Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 02 feb 2010, 19:03

Jest i nakon ovoga su dusmani uzivali.
Ko ne razumije ili povrsno konta,on ce opet svrsavati na ovakve.
''Cinjenica'' :lol: nije u patriotizmu vec u supakizmu :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

don Ciro
Kontakt:

Re: Asmir Begovic-Izgubljen ili postoji nada?

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 19:09

deni_m1312 je napisao/la:imamo mi nemanju supića!! :D
za njega je pokazao interes Man.City :mrgreen:.... :oops: kao za Ibricica..ono je bio vic dana ;)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 02 feb 2010, 19:34

don Ciro je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Da ga nije Mikado obradio,sad bi vi pisali"eno onaj Begovic,sto brani za Kanadu potpisao za Stočare" :mrgreen:
Mikado hvala ti :twisted: :twisted: :twisted:
ma nista sine...kad ti tata Ciro kaze Asmir ce njih sve sijebati :mrgreen:
Ljudi u našem savezu nikada nisu bili spremni preuzeti odgovornost za neuspjeh, a vjerovatno i neće. Bez obzira šta mislili o Ćiri Blaževiću on je zaslužan zašto smo jučer pisali kako je bosanski golman Asmir Begović potpisao za Stoke, a da nije bilo Ćire jučer bi vijest glasila kako je kanadski golman bosanskih korijena potpisao za Stoke. ovi su mogli mene uzeti da im pisem tekstove pošto su me počeli kopirati :shock: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 feb 2010, 22:26

harishp je napisao/la:@Noah zekan ti je u kuhinji. ;)
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da. 8-)

oci moje lijepe, kakve veze dozvola za nastupanje u trecem klubu u jednoj sezoni ima sa krajem prelaznog roka? znaci, pitanje je da li to uopste utice na proceduru... a logicno gledajuci, ne bi trebalo da ima ikakve veze isto kao sto nema veze proces dobivanja radne dozvole sa krajem prelaznog roka...

radi se o dvjema razlicitim stvarima...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 02 feb 2010, 23:04

_dreamer_ je napisao/la:
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da. 8-)

oci moje lijepe, kakve veze dozvola za nastupanje u trecem klubu u jednoj sezoni ima sa krajem prelaznog roka? znaci, pitanje je da li to uopste utice na proceduru... a logicno gledajuci, ne bi trebalo da ima ikakve veze isto kao sto nema veze proces dobivanja radne dozvole sa krajem prelaznog roka...

ja sta ti napisa a u stvari veze ni sa cim.
kako se rece stoke je taj treci klub bas na tom prelaznom roku.a i nema veze inace ta procedura kod manjih klubova gotovo da i ne uspijeva jako puno slucajeva je odbijeno.barem u vezi uefe.
izgleda da su ti bas oci lijepe :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 feb 2010, 01:23

DeepPurple je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Tako da. 8-)

ja sta ti napisa a u stvari veze ni sa cim.
kako se rece stoke je taj treci klub bas na tom prelaznom roku.a i nema veze inace ta procedura kod manjih klubova gotovo da i ne uspijeva jako puno slucajeva je odbijeno.barem u vezi uefe.
izgleda da su ti bas oci lijepe :lol:
pa mozda u tvojoj glavi nema veze ni sa cime...

hareHP je napisao kako ne moze Asmir nastupati prije jeseni jer Stoke navodno nisu uspjele pravovremeno da izganjaju tu dozvolu da Asmir brani za njih, buduci da mu je to treci klub ove godine. A spomenuo je da nisu uspjeli izganjati prije kraja prelaznog roka tako da od te dozvole nema nista...

Na to sam ja rekao da ta dva procesa vjerovatno nemaju veze jedan s drugim i da Stoke mogu ganjati tu dozvolu i nakon kraja prelaznog roka. Ja ne znam sta je tu nejasno tj. sta tu nema veze ni sa cime?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 05 feb 2010, 01:13

Evo gledam Begovica na Sky Sport. Prica engleski kao materni. Valjda ce ga Spaha i Nadarevic razumijeti kad im kaze da je lopta njegova :D
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 05 feb 2010, 04:43

covjek ce biti svjetski golman... samo on to jos ne zna :) :D :D :D :D ma asmire nek si presao u stoke... samo se nemoj s njima positovijetiti :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 feb 2010, 13:59

