Pogodi fudbalera ??
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Pogodi fudbalera ??
Stjepan Tomas. Iako se ne uklapaju 3 svjetska prvenstva, nema ko drugi biti.
- Cassano2024
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Igrao je na 2 Svjetska prvenstva, 98. nije pozvan. Galatasaray (Istanbul) nije na obali Crnog mora, al jeste blizu pa nije toliko problem. A nisam ni siguran da li ima više nastupa za Galatu ili Dinamo, na transfermarktu nemaju podaci iz HNL-a prije 2004.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
1. Većinu karijere je proveo u glavnom gradu svoje domovine, za najtrofejniji klub te zemlje. Ukupno 11 sezona u dva navrata. Osim domovine, proveo je i 3 godine u Londonu igrajući za 2 kluba, te još 4 sezone u dvije lige ispod "5" gdje je osvojio 3 titule. Igrao je u napadu, a s reprezentacijom je igrao na jednom velikom natjecanju.
- Cassano2024
- Kontakt:
Transfermarkt je mjerodavna stranica a po njoj je bio na SP ali nije bio u protokolu. Ako oni lažu lažem i ja. A ti ako si preko njih tražio onda su moje informacije pomogle. Ako nisi... Žalim slučaj. 
Za ovo sa brojem utakmica se slažem, logično je da ima mnogo vise nego sto piše, primijetio sam da nemaju bas dobre podatke iz ex-yu zemalja.
Za ovo sa brojem utakmica se slažem, logično je da ima mnogo vise nego sto piše, primijetio sam da nemaju bas dobre podatke iz ex-yu zemalja.
Commando Ultrà Curva Sud
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Da je bio pozvan, bio bi u protokolu. Svi igrači na velikim natjecanjima budu u protokolu, osim onih što su suspendirani. Transfermarkt prikazuje sve utakmice reprezentacije od prvog poziva, do zadnje poziva. Sve utakmice između budu označene kao "Not in squad"Cassano2024 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:56Transfermarkt je mjerodavna stranica a po njoj je bio na SP ali nije bio u protokolu. Ako oni lažu lažem i ja. A ti ako si preko njih tražio onda su moje informacije pomogle. Ako nisi... Žalim slučaj.

- ArtemisFowl
- Kontakt:
.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:191. Većinu karijere je proveo u glavnom gradu svoje domovine, za najtrofejniji klub te zemlje. Ukupno 11 sezona u dva navrata. Osim domovine, proveo je i 3 godine u Londonu igrajući za 2 kluba, te još 4 sezone u dvije lige ispod "5" gdje je osvojio 3 titule. Igrao je u napadu, a s reprezentacijom je igrao na jednom velikom natjecanju.
- Cassano2024
- Kontakt:
E to ja nisam znao. Onda je velika glupost u pitanju. Zašto bi stavljali podatak da neko nije bio negdje
.
Prosto ne mogu da vjerujem da su tako odradili.
Commando Ultrà Curva Sud
- ArtemisFowl
- Kontakt:
A ne znam, računaju da si dio reprezentacije od prvog do zadnjeg poziva. Možda im je jednostavno tako lakše.Cassano2024 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:41E to ja nisam znao. Onda je velika glupost u pitanju. Zašto bi stavljali podatak da neko nije bio negdje.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
2. Najčešće je igrao drugog napadača, a u reprezentaciji i klubu je igrao u tandemu s najpoznatijim igračem iz te zemlje, dobitnikom zlatne lopte.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:191. Većinu karijere je proveo u glavnom gradu svoje domovine, za najtrofejniji klub te zemlje. Ukupno 11 sezona u dva navrata. Osim domovine, proveo je i 3 godine u Londonu igrajući za 2 kluba, te još 4 sezone u dvije lige ispod "5" gdje je osvojio 3 titule. Igrao je u napadu, a s reprezentacijom je igrao na jednom velikom natjecanju.
Rebrov?
- ArtemisFowl
- Kontakt:
1.) Dobar napadač u mladim kategorijama jednog velikana ali ne dobija priliku u prvom timu te sa 20 godina odlazi na egzotični otok iste lige petice.Tamo provodi dvije odlične sezone te prelazi u klub s kojim osvaja dvije titule lige i dva UEFA natjecanja.
Cijelu karijeru je proveo u toj ligi petice osim zadnje sezone kada je nastupao u jednom MLS timu.
Za reprezentaciju je nastupao samo 2 put.
Cijelu karijeru je proveo u toj ligi petice osim zadnje sezone kada je nastupao u jednom MLS timu.
Za reprezentaciju je nastupao samo 2 put.
- Cassano2024
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
1. AMF, playmaker, tehničar. Dijete velikog kluba ("5") u kome je prošao sve kategorije i sa kojim je uzeo većinu trofeja. Kada je debitovao za prvi tim u njemu su igrala dva majstora sa ovih prostora. Ipak najviše utakmica je odigrao u gradskom rivalu. Igrao je u još dvije "5" u klubovima koji imaju iste boje. Sa jednim ima dva trofeja.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
2. Nakon osvojenih trofeja sa matičnim klubom, titula, dva euro trofeja i domaće kupove, prelazi u drugu "5" u jaku ekipu u nastajanju. Sa njima uzima superkup i euro trofej, ali odlazi na pozajmicu i propušta osvajanje titule. Taj klub ih nema puno tako da je bila za pamćenje. Na pozajmici u lučkom gradu treće "5" nije igrao previše te se uz jos neke povratke u prethodne klubove vraća u domovinu u prugasti dres gradskog rivala svog matičnog kluba. Danas je fudbalski agent.
Commando Ultrà Curva Sud
Ne ulazim ovde cesto al ovo me zainteresiralo malo i mozgao sam dobrih pola sata. Mislim da je odgovor ivan de la penja. Mi stariji se sjecamo toga
ako je fora da ja postavim pitanje ako sam tacno odgovorio fakat nemam inspiracije 
nema potpisa
- Cassano2024
- Kontakt:
+1
Ako nemaš inspiraciju za postavljanje, napišeš prepuštam ili sačekaš sat vremena, onda po pravilima može postaviti bilo ko.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Ovaj momak je već dugo na velikoj sceni.. Igrao za sve same velike klubove. I domovina i ostalo sve klubovi iz lige "5". Ima dosta trofeja, ima LŠ, ima trofej sa reprezentacijom. Pokriva pozicije u odbrani i sredini terena. Poslednji trofej mu je kup u domovini prije nekoliko godina u klubu u kome je trenutno kapiten. Ima tamošnji pasoš ali i pasoš zemlje porijekla (nije "5"). Što mu pokazuje i ime.
Commando Ultrà Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.