Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Film i kinematografija
Isplati li se gledati Stranger things?
Da,naravno.

- Beduin
- Kontakt:
Sinoc odgledam SEVEN KINGS MUST DIE, kontam neki nastavak, nadopuna serije THE LAST KINGDOM, ali sve mi scene iz serije, kao da sam vec fledao film.
Da nisam ja sta polupao, da slicajno i nisi scene iz serije ukomponovane ili mi je samo takav dojam?
Ima li sta zanimljivo sa Netflixa, neki triler, akcija, misterija?
Da nisam ja sta polupao, da slicajno i nisi scene iz serije ukomponovane ili mi je samo takav dojam?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ima finih preporuka, neke nisam gledao pa se valja zadati.DonRamiz je napisao/la: ↑18 jul 2024, 10:53Sve dobre preporuke:
https://www.netflix.com/tudum/articles/ ... on-netflix

075 ❤
075 ❤
@Licniznanstvenik
Neki dan na kafi sam ti ovaj film spominjao. Pogledaj ga, preporuka
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Solidan

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Znaš li neku seriju na fazon The last kingdom ?Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 09:05Sinoc odgledam SEVEN KINGS MUST DIE, kontam neki nastavak, nadopuna serije THE LAST KINGDOM, ali sve mi scene iz serije, kao da sam vec fledao film.
Isplati li se gledati onu Viking:Valhalla ? Prvu sezonu pregledao kada je izašla i stao, ne sjećam se ničega.
Jedino što pratim sad je ovo The house of the dragon.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Beduin
- Kontakt:
Meni je Valhalla sasvim dobra, volim happy end-ove, a i ovaj zanr. Nakon klasicnih Vikinga koji si mi vrh, Valhalla mi je sasvim gledljiva bila.Derdiyok je napisao/la: ↑23 jul 2024, 14:21Znaš li neku seriju na fazon The last kingdom ?Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2024, 09:05Sinoc odgledam SEVEN KINGS MUST DIE, kontam neki nastavak, nadopuna serije THE LAST KINGDOM, ali sve mi scene iz serije, kao da sam vec fledao film.
Isplati li se gledati onu Viking:Valhalla ? Prvu sezonu pregledao kada je izašla i stao, ne sjećam se ničega.
Jedino što pratim sad je ovo The house of the dragon.
Od slicnih ili priblizno slicnih serija zanimljiva mi je bila Marco Polo, Spartacus nije losa, Black Sails takodjer zanimljiva i vrijedi odgledati.
Barbarians mi je prva sezona bila dobra, dok druga onako. Mozda i sto sam napravio duzu pauzu izmedju sezona pa mi je i interes opao.
Od slicnih jos koje sam odgledao i nisu mi lose: Kinghtfall solidna, Frontier ipak znatno slabija ali eto zbog Momoe sam odgledao.
Carnival Row mi je bila zanimljiva, mada nije ovaj zanr Valhallee. Ako se sjetim jos cega da sam gledao pisem ti, mada ti je i ovo dovoljno za gledati.
075 ❤
075 ❤
Spartacus mi je postao sranje kada je glumac promjenjen, ali sam odgledao do kraja. Ove ostale nisam gledao, hvala na preporuci. Najvjerovatnije ću ispočetka početi Valhallu da se prisjetim svega.Beduin je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:26
Meni je Valhalla sasvim dobra, volim happy end-ove, a i ovaj zanr. Nakon klasicnih Vikinga koji si mi vrh, Valhalla mi je sasvim gledljiva bila.
Od slicnih ili priblizno slicnih serija zanimljiva mi je bila Marco Polo, Spartacus nije losa, Black Sails takodjer zanimljiva i vrijedi odgledati.
Barbarians mi je prva sezona bila dobra, dok druga onako. Mozda i sto sam napravio duzu pauzu izmedju sezona pa mi je i interes opao.
Od slicnih jos koje sam odgledao i nisu mi lose: Kinghtfall solidna, Frontier ipak znatno slabija ali eto zbog Momoe sam odgledao.
Carnival Row mi je bila zanimljiva, mada nije ovaj zanr Valhallee. Ako se sjetim jos cega da sam gledao pisem ti, mada ti je i ovo dovoljno za gledati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dajte sta kvalitetno sa netflixa, nocima dodjem s posla i listam ko budala i uvijek zavrsim na yt sa nekim glupostina
prednost trileri i horori

1946-1987
Deadpool & Wolverine: totalno neozbiljan film, ali veoma dobra zajebancija
Toliko je nekog fourth wall breakinga i referenci za stvarnim svijetom, spominjanja stvarnih osoba i podjebavanja da je iritantno s početka i na momente sam se osjećao kao da gledam neki film s početka 2000. tipa Američka pita ili Scry movie, a ne nešto što bi trebao da bude samostalan film. Dobro je Ryane shvatili smo koliko si butthurt jer su svi prije tebe uspjeli biti dio ozbiljnog super-hero svijeta dok je bilo relevantno, pa si sad našo se zayebavat da obesmisliš sve
Loša stvar je da bi 100% uživao u filmu treba pogledat svo smeće Marvela poslije Endgamea i naravno X-Men franšizu. Ima toliko cameosa da ne vrijedi ništa otkrivat, treba otić pa pogledat.
Ali možda najjača komedija zadnjih ne znam kolilo godina. Nisam se ovako ismijao u kinu još od Grimsby Brothers.

Toliko je nekog fourth wall breakinga i referenci za stvarnim svijetom, spominjanja stvarnih osoba i podjebavanja da je iritantno s početka i na momente sam se osjećao kao da gledam neki film s početka 2000. tipa Američka pita ili Scry movie, a ne nešto što bi trebao da bude samostalan film. Dobro je Ryane shvatili smo koliko si butthurt jer su svi prije tebe uspjeli biti dio ozbiljnog super-hero svijeta dok je bilo relevantno, pa si sad našo se zayebavat da obesmisliš sve

Loša stvar je da bi 100% uživao u filmu treba pogledat svo smeće Marvela poslije Endgamea i naravno X-Men franšizu. Ima toliko cameosa da ne vrijedi ništa otkrivat, treba otić pa pogledat.
Ali možda najjača komedija zadnjih ne znam kolilo godina. Nisam se ovako ismijao u kinu još od Grimsby Brothers.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 5 gostiju.