Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ibro jedan od najboljih naših igraća a vi kako hoćete
tako je jarane ibro da je šveđanin ili nijemac igro bi u realu a svi bosanci bi govorili joj jest dobar da nevalja nebi bio najbolji jaran od spahića i džekeKODRO je napisao/la:Ibro jedan od najboljih naših igraća a vi kako hoćete
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
ja ne znam sto safet ne pozove tebe da nas odvedes na toliko ocekivano prvenstvo??gruezi je napisao/la:Ovako limitiran igrac moze samo kod safeta imati mjesta u reprezentaciji...igrac koji nema ni jedan jedini kvalitet da je potreban reprezentaciji... Samo bezveze zauzima mjesto
previse ste ljubomorni na ovoga momka

[youtube][/youtube]KODRO je napisao/la:Ibro jedan od najboljih naših igraća a vi kako hoćete
DRUG NEBI TI PUNCA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ibro je "bio"dobar igrac dok je u Hajduku igrao,ovo sto je uradio u periodu dok je u Lokomotivi bio je sramota obicna,ocito se posvetio nekim drugim stvarima,porodici najvise,malo su i pare dosle do izrazaja itd....
Zasto nije igrao u Lokomotivi sigurno je razlog ogroman,on je sam sebi napravio takvu situaciju.Nema on djaba nadimak "TRUPKO"
Ako se netrzne i nepocne davati 200% sebe na treningu i van njega da trenira individualno,on ce propasti totalno...
Zasto nije igrao u Lokomotivi sigurno je razlog ogroman,on je sam sebi napravio takvu situaciju.Nema on djaba nadimak "TRUPKO"
Ako se netrzne i nepocne davati 200% sebe na treningu i van njega da trenira individualno,on ce propasti totalno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
drim tim evrope po meni
--------------------------bufon--------------------------
ramos----------kompany--------terry-------------lahm
----------------švajni-------------xavi-------------------
robben------------------ibričić-------------------ribery
------------------------c.ronaldo----------------------
rezerve
casillas
boateng
gustavo
iniesta
martinez
lampard
pjanić
ibišević
--------------------------bufon--------------------------
ramos----------kompany--------terry-------------lahm
----------------švajni-------------xavi-------------------
robben------------------ibričić-------------------ribery
------------------------c.ronaldo----------------------
rezerve
casillas
boateng
gustavo
iniesta
martinez
lampard
pjanić
ibišević
A i vi sto se raspravljate s ovim nedimkom ste gori od njega..lik vas zaje*ava ili ima ozbiljnih psihickih problema, pola postova mu je nidje veze.
orilo gorilo Ibro mi te volimo
halo momak pripazi maloenobarca je napisao/la:A i vi sto se raspravljate s ovim nedimkom ste gori od njega..lik vas zaje*ava ili ima ozbiljnih psihickih problema, pola postova mu je nidje veze.
Izvini, necu vise.Nedimko je napisao/la:halo momak pripazi maloenobarca je napisao/la:A i vi sto se raspravljate s ovim nedimkom ste gori od njega..lik vas zaje*ava ili ima ozbiljnih psihickih problema, pola postova mu je nidje veze.

Ma ovo je neko napravio fake account i malo nas zajebava ovdje 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Potpis. Igrac ispod prosjeka, a nikad mu halalit necu za onaj primljeni gol u Portugalu.neurofunk je napisao/la:Ma treba njega udaljit iz repke, nikad od njeg hljeba nije bilo, jedini reprezentativac kojeg ne gotivim.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sasvim dobar za klupe.Harrison je napisao/la:Potpis. Igrac ispod prosjeka, a nikad mu halalit necu za onaj primljeni gol u Portugalu.neurofunk je napisao/la:Ma treba njega udaljit iz repke, nikad od njeg hljeba nije bilo, jedini reprezentativac kojeg ne gotivim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja neznam šta toliko mrzite ibru kralja to je pravi čovjek da ga poznate
Nedimko je napisao/la:ja neznam šta toliko mrzite ibru kralja to je pravi čovjek da ga poznate

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Izgleda da Nedimkov pasword ima pola njegovog sela...Sad ovako sad onako....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ne vidim razloga, zasto svi prozivaju Nedimka? Covjek gotivi Ibru, vi ga ne gotivite i kraj price. Nit je koga uvredio, nit provocira. Ima tu malo trollovanja, al ko vam je kriv sto se palite ko sibice.
Ibroo #1
Salim se, nije vise Ibro za repke. Ali ocigledno da boljih nemamo na razpolaganju, tako da cemo ga jos neko vrjeme gledati (manje vise na klupi).
Ibroo #1

Salim se, nije vise Ibro za repke. Ali ocigledno da boljih nemamo na razpolaganju, tako da cemo ga jos neko vrjeme gledati (manje vise na klupi).

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nedimko je Mujcinu kroz noge probacivo, ne znate vi Nedimka 

Slažem se sa nedimkom, Ibro je zaslužio najmanje u Real ili Barcelonu, najjači igrač kojeg je BiH ikada imala
Nedimko me podsjeća na ove naše na Bluemoon-u, pa i oni Englezi koji su gotivili Džeku, sad ga zbog preseravanja naše raje ne mogu smisliti..
Nedimko prijatelju, tabletice pod hitno!

Nedimko me podsjeća na ove naše na Bluemoon-u, pa i oni Englezi koji su gotivili Džeku, sad ga zbog preseravanja naše raje ne mogu smisliti..
Nedimko prijatelju, tabletice pod hitno!
-
- Kontakt:
Cak i Avdija zna bolje lace igrat' od Senijada... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.