U SpursimaRaul_64 je napisao/la:To ne bi niko rekao cak i da odigra 20 utakmica za sezonu.Kocka nikakva.
Kocka za njega doduse.U Pelicanse nece vala,gdje bi mogao zavrsit

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U SpursimaRaul_64 je napisao/la:To ne bi niko rekao cak i da odigra 20 utakmica za sezonu.Kocka nikakva.
Pa evo ja sam Spursovac pa mogu napisati da bi to bio ok potez, al i da mi se Rondo ne svidja za ove pare i ovu ekipu(a razumijem ugao fleksibilnosti na ljeto)nije sve hejt prema jezerasima haman.Podjebavate i vi ajd ba.BuffonGigi je napisao/la:Bi vjeruj mi, Spursovci bi izmislili 202 razloga zasto je 5 mil puno za Cousinsa kad bi dosao u LA.Raul_64 je napisao/la:To ne bi niko rekao cak i da odigra 20 utakmica za sezonu.Kocka nikakva.
Gay mu je ponajbolji jaran...Gay se uspjesno oporavio od iste povrede kod Spursa i dobio jos veci ugovor...Clutch je napisao/la:U SpursimaRaul_64 je napisao/la:To ne bi niko rekao cak i da odigra 20 utakmica za sezonu.Kocka nikakva.
O čemu pričaš? Možda dok je bio klinac od 22, ja nisam vidio ništa anti-Lebron od njega od povrede pa ovamo. Ozbiljno, pratim ga svaki dan i on i LeBron se nisu spomenuli u istoj rečenici godinama.Donnie Darko je napisao/la:Ama ogromna porcija Rondovog imidza je izgradjena na tom anti-LeBron stavu. Nije ti to samo obicni trash talk.MElloo je napisao/la:Koga boli qurac sta je ko o kome prico.Ovdje samo to bitno. I kanter je lajao protiv Lebrona 100x i htio se tuc s njim pa je opet rekao da bi volio igrat s njim.
Ja jos ne mogu da vjerujem. Kakva sisa
Uvijek možemo Millsa i Gasola pomjeriti. Sigurno će neko prihvatiti njihove ugovore.Raul_64 je napisao/la:Gay mu je ponajbolji jaran...Gay se uspjesno oporavio od iste povrede kod Spursa i dobio jos veci ugovor...Clutch je napisao/la:U SpursimaRaul_64 je napisao/la:To ne bi niko rekao cak i da odigra 20 utakmica za sezonu.Kocka nikakva.
To je to ! osim sto nemamo za kifle
Haj Gasola i mozda, ali Millsa jedino uz Murraya mozdaKawhi je napisao/la: Uvijek možemo Millsa i Gasola pomjeriti. Sigurno će neko prihvatiti njihove ugovore.
Zamisli pošaljemo Millsa Pelsima za S&T Bugija.NEZALAGANJE je napisao/la:Plus sukob sa Elliotom nakon ove tekme.![]()
Ma ovo se zajebavam. Sreća pa postoje Deng, Melo i slični inače bi to bila 2 najgora ugovora lige.Azpi je napisao/la:Haj Gasola i mozda, ali Millsa jedino uz Murraya mozdaKawhi je napisao/la: Uvijek možemo Millsa i Gasola pomjeriti. Sigurno će neko prihvatiti njihove ugovore.
BuffonGigi je napisao/la:Donio je Kobeu 2 prstena
Samo sam cekaoKawhi je napisao/la:Uvijek možemo Millsa i Gasola pomjeriti. Sigurno će neko prihvatiti njihove ugovore.
Sa Melovim minutama na parketu i Deng bi bio jednako produktivan ili neproduktivan ovisno o tome kako ti se svidja.BuffonGigi je napisao/la:Mene ne bi iznenadilo Deng za Mela
A daleko od tog da bih volio
**BREAKING NBA NEWS**
****: Lakers and Demarcus Cousins are close to finalizing deal in principle barring any last minute snags with medicals.
#MagicMonday #LakerNation
Prije 10 godina je i Parker bio ozbiljan košarkaš.BuffonGigi je napisao/la:Donio je Kobeu 2 prstena
Odradiš dvije super stvari s Bronom i Bugijem i između toga ubaciš Ronda i Lancea. Ne razumijem?Clutch je napisao/la:**BREAKING NBA NEWS**
****: Lakers and Demarcus Cousins are close to finalizing deal in principle barring any last minute snags with medicals.
Mozda je i fake ovo, nije neki izvorKawhi je napisao/la:Odradiš dvije super stvari s Bronom i Bugijem i između toga ubaciš Ronda i Lancea. Ne razumijem?Clutch je napisao/la:**BREAKING NBA NEWS**
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.