Prešao je u ekipu koja je finacijski stabilna. Također u ekipu koja ima solidnu ekipu, i koja je na sredinu tabele. Neće se valjda boriti za opstanak. Sorensen je dobar golman, ali i Asmir je pokazao kako se brani. Mene je lično iznenadio, i svaka mu čast. Samo rad i rad i sigurno će uspijeti. Naravno, nedaj Bože ozljede neke.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 feb 2010, 14:05

Asmir neka se pokaže kao u Pompey-ima i bit će sigurno golman NO.1 u Stoke-ama
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 feb 2010, 11:16

Sa teamtalka: New signing Asmir Begovic will be on the bench after completing his move from Portsmouth on transfer deadline day.

A sportsportu ne znam odakle druga informacija. Ali eto izgleda Sorensen bi mogao u Bayern na ljeto. Isto tako se prica da ga Pulis bas ne voli i da samo ceka priliku da ga izbaci. Ocekujem da je beg prvi golman sljedece sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 11:19

Cartman je napisao/la:Sa teamtalka: New signing Asmir Begovic will be on the bench after completing his move from Portsmouth on transfer deadline day.

A sportsportu ne znam odakle druga informacija. Ali eto izgleda Sorensen bi mogao u Bayern na ljeto. Isto tako se prica da ga Pulis bas ne voli i da samo ceka priliku da ga izbaci. Ocekujem da je beg prvi golman sljedece sezone.

Mislim da od toga nema ništa. Više se gleda Frey, Akinfeev nego on, a i sam Sorensen je izjavio da može još samo par sezona da brani, a Bayern sada traži golmana na malo duže staze.

Pa logično bi bilo da Asmir bude na klupi, ipak je tek prešao u Stoke.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 06 feb 2010, 14:30

Pulis: Begović bi jednom mogao biti najbolji golman u Engleskoj

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Stokea Tony Pulis po prvi puta je otkrio da je njegov klub ciljao dovesti bosanskog vratara Asmira Begovića, donedavnog golmana Portsmoutha, i prije nego je pregovarao s Begovićem tadašnjim suigračem Davidom Jamesom...

Asmir Begović, 22-godišnji bosanski nogometni vratar, prešao je iz Portsmoutha u Stoke uz odštetu od 3.25 milijuna funti u posljednjim satima prijelaznog roka.

Poznato je da je Stoke nastojao iz Portsmoutha angažirati njegovo prvog vratara, engleskog reprezentativca i veterana Davida Jamesa. Međutim, menadžer Stokea Tony Pulis tvrdi da je Begović za njih i ranije bio ''prva opcija''.

- Ljudi misle da smo Begovića kupili tek nakon neuspješnih pregovora s Davidom Hamesom. Ne, Begović je bio naša meta i prije pregovora s Jamesom. Čim smo saznali da je dostupan, odmah smo krenuli u akciju, jer smatramo da bi on jednog dana mogao biti najbolji golman u Engleskoj – zanimljivo je razmišljanje ponudio Pulis.

Pa ipak, čini se da će Begović morati pričekati na svoju priliku...

- Želimo mu dati vremena za prilagodbu. Naš trener vratara Andy Quy kaže mi da su oba naša golmana Thomas Sorensen i Steve Simonsen odlično prihvatili Begovića, to je ono što nam treba. Želimo zdravu konkurenciju u momčadi, pa tako i među vratarima – kaže Pulis
Rotor Volgograd...

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 06 feb 2010, 16:26

Zna li iko brani li danas Asmir za Stoke?
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 feb 2010, 16:28

Ne brani, Sörensen na golu. Vode 1-0 od osme minute.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 06 feb 2010, 16:28

begovic je danas na klupi protiv blackburna^^

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 feb 2010, 17:25

Sorensen je bog i batina, ne može nikako Begović ispred njega! Navijam za STOKE, nema druge, **** više Mornare :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 feb 2010, 17:41

Ma kakav Sorensen :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2010, 01:45

Jadan ovaj Portsmouth, izgubise 5:0. Dobro je da je otisa Beg.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 feb 2010, 09:44

soko je napisao/la:Jadan ovaj Portsmouth, izgubise 5:0. Dobro je da je otisa Beg.

A jos da si vidio Jamesa na golu.... :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, LeCoq, Markinhio, Proximic, zikerrz21 i 64 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []