**** svojoj ženi svekrvu
Premijer liga BiH - aktuelno
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo nema nigdje u svijetu da predsjednik saveza pokazuje ovolike emocije.Pa makar se bolan pravi.
Olimpija tamo dobija i prolazi dalje ako se Borac bude branio a vjerovatno hoće i ovi će im uvalit 3 komada.
Olimpija tamo dobija i prolazi dalje ako se Borac bude branio a vjerovatno hoće i ovi će im uvalit 3 komada.
Aha, ali čiju? Neće Borac vidjeti tih para.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Vidjet će Borac te pare i uložit će sigurno mnogo u igrači kadar. Oni se sprdaju sa našom državom na način da antibosanskohercegovački klub osvaja titule i predstavlja BiH u Evropi, a vi to ne vidite ili se pravite ludi. Borac će iz sezone u sezonu biti sve jači i jači, a mi Bošnjaci ćemo se svađati i dalje ko tespiha, a ko zikri na prste. Naša posla...
Onog momenta kad Dodik propadne, propao je i Borac. Vidjet ćemo koliko će potrajati.
Onog momenta kad Dodik propadne, propao je i Borac. Vidjet ćemo koliko će potrajati.
bošnjanin
-
- Kontakt:
Teško će ih Olimpija proći.
Zizovic je izrazito dobar defanzivni trener.
Očekujem 0:0
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Al mora se odati priznanje da su usavršili ovu igru s igracem vise
.

-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Ovo otvoreno navijanje i podrzavanje radi potpuno svjesno,u prevodu mozete me povuci za qrac.
Bahatost najveceg moguceg levela kojom svima nama salje poruku,i svjesno iskazivanje nepostivanja lige,funkcije koju ne obavlja nego glumi,drzave i ruganje svima u facu.
Ovako nesto ne pamti savremena civilizacija.
Eee,glupi bosnjo i nista manje pokvareni..
Bahatost najveceg moguceg levela kojom svima nama salje poruku,i svjesno iskazivanje nepostivanja lige,funkcije koju ne obavlja nego glumi,drzave i ruganje svima u facu.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Ma bude ono aplauz neki skromni,uglavnom ljudi na tim pozicijama prikriju emocije,mada neka je sve ovo ovako,daj Boze da jos gore bude jer za boljeg i nismo. Covjek koji je pljuvao drzavu da ima u saci sve bosnje iz saveza je smijurija ziva. Ovo je Vico i radio i protiv Panate pa nikom nista,to je normalno nasem narodu,samo nek ne puca,ko nas hebe sve kolektivno.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A skoro je javno prijetio peljti za biranje utakmica i kako je savez u mogucnosti da odluci da li ce on vise ici na evropske utakmice jer ga kao mogu skloniti sa svoje liste ako zele tj. ako se u buducnosti bude ponasao kao do sad i birao tekme koje ce da sudi..
Znaci lik se bahati na kvadrat, to sve javno izjavljuje pa mozete onda misliti sta ovim ostalim sudijama rade iza kulisa koji su obicne jajare i kite od ljudi pocevsi od onog nanica iz buzima koji je cest gost u banja luci kao linijski sudija kad treba pogurati okaljao je to sveto prezime.. na to sve dodas javno prikazivanje pristrasnosti jednom klubu pa ovdje za pravog tuzioca i advokata ima materijala za sukob interesa i zloupotrebu polozaja koliko sutra da digne optuznicu ali nema tog u ovoj zemlji koji ima muda da se obracuna nema ne postoji taj
boga mi dragog pa ova **** treba istjerati ko usanovica birvaktile nema druge
Znaci lik se bahati na kvadrat, to sve javno izjavljuje pa mozete onda misliti sta ovim ostalim sudijama rade iza kulisa koji su obicne jajare i kite od ljudi pocevsi od onog nanica iz buzima koji je cest gost u banja luci kao linijski sudija kad treba pogurati okaljao je to sveto prezime.. na to sve dodas javno prikazivanje pristrasnosti jednom klubu pa ovdje za pravog tuzioca i advokata ima materijala za sukob interesa i zloupotrebu polozaja koliko sutra da digne optuznicu ali nema tog u ovoj zemlji koji ima muda da se obracuna nema ne postoji taj
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 13 feb 2025, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Prave se ludi.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:23Oni se sprdaju sa našom državom na način da antibosanskohercegovački klub osvaja titule i predstavlja BiH u Evropi, a vi to ne vidite ili se pravite ludi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Velikosrbin u etnicki ociscenom gradu slavi gol velikosrpskog kluba, cije je gazda neprijatelj i drzave i bosnjaka kao naroda + negator genocida nad bosnjacima.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:33Ovo otvoreno navijanje i podrzavanje radi potpuno svjesno,u prevodu mozete me povuci za qrac.
Bosnje nemaju veze sa tim.
-
- Kontakt:
Vjeruj ti meni da je to prije vakat te sudije nebi smjeli do prodavnice da odu,bukvalno do prodavnice.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:41A skoro je javno prijetio peljti za biranje utakmica i kako je savez u mogucnosti da odluci da li ce on vise ici na evropske utakmice jer ga kao mogu skloniti sa svoje liste ako zele tj. ako se u buducnosti bude ponasao kao do sad i birao tekme koje ce da sudi..
-
- Kontakt:
Ajmo Dzeko i ekipa,neka vas Barba veliki koji je pljuvao Vicu povede pa da se radujete ovako sa Vickom,nedaj Boze da Dzekson i Barba dignu glas protiv lakrdija u ligi,da hoce sve i jednu zijanit.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
i opet stali uz vicinu struju u kantonu Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam cime je "kupio" BHF pa jos nisu digli glas protiv njegaaQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:41A skoro je javno prijetio peljti za biranje utakmica i kako je savez u mogucnosti da odluci da li ce on vise ici na evropske utakmice jer ga kao mogu skloniti sa svoje liste ako zele tj. ako se u buducnosti bude ponasao kao do sad i birao tekme koje ce da sudi..
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ako postoji način da se neki post pinuje na forum molim admine da urade to na ovom postu.vedranbadjun je napisao/la: ↑13 feb 2025, 23:23Oni se sprdaju sa našom državom na način da antibosanskohercegovački klub osvaja titule i predstavlja BiH u Evropi, a vi to ne vidite ili se pravite ludi. Borac će iz sezone u sezonu biti sve jači i jači, a mi Bošnjaci ćemo se svađati i dalje ko tespiha, a ko zikri na prste. Naša posla...
Grupa iznad svakog pojedinca.