Sto to, nije da ga niste htjelibavarac_33 je napisao/la:hvala Bogu, Vidal potpisao za Juventus..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hteli su ga oni, pa sad kao i sa Diegom - kiselo grozdje.sarajlija89 je napisao/la:Sto to, nije da ga niste htjelibavarac_33 je napisao/la:hvala Bogu, Vidal potpisao za Juventus.....hvala Volleru pa vam ga ne dade, da je vise takvih ljudi u BL
![]()
![]()
Ko poznaje kobasicare, nista ga nemre iznenadit.
E baš sam našao vrijeme kada ću dati odgovor. U istom danu se desi nešto potpuno drugačije.
Ovo nas je iznenadilo, ali ipak ne i povrijedilo ili rastužilo. Bio je trenerova želja, ali ne i želja naših ljudi.
Nismo ga trebali po svaku cijenu, opcija na toj poziciji je dosta, i priča je gotova. Što se samog Vidala tiče, ovo je korak unazad za njegovu karijeru, jer odlazi iz boljeg u dosta slabiji klub. Pitanje je hoće li imati više prilike u karijeri da osjeti igranje Lige prvaka. Rekli bi:"Sam pao, sam se ubio". 
Ovo nas je iznenadilo, ali ipak ne i povrijedilo ili rastužilo. Bio je trenerova želja, ali ne i želja naših ljudi.
Čovjek ode iz giganta
koji je viceprvak bundeslige,u momčad koja nije ni među prvih 5 u italiji,a još im najbolji igrač bio,i za pišljivih 10 miliona...eto o tome sam govorio,Bundesliga nije privlačna velikim igračima...
- sarajlija89
- Kontakt:
E jbg sadjer odlazi iz boljeg u dosta slabiji klub
Javim se za par sezona kad osvoji LP
Valjo bi On vama, itekako. Nezz kako ce se snaci u Serie A, ali koristio bi Bayernu mnogo...tu ste vi deficitarni. Drugo je sto mislite da Schweini moze odogovorit toj poziciji na pravi nacin...Da ste imali Van Bommela ili slicnog igraca, izbacili bi Inter, prosle sezone
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
sarajlija89 je napisao/la:E jbg sadjer odlazi iz boljeg u dosta slabiji klub![]()
Javim se za par sezona kad osvoji LP![]()
Valjo bi On vama, itekako. Nezz kako ce se snaci u Serie A, ali koristio bi Bayernu mnogo...tu ste vi deficitarni. Drugo je sto mislite da Schweini moze odogovorit toj poziciji na pravi nacin...Da ste imali Van Bommela ili slicnog igraca izbacili bi Inter
Ako i za jednu poziciju imamo rjesenje to je ta sestica
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam bas siguran...ali eto, bar si se nasmijao do suza
Samo da ne bude ko prosle godine, a duga je sezona, moze bit suza 
Muller, Schweini, Robben,Ribey, Gomez...mahom ofanzivni igraci...bez adekvatnog pokrivanja prostora u defanzivni, tesko ce ici...
Da ste imali Van Bommela, vjerovatno bi prosli Inter prosle sezone. Gustavo je tek solidan igrac..Tymoscuk, Kross...
Jbg...ne vidim ja bas da ste nesto tu jaki.
Muller, Schweini, Robben,Ribey, Gomez...mahom ofanzivni igraci...bez adekvatnog pokrivanja prostora u defanzivni, tesko ce ici...
Da ste imali Van Bommela, vjerovatno bi prosli Inter prosle sezone. Gustavo je tek solidan igrac..Tymoscuk, Kross...
Ne bih se ja slozio sa tvojom konstatacijom o Gustavu, ali to je tvoje misljenje, ja mislim da je odlicno zamijenio MvB + moze pokriti i poziciju stopera i beka ako zagusti. Tymo je dobar na svojoj poziciji, a to je sestica (ne racunam to kad igra stopera). Kroosova to i nije pozicija, a Schweini se tu dobro snasao, jos samo malo u formu da udje. Pranjic u zadnje vrijeme odlicno igra (mada priznam da mi nije najomiljeniji, ali odgovara zadatku). Alaba ce postat igrac kojeg Juve moze samo sanjati.sarajlija89 je napisao/la:Gustavo je tek solidan igrac..Tymoscuk, Kross...
Ni na jednoj poziciji nemamo ovoliku sirinu i izbor
Ne kazem da smo tu najjaci, ali tu definitivno nemamo deficit
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Schweini je (ne bi vjerovao) puno defanzivniji nego sto je prije bio. Nakon dolaska van Gaala presao je na sesticu i tu je jedan od najboljih na svijetu.
A Gustavo nije samo solidan igrac, a da ne bi bilo da govorim ovo sad kad je presao u Juve...moj post napisan 2. aprila.
