Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Pozdrav svima, nisam u toku a zanima me.
Sportsport.ba je izbacio slike terena na Otoci, koji je vjerovatno nikad losiji, o cemu se radi?
Sportsport.ba je izbacio slike terena na Otoci, koji je vjerovatno nikad losiji, o cemu se radi?
Ti si naša ljubav jedina!
Ne znam. Dijeli se sa jos nekoliko ekipa taj teren, uobicajna praksa 95% klubova inace. Ako budemo na Ilidzi napravili nesto onda cemo imati fin teren, a ovo je u tudjim rukama koliko ja znam.
Olimpik: Hadžić, Adžem, Bajraktarević, Muminović, Osmanović, Handžić, Milanović, Hadžanović, Imamović, Lekanić, Šišić.
Olimpik: Hadžić, Adžem, Bajraktarević, Muminović, Osmanović, Handžić, Milanović, Hadžanović, Imamović, Lekanić, Šišić.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOLACOOOOOOOOO!!!!!!! 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
JOS JEDAN WOOOOOOH!!!!! 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Konacno
Ovo je bogme bilo junacki obzirom na penala, crvenog, slobodnjaka i to. Razvlacenje normalno ne bih podrzao, ali kad se navlaci jednima, razvlaci se drugima.
Kad god bude mutljavine, treba tako. Bravo momci. 

Ovo je bogme bilo junacki obzirom na penala, crvenog, slobodnjaka i to. Razvlacenje normalno ne bih podrzao, ali kad se navlaci jednima, razvlaci se drugima.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Čestitke za osvojena tri boda. Nadam se da cete malo u teren uloziti, materijala za opstanak imate.
Sretno dalje!
Sretno dalje!
Ti si naša ljubav jedina!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Hvala hvala
sretno u nastavku

Hvala, aBd bude fin k'o vas jednog danafudbalfudbal je napisao/la: ↑12 sep 2020, 18:59Čestitke za osvojena tri boda. Nadam se da cete malo u teren uloziti, materijala za opstanak imate.
Sretno dalje!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Stvarno je izjednacena liga. Samo je Zeljo pobjedio Veleza osim nas. Vidim na tabeli da bi uzeli Mladost i Krupu prestigli bi upravo Veleza sad. Sve u pet deka haman.
Mislim da nas vec sljedeca pobjeda vadi iz opasne zone.
Mislim da nas vec sljedeca pobjeda vadi iz opasne zone.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pitanje za administratora: Skim i kada sam ja to dogovarao tučnjavu? Nikada nijednu tučnjavu nisam dogovarao i zato nema potrebe za izmišljanjem.
Subotnja utakmica protiv Veleža je bila tridesetprva prvenstvena između Olimpika i Veleža. Olimpik ima jednu pobjedu više, dvanaest, Velež jedanaest, a osam utakmica je završeno neriješenim rezultatom.
Olimpik i Sarajevo su odigrali do sada dvadesetčetiri prvenstvene utakmice. Olimpik je pobijedio četiri puta, tri puta je bilo neriješeno, a u ostalim utakmicama je Sarajevo pobijedilo. Zadnji put na Otoci Olimpik je pobijedio 9 maja 2012. godine.
Velika je glupost posuđivati igrače iz nekog kluba a biti uslovljavan ne igranjem tih istih igrača kada klub igra protiv kluba iz kojeg su igrači stigli na posudbu. Ne treba dovoditi igrače na takav način. Kao da Olimpik ima dovoljno bodova pa da mu ne trebaju posuđeni igrači igrati. Nešto slično je bilo i u proljeće 2016. godine.
Subotnja utakmica protiv Veleža je bila tridesetprva prvenstvena između Olimpika i Veleža. Olimpik ima jednu pobjedu više, dvanaest, Velež jedanaest, a osam utakmica je završeno neriješenim rezultatom.
Olimpik i Sarajevo su odigrali do sada dvadesetčetiri prvenstvene utakmice. Olimpik je pobijedio četiri puta, tri puta je bilo neriješeno, a u ostalim utakmicama je Sarajevo pobijedilo. Zadnji put na Otoci Olimpik je pobijedio 9 maja 2012. godine.
Velika je glupost posuđivati igrače iz nekog kluba a biti uslovljavan ne igranjem tih istih igrača kada klub igra protiv kluba iz kojeg su igrači stigli na posudbu. Ne treba dovoditi igrače na takav način. Kao da Olimpik ima dovoljno bodova pa da mu ne trebaju posuđeni igrači igrati. Nešto slično je bilo i u proljeće 2016. godine.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Danas poraz do dva razlike se može tolerisati, s obzirom na sastav ekipe.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Olimpik: Hadžić, Milović, Bajraktarević, Dujmović, Ojdanić, K. Handžić, Zeba, Jusufi, Osmanović, Šišić, Hadžanović.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pobjedit cemo u Bijeljini. Ali i ovjde bi mogli izvuci nesto. Sjajna igra, i dalje bi bilo 0-0 da je ofsajd bio.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kao što rekoh do dva razlike podnošljiv poraz.
To je taj "dvićak". Drugi put neka uslovljavaju posuđivanje igrača igranjem juniora protiv njih.
A bilo bi "korektno" da i protiv Želje "očiste" žute kartone i igraju bez pet igrača.
Eto ga i "trićak"! Imamo baš dobru odbranu. 12 primljenih golova u sedam utakmica. Baš jaka odbrana!
A bilo bi "korektno" da i protiv Želje "očiste" žute kartone i igraju bez pet igrača.

Eto ga i "trićak"! Imamo baš dobru odbranu. 12 primljenih golova u sedam utakmica. Baš jaka odbrana!

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 sep 2020, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo za gol
Ma ovo je bilo na nijansu i koji trik, ja sam inace zadovoljan igrom i zalaganjem. Strasan strijelac Tatar, to nebi niko u ligi odbranio, prvi primljeni je dekoncentracija.
Imamovic sta je krio u sebi, nisam ni znao da onako zna driblati.

Imamovic sta je krio u sebi, nisam ni znao da onako zna driblati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako naši nemaju takvog "strašnog" strijelca!? A kako su "dobro" igrali pokazuje da su prvi put tri gola primili na Otoci od Sarajeva.

Pa normalno, lider na tabeli, tezak protivnik. Mi ciljamo na opstanak, a igra je za sredinu iskreno. Ove godine se razvijamo, stabilizujemo, Tatar je dosao u Sarajevo kao anonimus i uspio. Kod nas se Osmanovic fino razvija izgleda, tako cemo prozivesti sebi napadaca. A i Hasanovic nije los, treba samo vremena i igre.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Njima je svaki težak protivnik! Kod nas kada dođe anonimus obavezno ne uspije. Dok se oni stabilizuju mogu veoma lahko i od Radnika izgubiti u subotu.Mokroguz je napisao/la: ↑16 sep 2020, 18:25Pa normalno, lider na tabeli, tezak protivnik. Mi ciljamo na opstanak, a igra je za sredinu iskreno. Ove godine se razvijamo, stabilizujemo, Tatar je dosao u Sarajevo kao anonimus i uspio. Kod nas se Osmanovic fino razvija izgleda, tako cemo prozivesti sebi napadaca. A i Hasanovic nije los, treba samo vremena i igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.