dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati!pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- theprodigy
- Kontakt:
ma gde ces mu tako reci..sad ce ti cuti da je on od 74 na kosevu svaku utakmicu..samo sarajevo je napisao/la:dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati!pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
http://www.bordoprijatelji.ba/Projekat_2010-2014.pdf
Zadnja izmjena: theprodigy, dana/u 12 nov 2010, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ma ja standardna suplja a kad treba nesto mjenjati 100 ljudi dodje i stavi svoja ledja kao i uvijek!theprodigy je napisao/la:ma gde ces mu tako reci..sad ce ti cuti da je on od 74 na kosevu svaku utakmicu..samo sarajevo je napisao/la:dosta je i nama takvih koji dodju kao ti na svaku desetu tekmu,samo cu ti rci uprava za taj kratak period nije toliko mogla stvari da promjeni dovoljno je reci 4 mil duga plus podmetanje na razne strane od ove stare ekipe mada neda mi se tebi objasnjavati!pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
Puna podrska BP i Zijadu Blekicu, kakav god da je on licno, milion puta je bolji od baljka, merdanovica, fazlagica, varesanovica i ostalih smetljara. A sto se strumfova tice opet moram ponoviti da cemo vas obavezno angazovati kad budemo birali sljedecu upravu 

Zovi i ako bude trebalo hrenovki, opet nemas ti pojma sta ti se u klubu desava al eto vidjeces se ubrzo i jos vise...UPS je napisao/la:Puna podrska BP i Zijadu Blekicu, kakav god da je on licno, milion puta je bolji od baljka, merdanovica, fazlagica, varesanovica i ostalih smetljara. A sto se strumfova tice opet moram ponoviti da cemo vas obavezno angazovati kad budemo birali sljedecu upravu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
a ovo je izjavio Nihad Baljak,a ko zna Adija zna i kakva je to ljudina
Adi Džemidžić je najveće zlo FK Sarajevo." Nihad Baljak. izjavio za Oslobodjenje majko mila! Sa igracima sjedi uprava koja im duguje plate skoro iz cijele prosle sezone i to im ne smeta a smetaju BP e jadovi los vam je plan!
Adi Džemidžić je najveće zlo FK Sarajevo." Nihad Baljak. izjavio za Oslobodjenje majko mila! Sa igracima sjedi uprava koja im duguje plate skoro iz cijele prosle sezone i to im ne smeta a smetaju BP e jadovi los vam je plan!
MARS NAPOLJE SVI.. LOPOVI........
Ne kontam neke stvari,trudim se biti sto vise iskljucen i sto manje pratiti situaciju jel nevidim svrhu veliku svako gura svoje,samo mi nije jasno ako su vec igraci izasli danas i usput spomenuli ta ranija dugovanja koja non stop spominju sto je normalno,ali oni ne prozivaju te ljude koji su im ostali duzni te pare,a sjede sa njima danas ako se vec prozivaju ovi da su im duznu platu-plate onda brate reci i tim pored tebe sto su duznu i vasa garnutura nam duguje toliko para,a ne da ocekujes i da nabijas novoj upravi i stara dugovanja i ova sad nova i sve to kacis za vrat novoj upravi....ako se vec sve karte otvaraju nek se otvaraju,al svako treba da odgovara za svoje,mislim ovi su tu bili par mjeseci ovi starosjedioci su tu par godina i oni sva dugovanja stavljaju na ove nove ljude,dok stare niko direktno ne proziva i to mi je bas zasmetalo jel ako ti duguju i jedni i drugi prozoves obje garniture da se zna ako vec niko nije svjetla tacka onda u tim prozivanjima nemoj nikoga da izostavljas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li se sjecate kada je sportski portal sportin ba ovo prenio,mnogo ranije,pa ste ih pljuvali svi redom,ko oni kontra Sarajeva itd.. ipak na kraju ljudi su bili upravu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Znas kako ide zavadi pa vladaj! Samo cu ti reci Skoro,Rizvanovic,Belosevic,Muminovix svi otisli bez odstete a neki su imali vazece ugovore a otisli su jer su oprostili dugove a ovi im dali ciste papire!miky_hz je napisao/la:Ne kontam neke stvari,trudim se biti sto vise iskljucen i sto manje pratiti situaciju jel nevidim svrhu veliku svako gura svoje,samo mi nije jasno ako su vec igraci izasli danas i usput spomenuli ta ranija dugovanja koja non stop spominju sto je normalno,ali oni ne prozivaju te ljude koji su im ostali duzni te pare,a sjede sa njima danas ako se vec prozivaju ovi da su im duznu platu-plate onda brate reci i tim pored tebe sto su duznu i vasa garnutura nam duguje toliko para,a ne da ocekujes i da nabijas novoj upravi i stara dugovanja i ova sad nova i sve to kacis za vrat novoj upravi....ako se vec sve karte otvaraju nek se otvaraju,al svako treba da odgovara za svoje,mislim ovi su tu bili par mjeseci ovi starosjedioci su tu par godina i oni sva dugovanja stavljaju na ove nove ljude,dok stare niko direktno ne proziva i to mi je bas zasmetalo jel ako ti duguju i jedni i drugi prozoves obje garniture da se zna ako vec niko nije svjetla tacka onda u tim prozivanjima nemoj nikoga da izostavljas
pitar-istok je napisao/la:Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
BraVO majstore! Oni se prepucavaju preko kluba i navijača. Kakav ba Blekić pa na faci mu se vidi da je to krkan obični, sirovina i krimos. Varešanovbić? Zalizana pizda, nesposbna da vodi stručni štab. Upropastiće nam naše Sarajevo ako se ovako nastavi. treba doći čovjek ili više njih, koji nemaju oraha u džepovima i da se krene. ovako nećemo niđe dogurat. NE SMIJEMO SE SADA MI PODIJELITI!!!
- Ultralopulos
- Kontakt:
Ljudi navijac sam Zelje ...zivim na ciglanama i vracao sam se sa termina u cet navece oko 12 sati kada je gore kod dezurnog marketa pojavio se crna S klasa najnovija i tu vam je bio vas blekic i jos 3 ljudi i vadili su neke torbe iz auta ,,,,i pricali kako im je bilo dobro ...toliko od meen nemojte misliti da nessto zelim unijeti nemri i nesto ali to je ono sto sam ja vidjeo tu noc ....dok su igraci Sarajeva ginuli za taj grb u Sirokom .. 

- forza_juve
- Kontakt:
de ba ne pricaj gluposti ti i termin i bas slucajno cuo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ultralopulos je napisao/la:Ljudi navijac sam Zelje ...zivim na ciglanama i vracao sam se sa termina u cet navece oko 12 sati kada je gore kod dezurnog marketa pojavio se crna S klasa najnovija i tu vam je bio vas blekic i jos 3 ljudi i vadili su neke torbe iz auta ,,,,i pricali kako im je bilo dobro ...toliko od meen nemojte misliti da nessto zelim unijeti nemri i nesto ali to je ono sto sam ja vidjeo tu noc ....dok su igraci Sarajeva ginuli za taj grb u Sirokom ..
Sve je moguce svi su to lopovi..sve bi ja otjerao...**** vam mater u picku
Zato i kazem da samo vas trebamo zvati i pitati. Vi obicno sve znatepile87 je napisao/la: Zovi i ako bude trebalo hrenovki, opet nemas ti pojma sta ti se u klubu desava al eto vidjeces se ubrzo i jos vise...

-
- Kontakt:
sta je trebo da ide u Siroki a ta mu ekipa radi sa upravom iza ledja,a vamo se zale Blekicu da im je uprava duzna 5 plata iz prosle sezone!Silkoni je napisao/la:Ultralopulos je napisao/la:Ljudi navijac sam Zelje ...zivim na ciglanama i vracao sam se sa termina u cet navece oko 12 sati kada je gore kod dezurnog marketa pojavio se crna S klasa najnovija i tu vam je bio vas blekic i jos 3 ljudi i vadili su neke torbe iz auta ,,,,i pricali kako im je bilo dobro ...toliko od meen nemojte misliti da nessto zelim unijeti nemri i nesto ali to je ono sto sam ja vidjeo tu noc ....dok su igraci Sarajeva ginuli za taj grb u Sirokom ..
Sve je moguce svi su to lopovi..sve bi ja otjerao...**** vam mater u picku
Upravo u tome i jeste kvaka. Naravno da ce onaj ko je 'pobjedio' pisati historiju (pobijedio mislim uvjetno, u ovome trenutkumiky_hz je napisao/la:Ne kontam neke stvari,trudim se biti sto vise iskljucen i sto manje pratiti situaciju jel nevidim svrhu veliku svako gura svoje,samo mi nije jasno ako su vec igraci izasli danas i usput spomenuli ta ranija dugovanja koja non stop spominju sto je normalno,ali oni ne prozivaju te ljude koji su im ostali duzni te pare,a sjede sa njima danas ako se vec prozivaju ovi da su im duznu platu-plate onda brate reci i tim pored tebe sto su duznu i vasa garnutura nam duguje toliko para,a ne da ocekujes i da nabijas novoj upravi i stara dugovanja i ova sad nova i sve to kacis za vrat novoj upravi....ako se vec sve karte otvaraju nek se otvaraju,al svako treba da odgovara za svoje,mislim ovi su tu bili par mjeseci ovi starosjedioci su tu par godina i oni sva dugovanja stavljaju na ove nove ljude,dok stare niko direktno ne proziva i to mi je bas zasmetalo jel ako ti duguju i jedni i drugi prozoves obje garniture da se zna ako vec niko nije svjetla tacka onda u tim prozivanjima nemoj nikoga da izostavljas

THE END....
UPS je napisao/la:Cuj Gracic otjerao Mirzu!????!?!? BuhahahahahaaaaaaHZ1982 je napisao/la:Vjerovatno ce biti ban ali ovo moram reci i unaprijed se izvinjavam moderatorima.
prvo:
Prvi put me stid sto ovakvi ljudi navijaju za sarajevo. A vi istomisljenici BLEKICA kojima samo noge vire iz njegovog rektuma jeste li vi toliko plitki. Sada da ja kazem istinu o Blekicu koji je neke iz mog bliskog okruzenja izradio za certifikate i vjerujte mi da ce zavrsiti kao Mihrija Pelak. Al eto vama to nije ni bitno. Vama je bitno da vam se kaze beri grozdje cupaj travu i vi to i radite.
Ima li koji pametnjakovic da mi kaze sta je trebao Blekic uraditi osim da dovede sponzore da donese novac itd. a on nije ni to uradio. Pa na kraju krajeva kada je Dzek sto ne bude kao NIjaz Gracic i otjera Mirzu i da mu obestecenje i dovede Vahu Halilhodzica sto nije smeker kao Mamic. Sta glumi DZEK nema para da otjera MIrzu eto on mu kriv. Kako ste jadni vi malogradjani. Blekic konta da Sarajevo postoji od kada je on dosao. Covjek koji se stidi svog rahmetli oca. On da nam bude presjednik FUJJJJJJJJJJ.
Mod. izivnite i cao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde strumfic cao! Budi slobodan covjek, odleti u dolinu cupovaOpet ponavljam sljedeci put ce vas manje
boliti, imacemo to u vidu kor izbora novog rukovodstva
Kako si plitak jaro!!!!!! procitaj ponovo text
kengur je napisao/la:za BEZZA,
Nije bitno sta se kome cini. Ako Varesanovic ima dokaze onda je u pravu inace laze.
Samo dokazi ce ovo izvuci na cistac, svi lopovi odlicno lazu i super pricaju. Pustimo se prica bez dokaza.
Nakon danasnje press konfernecije svoju podrsku dajem igracima i strucnom stabu. Znaci ne nikako Baljku & Co. nego igracima i strucnom stabu. Sto bi igraci lagali nemaju razloga samo prikazuju stanje, i pustite se glupe price za Jahovica kako je na facebook-u a kako nema struje, ljudi pricate gluposti. Vjerujete Blekicu koji je obecavao kule i gradove a na kraju igraci govore kako nemaju ni hrane ni struje. Znam da ce me popljuvati vecina ljudi na forumu zbog ovog ali moja podrska ide igracima i strucnom stabu !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Benjolos, bhfanatic14, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, Kockoglavi, nedimmmm1337, Posejdon, SamoDaKazeem, Venom i 160 gostiju.