I sam je izjavljivao da mu je Bayo najveca zelja, ali eto on nije bio najveca zelja uprave, sto je i razumljivo ako se mene pita.
Ja sam bio za njegov dolazak, ali tek nakon isteka ugovora. Nema potrebe za trosenjem love za poziciju koja je odlicno pokrivena.
A Gustavo nije samo solidan igrac, a da ne bi bilo da govorim ovo sad kad je presao u Juve...moj post napisan 2. aprila.
Ukratko, da je Vidal bio toliko potreban Bayernu, presao bi u Bayern.JetSet_Hantraga je napisao/la:Jednostavno Gustaf je zadnji vezni i to je to. Bolji je od Vidala na toj poziciji
I sam je izjavljivao da mu je Bayo najveca zelja, ali eto on nije bio najveca zelja uprave, sto je i razumljivo ako se mene pita.
Ja sam bio za njegov dolazak, ali tek nakon isteka ugovora. Nema potrebe za trosenjem love za poziciju koja je odlicno pokrivena.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- sarajlija89
- Kontakt:
@rase
Momentalno ste deficitarni...jer i sam govoris u kondicionalu i futuru (ako i kad) o navedenim fudbalerima...a sad je sad
Jbg, vi i dalje mislite da Schweini moze imati formu sa SP i da ce je vratit. Ali, nije on taj tip igraca da moze sam drzat sve to,imo je on jednog Khediru tu.....da ste Vidala uzeli mnogo bi ga rasteretili. Gustavo je pored Schweinsteigera(Boze dragi, kako komplikovano ime
) jedini igrac za tu poziciju, ali nije WC igrac i pored cinjenice da je svestran i koristan...
Sve ostalo je improvizacija, to su mahom potroseni fudbaleri(Tymoscuk i Pranjic)....a sa 5 ofanzivnih igraca u timu i vrlo losom odbrane...jbg...tesko ce to ici.
Dobro rjesenje je Rafinha na desnom beku...vidjecemo sata ovaj Boateng moze na stoperu, ali bayernu bi trebao i jedan dobar veznjak po mom skromnom misljenju, koji bi sve to izbalansirao.
Sportski pozz...
Momentalno ste deficitarni...jer i sam govoris u kondicionalu i futuru (ako i kad) o navedenim fudbalerima...a sad je sad
Jbg, vi i dalje mislite da Schweini moze imati formu sa SP i da ce je vratit. Ali, nije on taj tip igraca da moze sam drzat sve to,imo je on jednog Khediru tu.....da ste Vidala uzeli mnogo bi ga rasteretili. Gustavo je pored Schweinsteigera(Boze dragi, kako komplikovano ime
Sve ostalo je improvizacija, to su mahom potroseni fudbaleri(Tymoscuk i Pranjic)....a sa 5 ofanzivnih igraca u timu i vrlo losom odbrane...jbg...tesko ce to ici.
Dobro rjesenje je Rafinha na desnom beku...vidjecemo sata ovaj Boateng moze na stoperu, ali bayernu bi trebao i jedan dobar veznjak po mom skromnom misljenju, koji bi sve to izbalansirao.
Sportski pozz...
Odnosilo se samo na Bastianovu formu i Alabinu buducnost. Ostalo je prezent.sarajlija89 je napisao/la:Momentalno ste deficitarni...jer i sam govoris u kondicionalu i futuru (ako i kad) o navedenim fudbalerima...a sad je sad![]()
![]()
Jel' studiras jezik, pa znas ove nepoznate rijeci, kondicional, futur, belaji...
Na ostalo sam vec odgovorio, da se ne ponavljam
P.S. Nista protiv Juveta, jedini klub u ci*anskoj Italiji koji ne mrzim
- Centre forward
- Kontakt:
Prica je krajnje prosta.Da je Vidal bio potreban Bayernu, dos'o bi on u Minhen,taman da su ga 3 Juventusa trazila, a ne ovaj jedan, koji je zavrsio sedmi 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- sarajlija89
- Kontakt:
Jok, ali iso sam u skolu koja je dala dva Nobelovca, tako da...Jel' studiras jezik, pa znas ove nepoznate rijeci, kondicional, futur, belaji.
Kad je ovaj AUDI cup, da ne bude off topic
To su sve naklapanja,da je ovo,da je ono,činjenica je da je on u Juventusu...Centre forward je napisao/la:Prica je krajnje prosta.Da je Vidal bio potreban Bayernu, dos'o bi on u Minhen,taman da su ga 3 Juventusa trazila, a ne ovaj jedan, koji je zavrsio sedmi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da l' je ovo konačno znak da ostali bundesligaški klubovi neće skidati gaće kada Bayern traži nekog njihovog igrača? Mislim da ne pije vode ona "Da je Bayern htio, Vidal bi već bio njihov". Bayern je želio dovesti Vidala za par miliončića, a kako Voeller to nije dopustio, onda su se nadali tom odnosu koji imaju Vidal i Yupp.
Pa taman da su otac i sin, opet je godina dana čekanja previše.
Juventus je bio konkretniji od Bayerna kada je u pitanju Čileanac.
Btw, baš me zanima otkad je to Schweini jedan od najboljih šestica na svijetu. Mora da sam propustio nešto.
Neko je napis'o da biste sljedeće sezone mogli prodati Tymoschuka (ne da mi se tražiti, al' sam ubijeđen da to ovdje pročitah). Dakle, ostajete onda sa Gustavom na poziciji zadnjeg veznog. Il' se možda očekuje od Alabe da postane taj oslonac
Vidal je, htjeli vi to priznati ili ne, kvalitetniji igrač od Luis Gustava. Sad, jedino ga odlazak u Serie A čini manje kvalitetnim, al' to su već razlozi neke druge vrste u pitanju, nikako riječi temeljenje na argumentima i razumu.
Btw, baš me zanima otkad je to Schweini jedan od najboljih šestica na svijetu. Mora da sam propustio nešto.
Neko je napis'o da biste sljedeće sezone mogli prodati Tymoschuka (ne da mi se tražiti, al' sam ubijeđen da to ovdje pročitah). Dakle, ostajete onda sa Gustavom na poziciji zadnjeg veznog. Il' se možda očekuje od Alabe da postane taj oslonac
Vidal je, htjeli vi to priznati ili ne, kvalitetniji igrač od Luis Gustava. Sad, jedino ga odlazak u Serie A čini manje kvalitetnim, al' to su već razlozi neke druge vrste u pitanju, nikako riječi temeljenje na argumentima i razumu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sarajlija89 je napisao/la:Jok, ali iso sam u skolu koja je dala dva Nobelovca, tako da...Jel' studiras jezik, pa znas ove nepoznate rijeci, kondicional, futur, belaji.Studiram pravo, jbg.
![]()
Kad je ovaj AUDI cup, da ne bude off topic
Audi Cup je 26. i 27. jula, prva utakmica Bayerna protiv A.C. Milana (ovo A.C. da ne bude da igramo protiv Milana 11:1
Neka je u Juvuntesu, ja ne zalim za njim.Dabar je napisao/la:To su sve naklapanja,da je ovo,da je ono,činjenica je da je on u Juventusu...
Ja sam spominjao da bi ove sezone mogao otici, ali to bi bila opcija da je dosao VidalMonolog je napisao/la:Neko je napis'o da biste sljedeće sezone mogli prodati Tymoschuka
gdje mi je drug effe, sta bi od bayernove velike sposobnosti da dovede najvece svjetske zvijezde, dovedoste li coentrao-a, jel aguero blizu, jel nemogodoste ni veliku zvijezdu Vidala dovesti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Mislim da to "Bayern moze da ima bilo kojeg igraca iz BL" itekako pije vodu.Ha ja da ne pisemo svasta, tako je bilo oduvijek i tako ce bit.Vidal je prosjecan igrac da se razumijemo.Pa doveli smo Noera M. a za konkurenciju smo imali Man Utd koji je u ovom momentu puno konkurentniji od Juvea u svakom mogucem pogledu.
AA nije poenta price da se dovedu najvece svjetske zvijezde,poenta je da ih se zadrzi
AA nije poenta price da se dovedu najvece svjetske zvijezde,poenta je da ih se zadrzi
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la:Mislim da to "Bayern moze da ima bilo kojeg igraca iz BL" itekako pije vodu.Ha ja da ne pisemo svasta, tako je bilo oduvijek i tako ce bit.Vidal je prosjecan igrac da se razumijemo.Pa doveli smo Noera M. a za konkurenciju smo imali Man Utd koji je u ovom momentu puno konkurentniji od Juvea u svakom mogucem pogledu.
normalno, pisali ste ovdje danima i nocima o tom Vidalu, ko da je Maradona, a ne vjerujem da je bolji od recimo Krossa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Cudi me da nisi napis'o "k'o da je Xavi, Iniesta ili ne daj Boze Busquets"Romariooo je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Mislim da to "Bayern moze da ima bilo kojeg igraca iz BL" itekako pije vodu.Ha ja da ne pisemo svasta, tako je bilo oduvijek i tako ce bit.Vidal je prosjecan igrac da se razumijemo.Pa doveli smo Noera M. a za konkurenciju smo imali Man Utd koji je u ovom momentu puno konkurentniji od Juvea u svakom mogucem pogledu.
normalno, pisali ste ovdje danima i nocima o tom Vidalu, ko da je Maradona, a ne vjerujem da je bolji od recimo Krossa
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.