Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
nema veze, ovo se u hokeju racuna kao asistencija. Isto je to, haman 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PAPE OPERI PRCICU NOGE I POPIJ VODU! DRUGE NEMA!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ko je prati mlade repke zna kakav ko je Prcic, eto ni da ga ne prati u Sochaux. Malo je izletio s izjavom, ali Pape svakako ide poslije SP
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da ali ima tu jos igraca koji takodje cekaju sansu. Stilic i Husejnovic na primjer su po meni trenutno ispred Prcica. Dobro, Said se oporavlja nakon duze povrede ali ne shvatam ovo guranje Prcica ispred drugih igraca. Trenutno pokazuje ok igru ali nista specijalno, a ispada da je nekakav spasioc.STEVIE je napisao/la:vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
Nazalost ne. Sada kada je skonto da ga ne bendaju ni turski drugoligasi i da moRe zaradjivati s burazerom zeli ostati. Ned Bog.Bosniacum Lilium je napisao/la:ko je prati mlade repke zna kakav ko je Prcic, eto ni da ga ne prati u Sochaux. Malo je izletio s izjavom, ali Pape svakako ide poslije SP
- Goalgetter
- Kontakt:
Oni su svoje sanse dobili u reprezentaciji. Stilic je nije mogao iskoristiti, a Husejinovic se jedno vrijeme oprostio od reprezentacije, za koliko je Ciro selektor.calcio je napisao/la:Da ali ima tu jos igraca koji takodje cekaju sansu. Stilic i Husejnovic na primjer su po meni trenutno ispred Prcica. Dobro, Said se oporavlja nakon duze povrede ali ne shvatam ovo guranje Prcica ispred drugih igraca. Trenutno pokazuje ok igru ali nista specijalno, a ispada da je nekakav spasioc.STEVIE je napisao/la:vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
Za razliku od Prcica, koji ima potencijala da se ustali u Ligue 1, i koji jos nije dobio sansu da se pokaze u A-Repci. Ionako on nece biti igrac za prvih 11, sjedice na klupi, ali ne znam da li igrac koji sjedi na klupi Hajduka zasluzuje da bude ispred prvotimca Socheauxa.
Ocjene poslijedne 3 utakmice u ligi petice:calcio je napisao/la:Da ali ima tu jos igraca koji takodje cekaju sansu. Stilic i Husejnovic na primjer su po meni trenutno ispred Prcica. Dobro, Said se oporavlja nakon duze povrede ali ne shvatam ovo guranje Prcica ispred drugih igraca. Trenutno pokazuje ok igru ali nista specijalno, a ispada da je nekakav spasioc.STEVIE je napisao/la:vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
7.02, 7,79 i 6,95
Ali svi znamo da to nije dovoljno Safetu, kao i Kolasinca ce ga ismijavati dok ne zaigra u KO fazi Lige Prvaka.. Osim ako nije klijent Seada Susica kao i Tincek, Zahirovski ili Hadzic.
- donniedarko
- Kontakt:
Prcic predobro igra za svoje godine . Nazalost imamo selektora koji nije profesionalac te mora ubaciti svog bratica ispred naseg standardnog mladog repezentativca .
- calcio
- Kontakt:
Nije se Husejnovic nikad oprastao, to nije bila njegova izjava, davno je to demantovano.Goalgetter je napisao/la:Oni su svoje sanse dobili u reprezentaciji. Stilic je nije mogao iskoristiti, a Husejinovic se jedno vrijeme oprostio od reprezentacije, za koliko je Ciro selektor.calcio je napisao/la:Da ali ima tu jos igraca koji takodje cekaju sansu. Stilic i Husejnovic na primjer su po meni trenutno ispred Prcica. Dobro, Said se oporavlja nakon duze povrede ali ne shvatam ovo guranje Prcica ispred drugih igraca. Trenutno pokazuje ok igru ali nista specijalno, a ispada da je nekakav spasioc.STEVIE je napisao/la:vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
Za razliku od Prcica, koji ima potencijala da se ustali u Ligue 1, i koji jos nije dobio sansu da se pokaze u A-Repci. Ionako on nece biti igrac za prvih 11, sjedice na klupi, ali ne znam da li igrac koji sjedi na klupi Hajduka zasluzuje da bude ispred prvotimca Socheauxa.
Ne znam bas koliko je pametno staviti Prcica na klupu, znamo od ranije da je to za njega ponizenje.
Nije ponizenje jer je sjedio i u mladoj. Cak je i izjavio da ne ocekuje da ide na SP ali da ponekad u nekoj prijateljskoj makar bude na klupi. Za razliku od zlatne koke Germannije Stinkija koji neki dan izjavi da ga repka ne zanima osim SP. On se u kontekstu mlade reprezentacije uopste nespominje, iako je ista generacija ko Prcic.calcio je napisao/la:
Nije se Husejnovic nikad oprastao, to nije bila njegova izjava, davno je to demantovano.
Ne znam bas koliko je pametno staviti Prcica na klupu, znamo od ranije da je to za njega ponizenje.
Ponizenje je svakom igracu da ga safet preko medija ismijava i siri dezinformacije, a u istom momentu antitalenat iz Hajduka dobija poziv.
