Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hz1987
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la hz1987 » 20 apr 2014, 22:07

intersantno je da soso ima realne sanse da ne ispadne iz lige, a jos je interesantnije da je prcic odigrao zadnjeg veznog u gostujucoj pobjedi ;-)

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 20 apr 2014, 22:08

Cartman je napisao/la:Da Safet ima obraza otisao bi u Francusku Prcicu na noge. I onda bi mu ih oprao i popio vodu nakon toga.
E, to je rjesenje. :clap: Evo ti kec. Mozes sjesti. :crazy:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 20 apr 2014, 22:10

Cartman je napisao/la:Da Safet ima obraza otisao bi u Francusku Prcicu na noge. I onda bi mu ih oprao i popio vodu nakon toga.
I šta bi time dobili? Jel ti iskreno želiš reprezentaciju čiji selektor ide okolo i moli balavce koji ucjenjuju tu istu reprezentaciju?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 apr 2014, 22:11

fkv123 je napisao/la:
E, to je rjesenje. :clap: Evo ti kec. Mozes sjesti. :crazy:
Hvala profesore. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2014, 22:13

Ole je vazda imao najbolja rješenja :lol: dobro, ovo nije baš higijenski, ali ko te pita :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 apr 2014, 22:14

Virtu4l je napisao/la:Ole je vazda imao najbolja rješenja :lol: dobro, ovo nije baš higijenski, ali ko te pita :P
Imam slicno rijesenje i za tvoj sukob sa Spahom. Samo mozda neki drugi dijelovi tijela dodju u pitanje. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 apr 2014, 22:18

:tokralju: :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2014, 22:20

Taj problem je već riješen, strpit ću se ja do jula ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 20 apr 2014, 22:24

Virtu4l je napisao/la:Taj problem je već riješen, strpit ću se ja do jula ;)
Mangupski potez. I like. :mrgreen:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 20 apr 2014, 23:15

obagol je napisao/la:
I šta bi time dobili? Jel ti iskreno želiš reprezentaciju čiji selektor ide okolo i moli balavce koji ucjenjuju tu istu reprezentaciju?
Ne, mi zelimo reprezentaciju ciji selektor ide okolo i sakuplja igrace po nekim bezze klubovima u Hrvatskoj Saban ligi i koji omalozava igrace u daleko boljim klubovima. Posto nas selektor redovno ponavlja da mi imamo samo 13-14 igraca i sve ostalo je srednja zalost, to mu je dobar motiv da pozove te neke, koji bi se mogli prodati jer tak i tak ne igraju neku ulogu u nasoj repki...joj sto vas je lagko manipulisati, grdne rane..Susic vam se sere u usta, kaze da to neradi a vi mu to vjerujete..nebitno sto je ukus u ustima malo "gorak" ;)

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 20 apr 2014, 23:26

ARGUMENT je napisao/la:
obagol je napisao/la:
Ne, mi zelimo reprezentaciju ciji selektor ide okolo i sakuplja igrace po nekim bezze klubovima u Hrvatskoj Saban ligi i koji omalozava igrace u daleko boljim klubovima. Posto nas selektor redovno ponavlja da mi imamo samo 13-14 igraca i sve ostalo je srednja zalost, to mu je dobar motiv da pozove te neke, koji bi se mogli prodati jer tak i tak ne igraju neku ulogu u nasoj repki...joj sto vas je lagko manipulisati, grdne rane..Susic vam se sere u usta, kaze da to neradi a vi mu to vjerujete..nebitno sto je ukus u ustima malo "gorak" ;)
Ne, mi imamo 35 vrhunskih igrača koje Safet krije po Europi kako bi mogao Tina i Avdiju prodati i zaraditi milione. Daj navedi samo JEDNOG igrača koje je Sušić prodao preko reprezentacije.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 20 apr 2014, 23:55

Nije sva fora u prodavanju .
Cinjenice su da na jednoj strani imamo Prcica koji igra u prvoj ligi Francuske , standardan , kvalitetan igrac , mlad , prosao mladu repku , perspektivan dok na drugoj strani imamo Tinu Susica koji igra u Hrvatskoj ( dosao iz Belgije ) , nije bio nas mladi repezentativac , sada nestandardan uslijed manjka kvaliteta , neperspektivan , bratic selektora . Kada ovo objektivno posmatramo logican je zakljucak da je Prcic trebao dobiti poziv prije Tine .

To se nije desilo i kao jedino logicno objasnjenje se namece cinjenica da je Tino bratic selektora i da je zbog toga pozvan . Sumnju u nepotizam Susica uvecava cinjenica da je Tino debitao na neprirodnoj poziciji ( na kojoj smo deficitarni , a imali smo bolja rjesenja ) . Ja licno ne odobravam nepotizam pod bilo kakvim okolnostima jer se salje veoma glupa poruka javnosti , navijacima i samim igracima .Pored toga , kad bi se pozivali oni koji zasluzuju , nasa repka bi bila kvalitetnija i bili bi kompaktniji te ne bi svaki put morali strahovati ako ispadne neko iz prve postave . ;) :thumbup:
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 21 apr 2014, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 apr 2014, 00:10

Ne, mi imamo 35 vrhunskih igrača koje Safet krije po Europi kako bi mogao Tina i Avdiju prodati i zaraditi milione. Daj navedi samo JEDNOG igrača koje je Sušić prodao preko reprezentacije.[/quote]

Nikog nije prodao jer sve neafirmirane igrace koje je doveo ne moze ni u Dinamo Tiranu prodati. Igraci tipa Vrsajevic, Kvrzic, Hadzic su nazalost poluproizvodi i kao takvi nemoguca misija za prodaju. Da je bogdo prodao 5 igraca u Real i Barcu meni bi bio jako drag ali taj trener bi Ronalda stavio na zadnjeg veznog a Mesija na desnog beka kakvo nogometno znanje je prezentovao zadnju godinu dana. Prcic je pravi igrac i kao takav nezanimljiv Susicu jer taj jos bez pritiska medija i drugih ljudi nije pozvao igraca tipa Prcica. I ja bi ga poslao u 3 pm da me preko novina onako nicim izazvan otkanta a u isto vrijeme pozove bratica koji Prcicu ne moze lopte donositi. I otkud da je svaki nas malo bolji talenat los u glavi Besic, Prcic, Seferovic. Mozda je i Susic apropo tome kao najveci BIH igrac u povijesti i proporcionalno najlosiji u glavi.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 21 apr 2014, 00:20

U njegovim obracanjima javnosti Besica i Prcica je predstavljao u losem svjetlu . Besica je predstavio problematicnog , mozda istinito ali ipak moglo se interno rjesiti a Prcica degradirao te ga izazvao na nezrelu reakciju . Zasto ? :hmmmmm:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 21 apr 2014, 01:58

donniedarko je napisao/la:U njegovim obracanjima javnosti Besica i Prcica je predstavljao u losem svjetlu . Besica je predstavio problematicnog , mozda istinito ali ipak moglo se interno rjesiti a Prcica degradirao te ga izazvao na nezrelu reakciju . Zasto ? :hmmmmm:
Na jednoj strani hvali Tina Sušića kako na more nosi 10 lopit da trenira,a u Belgiji ga nije htio niti jedan klub,pa se zaputio put Hajduka,a i taj Hajduk ga je jednom odbio,a onda su ga eto zbog Safeta drugi put primili,u nikad lošiji Hajduk,al valjda su kontali da ce se isplatit jer ce prodati Avdiju kojem je Sajo otvorio vrata repke,al propalo i to... niko nije zelio dati 600.000 eura za Avdu... A s druge strane izvali ko iz topa da za mlađeg i talentovanijeg Prcića koji igra tamo u nekoj Francuskoj nema mjesta i da ne računa na njega za SP... Glupo da ne moze biti gluplje,bolje da je sutio a u svojoj glavi rekao da ne računa na Sanjina... Ovako smo izgubili jednog igrača mlade a i u buducnosti A reprezentacije... A kad Sajo ode,Tina vise necemo vidjet...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 apr 2014, 02:20

obagol je napisao/la:
Sve je bolje od reprezentacije koja postaje privatna prcija jednog pojedinca, u nasem slucaju papeta..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2014, 12:55

donniedarko je napisao/la:U njegovim obracanjima javnosti Besica i Prcica je predstavljao u losem svjetlu . Besica je predstavio problematicnog , mozda istinito ali ipak moglo se interno rjesiti a Prcica degradirao te ga izazvao na nezrelu reakciju . Zasto ? :hmmmmm:
Naravno, kako da ne, Safet je Besica natjerao da se davi sa Finkom u svlacionici HSV-a, pa ga je natjerao da se svadja i preko novina prepucava sa Jagodicem,a inace natjerao je i oceve pojedinih igraca (u ovom slucaju od Prcica) ta turaju nos tamo gdje im nije mjesto i izlaze sa ublehama, koja stete vlastitom djetetu.

Jah Pape njih predstavlja losim u javnosti kuknjava :urnebes: :mrgreen: kuknjava :urnebes: :mrgreen: kuknjava :urnebes: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 21 apr 2014, 13:37

emir79 je napisao/la:
Naravno, kako da ne, Safet je Besica natjerao da se davi sa Finkom u svlacionici HSV-a, pa ga je natjerao da se svadja i preko novina prepucava sa Jagodicem,a inace natjerao je i oceve pojedinih igraca (u ovom slucaju od Prcica) ta turaju nos tamo gdje im nije mjesto i izlaze sa ublehama, koja stete vlastitom djetetu.

Jah Pape njih predstavlja losim u javnosti kuknjava :urnebes: :mrgreen: kuknjava :urnebes: :mrgreen: kuknjava :urnebes: :mrgreen:
Izjava Safeta da na Prcica neracuna i da je nestandardan (laz) i da igra u losim klubu (laz s obzirom da je 100 puta jaci od raznih sporova a da nepricamo o hajduku) je bila prije izjave Prcica. Neznam sto lazete. :crazy:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 apr 2014, 14:43

avdukic ispred sehica, burica... :oops:

avdija, tin-sven ispred prcica, stilica, stanica :roll:

sunjic ispred arslanagica :sick:

rahimic :crazy:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 apr 2014, 14:49

1:20 > predasistencija prcica.
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic, zikerrz21 i 28 gostiju.