Jest i nakon ovoga su dusmani uzivali.
Ko ne razumije ili povrsno konta,on ce opet svrsavati na ovakve.
''Cinjenica''
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
za njega je pokazao interes Man.Citydeni_m1312 je napisao/la:imamo mi nemanju supića!!
Ljudi u našem savezu nikada nisu bili spremni preuzeti odgovornost za neuspjeh, a vjerovatno i neće. Bez obzira šta mislili o Ćiri Blaževiću on je zaslužan zašto smo jučer pisali kako je bosanski golman Asmir Begović potpisao za Stoke, a da nije bilo Ćire jučer bi vijest glasila kako je kanadski golman bosanskih korijena potpisao za Stoke. ovi su mogli mene uzeti da im pisem tekstove pošto su me počeli kopiratidon Ciro je napisao/la:ma nista sine...kad ti tata Ciro kaze Asmir ce njih sve sijebatidemir44 je napisao/la:Da ga nije Mikado obradio,sad bi vi pisali"eno onaj Begovic,sto brani za Kanadu potpisao za Stočare"![]()
Mikado hvala ti![]()
![]()
harishp je napisao/la:@Noah zekan ti je u kuhinji.
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da.
ja sta ti napisa a u stvari veze ni sa cim._dreamer_ je napisao/la:harishp je napisao/la:@Noah zekan ti je u kuhinji.
Za molbu Uefi treba par sedmica a ovi potpisali sa njim minut do dvanaest to jest sve do tada nisu bili sigurni da ce ovaj potpisati.
Tako da.
oci moje lijepe, kakve veze dozvola za nastupanje u trecem klubu u jednoj sezoni ima sa krajem prelaznog roka? znaci, pitanje je da li to uopste utice na proceduru... a logicno gledajuci, ne bi trebalo da ima ikakve veze isto kao sto nema veze proces dobivanja radne dozvole sa krajem prelaznog roka...
radi se o dvjema razlicitim stvarima...
pa mozda u tvojoj glavi nema veze ni sa cime...DeepPurple je napisao/la:ja sta ti napisa a u stvari veze ni sa cim._dreamer_ je napisao/la:harishp je napisao/la:@Noah zekan ti je u kuhinji.
Tako da.
oci moje lijepe, kakve veze dozvola za nastupanje u trecem klubu u jednoj sezoni ima sa krajem prelaznog roka? znaci, pitanje je da li to uopste utice na proceduru... a logicno gledajuci, ne bi trebalo da ima ikakve veze isto kao sto nema veze proces dobivanja radne dozvole sa krajem prelaznog roka...
radi se o dvjema razlicitim stvarima...
kako se rece stoke je taj treci klub bas na tom prelaznom roku.a i nema veze inace ta procedura kod manjih klubova gotovo da i ne uspijeva jako puno slucajeva je odbijeno.barem u vezi uefe.
izgleda da su ti bas oci lijepe
Cartman je napisao/la:Sa teamtalka: New signing Asmir Begovic will be on the bench after completing his move from Portsmouth on transfer deadline day.
A sportsportu ne znam odakle druga informacija. Ali eto izgleda Sorensen bi mogao u Bayern na ljeto. Isto tako se prica da ga Pulis bas ne voli i da samo ceka priliku da ga izbaci. Ocekujem da je beg prvi golman sljedece sezone.
soko je napisao/la:Jadan ovaj Portsmouth, izgubise 5:0. Dobro je da je otisa Beg.