FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
To moze reci samo neuk covjek 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Ima li naznaka kakav ce sastav Strama izvesti?
Spominje se opet zadnja linija sa 3 igraca
Spominje se opet zadnja linija sa 3 igraca

citam ovih dana puno vijesti vezanih za inter, a niko nista ne pise. meni draza vijest povratak posebnog, mada mi trenutno to vise lici na bajku. neki agent FIFe govori kako je inter katastrofa finansijski da ne moze dovesti ni jednog ozbiljnijeg igraca. ima li iko da zna kupovnu moc intera, gdje se ti detalji mogu naci, svi kazu lose, imaju valjda brojke, sanjine pisi 

BREAKING NEWS - Juventus players are seen at the San Siro today March 28 because to them, it's March 30. 

Pazza Inter Amala
dobarendem_ je napisao/la:BREAKING NEWS - Juventus players are seen at the San Siro today March 28 because to them, it's March 30.
Inter će medijski žig autsajdera koristiti kao dodatnu motivaciju u subotnjem derbiju protiv Juventusa, najavio je trener Andrea Stramaccioni još jednom pohvalivši hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.
Iako je Inter u prvom ovosezonskom Derby d'Italiji pobijedio Juventus 3:1, na kraju ožujka nalazi se 18 bodova iza njega i teško će dohvatiti plasman u kvalifikacije Lige prvaka. U svakom slučaju, manje opušten čeka susret na San Siru jer Stara dama suvereno korača prema obrani naslova prvaka.
Iako je Inter u posljednje vrijeme malo podignuo formu i iako bi Juventus mogao čuvati udarne snage za ogled protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka sljedećeg tjedna, mediji su domaćina označili kao autsajdera.
"Neki kažu da imamo male šanse za pobjedu, ali pokušat ćemo iskoristiti činjenicu da smo označeni kao autsajderi kao dodatnu motivaciju", naglasio je domaći strateg Andrea Stramaccioni na konferenciji za medije u petak: "Bit će to otvorena utakmica i bodovi mogu otići i na jednu i na drugu stranu. Pristupamo joj kao i prošloj, možda s drugačijim sustavom, ali bit ćemo dobri sutra."
Na upit kako će Inter smanjiti bodovni minus bez Diega Milita i Waltera Samuela, Stramaccioni je odvratio: "Juventus je bio u sličnoj situaciji prije nekoliko godina kad je zaostajao za Interom. Podignuo se, možda ne u jednoj sezoni, ali je napravio dobre planove i uspio. Možda još jedan Milito ili Samuel ne postoje, ali moramo uzimati najbolje što se nudi na tržištu."
Stramaccioni nije bio jasan u odgovoru na pitanje da li će Mateu Kovačiću pružati više prilika poslije partije protiv Tottenhama: "Stvarno sam ga htio u Interu koji na njemu gradi budućnost, dokazao je da zaslužuje dres."
Walter Samuel pred povratkom je u momčad. Trener je najavio da će o njegovu eventualnom nastupu odlučiti u subotu.
Iako je Inter u prvom ovosezonskom Derby d'Italiji pobijedio Juventus 3:1, na kraju ožujka nalazi se 18 bodova iza njega i teško će dohvatiti plasman u kvalifikacije Lige prvaka. U svakom slučaju, manje opušten čeka susret na San Siru jer Stara dama suvereno korača prema obrani naslova prvaka.
Iako je Inter u posljednje vrijeme malo podignuo formu i iako bi Juventus mogao čuvati udarne snage za ogled protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka sljedećeg tjedna, mediji su domaćina označili kao autsajdera.
"Neki kažu da imamo male šanse za pobjedu, ali pokušat ćemo iskoristiti činjenicu da smo označeni kao autsajderi kao dodatnu motivaciju", naglasio je domaći strateg Andrea Stramaccioni na konferenciji za medije u petak: "Bit će to otvorena utakmica i bodovi mogu otići i na jednu i na drugu stranu. Pristupamo joj kao i prošloj, možda s drugačijim sustavom, ali bit ćemo dobri sutra."
Na upit kako će Inter smanjiti bodovni minus bez Diega Milita i Waltera Samuela, Stramaccioni je odvratio: "Juventus je bio u sličnoj situaciji prije nekoliko godina kad je zaostajao za Interom. Podignuo se, možda ne u jednoj sezoni, ali je napravio dobre planove i uspio. Možda još jedan Milito ili Samuel ne postoje, ali moramo uzimati najbolje što se nudi na tržištu."
Stramaccioni nije bio jasan u odgovoru na pitanje da li će Mateu Kovačiću pružati više prilika poslije partije protiv Tottenhama: "Stvarno sam ga htio u Interu koji na njemu gradi budućnost, dokazao je da zaslužuje dres."
Walter Samuel pred povratkom je u momčad. Trener je najavio da će o njegovu eventualnom nastupu odlučiti u subotu.
Sutra im opet 3 komada uvalit i ispratit ih kuci. Opusteno
Samo da Kova krene od pocetka...
Inace pozvani su :
Portieri: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 30 Juan Pablo Carrizo;
Difensori: 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 28 Simone Pasa, 31 Alvaro Pereira, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Ezequiel Schelotto, 10 Mateo Kovacic, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi;
Attaccanti: 8 Rodrigo Palacio, 18 Tommaso Rocchi, 99 Antonio Cassano.
FORZA INTER

Samo da Kova krene od pocetka...
Inace pozvani su :
Portieri: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 30 Juan Pablo Carrizo;
Difensori: 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 28 Simone Pasa, 31 Alvaro Pereira, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Ezequiel Schelotto, 10 Mateo Kovacic, 11 Ricardo Alvarez, 14 Fredy Guarin, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi;
Attaccanti: 8 Rodrigo Palacio, 18 Tommaso Rocchi, 99 Antonio Cassano.
FORZA INTER

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
-
- Kontakt:
hehehehehe,,,,samo sam malo navratio,,da vidim raspolozenje vase i misljenje o sutrasnjoj tekmi,,,da bar malo mozete biti realni bilo bi super,,ali.,,,nebitno....odlika malih ekipa je uvijek bila ne realnost...
svima je jasno pa i vasem treneru da smo mi u italiji ubjedljivo najbolja ekipa,,ne samo ove godine,,mislim i sljedece ce isto biti,,,,,jedno u sta sam siguran sutra je to,,na terenu cemo biti bolji,, a rezultat,,nama i nije toliko bitan,,jer skudeto je svakako nas odavno,,,,jedino prestiz,,,zato bi volio da dobijemo vas.,, vi porazom se oprastate od utrke u borbi za ligu prvak,,,a mada mislim da svakako nemate neke sanse za to...
svima je jasno pa i vasem treneru da smo mi u italiji ubjedljivo najbolja ekipa,,ne samo ove godine,,mislim i sljedece ce isto biti,,,,,jedno u sta sam siguran sutra je to,,na terenu cemo biti bolji,, a rezultat,,nama i nije toliko bitan,,jer skudeto je svakako nas odavno,,,,jedino prestiz,,,zato bi volio da dobijemo vas.,, vi porazom se oprastate od utrke u borbi za ligu prvak,,,a mada mislim da svakako nemate neke sanse za to...
Nek si malo navratio.
Hos kafu,caj,mlijeko ?
Evo nas opet nazad nakon repki,vidim juznoameri imali problema sa prevozom,spekulacije oko transfera idu li idu a mi otprilike znamo kako bi moglo se odvijat na ljeto...
Vjerujem da smo spremni da otresemo djubrentine sutra,odmora su dovoljno imali,a vjerujem u Stramu da ce opet nadmudrit Sabana
Forza Inter
Hos kafu,caj,mlijeko ?
Evo nas opet nazad nakon repki,vidim juznoameri imali problema sa prevozom,spekulacije oko transfera idu li idu a mi otprilike znamo kako bi moglo se odvijat na ljeto...
Vjerujem da smo spremni da otresemo djubrentine sutra,odmora su dovoljno imali,a vjerujem u Stramu da ce opet nadmudrit Sabana

