Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Madridism
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Madridism » 20 maj 2011, 17:57

anonymousHD je napisao/la:Onaj zadnji gol protiv Villarreala je proslavio kao što je nekad Hugo Sanchez proslavljao golove. Jelde? :)
Ako mislis na tu sliku gdje ima dignute ruke, to je njegovo slavlje otkako je dobio ono dijete :) Ono kazem, zato sto ne znam ni otkud mu :lol:

Sutra Ikera nema, pozvan je i Joselu, nadam se da nece zaigrati da dobiju sansu ovi ostali napadaci. Nadam se isto tako golu Xabi Alonsa ako bude igrao

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 maj 2011, 18:17

Madridism je napisao/la: Ako mislis na tu sliku gdje ima dignute ruke, to je njegovo slavlje otkako je dobio ono dijete :) Ono kazem, zato sto ne znam ni otkud mu :lol:
Tipra :D

Nije ovo za dete, jelde? I posle prvog gola i drugog je proslavio na ovaj način, kao Hugo! :D :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 maj 2011, 19:12

Porteros: Dudek y Jesús.
Defensas: Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Albiol.
Centrocampistas: Granero, Alonso, Özil, Kaká, Pedro León, Canales y Mandi.
Delanteros: Adebayor, Cristiano Ronaldo, Benzema y Joselu.

Moglo bi ovo kostat Torila i to dooobro. Nije maksuz pozvao Moratu ili Sarabiju zbog toga jer sutra igraju za plasman u Segundu, mogao je ako nista biti djoker s klupe (Hoselu).

Znaci sutra: Dudek, Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Granero, Kaka, Ozil, Cristinaldo i Joselu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 maj 2011, 19:39

Pozvani Joselu i Mandi koji ce prije sutra dobit priliku nego u nedelju u 12:00 :D
Nekako vise iscekujem tu tekmu..

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 maj 2011, 19:53

Vicente Rodriguez (kako sam otkriva) mogao je potpisati za Real 2004., Real je nudio 36 miliona, Valencia pristala ali nas je on odbio. Na moju zalost, jedan od rijetkih igraca koje sam zelio u ono doba da dodju. Steta prava... a ako je iko zasluzio nosit dres najveceg kluba na svijetu onda je to on.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 20 maj 2011, 20:07

anonymousHD je napisao/la:
Madridism je napisao/la: Ako mislis na tu sliku gdje ima dignute ruke, to je njegovo slavlje otkako je dobio ono dijete :) Ono kazem, zato sto ne znam ni otkud mu :lol:
Tipra :D

Nije ovo za dete, jelde? I posle prvog gola i drugog je proslavio na ovaj način, kao Hugo! :D :D
Ne znam zasto je dizao ruke pojma nemam ali opet vidis kod tog slavlja da slavi na isti nacin otkako je dobio dijete. A Hugo je ako se ne varam bio bez nekog posebnog slavlja :S

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2011, 22:45

slika
Ovako ti je Hugo Sanchez slavio :D .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 maj 2011, 23:05

Nail for Real je napisao/la:slika
Ovako ti je Hugo Sanchez slavio :D .
Prvo salto pa onda dizanje ruku :D

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 20 maj 2011, 23:05

Znaci nidje veze sa Ronaldom :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 maj 2011, 23:06

Madridism je napisao/la:Ne znam zasto je dizao ruke pojma nemam ali opet vidis kod tog slavlja da slavi na isti nacin otkako je dobio dijete. A Hugo je ako se ne varam bio bez nekog posebnog slavlja :S
Pa prvo je digao ruke ko Hugo, pa onda opet digao i uradio ono za dete. Ma nebitno je :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2011, 23:06

Al' nije uradio salto :D . Ma nije to bitno sad.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 maj 2011, 23:08

Jedino sto je bitno je to da ce sutra zabit pet-trick. Sve ispod hat-tricka bilo bi razocaravajuce.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2011, 23:10

Portillo je napisao/la:Jedino sto je bitno je to da ce sutra zabit pet-trick. Sve ispod hat-tricka bilo bi razocaravajuce.
Pet-trick :lol: .
Sta mislite o ostanku Adebayora, po meni on se dobro pokazao i mogao bi nam koristiti a treba nam taj treci napadac.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 20 maj 2011, 23:11

Hajmo se okaniti toga :lol:

Anyone can support a team that is winning - it takes no courage. But to stand behind a team to defend a team when it is down and really needs you, that takes a lot of courage.Sto bi se u ovoj mogli pronaci mnogi ©2006 fanovi :lol:

Sutra sigurno brani Dudek, nadam se da ce Xabi, Carvalho i Ronaldo biti starteri, steta sto nema Pipite da owna ove muke :D

Dudek, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Ramos zadnja linija
Granero, Alonso malkice ispred njih :D
Kaka, Ozil, Ronaldo
Bezvezema

Adebayor nece ostati, previse se u svlacionici Reala jedu banane, provokativno mu je to

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2011, 23:15

Hahahaha odakle ti taj isjecak :lol: ?
Madridism je napisao/la: Adebayor nece ostati, previse se u svlacionici Reala jedu banane, provokativno mu je to
Sad ce da ispadne da smo mi rasisti :mrgreen:.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 maj 2011, 23:56

Pa da, ima dobru skok igru, visinu, ne mora biti prvi napadac, zamjena dobra.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 21 maj 2011, 00:41

Nail for Real je napisao/la:Pa da, ima dobru skok igru, visinu, ne mora biti prvi napadac, zamjena dobra.
Za mene je ekstra napadač.Visok snažan,prijetnja iz svih segmenata igre,a može se kupiti "jeftino".Zna odigrati sjajno,vrlo nezgodan za čuvanje,vuče igrače na sebe što ostavlja prostora Ronaldu i drugima.Sjetimo se samo kako je igrao u Arsenalu.Pa i u Cityju nije igrao loše,čak je na početku bio najbolji,sve dok nije napravio onu glupost u meču sa Arsenalom.Ima iskustva igranja protiv Premierligaških klubova.Što više igrača iz Premier lige to bolje.U sezoni 2007/08 postigao je oko 30 golova,što nije malo.Mnogi klubovi bi ga sigurno željeli imati,a što ne bismo i mi?Samo nek promijeni broj na dresu(npr.25)i to je to :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 21 maj 2011, 00:53

anonymousHD je napisao/la:13 godina od ovog gola i ove titule :)

[youtube][/youtube]
Ah,to finale.Od tada sam i počeo navijati za Merenguese.Mijatović legenda.To je bila zlatna generacija:Hierro,Seedorf,Redondo,Karembeu,Sanchis,Morientes,Raul,Illgner...
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 21 maj 2011, 00:55

Los_Blanos2 je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Pa da, ima dobru skok igru, visinu, ne mora biti prvi napadac, zamjena dobra.
Sto je najbitnije zna udariti Biskvita kako treba tj. da lik neglumi :mrgreen:
Ono muški pravo.Svi ćemo pamtiti taj dvomeč do kraja života i pitati se:Zašto?Ali biće valjda pravde i za nas,pokazaće Mou ko je najveći klub na svijetu :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 maj 2011, 01:18

Bane Madridista je napisao/la:Ah,to finale.Od tada sam i počeo navijati za Merenguese.Mijatović legenda.To je bila zlatna generacija:Hierro,Seedorf,Redondo,Karembeu,Sanchis,Morientes,Raul,Illgner...
O ovome sam pricao blankosu i drustvu da ne se.ru "novonastalim" navijacama barce ili kako ih on zove "gloryhunterima"... ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []