FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
čovjek je profesionalac i ne se.ite k'o foke.. šta treba zbog želje koji ga nije htio nazad, da popuši ugovor sa slobodom i ostane na ledu.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Znaci da bi mogli u prvom predkolu dobiti bas teskog protivnika: Cukaricki,Celje,Ferencvaros,Odd Grenland,MTK...
- themaniaks
- Kontakt:
Samo ne razumijem onoliku mrznju prema FKZ,jel moguce da smo nabili toliki kompleks,boze sacuvaj.Ljudi u klubu se moraju vise angazovati i da prate momke na terenu,sljedece sezone titula mora biti cilj da se misevi vrate svojim rupama
i jedno veliko hvala ovim momcima za ovo sezonu i Odovicu,zadrzat sto se moze zadrzati i napadamo EL.VOLIM TE ZELJOOOOO

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
što bi popusio ugovor da nije da gol ,a to što voli želju je vrlo dobro naplatio sa platom od 6000-7000 KMNajda je napisao/la:čovjek je profesionalac i ne se.ite k'o foke.. šta treba zbog želje koji ga nije htio nazad, da popuši ugovor sa slobodom i ostane na ledu.
Ma ja ba ,Zeba je kriv sto mi nismo titulu osvojili haha ,svasta
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
nemojte da serete nista protiv Zebe,prizeljkujete da Sloboda odigra pošteno ,a u istoj recenici prizeljkujete da Zeba fula protiv nas.
što stvarno ne ide.
- champions1921
Ja bih vala radije sebi nogu slomio nego ga Želji zabio..
Nije on kriv za titulu ali gdje ćeš svojoj familiji gol zabiti još u momentu kada smo bili dobro uzdrmani tragedijom koja je predhodila toj tekmi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije on kriv za titulu ali gdje ćeš svojoj familiji gol zabiti još u momentu kada smo bili dobro uzdrmani tragedijom koja je predhodila toj tekmi..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 maj 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
pa ljudi, mi 12 utakmica nismo dobili ove sezone. a vi se hvatate te jedne.
Pustite vi Zebu, cak i da smo dobili tu utakmicu, ne bismo uzeli titulu, a svakako nam to nije ni bio cilj, ne kazem da ne bi bilo lijepo da smo prvi, ali jbg... Sve u svoje vrijeme, bitno je da smo opet u Evropi i sad treba cekati zrijeb i nadati se da cemo izvuci sto lakseg protivnika i da ce doci sto bolji igraci u klub... VTŽ
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zavisi kako će nas regionalno podijeliti.FKZ1921 je napisao/la:Znaci da bi mogli u prvom predkolu dobiti bas teskog protivnika: Cukaricki,Celje,Ferencvaros,Odd Grenland,MTK...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
beslija koji nije nase dijete je igrao za mizeriju jos je jedno vrijeme svoje pare posudio da se mogu plate isplatitibagrcavi je napisao/la:trebo je igrati za cvaju i kupon
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
gen sponzor do pocetka sledece sezone ce biti dogovoren 100% u fazi su pregovora koliko ce biti mjesecna tranša....evo jos jedna :zakaric se ponudio nasim(kaze oduvjek ima zelju da zaigra u nasem dresu) i pregovara se s dinamom o njegovom dovodjenju,pored njega imaju jos 3 extra mlada momka iz domace lige cak sta vise iako su mladi vaze za bolje igrace,necu njihova imena spominjati al sam morao ovo za zakarica jer momak bi stvarno bio pojacanje za nas
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kako bi se Zakarić uklopio u ovu ekipu, strah me i da pomislim 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Super,ovo bi za Zakarica bila odlicno a za gen. Nesto najbolje
Zeljeznicar! 1921 !
Al kakvo slavlje zenicana poslije gola sarajeva
NEMA VEZE ZBOG TITULE VJECNO BICEMO UZ TEBE

NEMA VEZE ZBOG TITULE VJECNO BICEMO UZ TEBE
19TM87 ZAVIDOVICI
drug, ti, non-stop, otkrivas nekakvu toplu vodu, a ljudi davno to izmislili. bez uvrede (a, i sa istom, svejedno mi), sva ova prica je prozvakana milion puta. danas, bez para, nema ni uspjeha u fudbalu. ja volim Zelju i (imam dovoljno godina) od te ljubavi i navijanja za istog nisam odustajao ni u vrijeme igranja u 2. ligi sfrj. sutra da (ne daj Boze) ispadnemo u kantonalnu, za mene samo Zeljo postoji, prema drugim mogu imati simpatije, i to je to. mi ovdje mozemo mlatiti 100 godina praznu slamu, ali bez para nema ni rezultata. moje i nase je da pruzimo podrsku, a ljudi zaduzeni za privlacenje i unos novca u klub nek vode brigu o tome. i ja, i svi ti iz sadasnjih struktura kluba, smo prolazni, Zeljo, ABD, zivi vjecno. kad se vec dotices amara, imali smo priliku, u dva navrata, iskociti iz sivila ove lige i nismo nijednu iskoristili. ne kazem da je do amara, ali nam se neke stvari nisu poklopile (apsurd da otjeras covjeka, jer nije izbacio hearts u kupu uefa). sad ce biti daleko teze to uraditi, ali u meni je nada da cemo uspjeti, uz prave poteze i pametna ulaganja (nekakvog novca, nek o tome misle zaduzeni za to) uspjesno parirati i biti kandidati za trofeje. ako se to ne desi, nece biti kraj svijeta za mene, Zeljo je moja ljubav i, kako god zavrsio na tabeli, on je dio mog zivota.DzoleZeljo je napisao/la:Posmatrajuci sada sitvaciju kod nas pretezno sa navijacke strane, mozda je bolje i da nismo osvojili ovu titulu, jer bi nas veceras svega 1.000 samo slavilo malo i razlaz kucama.
Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
Nije ovo nikakav napad na nase, ovo je cista cinjenica...
Ali **** sada to. Idemo sada u evropu. Ekipa ima potencijala. Nasi ako nemaju para, onda ne treba kukati. Neka izadu u javnost sa tim, a ne svake godine kao bice bolje. Bice **** bolje, ako para i investicija nemas. Druga sezona bez trofeja za jedan klub poput Zelje nije stvar za odbaciti a posebice ako se uzme cinjenica da se u bliskoj proslosti tri puta dolazilo do titule prvaka a ujedno protekle dvije titule nisu uzeo iskljucivo zbog slabog kadra a imao si itekakve mogucnosti, a oni sto su je uzimali, cisto radi spleta okolnosti...
Tako, treba sjesti i rezimirati stvari. AKo ova trenutna uprava ima potencijala neka onda to pokaze razultatima, a ne da ekipa na celu sa Odom ide naprijed a uprava da stagnira kao sto je bio slucaj kod Amara pa ovaj morao u administraciju da smece cisti..
Ako ne, ne treba kenjati i prikazivati stvari kakve nisu. Ako nisu u stanju pronaci nekoga tko ce klub staviti na noge posebice SADA kada imas RIVALA koji ide GORE, onda ne znam treba da rade tu vise...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
koliko se obradujem evropskim utakmicama toliko se razočaram sto igramo na koševu,a u vezi pojačanja čini mi se da prazna ne puca jer nam se sva strategija kluba svela da se džeko proda i tako iz godine u godinu
Hoce Zakaric da igra evropske tekme ba
On bi bio pojačanje, samo šteta što ga mi možemo uzeti samo na posudbu a ne na ugovor, Dinamo ga je platio mislim 350k€ i nee ga pustiti tako lahko.

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, knoa, Levin i 56 gostiju.