HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
Steve Urkel
- Kontakt:
Re: HKK Široki
galeb?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa dobro, Mason je opet najbolji stranac lige, a i najbolji play po meni, ipak zbrojena uloga razigravanja za nasu momcad, skokova u kojima je itekako dominantan te koseva je najvise na njegovoj strani i u odnosu na Becirovica i Mulaomerovica sigurno kad se sve sagleda, zar ne. Slobodno reagiraj, al ipak i to je stvar statistike, puno nam znaci. Partizan nikome ne moze biti podredjen niti je bilo tko protiv njega favorit, al boze moj, ako se odigra dobro, bit ce borbe.neno#4 je napisao/la:ne pisem ovdje ali sam morao jednostavno da reagujem na ovo......oprostite miSteve Urkel je napisao/la:slijede 2 velike utakmice vcrs treba dat sve od sebe jer mislim da obe utakmice ne možemo dobit,čisto zbog nespremnosti masona,a i loše grgatove forme u zadnjim utakmicama,a to su naša 2 najvažnija igraca na najvaznijim pozicijama,zato treba vcrs stisnuti a cibonu ko ****,jer nerealno je ocekivat da 2 najbolje momčadi u ligi dobijemo i to u svega 2 dana,s nedovoljno oporavljenim najboljim igracem(uz tomasa i tomića najbolji igrac lige)
Sani Becirovic, onda Zvijer, onda Mula.......veceras i da igra mason nema tu nikakve sanse.....jer i da igra Galeb ce da odigra svoje, njega u europi niko ne moze da cuva, o Zvijeri da ne pricamo....grgat ce da dobije dvije licne vec u prvoj cetvrtini.....sansa vam je ako roberts, rasic i kecman ne pogode nista...ako barem jedan od ove trojic bude na vise od 10 poena pisi propalo...jer partizan sam gledao ove sezone u 80 posto utakmica....![]()
![]()
![]()
![]()
...Život za Široki...
Svi na Pecaru
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
ovako vruc nemam sta reci nego katastrofa,najgora tekma ove sezone
stemba katastrofa,ovim jedne divlje trice,samo izgubio par lopti sto se tice napada a u obrani koda ga i nije bilo...
grgat takodjer u napadau nije odradio svoje...
sto se tice skokova,pojeli nas,jedino sto je mason nesto skaka.ito svaki put medju njihovom dvojicom trojicom.
moglo je ovo i moralo puno bolje.
p... im materina
jedino sto sam zadovoljan ramljakom i planinicem
stemba katastrofa,ovim jedne divlje trice,samo izgubio par lopti sto se tice napada a u obrani koda ga i nije bilo...
grgat takodjer u napadau nije odradio svoje...
sto se tice skokova,pojeli nas,jedino sto je mason nesto skaka.ito svaki put medju njihovom dvojicom trojicom.
moglo je ovo i moralo puno bolje.
p... im materina
jedino sto sam zadovoljan ramljakom i planinicem
posto su navijaci sirokog bili krajnje korektni kada nas neko razbije, treba im uzvratit istom mjerom......previse je ovaj partizan ojacao, na pocetku su ga zvezda i cibona dobile zato sto se nisu kompletirali i sto je svega bilo.....nagovijestio sam da jednog mora da krene i krenulo je....**** ga ne mozes ovo braniti.....bosna je prosle godine protiv one ekipe TNT povela sa 16 razlike, u drugom poluvremenu ljudi se uopce nisu zagrijavali i onda nismo kosa dali jedno ravno 7 minutaneno#4 je napisao/la:ne pisem ovdje ali sam morao jednostavno da reagujem na ovo......oprostite miSteve Urkel je napisao/la:slijede 2 velike utakmice vcrs treba dat sve od sebe jer mislim da obe utakmice ne možemo dobit,čisto zbog nespremnosti masona,a i loše grgatove forme u zadnjim utakmicama,a to su naša 2 najvažnija igraca na najvaznijim pozicijama,zato treba vcrs stisnuti a cibonu ko ****,jer nerealno je ocekivat da 2 najbolje momčadi u ligi dobijemo i to u svega 2 dana,s nedovoljno oporavljenim najboljim igracem(uz tomasa i tomića najbolji igrac lige)
Sani Becirovic, onda Zvijer, onda Mula.......veceras i da igra mason nema tu nikakve sanse.....jer i da igra Galeb ce da odigra svoje, njega u europi niko ne moze da cuva, o Zvijeri da ne pricamo....grgat ce da dobije dvije licne vec u prvoj cetvrtini.....sansa vam je ako roberts, rasic i kecman ne pogode nista...ako barem jedan od ove trojic bude na vise od 10 poena pisi propalo...jer partizan sam gledao ove sezone u 80 posto utakmica....![]()
![]()
![]()
![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
e ovako, u redu partizan je partizan... daleko najbolja momacad lige... ali, ovako se ne moze igrati... grgat van forme totalno, evo sto ga nece ali se ne bori...naletilić pa dokle vise dokle dragi boze moj... tjera me covjek s utakmice da idem 5 min do kraja svojim nekim potezima koje samo on razumije... svi odreda nitko vcrs nije zasluzio pljesak, mozda bi se mogao naci netko... bilo je 31:20 za nas 3-4 min do kraja 2 cetvrt. i zavrsilo je 48:63, znaci u 23-24 min 17 koseva... katastrofa...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
šta vam je ljudi...aloo....pa ovo je partizan,a mi ih sveli na 12 koševa u prvoj četvrtini..
