Uploaded with ImageShack.us
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U prvom trenu sam mislio da cu biti bogatiji, zatim sam odigrao double Partizan i C. Zvezda, mojoj sreci nije bilo kraja kada sam u jdnom danu ucetverostrucio dobar ulog...No onda ide pad na X2 na engleskim idiotima Derbiju, dakle na dvoznaku a onda jos veci pad na Bostonskim majmunima....Kvota 1.20..Kako bi volio da sam Superman da im odletim na prvi trening i da ih roknem zoljom, mame li im se bahebem...Tako ode moj ulog od juce....danas novi dan nova nafaka...A fakat vako kad padnem na 1.20 prvo sto bih uradio je da im odem tamo dok su jos vruci i znojni i da im roknem zoljaru pa da ih ni mati rodjena ne prepozna.....Analitico je napisao/la:Danas:
Australija 1
J. Koreja 1
Na ovo stavljam kucu, stalu i vikendicu
Kažem ti, smiješno. Zaista ne shvatam kako pojedinci rezonuju neke stvari, posebno u tenisu i još su ubijeđeni da znaju. Nije bitno hoće li proći pick, već je bitno kako ljudi griješe i koliko je njihovo neznanje.Monolog je napisao/la:Pa i ja bih, da sam igrao, odigrao na Lu-a. Simonova forma je nikakva, a što se tiče returna, mogu se samo nasmijati na onu @Monkeyevu rečenicu. Od igrača koji ne spadaju u top 10(da ne kažem u top 20 ili više), najbolji return ima Ukrajinac Sergij Stakhovsky.
Hah, oba para dobila prvi set i onda preokret. Da slucajno ne bi mozda obrnuto bilo, ne neAdmir_Sa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:https://www.****/public/ticket.aspx?5%2073C181C5%20DY70Y
Bem ti Derby,profulase penal,i izgubise od tima koji je 3 ranga ispod njih,dabogda poginuli
nemamo hari srece nikako, kao da na mrvama spavamoev ja prosao dva para, jedva onaj atletico oba gol. Ostalo mi jos beneto 1 i stosur 1 za citavih 12maraka. Mjenjam taktiku kladjenja skroz
Citizen-X je napisao/la:njukastl kvinzlend moguc x2 x ili 2 na uloge 5-10 eura
ps danas po turskom kupu odvalit po visokim kvotama
ma jok jaro, kladimo se, vadimo se hahahhahahaFIFA/UEFA je napisao/la:Ja sam zaradio za mjesec 100-150 KM od kladionice... nisam se kladio mjesec
tako i ti uradi kad osjetis da te ne ide
North Korea - UAE
Under 2.5
1.40
Peterborough United - Brentford
Over 3.5
2.48
Total odds 3.47
Total stakes 50kr
Peterborough United (0) - Brentford (1)
1
3.91
Huddersfield - Plymouth
1
1.55
Total odds 6.06
Total stakes 50kr
North Korea - UAE
1X
1.32
Huddersfield - Plymouth
1
1.55
West Ham - Birmingham City
Antall mål 1.Omgang
Over 1.5
2.98
Total odds 6.10
Total stakes 50kr
Ma naravno,svi smo mi bili u tom pubertetskom dobu kada smo mislili da sve znamo kao ti sada.Neka,što ti kažeš,nije bitno dobiti 200-300 maraka,bitno je da "znaš" o tenisu.Dobro ti to znašVirtu4l je napisao/la:Kažem ti, smiješno. Zaista ne shvatam kako pojedinci rezonuju neke stvari, posebno u tenisu i još su ubijeđeni da znaju. Nije bitno hoće li proći pick, već je bitno kako ljudi griješe i koliko je njihovo neznanje.Monolog je napisao/la:Pa i ja bih, da sam igrao, odigrao na Lu-a. Simonova forma je nikakva, a što se tiče returna, mogu se samo nasmijati na onu @Monkeyevu rečenicu. Od igrača koji ne spadaju u top 10(da ne kažem u top 20 ili više), najbolji return ima Ukrajinac Sergij Stakhovsky.
ZahvaLjujemMonkey je napisao/la:Ferrer, Lind/Tecau, Del Potro i Hanescu hendikep dvicamandraX je napisao/la:Monkey sta je danas sigurica od tenisa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.