Premijer liga BiH - aktuelno

AVNOJ
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AVNOJ » 16 feb 2025, 13:10

Svako ima svoje mišljenje i stav o takvim stvarima.
ja mislim da je to pogrešan način kažnjavanja igrača i da svi treneri u BiH na pogrešan način pokušavaju graditi autoritet, opet kažem dok trener ima podršku navijača takve odluke će i donositi jer su očigledno nesposobni da na drugi način to odrade. Neko napisa, nije niko veći od kluba pa zar trener nije ovom odlukom ugrozio rezultat i stavio sebe iznad kluba, valjda je reuzltat prioritet zašto se takmičiš ta pobjede ili učenje displini.
Ali eto kao što rekoh svi smo različiti i imamo različita mišljenja.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 16 feb 2025, 13:11

Dugo je Pidro i izdržao. :crazy: :damn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 16 feb 2025, 13:17

AVNOJ je napisao/la:
16 feb 2025, 13:10
ja mislim da je to pogrešan način kažnjavanja igrača i da svi treneri u BiH na pogrešan način pokušavaju graditi autoritet, opet kažem dok trener ima podršku navijača takve odluke će i donositi jer su očigledno nesposobni da na drugi način to odrade. Neko napisa, nije niko veći od kluba pa zar trener nije ovom odlukom ugrozio rezultat i stavio sebe iznad kluba, valjda je reuzltat prioritet zašto se takmičiš ta pobjede ili učenje displini.
Naravno da je rezultat prioritet svakom treneru, od toga im posao zavisi. Ali trener koji nema kontrolu nad svlacionicom ne moze napraviti rezultat nikad. Zamisli eto ovaj mali zakasni na rucak, a tamo neki Krpic, momak od 35 godina sa ozbiljnom karijerom iza sebe, dolazi na vrijeme i ispunjava svoje obaveze. Kakvu bi poruku poslao trener igracima da malom halali takve stvari? Pa tu odmah anarhija nastaje, izgubio bi svlacionicu u roku od tri sedmice.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 16 feb 2025, 13:26

Velez mi izgleda ok, ali cini mi se da Sloga ima jaci vezni red
Osim one lopte Sikala Velez nije probio po sredini i Velez ce morati napadati samo po krilima
Sloga nekako nezgodna i bice tesko Velezu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 16 feb 2025, 13:30

Hahahaha cuj bosanaca sto pjevaju kosovo kosovo, vratili se iz sremske pa pravo na utakmicu 😅

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 feb 2025, 13:32

ErosViverosViv je napisao/la:
16 feb 2025, 13:30
Hahahaha cuj bosanaca sto pjevaju kosovo kosovo, vratili se iz sremske pa pravo na utakmicu 😅
Koji bolesnici hahaha
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 16 feb 2025, 13:33

Besplatan ulaz ko ima selfie s mitinga.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 16 feb 2025, 13:33

Pocelo guslanje o Kosovu :roll:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 16 feb 2025, 13:33

Kakvi nenadretalci žive u jednoj državi poistovjecuju se da drugom a pjevaju o trećoj.
A sudija ni mukaet, da su pjevalo protiv cetniika prekid bi bio odmah, ko ti je Vico najdrazi

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 feb 2025, 13:35

IMResurrected je napisao/la:
16 feb 2025, 13:17
AVNOJ je napisao/la:
Naravno da je rezultat prioritet svakom treneru, od toga im posao zavisi. Ali trener koji nema kontrolu nad svlacionicom ne moze napraviti rezultat nikad. Zamisli eto ovaj mali zakasni na rucak, a tamo neki Krpic, momak od 35 godina sa ozbiljnom karijerom iza sebe, dolazi na vrijeme i ispunjava svoje obaveze. Kakvu bi poruku poslao trener igracima da malom halali takve stvari? Pa tu odmah anarhija nastaje, izgubio bi svlacionicu u roku od tri sedmice.
Ma Avnoj ti je ovdje zauzeo stav, prije argumenata , a mi kakvi smo svi rijetko kad mijenjamo mišljenja on će ti dati još 5-6 sulidih argumenata zašto je ovo loše a naprotiv.

Mislim ne znam šta nije najjasnije
Zakasniš na ručak nema na utakmicu
Zakasniš 2 puta na ručak nema te s prvom timom

Pravilnici se ne smiju selektivno sprovoditi. Narušio bi harmoniju u ekipi i stvorio zakon jačeg pa bi bilo sasvim normalno da se kasni na treninge a od 25-30 ljudi imao bi 3-4 koja bi to koristila. Grupom je teško upravljati bez opstih pravila koja vaze za sve.