kasnije nas ništa nije htjelo..šut nije htio ući nikako i normalno da se ovako završi..
prejak je partizan..
kasnije nas ništa nije htjelo..šut nije htio ući nikako i normalno da se ovako završi..
prejak je partizan..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prije svega, žao mi je Širokog, zaista sam navijao za vas, ali Dule Vujošević ne bi bio ono što jeste, da nije na vrijeme predosjetio da bi mu kola mogla otići baš onako nizbrdo kada ste poveli sa 11 razlike i odigrao taktiku koja mu provjereno pali u NLB protiv ekipa koje nemaju neka leđa u sudijskoj organizaciji (tipa Bosna ili Široki), a to je - dizanje dreke na sudije nakon nekog bezazlenog prekršaja (ne plaši se ni tehničke greške). Naime, 80% sudija u NLB pada na ovo jer imaju veliki respekt prema njemu. Nakon toga se provjereno mjenja kriterij u pravcu tolerisanja grublje igre što njemu ide na ruku - on promijeni odbranu, zada onaj zonski presing na granici faula kojim smori protivničkog pleja, a ispod koša ćeš dobiti ličnu samo ako je u pitanju ubistvo. Mason se držao neko vrijeme, a onda je i on pao od umora, tim prije što mu večeras slabi (i nezainteresovani) Siniša nije htio sekunde pomoći kod prevođenja lopti. Onda je počela nervoza, pogotovo ispod koševa, gdje su živce pogubili Grgat i Špralja zbog nesviranih faulova i to je bilo to. Računao je Dule i na kratku klupu Širokog i da nema ko ući kada izgazi ove glavne. Ostalo je bilo samo stvar egzekucije i tehnike privođenja utakmice kraju.
Partizan je ipak jači tim, a Dule je previše jak stručnjak (i, dodaću, odličan manipulator) da bi ovakvo nešto tek tako ispustio iz ruku. Na kraju krajeva, ovo je i nama uradio prije par godina u Sarajevu (kada je za Bosnu igrao JR Bremer) na isti način, tako da se Širokom nema šta prigovoriti.
Puno sreće idući put.
Partizan je ipak jači tim, a Dule je previše jak stručnjak (i, dodaću, odličan manipulator) da bi ovakvo nešto tek tako ispustio iz ruku. Na kraju krajeva, ovo je i nama uradio prije par godina u Sarajevu (kada je za Bosnu igrao JR Bremer) na isti način, tako da se Širokom nema šta prigovoriti.
Puno sreće idući put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sveli smo ih na 60ak poena tehnicki gledano, ali napad je bio prelos uz premalo opcija. Mason sto se trudio, borio, pokusavao, iscurilo mu je nekoliko lopti nakon odlicnih prolaza, steta zaista jer dobro je igrao s obzirom na povratak iz ozljede i cinjenice da se mora trositi isuvise jer ga nema tko zamijeniti, ali sve u svemu iako je obrana bila solidna, napad je bio nikakav. Partizan je sigurno najjaca ekipa u ligi, ali ipak ih se moglo i trebalo vise stisnuti nakon prve cetvrtine. Ovako samo mijenjaju postavu, podjednaki igraci ulaze, klase na klupi cekaju i samim time ne spustaju ritam nikako, prelaze na cvrscu obranu s divovima pod kosem i najvaznije od svega nadskakali su nas isuvise.
Da smo imali neki sut (zaista je premalo za dva imati 30 posto, trice ne treba ni spominjati), srece, moglo je drugacije, jer drugacije se Partizan ne moze dobiti, ali uz predstavu veceras nije moglo bolje. Bitno je da su mladi opet odigrali fino i pokazali potencijal, treba Ramljaka i Planinica forsirati, momcima cestitke za borbu i glavu gore, dolazi Cibona.
