Shaqiri i Xhaka po 10'000 franaka kazna.
Lichtsteiner 5000.
Znaci ko da nama das kaznu od 10 i 5 maraka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Naravno da ga je pojeo, ovaj naprica bajke o Neymaru ko da je Messi u top formi pa ne mozes ga cuvati. Kakadua itekako se moze cuvati njega su dosad milion puta bez problema znali zatvarati no svejedno mislim da Srbija to nece moci, generalno ekipa im je bas spora a moraju napasti, tu ce biti kamaru prostora, spori cuvari mogao bi kakadu odigrati najbolju utakmicu na ovom prvenstvu...mma_hz je napisao/la:Behrami ga je pojeo protiv Svicarske.Normalno bilo je tu i udvajanja al njegov primarni zadatak je bio Neymara i naravno uspjeo je.Raonffa je napisao/la:Ma kakav 'flaster' na Neymaru, ti igrači se ne mogu braniti tako, ne postoji igrač koji njega može zaustaviti.
Teško da tu Srbija išta može osim časnog poraza, mada ako se Brazilci razigraju mogli bi Srbi imati velikih problema.
Potpuna smijurija da je FSS opet dobio miki-maus kaznu od 50k eura.Amarinho je napisao/la:Shaqiri, Xhaka i Lichtsteiner bez suzpenzije prosli.
Shaqiri i Xhaka po 10'000 franaka kazna.
Lichtsteiner 5000.
Znaci ko da nama das kaznu od 10 i 5 maraka

Ta dijagnoza se zove komplexština...krlekapiten je napisao/la:Pa i administracija bi trebala par vas banovati jer o sportu uopšte ne pišete. Samo o mržnji i politici. Zamislili da ste na saffu valjda. Al dobro kontam da je to poželjno...
Registruješ se da bi dokazivao svoju mržnju prema Srbima, teška je to dijagnoza.
postoji nesto sto se zove visokotehnoloski kriminal, a postoji i nesto sto se zove IP, a postoje i nadlezne institucijekrlekapiten je napisao/la:Pa i administracija bi trebala par vas banovati jer o sportu uopšte ne pišete. Samo o mržnji i politici. Zamislili da ste na saffu valjda. Al dobro kontam da je to poželjno...
Registruješ se da bi dokazivao svoju mržnju prema Srbima, teška je to dijagnoza.
Znači velika kazna?Amarinho je napisao/la:Znaci ko da nama das kaznu od 10 i 5 maraka
Šimunića su kaznili za "za dom", a to dvoje nije ni blizuAmarinho je napisao/la:Pa eto sta ja znam...
Ako su Simunica sankcionirali zbog onog "U boj..." mogli su i ove...
ali eto, nije da me zanima, svejedno mi je - ali FIFA je u Cirihu, glavni FIFA-e je Svicarac tako da... ima i toga mozda.
Koja je po tebi realna kazna?Vucevich je napisao/la:
Potpuna smijurija da je FSS opet dobio miki-maus kaznu od 50k eura.
Mora da su dobro platili
Ma prijatelji na sve strane. Evropske vrednosti, pravda i tako to.
Sta oni sebi umisljaju bokteMomentalno istupanje sa takmičenja.
Ili, ima još jedna bolja fora.....
Izadju svi u normalnim dresovima, pri intoniranju naše himne, skidaju dresove ispod kojih je poruka Kosove je srce Srbije.
Zatim skinute drsove obrnu naopačke, ostave na travi, a na svakom izvrnutom dresu piše fifa=mafia.
Dostojanstveno napuštaju stadion uz gromoglasni pljesak naših i ruskih navijača.
Bog pa Srbi.akisarajevo92 je napisao/la:Ma prijatelji na sve strane. Evropske vrednosti, pravda i tako to.Sta oni sebi umisljaju bokteMomentalno istupanje sa takmičenja.
Izadju svi u normalnim dresovima, pri intoniranju naše himne, skidaju dresove ispod kojih je poruka Kosove je srce Srbije.
Zatim skinute drsove obrnu naopačke, ostave na travi, a na svakom izvrnutom dresu piše fifa=mafia.
Dostojanstveno napuštaju stadion uz gromoglasni pljesak naših i ruskih navijača.
Gdje si ovo pronašao? Mislim, ko je objavio?akisarajevo92 je napisao/la:Ma prijatelji na sve strane. Evropske vrednosti, pravda i tako to.Sta oni sebi umisljaju bokteMomentalno istupanje sa takmičenja.
Katastrofa.Sveti je napisao/la:Haha jarane znaci gore je simulirat nekog orla na rukama nego govorit da bi briha poslao u hag i sl.
Kakva smijurija dan te yebo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.