FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
toni bi zaista trebao otici ne treba bayernu toliko napadaca,a i tonijevo vrijeme je proslo klose olic gomez sasvim dovoljno prodat tonija dodat nesto para i kupit nekog odbrambenog igraca
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- rob do bagro
- Kontakt:
pa normalno imamo vala puno napadaca treba kupit jednog ili dvojicu odbrambenih igraca jer stvarno nam skripi ta zadnja linija
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja ne bi prodavao tonija, ko zna kakva ce forma biti klose-a, olica, pa i gomeza, a olic moze igrat iza napadaca, moze igrati krilo...Ova sezona je upravo zbog toga i lošija, Toni nije bio u formi, povrijeđen, Klose je bio u formi pa se povredio, pa gdje smo onda bili? nigdje...
Tonia prodati pod hitno ! A sto se tice cetvrtog napadaca tu ce biti 19 godisnji Thomas Muller koji je veliki talenat i moze jos puno napredovati ... A Tonia se treba rijesiti sto prije to boljedavud87 je napisao/la:Ja ne bi prodavao tonija, ko zna kakva ce forma biti klose-a, olica, pa i gomeza, a olic moze igrat iza napadaca, moze igrati krilo...Ova sezona je upravo zbog toga i lošija, Toni nije bio u formi, povrijeđen, Klose je bio u formi pa se povredio, pa gdje smo onda bili? nigdje...
- rob do bagro
- Kontakt:
toni,klose,gomez,olic,muller i baumjohan to je za mene previse napadaca...ja jos jednm kazem dovest dvojicu odbrambenih igraca da to sve fino uklopimo za novu sezonu
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Napravit razmjenu igrača sa Wolfsima. Toni za Džeku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
i jos 30 miliona wolfsima i eto ga 
Baumjohann nije špic, a od mullera ne možemo ništa još očekivati...
Baumjohann sebe smatra klasicnom 10-om, hmm, koliko je u mogucnosti to bitidavud87 je napisao/la:Baumjohann nije špic, a od mullera ne možemo ništa još očekivati...
Od Mullera se ne ocekuje previse, a jos manje ce ako bude 5-ti napadac, tesko Bayern pruza sansu mladim talentima.
Bit ce majstorija ako UH uspije prodati Toni-a, doticni ima 5 mio godisnje i ugovor na jos dvije godine, a koja mu je ono po redu 32
Valjda postave sve na svoje mjesto.
Vom Jäger zum Gejagten
sta je sa malim marinom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- Omerbavarac
- Kontakt:
tax je napisao/la:sta je sa malim marinom
On igra poziciju Diega, po potrebi krilo, i najvjerovatnije ce u Werder
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta ce biti, bio nezadovoljan u Gladbachu zbog trenera Mayera, koji je nakon sto ih je spasio od ispadanja, dao otkaz.tax je napisao/la:sta je sa malim marinom
Zbog nesuglasica sa trenerom, bio je povezivan sa HSV i u zadnje vrijeme sa Werderom.
Nakon svega, nebi me cudilo da ostane u Gladbachu.
Vom Jäger zum Gejagten
marko marin bi bio dobar igrac za bayern,ide mu se a i bayern u je potreban mlad igrac kreator
marsej mali tim
marsej mali tim
ma kakav prelazni rok, marin mora sa ćaćom u gradišku na savu, na pecanje. kaze mu stari da ce mu tamo sa stapom izvuci najbolji klub za njega
kad bi
ja
raspolagao
arama bayerna
marin bi mi sigurno igro,kao i schafer ba ljudi su zvijeri ali et ne pitam se ja
ja
raspolagao
arama bayerna
marin bi mi sigurno igro,kao i schafer ba ljudi su zvijeri ali et ne pitam se ja
marsej mali tim
marsej mali tim
eh ti kad bi ,,,kad bi ja kad bi ja imo para ko vlasnik man.citya i porsmoutha ja bi uzeo bayern i doveo sve igrace sto vi zelite..tax je napisao/la:kad bi
ja
raspolagao
arama bayerna
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Opet ne bih mogao jer ako vidis stoji u Bayernovom znaku e.v. sto znaci da navijaci odlucuju o sudbini kluba. Sorry necu da ti dajem neku nadu da ces to moci, i ako bih svima nama od srca zelio da imamo pare kao onaj vlasnik Man. City-a.bavarac je napisao/la:eh ti kad bi ,,,kad bi ja kad bi ja imo para ko vlasnik man.citya i porsmoutha ja bi uzeo bayern i doveo sve igrace sto vi zelite..tax je napisao/la:kad bi
ja
raspolagao
arama bayerna
"My Favorite Ring is Always the Next One"
iz tvojih usta u bozije ushi...nebili bog dao i to..amerosm je napisao/la:Opet ne bih mogao jer ako vidis stoji u Bayernovom znaku e.v. sto znaci da navijaci odlucuju o sudbini kluba. Sorry necu da ti dajem neku nadu da ces to moci, i ako bih svima nama od srca zelio da imamo pare kao onaj vlasnik Man. City-a.bavarac je napisao/la:eh ti kad bi ,,,kad bi ja kad bi ja imo para ko vlasnik man.citya i porsmoutha ja bi uzeo bayern i doveo sve igrace sto vi zelite..tax je napisao/la:kad bi
ja
raspolagao
arama bayerna
marin bi mi sigurno igro,kao i schafer ba ljudi su zvijeri ali et ne pitam se ja![]()
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
F.C. Bayern Munchen u novu sezonu ulazi bez pravih pojacanja prevashodno bavarskom gigantu. Gomez nije los igrac ali 30m eura je previsee,, Olic stari slauf doveden djabe,, Timschuk nece moci igrati od "strasnog" Van Bommela....
Bayern pod hitno mora uloziti vise novca i dovesti prava pojacanja kao sto su Srna Hleb itd...... :ugeek:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
sta ste se nafurali na hleba,on je menisupak od igraca
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.