Da smo imali neki sut (zaista je premalo za dva imati 30 posto, trice ne treba ni spominjati), srece, moglo je drugacije, jer drugacije se Partizan ne moze dobiti, ali uz predstavu veceras nije moglo bolje. Bitno je da su mladi opet odigrali fino i pokazali potencijal, treba Ramljaka i Planinica forsirati, momcima cestitke za borbu i glavu gore, dolazi Cibona.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
znam ja da je to partizan ali jbga ti 17 koseva za 25 minKevin je napisao/la:šta vam je ljudi...aloo....pa ovo je partizan,a mi ih sveli na 12 koševa u prvoj četvrtini..
prejak je partizan..
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Stalo je sve u tom momentu. Konfuzno u napadu. Dzaba i to sto obrana nije bila losa, bez ideja ka naprijed se bilo kasnije. A steta, nakon superuvjerljive prve cetvrtine, trebalo im se odgovoriti na agresiju agresijom, a oni su sve jaci u obrani bili, Grgat, Spralja, Mason trazili osobne, i onda nas jos nadskakaju pod nasim obrucem. To je to.
...Život za Široki...
to se samo cini a nije tako......dule igra ovakvu odbranu svugdje, ako si gledao partizana ove godine...zamisli u petorci roberts, vesely i marical... je napisao/la:Prije svega, žao mi je Širokog, zaista sam navijao za vas, ali Dule Vujošević ne bi bio ono što jeste, da nije na vrijeme predosjetio da bi mu kola mogla otići baš onako nizbrdo kada ste poveli sa 11 razlike i odigrao taktiku koja mu provjereno pali u NLB protiv ekipa koje nemaju neka leđa u sudijskoj organizaciji (tipa Bosna ili Široki), a to je - dizanje dreke na sudije nakon nekog bezazlenog prekršaja (ne plaši se ni tehničke greške). Naime, 80% sudija u NLB pada na ovo jer imaju veliki respekt prema njemu. Nakon toga se provjereno mjenja kriterij u pravcu tolerisanja grublje igre što njemu ide na ruku - on promijeni odbranu, zada onaj zonski presing na granici faula kojim smori protivničkog pleja, a ispod koša ćeš dobiti ličnu samo ako je u pitanju ubistvo. Mason se držao neko vrijeme, a onda je i on pao od umora, tim prije što mu večeras slabi (i nezainteresovani) Siniša nije htio sekunde pomoći kod prevođenja lopti. Onda je počela nervoza, pogotovo ispod koševa, gdje su živce pogubili Grgat i Špralja zbog nesviranih faulova i to je bilo to. Računao je Dule i na kratku klupu Širokog i da nema ko ući kada izgazi ove glavne. Ostalo je bilo samo stvar egzekucije i tehnike privođenja utakmice kraju.
Puno sreće idući put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Barney Stinson
- Kontakt:
ma posle toga nista nije islo nikako... iako je u dvorani bilo 3500 ljudi atmosfera kada je partizan polako odmicao je bila kao u dvorani bosne
sala mala... ne ozbiljno ali atmosfera losa do bola, bolja bila protiv radnickog... bezidejni u napadu, neke diskutabilne sudacke odluke, njihovi skokovi u napadu, nedovoljno zalaganje nekih nasih igraca prije svega grgata i štembe... po meni osobno mislim da je malo previse forsirao grgata, bolje bi bilo da je planinic igrao barem bi koji put skocio u obrani...
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ocekujem svakako da ce Planinic sve vise sto odmice sezona preuzimati minutazu. To nam je u interesu, na kraju krajeva svima u interesu. Bila bi i puna skroz dvorana veceras da nije ovog leda ccc. Haj snijeg kao takav, to je ekstra. Al ovdje ne moze pasti snijeg da iza toga ne pane kisa i sve to kasnije poledi. Ionako kasnio na utakmicu fakticki. Valjda ce do Cibone vec biti bolje.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
di si se zapioŠB_Fidelis je napisao/la:Ocekujem svakako da ce Planinic sve vise sto odmice sezona preuzimati minutazu. To nam je u interesu, na kraju krajeva svima u interesu. Bila bi i puna skroz dvorana veceras da nije ovog leda ccc. Haj snijeg kao takav, to je ekstra. Al ovdje ne moze pasti snijeg da iza toga ne pane kisa i sve to kasnije poledi. Ionako kasnio na utakmicu fakticki. Valjda ce do Cibone vec biti bolje.