Forza Inter

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
2 tjedna bez Intera, previse bome
Veseli me sta je utakmica sutra u 15, barem cu je moc gledat
, iako je cudno gledat derby d'Italia subotom u 3 
Ne ocekujem pozitivan rezultat, tamo pred utakmicu u Torinu smo bili u naletu, sad su ipak stvari drugacije, mada neku nadu mi daje to sta oni imaju LP za par dana, siguran sam da nece ici 100% sutra, titulu su davno osvojili, ostaje im samo da nam se osvete za onu tricu iz Torina
Nadam se da ce Kovacic dobit punu minutazu, za reprezentaciju je bio na vrhunskoj razini, siguran sam da ce nastavit pruzat takve igre ako bude igra par utakmica u kontinuitetu.

Veseli me sta je utakmica sutra u 15, barem cu je moc gledat

Ne ocekujem pozitivan rezultat, tamo pred utakmicu u Torinu smo bili u naletu, sad su ipak stvari drugacije, mada neku nadu mi daje to sta oni imaju LP za par dana, siguran sam da nece ici 100% sutra, titulu su davno osvojili, ostaje im samo da nam se osvete za onu tricu iz Torina

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
hehehehehehe iks de iks defarukzidane je napisao/la:hehehehehe,,,,samo sam malo navratio,,da vidim raspolozenje vase i misljenje o sutrasnjoj tekmi,,,da bar malo mozete biti realni bilo bi super,,ali.,,,nebitno....odlika malih ekipa je uvijek bila ne realnost...
Ma samo Palacio i to je to...al imam osjecaj da ce ga zabiti i Guarin 

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Kada covjek procita komentare pojedinaca stekne utisak da Inter sutra docekuje Pescaru jbte.
Ocekujem prije svega da navarite dobrih linkova sutra pa kada United zavrsi da se i ovaj derbi odgleda. Volio bih da Juve kiksa cisto da se sutra ne zavrsi prvenstvo i "zvanicno".

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Da se malo podsjetimo i nalozimo xD
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PAZZA INTER !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji Derby d'Italia

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ajmo ih i po drugi put pobjediti u sezoni. Forza Inter!
Pazza Inter Amala
Izgleda de Strama ide sa trojicom pozadi ovu utakmicu.
Fakat ne znam sta da ocekujem od utakmice. Mislim da ce dosta zavisit od Juventusa i od njihovog pristupa jer realno su bolja ekipa,al bili su bolji i prije prve utakmice. Kakogod, pobjeda bi sjela ko budali samar.
Forza Inter !!!

Fakat ne znam sta da ocekujem od utakmice. Mislim da ce dosta zavisit od Juventusa i od njihovog pristupa jer realno su bolja ekipa,al bili su bolji i prije prve utakmice. Kakogod, pobjeda bi sjela ko budali samar.
Forza Inter !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
INTER (3-4-1-2): Handanovic; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Kovacic, Gargano, Pereira; Alvarez; Palacio, Cassano.
Zasto se mjenja sastav koji je poderao Tottenham
Zasto se mjenja sastav koji je poderao Tottenham

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
A bilo je za ocekivat da Jonathan npr. nece pocet, ostalo je sasvim ok.
Meni se sviđa sastav, iako vise bi volio da je tu Naga umjesto Pereire. Forza ragazzi!
Pobjeda 2:1, Cambiasso i Cassano
Meni se sviđa sastav, iako vise bi volio da je tu Naga umjesto Pereire. Forza ragazzi!

Pobjeda 2:1, Cambiasso i Cassano

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Ultras1921
- Kontakt:
upravo to, samo nagatomo da igra i bilo bi dobro, al kako god okrenes dobivamo
FORZA INTER
FORZA INTER
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.