorskog derbija pa da odem ko čovjek da gledam.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 maj 2015, 16:17

Ma sto se tice tog naseg stadiona, izgleda da su sve suplje cim se istog ogradio i pripremio za goste, a takoder one informacije koje sam cak pisao prije dvije god bi mogle biti istinite, a glase: "Dok cesta ne prode pored stadiona, na istom se nece nista poceti raditi"!

Volio bih da nije ovako, ali sama cinjenica da drugi dosta manji klubovi od nas mogu napraviti tribinu kako Bog zapovijeda a Zeljo ne je zaista cudno...
Ko tu koga **** i koci, Bog sami vise zna..

EDIT: Kad govorimo o pomoci klubu.
Pa zar se ne moze napraviti neka akcija tipa, SVI U PLAVOM OD SLJEDECE SEZONE.
Postani clan, 50% na kupnju dresa ako se odmah uzme uz clansku recimo..

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 26 maj 2015, 16:37

Kad cemo opet moći postaviti pitanje Gredicu ? Davno su prošla 3 mjeseca.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2015, 17:03

Jedina nada za stadion je da Amar pri povratku iz Katara dovede nekog šeika, drugih opcija nema. Znaci jednio da se pojavi jako bogat sponzor-investitor tad je ta prica moguca.

Sto se tice ove ceste "Južne longitudinale" sto treba da se radi to je ogroman projekat za grad Sarajevo, za ove koji ne znaju sta je u pitanju dovoljno je reci da treba da se ruse određene zgrade da bi to mogli radit.

:arrow: http://www.klix.ba/vijesti/bih/ceka-se- ... /140923115
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 26 maj 2015, 17:35

Vazi li sada za Zenicu ono za besplatan ulaz za gostujuce navijace ?

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 26 maj 2015, 17:53

Pretproslo ljeto je Amar rekao da je ostalo jos godina i po otprilike da se nastavi istim tempom raditi na saniranju duga i doci ce se u povoljnu poziciju za veci napredak kluba. Zadnjih 4-5 godina jako malo smo kupovali igrace, a dosta njih prodali. Novac je dolazio u klub i valjda su nesto rijesili.

Proslo ljeto Adzem je rekao da je ostala jos ova sezona kao sezona borbe sa juniorskim pogonom u 1. sastavu i prodajom jos nekih igraca bi se doslo do rjesenja vaznih finansijskih problema koji su nas do sad kocili.

Evo ljeto je pred nama, sad treba da izjave da se situacija poboljsala, a ne da nam opet kazu da treba jos sezona-dvije, jer to bi vec bilo laganje u oci nas navijaca ovog kluba.

Skontajte koliko smo dobrih igraca prodali, a koliko malo kupili novih. Skoro sve su to bili juniori i free igraci.

A Dzeko ide ovo ljeto, kad ce ako nece sada. Samo zavisi od ugovora i klauzule transfera koji ce se obaviti, kad ce njegovom klubu biti isplacen novac (da li rate, bonusi itd.), pa tek onda nama koji smo ga imali kao igraca. Mozda je i uprava imala u vidu da se desi taj transfer pa da i tim novcem zakrpe rupe, samo to nisu spominjali. A to su ustvari trebale biti stvari koje bismo mi proslijedili u nova ulaganja, a ne uzdati se vec par ljeta da cemo od tog novca placati dugove.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 26 maj 2015, 18:03

caseres je napisao/la:Pretproslo ljeto je Amar rekao da je ostalo jos godina i po otprilike da se nastavi istim tempom raditi na saniranju duga i doci ce se u povoljnu poziciju za veci napredak kluba. Zadnjih 4-5 godina jako malo smo kupovali igrace, a dosta njih prodali. Novac je dolazio u klub i valjda su nesto rijesili.

Proslo ljeto Adzem je rekao da je ostala jos ova sezona kao sezona borbe sa juniorskim pogonom u 1. sastavu i prodajom jos nekih igraca bi se doslo do rjesenja vaznih finansijskih problema koji su nas do sad kocili.

Evo ljeto je pred nama, sad treba da izjave da se situacija poboljsala, a ne da nam opet kazu da treba jos sezona-dvije, jer to bi vec bilo laganje u oci nas navijaca ovog kluba.

Skontajte koliko smo dobrih igraca prodali, a koliko malo kupili novih. Skoro sve su to bili juniori i free igraci.

A Dzeko ide ovo ljeto, kad ce ako nece sada. Samo zavisi od ugovora i klauzule transfera koji ce se obaviti, kad ce njegovom klubu biti isplacen novac (da li rate, bonusi itd.), pa tek onda nama koji smo ga imali kao igraca. Mozda je i uprava imala u vidu da se desi taj transfer pa da i tim novcem zakrpe rupe, samo to nisu spominjali. A to su ustvari trebale biti stvari koje bismo mi proslijedili u nova ulaganja, a ne uzdati se vec par ljeta da cemo od tog novca placati dugove.
Spominjao je greda šta bi u slučaju prodaje Džeke, a to je da bi nešto ostavio za klub, a ostalo na stare dugove jer je to ono što nas najviše koči, a realno i kad sutra ako Bog da vratimo dugove nama investitor neće faktički ni trebati koliko nam treba sada

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 26 maj 2015, 18:06

advanced1921 je napisao/la:Najjace ce biti kad za par godina bude blizu kraja Dzekina karijera... :mrgreen:

U jednom intervjuu on je izjaviuo da bi volio karijeru završiti u Želji. Eh sad, hoće li to biti sa 32 ili 38 godina, to je pitanje :D
Jači od ratova, režima i partija. 1921

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 maj 2015, 18:10

Elegant je napisao/la:Jedina nada za stadion je da Amar pri povratku iz Katara dovede nekog šeika, drugih opcija nema. Znaci jednio da se pojavi jako bogat sponzor-investitor tad je ta prica moguca.

Sto se tice ove ceste "Južne longitudinale" sto treba da se radi to je ogroman projekat za grad Sarajevo, za ove koji ne znaju sta je u pitanju dovoljno je reci da treba da se ruse određene zgrade da bi to mogli radit.

:arrow: http://www.klix.ba/vijesti/bih/ceka-se- ... /140923115
Ma zaboravit ideju o stadionu sad je nekako najbolje. Jos sad kad spucaju jednu od glavnih ulica tu pitanje je koliko ce ta lokacija uopce biti primamljiva eventualnom investitioru zbog "zbijenosti". Ne znam tacno koliko daleko od Grbavice ce biti ta cesta ali onda definitivno moras imati dobar parking ispod/okolo Grbavice i milion nekih drugih stvari. Najbolje bi mozda bilo trazit drugu lokaciju metar za metar uzet ili uradit kao u slucaju Atl. Madrida koji je dao svoj Calderon gdje ce se graditi stambeni objekti a dobit ce zauzvrat novi stadion koji se gradi u Madridu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 maj 2015, 18:12

Ma kakav stadion sada, ima dosta važnijih stvari od stadiona.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 26 maj 2015, 18:13

zeljocity je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jedina nada za stadion je da Amar pri povratku iz Katara dovede nekog šeika, drugih opcija nema. Znaci jednio da se pojavi jako bogat sponzor-investitor tad je ta prica moguca.

:arrow: http://www.klix.ba/vijesti/ ... /140923115
Ma zaboravit ideju o stadionu sad je nekako najbolje. Jos sad kad spucaju jednu od glavnih ulica tu pitanje je koliko ce ta lokacija uopce biti primamljiva eventualnom investitioru zbog "zbijenosti". Ne znam tacno koliko daleko od Grbavice ce biti ta cesta ali onda definitivno moras imati dobar parking ispod/okolo Grbavice i milion nekih drugih stvari. Najbolje bi mozda bilo trazit drugu lokaciju metar za metar uzet ili uradit kao u slucaju Atl. Madrida koji je dao svoj Calderon gdje ce se graditi stambeni objekti a dobit ce zauzvrat novi stadion koji se gradi u Madridu.
Nikakve veze nema ni zbijenost ni ništa pa pogledaj stadione po engleskoj. A što je još jednostavnije za vrijeme utakmice zatvori se ulica i cao. To oko nove lokacije je glupost

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 maj 2015, 18:13

Ima prostora za parking iza istoka i iza juga bi se mogao napraviti na više etaža sa ulazom/izlazom na tranzit. Samo treba para, prostora i ideja ima.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.