Sad neko kaže kako će ovo utjecati na Šosica, ako je ozbiljan fudbaler neće mu se nikad vise ponoviti, zapet će još jače, trenirati i dokazati da je s razlogom tu, ako ga ovo odvede u pravcu da bude još gori , znas da od njeg svakako nikad neće bit ništa, dakle win win situacija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 16 feb 2025, 13:36

Ne prekidas antoni sestru ti jebbemo 😅

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 16 feb 2025, 13:36

relativizam je napisao/la:
16 feb 2025, 13:33
Kakvi nenadretalci žive u jednoj državi poistovjecuju se da drugom a pjevaju o trećoj.
A sudija ni mukaet, da su pjevalo protiv cetniika prekid bi bio odmah, ko ti je Vico najdrazi
Antoni Bandić.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 feb 2025, 13:37

relativizam je napisao/la:
16 feb 2025, 13:33
Pa evo ako ovi ugašeni smiju zapjevati ovu pjesmu sto pjevaju kuci da vidimo hoce li biti prekid. Al daBogda, trebaju muda za to, lako je kod kuce lajati :bih:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2025, 13:37

Sta brani Eric u dva navrata, od toga jedan zicer.

Navijanje kosovo se spominje, ovaj cetnicki narod nije normalan ali to smo vec znali.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 16 feb 2025, 13:44

Pa koga to čudi? Nakon poplava u Doboju i svima poznate pomoći Tešnja, taj isti Doboj na dan tzv rs pjeva puši qurac ko te yebe može šumska i bez tebe...
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2025, 13:47

U drugom dijelu prvog poluvremena, Velež je morao povesti sa 1:0, mnogo bolji tim na terenu i kvaltiet je evidentan nasuprot Sloge. Ovo su one utakmice gdje sve "miriše" na to da će Slogi povesti nakon propuštenih šansi protivnika kao vid "kazne".

Navijanje dobro, ne znam što se spominje Republika Kosovo na utakmica ekipa koji se idetificiraju kao srbijanski, pardon, srpski, krajnje nepotrebno.

Arenacloud bez problema radi, što je pohvalno, opet glupo što ne mogu 2 osobe gledati u isto vrijeme kroz jedan račun a plaćas 25KM :rol:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 feb 2025, 13:47

Kakva je ovo frizura Ericu, ko kod Ajs Nigrutina...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 feb 2025, 13:50

Jel vi to fkt ozbiljno shvatate grupu pod imenom 'vojvode' koja u 2 sezone odradi 2 gostovanja i 3 domace mozda.
Ne vidjoh pic.ke na Kosevu

Filip Eric ne cini se los uopste.Pamtim ga po blamazama u Zelji i po tome sto smo mu u 3 utakmice zabili 11 komada dok je bio u Zvijezdi.Da li je do losih odbrana ili se kao neki igraci budi u 30.godini
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 16 feb 2025, 13:56

jurisicduska je napisao/la:
16 feb 2025, 13:35
IMResurrected je napisao/la:
16 feb 2025, 13:17
AVNOJ je napisao/la:
Ma Avnoj ti je ovdje zauzeo stav, prije argumenata , a mi kakvi smo svi rijetko kad mijenjamo mišljenja on će ti dati još 5-6 sulidih argumenata zašto je ovo loše a naprotiv.

Mislim ne znam šta nije najjasnije
Zakasniš na ručak nema na utakmicu
Zakasniš 2 puta na ručak nema te s prvom timom

Pravilnici se ne smiju selektivno sprovoditi. Narušio bi harmoniju u ekipi i stvorio zakon jačeg pa bi bilo sasvim normalno da se kasni na treninge a od 25-30 ljudi imao bi 3-4 koja bi to koristila. Grupom je teško upravljati bez opstih pravila koja vaze za sve.

Sad neko kaže kako će ovo utjecati na Šosica, ako je ozbiljan fudbaler neće mu se nikad vise ponoviti, zapet će još jače, trenirati i dokazati da je s razlogom tu, ako ga ovo odvede u pravcu da bude još gori , znas da od njeg svakako nikad neće bit ništa, dakle win win situacija.
Ma 100%, a za Sosica tice napisah maloprije da sam im govorio da ima probleme sa disciplinom.

Njegova prica da su ga u Hajduku 'nako otpisali ne pije vode. Evo i kod njih sad, dodje nakon utakmice gdje je zabio hettrik cetveroligasu i kaze ja znam da sam najvece pojacanje, nosicu igru, bicu prvi strijelac itd... mislim fino je to kad ima igrac samopouzdanje, ali kod njega je to vise arogancija i to neosnovana.

I normalno da onda misli da ne mora zapinjati na treningu, dopusti sebi da zakasni na rucak i slicno. Ako ga Coric smiri i unormali bice prvi trener kojem je to poslo za rukom.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 16 feb 2025, 13:56

ne znam sto ne idu na kosovo nego se odavde blamiraju pizda im materina balava.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], mosarajvosa83 i 16 gostiju.