prethodnih 10 god smo bili tamo gdje vi polako idete. sretnoMaroonWhite1987 je napisao/la:Pretjerujes.. Gdje ste vi bili prethodnih 10 godina (da ne spominjem ex-yu)... Dvije godine na vrhu i odjedno ozbiljna BH ekipa.. previse ste se digli.. Sarajevo je za vas institucija i da osvojite 10 titula zaredom to će tako ostati..Dule 078 je napisao/la:lijepo sam ja upozoravao da danas svako igra fudbal,ali izgleda da je nasim igracima bilo potrebno 35 minuta da to shvate i uozbilje se...izgleda da su nasi igraci mislili da ce ih lako opet sabiti u njihov sesnaesterac kao u kupu....momci iz sarajeva su pokazali u prvom poluvremenu da imaju poteza,i uz jedan predan rad,mogli za par godina postati ozbiljan rival ovim jacim bh ekipama.
realnije bi bilo 5-1 ili 5-2 nego ovo,da smo imali malo vise koncentracije u mat situacijama i da nam ne zaustavi onaj izmisljeni ofsajd kad su dva nasa igraca izasla pred adilovica...ali nisam nezadovoljan ni ovako.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
veteran 1987
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
"JOŠ OD 1926"
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Pa dobri ste posljednjih 8 godina:veteran 1987 je napisao/la:prethodnih 10 god smo bili tamo gdje vi polako idete. sretnoMaroonWhite1987 je napisao/la:Pretjerujes.. Gdje ste vi bili prethodnih 10 godina (da ne spominjem ex-yu)... Dvije godine na vrhu i odjedno ozbiljna BH ekipa.. previse ste se digli.. Sarajevo je za vas institucija i da osvojite 10 titula zaredom to će tako ostati..Dule 078 je napisao/la:lijepo sam ja upozoravao da danas svako igra fudbal,ali izgleda da je nasim igracima bilo potrebno 35 minuta da to shvate i uozbilje se...izgleda da su nasi igraci mislili da ce ih lako opet sabiti u njihov sesnaesterac kao u kupu....momci iz sarajeva su pokazali u prvom poluvremenu da imaju poteza,i uz jedan predan rad,mogli za par godina postati ozbiljan rival ovim jacim bh ekipama.
realnije bi bilo 5-1 ili 5-2 nego ovo,da smo imali malo vise koncentracije u mat situacijama i da nam ne zaustavi onaj izmisljeni ofsajd kad su dva nasa igraca izasla pred adilovica...ali nisam nezadovoljan ni ovako.
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....292...152...64...76...488:275...520
8. Borac..........232....112...29...91...310:260...364
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
hvala....ko vam je onaj zalizani majmun sto je obje utakmice sjedio kraj pliseka,izrazito crn,40-45god ?mma_hz je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi..
Obe utakmice je ulazio u konflikt sa navijacima!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
sigurno Dzenan Uscuplic..trener..Dule 078 je napisao/la:hvala....ko vam je onaj zalizani majmun sto je obje utakmice sjedio kraj pliseka,izrazito crn,40-45god ?mma_hz je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi..
Obe utakmice je ulazio u konflikt sa navijacima!
FK SARAJEVO.
ja mislim da nije,znam kako on izgleda,bio je uscuplic skoro gost na bht sa nekim iz zelje pred derbi....
http://www.fksinfo.com/strucni_stab.php" onclick="window.open(this.href);return false; ..e sad..onda stvarno veze nemam ko bi mogao biti..Dule 078 je napisao/la:ja mislim da nije,znam kako on izgleda,bio je uscuplic skoro gost na bht sa nekim iz zelje pred derbi....
FK SARAJEVO.
izgleda da si u pravu,najvise lici na uscuplica....zbog njega je u srijedu kordon kornjaca dosao na zapad da sprijece da neko ne uleti,a i danas je srao
jbg..shvatam da kao profesionalac jednsotavno ne smijes da obracas paznju na tribine..al za (**** mame) je potrebno dvoje...sigurno mu niko nije ostao duzan ..Dule 078 je napisao/la:izgleda da si u pravu,najvise lici na uscuplica....zbog njega je u srijedu kordon kornjaca dosao na zapad da sprijece da neko ne uleti,a i danas je srao
FK SARAJEVO.
