samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
joj Rinuke i fetisa muRinuka je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Od lizanja do suda. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Niko kao pitice i fukare.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma pisu i oni svasta ali ste ih vi uspjeli prekucat;NYKnicks Fan je napisao/la:Ja ba, a ovi fini i posteni iz sarajeva ne pisu nista... jadna majkoirfo je napisao/la:Bas tesko covjeku navijat za ovaku finu pricu Slobodinu ove sezone, kad vidis sta pisu ovi tuzlaci
Eto odmah dokazujes o cemu pricam, svaki dan izadjete sa nekih 10 novih teorija zavjere u kojima su svi protiv vas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- amazon
- Kontakt:
Pilav je guz.ni haver s Selimovicem. Da im nije bilo Pilava ne bi ni titule vidjeli..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Upravo!!irfo je napisao/la:Bas tesko covjeku navijat za ovaku finu pricu Slobodinu ove sezone, kad vidis sta pisu ovi tuzlaci
Imaju kontinuitet, rezultate, igraju, i umjesto da ih simpatiše cijela liga, poceše kuknjava
Fuuj!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kupili smo pilava,kad pilav ode nema titule!amazon je napisao/la:Pilav je guz.ni haver s Selimovicem. Da im nije bilo Pilava ne bi ni titule vidjeli..
- amazon
- Kontakt:
Prica su da su u gej vezi pilav .i dinokio. Diraju se po kafanama.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kupili smo pilava,kad pilav ode nema titule!amazon je napisao/la:Pilav je guz.ni haver s Selimovicem. Da im nije bilo Pilava ne bi ni titule vidjeli..To se jedino moze reci za osime!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Teorija zavjere? Sudi nam Valjić u Sarajevu protiv Sarajeva? Sudio nam ligasku utakmicu u 14. kolu tamo, znas sta je bilo...irfo je napisao/la:Ma pisu i oni svasta ali ste ih vi uspjeli prekucat;NYKnicks Fan je napisao/la:Ja ba, a ovi fini i posteni iz sarajeva ne pisu nista... jadna majkoirfo je napisao/la:Bas tesko covjeku navijat za ovaku finu pricu Slobodinu ove sezone, kad vidis sta pisu ovi tuzlaci
Eto odmah dokazujes o cemu pricam, svaki dan izadjete sa nekih 10 novih teorija zavjere u kojima su svi protiv vas
Ja to znao u srijedu vec poslije prve utakmice. Nemoj molim te...
Pogledaj njihovu temu, PL opcenito i ova prepucavanja. Blate nas na svakom koraku, i svakom postu, nema kakvim imenima nas ne zovu, i sta bi mi trebali? Da sutimo i da pustimo to? **** jarane. Ziv i zdrav bio
- maroonGiant
- Kontakt:
On vidio svojim ocima, al mrsko mu bilo slikat', snimiti'
. Vec imaju spremljene izgovore za poraz.
Predaj se kozo, izgubilaa si boj!
Predaj se kozo, izgubilaa si boj!
Ima li dlaka od koze u blizini? Ma to je taksista romske klijentele imao istorijsku turu do Sarajeva pa pokupio brabonjke s poda svog pasata siraša i šarao. Ne brini oprat ce prva kiša koja padnedejavu je napisao/la:Jutros oko 4-5 primjetih iz auta kako dva debila šaraju zid kod pekare Markale, kontam narkomani **** ga.
Stanem na semafor vidim piše već fukare Tuzla, kako su primjetili momci da ih neko posmatra dok se upalilo zeleno već su bili na Skenderiji.![]()
Očekujem tokom dana slike po netu ovog podviga huligana iz Tuzle
Radili mu parafinsku rukavicu i sjebali se u mupu. Test pokazao na brabonjke

- FrantoBauzek
Prazne su neislamske bogomolje. Ali ne mozes ti to dobaciti. Multikultura, ali u ucenju islama. Svaka cast na tome. Pravi ste islamski grad, to je ono sto je u prvom planu. zaboravi na olimpijadu.zuhdija je napisao/la:
tesko da su prazni, ovdje kod nas u Sarajevu sve radi ljudi setaju grad pun, a pazi kod vas sve prazno. Nazalost Tuzla je propala i fizicki i metaforicki, grad koji tone urusava se u sebe kao i ljudi koji gore zive. tako se i vas "karakter" urusio, ali nazalost nece niko da vas kupi. ne samo da nece, nego nema ni sta. mozda ovi iz visegrada, sto napadose novinare, oni mogu tu vidjeti svoju perspektivu a i jasno je zasto. a da vidis ljepote ovdje stranci ulazu domaci ulazu cijela drzava kao da radi za sarajevo, pogotovo tuzla.
lako je onda i zadrzati karakter ipak olimpijski grad je to. i niste vi taj nivo ni da se mozete porediti sa bijeljinom uz veliko postovanje prema njima a ne sa jednim sarajevom. ni 'nazor'
Otkud vama pravo da se poredite sa bijeljinom. To je bas omalozavanje takvog sjajnog mjesta. Ali sto ocekivati od sarajevskog jalijasa
Ipak je to mentalitet sela
Arapima i Turcima
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Fukare, vratite mi jaranu iz Vogošće NIKE šuškavac, ne zaje.bavajte se... Nije ga dva dana nosio, tek ga opr'o..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Eno onaj napisa da kod njih nije bila veća euforija od utakmice Bosna i Hercegovina - Grčka.
Zaboravio je dodati da im je ovo važnije od trećeg svjetskog rata.
Zaboravio je dodati da im je ovo važnije od trećeg svjetskog rata.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Fukare ukrale nekoliko pari cipela i patika ispred dzamije u Vogošći, preko oficijelne FB stranice objavili fotografiju uz opis: "Najbrze su Horde Zla.".
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kleptomani i evnusi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High ne izvrći riječi 
Mi ne krijemo da je ova atmosfera bolja od one prije i poslije utakmica protiv Genka i Levskog ili čak doigravanja za grupnu fazu EL. Doigravali ste se i vi, doduše za opstanak u Premijer ligi, iako ste ispali.Aerials je napisao/la:High ne izvrći riječi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.