ma protiv cibone mora biti bolje, jbga 17 koseva u 25 min... nemogu vjerovat, kada je bilo 31:20 ja prijatelju govorim slikaj ovo ko zna kad ce opet ovako biti i od tada ode sve u qrac
19 - ђ - 11
-
vjeran1987
- Kontakt:
jos malo i tu ste gdje vam je i mjesto
a vi onakve publike ko u sarajevu necete nikad doziviti samo pogledas malo klipove i to je to,a ovo sad sto je nastalo iz vise razloga,ali eto vratice se tu ubrzo sve na svoje mjesto 
- Barney Stinson
- Kontakt:
e na ovom mjestu gdje smo sada tu ti je to negdje po meni mjesto gore, dole... prije gore, ali nista od toga idemo po final 4vjeran1987 je napisao/la:jos malo i tu ste gdje vam je i mjestoa vi onakve publike ko u sarajevu necete nikad doziviti samo pogledas malo klipove i to je to,a ovo sad sto je nastalo iz vise razloga,ali eto vratice se tu ubrzo sve na svoje mjesto
19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A gdje cu se zapiti, nedjelja, hehe.
Sta's, ondje je sve stalo, zasto, ne znam, ali se nije smjelo tako stati u napadu, pa makar to bio Partizan, jer obrana je obavila solidan posao, osim sto su stvarno skoro svaku niciju loptu uzeli veceras.
Lako je za publiku, publike uvijek ima, atmosfera ne na ocekivanom nivou, al boze moj, okani se ti klipova moj vjeran(e), zna se sta je i Pecara u stanju napraviti i sta je sve dosad pokazala, a ionako je medju najposjecenijim dvoranama u ligi.
Sta's, ondje je sve stalo, zasto, ne znam, ali se nije smjelo tako stati u napadu, pa makar to bio Partizan, jer obrana je obavila solidan posao, osim sto su stvarno skoro svaku niciju loptu uzeli veceras.
Lako je za publiku, publike uvijek ima, atmosfera ne na ocekivanom nivou, al boze moj, okani se ti klipova moj vjeran(e), zna se sta je i Pecara u stanju napraviti i sta je sve dosad pokazala, a ionako je medju najposjecenijim dvoranama u ligi.
...Život za Široki...
moram reci da si jako dobro proanalizirao situaciju..ja sam sjedio ondje iz klupe gostiju...i skroz si u pravu za Duluu..ama baš svaku odluku, očiti faul,sta god on pita suca zasto..da mu objasni..i ovaj trči preko cijelog terena da dođe do njega i da mu objasni..halo di to ima..a kreše im Boga,majke..sve po spisku i nitko mu nista ne smije..niti jednom...a Vlašić cijelo vrijeme šuti, i tek možda 2 minute do kraja prigovori i ovaj dođe do njega izgalami se kaze dosta, tehnička ce bit...nigdje veze ali eto...nema se ovdje sta ocekivat..Partizan je prejak..ali smo isto tako dobro odigrali u obrani u jednim dobrim dijelom utakmice..ipak su i oni "samo" 63 poena zabili.. i u pravu si za faulove ove na Grgatu.koliko sam ja vidio.a bio sam dosta blizu nije svirano par cistih faula..i tako nam propane 4-5 napada i neka oni zabiju odoše i nemožeš ih više stići..jebg-a...ali na kraju nema se šta tu izvlačiti ovo ono bilo.jednostavno je onako kako je Vlašić rekao , nitko ne smije imati loš dan..a na žalost kod nas je većina imala loš dan..Mason nakon ozljede, Čolak loš(još sjeban na utakmici po face-u),Štembo loš,Grgat nemože već neko vrijeme nije pravi,Špralja osrednje,Puljko ajde i nešto,jedino mali Ramljak i Planinić što su odigrali koliko mogu i dobro su po meni..Naletilić se vidi da nemože jednostavno biti drugi play..Ružić se nije niti naigrao,a kad je igrao ko muva bez glave...Mileković nije ni ulazio(što mi je čudno bilo), Siriščević izgubljen..al... je napisao/la:Prije svega, žao mi je Širokog, zaista sam navijao za vas, ali Dule Vujošević ne bi bio ono što jeste, da nije na vrijeme predosjetio da bi mu kola mogla otići baš onako nizbrdo kada ste poveli sa 11 razlike i odigrao taktiku koja mu provjereno pali u NLB protiv ekipa koje nemaju neka leđa u sudijskoj organizaciji (tipa Bosna ili Široki), a to je - dizanje dreke na sudije nakon nekog bezazlenog prekršaja (ne plaši se ni tehničke greške). Naime, 80% sudija u NLB pada na ovo jer imaju veliki respekt prema njemu. Nakon toga se provjereno mjenja kriterij u pravcu tolerisanja grublje igre što njemu ide na ruku - on promijeni odbranu, zada onaj zonski presing na granici faula kojim smori protivničkog pleja, a ispod koša ćeš dobiti ličnu samo ako je u pitanju ubistvo. Mason se držao neko vrijeme, a onda je i on pao od umora, tim prije što mu večeras slabi (i nezainteresovani) Siniša nije htio sekunde pomoći kod prevođenja lopti. Onda je počela nervoza, pogotovo ispod koševa, gdje su živce pogubili Grgat i Špralja zbog nesviranih faulova i to je bilo to. Računao je Dule i na kratku klupu Širokog i da nema ko ući kada izgazi ove glavne. Ostalo je bilo samo stvar egzekucije i tehnike privođenja utakmice kraju.
Puno sreće idući put.
morali smo pametnije igrati nakon 31:20, bez srljanja nekih..ali eto..pogotovo u drugom dijelu..srljanja pod koš a nemožeš ništa tu..pa ajmo graditi prostor za šut..pa upast će koja..
sad slijedi Cibona...nadam se da se nismo istrošili toliko i da možemo parirati Ciboni..nadam se jednomdobrom danu našem a lošem Ciboni ...neka štrajkaju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@Neno, ne slažem se baš s tobom, grobari su mogli igrati takvu odbranu ovdje, jer bi im na bilo kojem meču u Euroligi, recimo oba pleja bila u grdnim problemima sa faulovima. Ja sam zapamtio četiri situacije, gdje su Rašić i McCaleb u momentu kada Mason prima loptu uradili čovjeku klasični „bodycheck“ kukom da se sudija nije ni počešao. Trenirao sam košarku, znam pravila i to je faul ko kuća. Sve se bojim da je u pitanju Euroliga i da igraju recimo tamo s nekom Panatom, da im Spanoulis ne bi izveo tovar slobodnih bacanja do kraja poluvremena. Ima Dule razrađenu taktiku i za reket, jedan boksa protivničkog centra sa pojakim hrvačkim zahvatima (Marić), a Kecman čisti skok, naravno ništa se ne svira. Onda se još lagano „pisnu“ dvije banalne lične Špralji (4. do kraja poluvremena) i to je kraj bilo kakve mogućnosti za Široki da održi ikakav balans na skokovima. Na stranu i psihološki efekat koji takva vrsta odbrane (lakat tu i tamo u reketu gdje se ne vidi, držanje za dres, malo kukom...) ima na igrača koji je čuvan. Široki je bio psihički dokusuren do kraja poluvremena, a kao što napisah, sve ostalo je stvar tehnike kako dobiti utakmicu. Za prosječnog gledaoca, dosta toga prođe neopaženo, ali koraci tu i tamo, faul tu i tamo, u krajnjem zbiru itekako imaju uticaj, pogotovo protiv ekipa koje imaju slabu klupu poput naših NLB ligaša.Gledao sam ja ovo već ranije na drugom parketu i na drugoj utakmici... JR Bremera u „sendvič“ strpaju Cummings i Božić, a Dženi Rahimiću sa leđa ne silazi Peković. A maltene isti scenarij – Bosna povede 20:9, ovaj sudiji majku i oca, ide tehnička, ali nakon toga se Partizanu ništa ne svira.
Mislim nismo djeca, evo @Kevin ti je lijepo pojasnio šta on radi. Svjestan sam ja i snage Partizana i činjenice da je Dule najveća faca ovdje koja je odavno prerasla NLB, ali mu ovi ciganluci ne trebaju – jači je i vjerovano ne bi Široki ni održao prednost do kraja, ali glupo je na ovakav način raditi. Iritantno je, ne samo navijačima poraženog tima, nego i svima koji vole pravu košarku.
Mislim nismo djeca, evo @Kevin ti je lijepo pojasnio šta on radi. Svjestan sam ja i snage Partizana i činjenice da je Dule najveća faca ovdje koja je odavno prerasla NLB, ali mu ovi ciganluci ne trebaju – jači je i vjerovano ne bi Široki ni održao prednost do kraja, ali glupo je na ovakav način raditi. Iritantno je, ne samo navijačima poraženog tima, nego i svima koji vole pravu košarku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.