FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Vodi Posušje 1-0.
Posjed lopte 61:39 za Posušje.
Izgleda da nije do Milenka… U ovom trenutku mislim da bi Vas mogao Slavko Petrovic prodrmat i obezbjedit opstanak mada ima jos da se igra kamaru utakmica. Po rosteru ne zasluzujete da budete tu gdje jeste. Mozda i igraci bojkotuju radi primanja ( ne znam da li su redovna ili ne ) mada ja sam misljenja da je za Tuzlu bolje da imaju dva premijerligasa s tim da vi vase utakmice igrate sto dalje od Tusnja jer svojom drskoscu i nepostovanjem prema legendama Fudbalskog Kluba Sloboda kao i legendama Jugoslovenskog i Bosanskohercegovackog fudbala vam tu nije mjesto.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Jes tvoje mišljenje relevantno. Sve dok je gradski stadion bit će tako.mirsonetz je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:17Izgleda da nije do Milenka… U ovom trenutku mislim da bi Vas mogao Slavko Petrovic prodrmat i obezbjedit opstanak mada ima jos da se igra kamaru utakmica. Po rosteru ne zasluzujete da budete tu gdje jeste. Mozda i igraci bojkotuju radi primanja ( ne znam da li su redovna ili ne ) mada ja sam misljenja da je za Tuzlu bolje da imaju dva premijerligasa s tim da vi vase utakmice igrate sto dalje od Tusnja jer svojom drskoscu i nepostovanjem prema legendama Fudbalskog Kluba Sloboda kao i legendama Jugoslovenskog i Bosanskohercegovackog fudbala vam tu nije mjesto.
Izmjene pod hitno !
Uvesti u igru Nikića na lijevog beka ,Hodžića vratiti na desnog.Nukića gurnuti napred.Izvesti Kobiljra ili Ordagića.Ako Redžić ne može na štoperu pomjeriti malog na mjesto Delimeđca kojeg treba zamijeniti. a uvesti Ristića.Ne možemo centra da pređemo.
................................................FEJZIĆ
......NUKIĆ.....................REDŽIĆ.................KAPITEN..................HODŽIĆ
..........................DELIMEĐAC..............................KOBILJAR
...........ORDAGIĆ...........................MEHANOVIĆ...................PANTELIĆ
...............................................HADŽIĆ
Uvesti u igru Nikića na lijevog beka ,Hodžića vratiti na desnog.Nukića gurnuti napred.Izvesti Kobiljra ili Ordagića.Ako Redžić ne može na štoperu pomjeriti malog na mjesto Delimeđca kojeg treba zamijeniti. a uvesti Ristića.Ne možemo centra da pređemo.
................................................FEJZIĆ
......NUKIĆ.....................REDŽIĆ.................KAPITEN..................HODŽIĆ
..........................DELIMEĐAC..............................KOBILJAR
...........ORDAGIĆ...........................MEHANOVIĆ...................PANTELIĆ
...............................................HADŽIĆ
Hazre Hazre valja ti gledat Tuzlu na oranicama.

Ševi vas Posušje, neka. Očajna igra, očajni rezultati.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Počinje drugo poluvrijeme
U igri Osmić i Karjašević(Kobiljar i Ordagić).
U igri Osmić i Karjašević(Kobiljar i Ordagić).
1-1
Hadžić.
Hadžić.
Biće dok gradsko vijeće ne izglasa drugačijehusrefbeg je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:21Jes tvoje mišljenje relevantno. Sve dok je gradski stadion bit će tako.mirsonetz je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:17Izgleda da nije do Milenka… U ovom trenutku mislim da bi Vas mogao Slavko Petrovic prodrmat i obezbjedit opstanak mada ima jos da se igra kamaru utakmica. Po rosteru ne zasluzujete da budete tu gdje jeste. Mozda i igraci bojkotuju radi primanja ( ne znam da li su redovna ili ne ) mada ja sam misljenja da je za Tuzlu bolje da imaju dva premijerligasa s tim da vi vase utakmice igrate sto dalje od Tusnja jer svojom drskoscu i nepostovanjem prema legendama Fudbalskog Kluba Sloboda kao i legendama Jugoslovenskog i Bosanskohercegovackog fudbala vam tu nije mjesto.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Baš tako.senjak075 je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:36Biće dok gradsko vijeće ne izglasa drugačijehusrefbeg je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:21Jes tvoje mišljenje relevantno. Sve dok je gradski stadion bit će tako.mirsonetz je napisao/la: ↑30 sep 2023, 19:17
Izgleda da nije do Milenka… U ovom trenutku mislim da bi Vas mogao Slavko Petrovic prodrmat i obezbjedit opstanak mada ima jos da se igra kamaru utakmica. Po rosteru ne zasluzujete da budete tu gdje jeste. Mozda i igraci bojkotuju radi primanja ( ne znam da li su redovna ili ne ) mada ja sam misljenja da je za Tuzlu bolje da imaju dva premijerligasa s tim da vi vase utakmice igrate sto dalje od Tusnja jer svojom drskoscu i nepostovanjem prema legendama Fudbalskog Kluba Sloboda kao i legendama Jugoslovenskog i Bosanskohercegovackog fudbala vam tu nije mjesto.![]()
U igri Mašović(Nukić).
U igri Sušić(Hadžić).
U igri Ristić(Mehanović).
K R A J.
Osvojen je večeras veliki bod u Posušju, da li konačno slijede bolji dani za Tuzla City?
Osvojen je večeras veliki bod u Posušju, da li konačno slijede bolji dani za Tuzla City?
Bod koji ne znači mnogo.
Svakako da su se iskristala dva putnika u niži rang. TC i Zvijezda 09.
I aBd u Banoviće da idete, Srebrenik, gdje god.

Svakako da su se iskristala dva putnika u niži rang. TC i Zvijezda 09.
I aBd u Banoviće da idete, Srebrenik, gdje god.
Zadnja izmjena: IceTea, dana/u 30 sep 2023, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Sva je prilika da je admin član navijačke grupe fukare Tuzla. Ako nije kako onda objasniti ovo nasilje
Daj admine šta je ovo.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.