normalno da nije,ali amar osim bi se trebao svaki put tuci ovdje koliko njega provociramo (amar,amar,sisaj,sisaj)
,da je takav,ali on kulira,a ovaj se okrece i komentarise svako dobacivanje iz publike 
a dosadno liku valjda...ko kad nam tim igra lose ..pa mu valjda zezancija s vama zanimljivija...jbg dzeno je pomocni trener a osim sef staba hahha..jel vam plisek sta odg hahahaDule 078 je napisao/la:normalno da nije,ali amar osim bi se trebao svaki put tuci ovdje koliko njega provociramo (amar,amar,sisaj,sisaj),ali on kulira,a ovaj se okrece i komentarise svako dobacivanje iz publike
FK SARAJEVO.
ma kakav,ladan ko spricer......a ovaj samo provocira,a medju nama sjede 4 mlada igraca sarajeva koji nisu u protokolu!!!!...trebao bi se bar zbog toga suzdrzati,jer ima sredina gdje ce ti mladi momci nastradati zbog majmuna,nije svagdje kao u banjaluci
to ti kazem heehhe....ma nebi valjda ..ipak je Banja Luka veci grad..pa jbt nije Prijedor ni Bijeljina da se djeca ta tuku --Dule 078 je napisao/la:ma kakav,ladan ko spricer......a ovaj samo provocira,a medju nama sjede 4 mlada igraca sarajeva koji nisu u protokolu!!!!...trebao bi se bar zbog toga suzdrzati,jer ima sredina gdje ce ti mladi momci nastradati zbog majmuna,nije svagdje kao u banjaluci
FK SARAJEVO.
Rutinski odradjen posao
Sarajevo OPET nije dalo gola. To postaje neka nasa mini-tradicija.
Mogli smo ugurati jos 5 komada.
Staja, Kruna, Boka, Graha i Avduka su odigrali vrhunski... Mikara i Kajkut standardno dobri.
Mogli smo ugurati jos 5 komada.
Staja, Kruna, Boka, Graha i Avduka su odigrali vrhunski... Mikara i Kajkut standardno dobri.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- KB-TM87
- Kontakt:
Kažu zahladilo u Banja Luci ? 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
casual1987
- Kontakt:
cek sad ce dok naidje plavo proljece bice toplijeKB-TM87 je napisao/la:Kažu zahladilo u Banja Luci ?
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Opa!
Prelazni rok bi mogao biti jako zanimljiv.
Borac dovodi Ognjena Koromana?
Ognjen Koroman mogao bi biti prvo pojačanje banjalučkog Borca, dok je Sead Bučan sve bliži izlaznim vratima "Gradskog stadiona".
Uprava aktualnog prvaka BiH stupila je u kontakt s bivšim reprezentativcem SCG, kome je trener kluba iz Samare, Andrej Kobeljev rekao da više ne računa na njega. Koroman je i ranije najavljivao da želi obući dres Borca, kojem je u ovom trenutku potreban igrač takvog kalibra, piše Press RS.
S druge strane, Bučan se nije uspio nametnuti, na terenu nije opravdao epitet pojačanja i ne bi bilo iznenađenje da poslije samo nekoliko mjeseci napusti Banju Luku.
Trener Velimir Stojnić ističe da pristupi maksimalno ozbiljni predstojećem prijelaznom roku.
"Sada je potrebno da i mi iz stručnog stožera i uprava obavimo kvalitetnu analizu. Pojačanja su nam neophodna, ali samo ako to budu kvalitetni igrači na odgovarajućim pozicijama", kategoričan je Stojnić.
Prelazni rok bi mogao biti jako zanimljiv.
Borac dovodi Ognjena Koromana?
Ognjen Koroman mogao bi biti prvo pojačanje banjalučkog Borca, dok je Sead Bučan sve bliži izlaznim vratima "Gradskog stadiona".
Uprava aktualnog prvaka BiH stupila je u kontakt s bivšim reprezentativcem SCG, kome je trener kluba iz Samare, Andrej Kobeljev rekao da više ne računa na njega. Koroman je i ranije najavljivao da želi obući dres Borca, kojem je u ovom trenutku potreban igrač takvog kalibra, piše Press RS.
S druge strane, Bučan se nije uspio nametnuti, na terenu nije opravdao epitet pojačanja i ne bi bilo iznenađenje da poslije samo nekoliko mjeseci napusti Banju Luku.
Trener Velimir Stojnić ističe da pristupi maksimalno ozbiljni predstojećem prijelaznom roku.
"Sada je potrebno da i mi iz stručnog stožera i uprava obavimo kvalitetnu analizu. Pojačanja su nam neophodna, ali samo ako to budu kvalitetni igrači na odgovarajućim pozicijama", kategoričan je Stojnić.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trener Borca Stojnić: od 11 utakmica na 10 smo oštećeni??????????? Yebote, pa ovi gori od pitara??????
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.