- donniedarko
- Kontakt:
Nije se Said nikad oprostio,samo je javno rekao da mu je Ciro trazio pare da ga ugura za repku.Goalgetter je napisao/la:Oni su svoje sanse dobili u reprezentaciji. Stilic je nije mogao iskoristiti, a Husejinovic se jedno vrijeme oprostio od reprezentacije, za koliko je Ciro selektor.calcio je napisao/la:Da ali ima tu jos igraca koji takodje cekaju sansu. Stilic i Husejnovic na primjer su po meni trenutno ispred Prcica. Dobro, Said se oporavlja nakon duze povrede ali ne shvatam ovo guranje Prcica ispred drugih igraca. Trenutno pokazuje ok igru ali nista specijalno, a ispada da je nekakav spasioc.STEVIE je napisao/la:vidi se da prcic ima odlicnu pas igru, igra smireno. svakako igrac za buducnosti, doci ce njegovo vrijeme u repki kad tad.
1946
- calcio
- Kontakt:
Zar ovaj @PapeSusic nije banovan zbog psovanja majke jednom igracu prije neki dan? Svasta.
Momak je rekao da mu je ponizenje bilo to sto se zagrijavao 70 min. i na kraju nije usao u igru..Zar to je ponizenje @calcio?calcio je napisao/la:
Nije se Husejnovic nikad oprastao, to nije bila njegova izjava, davno je to demantovano.
Mene bas zanima ko ce biti u tih nekih 7 zamjena preko ovih 23 igraca..Da li imena koja su se vec provlacila tokom ovog ciklusa ili ce biti i nekih novih..Sta mislite?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dijete koje ima 30-40 nastupa u nasim smjesnim mladim reprezentacijama postade bezobrazan a antitalenat koji prije par dana izjavi da ga Bosna nezanima osim SP je herojdonniedarko je napisao/la:Kako ste samo ofirni sa omalozavanjem i podcjenivanjem nasih mladih reprezentativaca , a imate dovoljno ludosti braniti Tinu Susica . Nevjerovatno
Zadnja izmjena: PapeSusic, dana/u 21 apr 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Kontakt:
Nemoj da opet moram objasnjavati kako su jedine pobjede u tekucim U-21 kvaliikacijama ostvarene kada je Prcic bio na klupi, ispasce kao da imam nesto protiv momka. Potencijal je, dobice sansu sigurno nekad, ali ne mogu ni gledati kako ga gurate kao da je spasioc od kojeg nam zavisi rezultat na SP-u jer to nije tako. I nije jedini potencijalni reprezentativac, ima nekih igraca koji bi trebali dobiti sansu prije njega.Rios je napisao/la:Momak je rekao da mu je ponizenje bilo to sto se zagrijavao 70 min. i na kraju nije usao u igru..Zar to je ponizenje @calcio?calcio je napisao/la:
Mene bas zanima ko ce biti u tih nekih 7 zamjena preko ovih 23 igraca..Da li imena koja su se vec provlacila tokom ovog ciklusa ili ce biti i nekih novih..Sta mislite?
- donniedarko
- Kontakt:
Ljudi bez integritetaPapeSusic je napisao/la:Dijete koje ima 30-40 nastupa i nasim smjesnim mladim reprezentacijama postade bezobrazan a antitalenat koji prije par dana izjavi da ga Bosna nezanima osim SP je herojdonniedarko je napisao/la:Kako ste samo ofirni sa omalozavanjem i podcjenivanjem nasih mladih reprezentativaca , a imate dovoljno ludosti braniti Tinu Susica . Nevjerovatno
- donniedarko
- Kontakt:
Jel Tino trebao dobiti prije njega ? Itekako vazno pitanje s obzirom na vezu Susica sa Tinom , sta nam to kaze o selektoru !calcio je napisao/la: ima nekih igraca koji bi trebali dobiti sansu prije njega.
Ja nisam pricao o igrama njegovim u U-21 niti da li je opravdano bilo na klupi ili ne..Ja sam ti rekao samo da je momak rekao da mu je ponizenje bilo zagrijavanje citavih 70 minuta i na kraju nije ni usao,a ne to sto je sjedio na klupi kako ti govoriscalcio je napisao/la:Nemoj da opet moram objasnjavati kako su jedine pobjede u tekucim U-21 kvaliikacijama ostvarene kada je Prcic bio na klupi, ispasce kao da imam nesto protiv momka. Potencijal je, dobice sansu sigurno nekad, ali ne mogu ni gledati kako ga gurate kao da je spasioc od kojeg nam zavisi rezultat na SP-u jer to nije tako. I nije jedini potencijalni reprezentativac, ima nekih igraca koji bi trebali dobiti sansu prije njega.Rios je napisao/la:Momak je rekao da mu je ponizenje bilo to sto se zagrijavao 70 min. i na kraju nije usao u igru..Zar to je ponizenje @calcio?calcio je napisao/la:
Potencijalnih reprezentativaca ima sijaset,neki opravdano nose titulu potencijalni a neki ne..A Bogami neki su vec i reprezentativci a to ne bi trebali biti..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !