Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani.. ja i dalje volim ceo svetsilenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nek puknu dušmani, nek puknu dušmani.. ja i dalje volim ceo svetsilenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
MNOGO SMO JAKI!!!
Dodaj mi pepeljaru dok nije počelo : )sladoled je napisao/la:počelo jesilenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
Hahahaha bas me zanima kakav je osjecaj kad si uvjeren u prolaz 100% i izgubis na svom terenu to boli 1000000%silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
[youtube][/youtube]silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
svi na grbavicusamir_tm87 je napisao/la:momci
ignore ignore ignore
kad dolaze igraci i navijaci??
AYAN je napisao/la:silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!Jel to misliš na onoga koji vam je presudio Sejo Bučan!?
Marseille84 je napisao/la:Čestitam komšije![]()
![]()
![]()
Najon 7 tmurnih godina
SVI U ZENICUUUUUUUUUUU
Neko u Zenicu, a vecina u Dolinu ....Marseille84 je napisao/la:Čestitam komšije![]()
![]()
![]()
Najon 7 tmurnih godina
SVI U ZENICUUUUUUUUUUU
vidim vi danas poderali ilijaš 3-0,čestitke i vamaMarseille84 je napisao/la:Čestitam komšije![]()
![]()
![]()
Najon 7 tmurnih godina
SVI U ZENICUUUUUUUUUUU
Al se kod nas Nijaz prihvatio mikrofona...edotm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]silenT. je napisao/la:nemam šta reći... samo svaka vam čast za današnjeg sudiju..... očigledno da Željo nemože drukčije
LOPOVI !!!
kod nas ide verzija, nemoze nam zrinjski nista, platili smo sudijeeeeee...