Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Signore je napisao/la:https://www.facebook.com/reprezentacija ... =2&theater
Netko rece da bi htio cuti Cosica![]()
Istinska legenda.Virtu4l je napisao/la:Signore je napisao/la:https://www.facebook.com/reprezentacija ... =2&theater
Netko rece da bi htio cuti Cosica![]()
![]()
![]()
Ni ja to ne kontam. Ako kažem da Španija nije najbolje odigrala, odnosno da mogu bolje od ovog ne znači da želim umanjit pobjedu Hrvatske. Koliko god mi željeli da smo jaki, mi ipak još uvijek moramo čekati da mi odigramo vrhunski meč a da ekipa kao što Španija odigra malo slabije. Ali ovdje očigledno ovo ne smiješ napisati jer će te napasti svi, sve mora biti naj, naj...Claus je napisao/la:Španska odbrana je u nekoliko navrata pravila amaterske greške (davali su loptu u noge protivničkim igračima), pravili su ih i hrvatski defanzivci da se razumijemo, zato ne vidim zbog čega je problem konstatovati činjenice koje su jasne svakom ko je gledao utakmicu. To nipošto ne umanjuje sjajno izdanje Vatrenih i u ovom slučaju Perišića, o kojem se rekao što sam imao i svaka normalna osoba će razumjeti suštinu.
Izgleda da se sve više forumaša ugleda na jednog forumaša koji ima običaj kmečati čim neko napiše bilo šta što bi se moglo iskoristiti protiv južnoslavenskih zemalja ili igrača, u ovom slučaju Hrvatske.
Ti si bas zastranio. Spanija, realno, ni za ku.rac. Turska gov.no mrtve babe, a bod Cesima je i obecanje da ceski turisti vise nece u japankama na Velebit.Unofficialpage je napisao/la:Ni ja to ne kontam. Ako kažem da Španija nije najbolje odigrala, odnosno da mogu bolje od ovog ne znači da želim umanjit pobjedu Hrvatske. Koliko god mi željeli da smo jaki, mi ipak još uvijek moramo čekati da mi odigramo vrhunski meč a da ekipa kao što Španija odigra malo slabije. Ali ovdje očigledno ovo ne smiješ napisati jer će te napasti svi, sve mora biti naj, naj...Claus je napisao/la:Španska odbrana je u nekoliko navrata pravila amaterske greške (davali su loptu u noge protivničkim igračima), pravili su ih i hrvatski defanzivci da se razumijemo, zato ne vidim zbog čega je problem konstatovati činjenice koje su jasne svakom ko je gledao utakmicu. To nipošto ne umanjuje sjajno izdanje Vatrenih i u ovom slučaju Perišića, o kojem se rekao što sam imao i svaka normalna osoba će razumjeti suštinu.
Izgleda da se sve više forumaša ugleda na jednog forumaša koji ima običaj kmečati čim neko napiše bilo šta što bi se moglo iskoristiti protiv južnoslavenskih zemalja ili igrača, u ovom slučaju Hrvatske.
Ne ulazim u to kakav je kao covjek, ali komentator? Saberi se dječačeLillard je napisao/la:Drago Ćosić je smeće od čovjeka i komentatora.
Strasan igrac koji je jos bolje odigrao na Euru. Slobodno moze uci u najuzi izbor za najboljeg igraca dosadasnjeg prvenstva.
+1Lillard je napisao/la:Drago Ćosić je smeće od čovjeka i komentatora. Jedva čekam mirovinu i Marka Šapita.
Njegovo urlikanje ne može pokrit toliko sranja koje kaže za vrijeme prijenosa.krmpotich je napisao/la:Ne ulazim u to kakav je kao covjek, ali komentator? Saberi se dječačeLillard je napisao/la:Drago Ćosić je smeće od čovjeka i komentatora.
[/quote]Lillard je napisao/la:Lillard je napisao/la:Drago Ćosić je smeće od čovjeka i komentatora.
Nisi slusao onda lose komentatore...Lillard je napisao/la:
Njegovo urlikanje ne može pokrit toliko sranja koje kaže za vrijeme prijenosa.
Eto vam Spaho, dajte nama DraguSiamoNoi je napisao/la:Jedini lošiji od Ćosiča je Balog.
+1Sebulba je napisao/la: Eto vam Spaho, dajte nama Dragu![]()
Može!Sebulba je napisao/la:Eto vam Spaho, dajte nama DraguSiamoNoi je napisao/la:Jedini lošiji od Ćosiča je Balog.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.