FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Vrijednost igraca u Schalkeu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Od prodaje jurada marike hooglanda I ovih na posudbi mogli bi uzet nekih 20tak miliona I to iskoristit za nove igrace ... Moja zelja bi bio clemens ,jedan od salihovic,moutinho,granero I backup desni bek recimo mujdza
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke ima za cilj dodatno ojačati tim kako bi se sljedeće sezone borio za titulu.Prebrzi napredak Bundeslige doveo je klubove u nezgodan položaj pa su za ostvarenje ambicija primorani svaki prelazni rok jačati rostere.Schalke će potrošiti dosta novca bar je to Tönnies obećao Huntelaru koji zahtjeva nove zvijezde.Nekoliko igrača Villareala je na radaru, a posebno Nilmar.Također prate Ramosa i Rafaela iz Herthe i Luuka De Jonga.Jurado će vrlo vjerovatno prema Atletiko Madridu. Schalke prvo treba napraviti spremanje od Magathovog smeća pa tek onda u akciju kad su transferi u pitanju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Joj ova nasa uprava je bas skupina degena... De nek mi neko objasni sta to nasoj igri moze donijeti jedan adrian ramos ili raffael..nit imaju neku konstantnost I igri nit evropsko iskustvo niti bilo sta...ode jedno smece dodze drugo to je danas nazalost schalke.. ...koji ce nam racku de jong kad imamo pukkija imamo u u 19 hoffmana I maxa koji su u holandiji za 2 godine bez problema strpali 30tak golova...nilmar je defanzivno retardiran taj covjek moze biti samo steta a nikako korist...ako je ovo istina sto je bilal napisao crno nam se pise...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke moze postati top klub samo ako se okrene vlastitom pogonu koji je najači u ligi.Dovođenjem istrošenih igrača je put ka sredini tabele.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Schalke-ova uprava je totalno retardirana to sam pisao i prije....
Raula NIKAD NISU TREBALI DOVESTI ! Bolje bi bilo da je neko mladji igrao na njegovoj pozicij...kako su krenuli izgleda da ponovo nista nisu naucili....
Daj ba ljudi dajete silne pare za nekog Jurada,Raula Mezeldera Magata ...kurca palca ...Raul nije kreten ali sta vam treba on odigra dvije sezone a cijeli Gelzenkirhen mu ladi jaja...**** vas on !
Naravno zalome oni i neki extra transfer tipa ..Fuks sad su doveli ovog iz Gladbaha...
Raula NIKAD NISU TREBALI DOVESTI ! Bolje bi bilo da je neko mladji igrao na njegovoj pozicij...kako su krenuli izgleda da ponovo nista nisu naucili....
Daj ba ljudi dajete silne pare za nekog Jurada,Raula Mezeldera Magata ...kurca palca ...Raul nije kreten ali sta vam treba on odigra dvije sezone a cijeli Gelzenkirhen mu ladi jaja...**** vas on !
Naravno zalome oni i neki extra transfer tipa ..Fuks sad su doveli ovog iz Gladbaha...
Ludi španjolski mediji prenose da S04 traži Dani Alvesa.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... es-1830141" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... lves_27884" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... es-1830141" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... lves_27884" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Pa Sema đeš tu šprdanciju ovdje postavljati.
Usputa, dovodimo nazad Özila i Neuera a odlazak Raula ćemo kompenzirati dovođenjem ili Higuaina ili Aguera.
Usputa, dovodimo nazad Özila i Neuera a odlazak Raula ćemo kompenzirati dovođenjem ili Higuaina ili Aguera.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da Schalke nije pritisnut dugovima to čak ne bi bilo nemoguće ako bi dovodio samo njega ove sezone.Schalke će prodajom igrača dobiti značajna sredstva.Imaju pare od Lige prvaka, a samo na otplate dugove izdvoje godišnje 35 mil eura.No dolazak Dani Alvesa je utopija za najveće klubove, a ne za Schlake .Semir bvb je napisao/la:Ludi španjolski mediji prenose da S04 traži Dani Alvesa.![]()
![]()
![]()
![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gavranovic sporazumno raskinuo ugovor (ili mu je istekao) i potpisao za FC Zurich.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mediji ne prestaju objavljivati spekulaciju o interesovanju Schalke za Dani Alvesa.O ovome pogotovo pišu katalonski mediji koji se pozivaju na radio "Esports Cope".Ili on znaju nešto što mi ne znam? GAzprom ulaže jako puno novca u "rudare", ali prosto je nestvarno da se jedan ovakav transfer dogodi.On je vrlo vjerovatno na putu za MAn City.Sam Heldt je priznao da je Schalke u stanju da da puno više od 10 mil eura za jednog igrača, ali da je klubu bitno da se konsoliduju.Već sam pisao da je Schalke u zadnje dvije godine skoro 70 mil eura dao na otplatu duga.Sa tim novce mogli bi napraviti mega- momčad.Oni prvo moraju prodati igrače koji im nisu potrebni u sljedećoj sezoni.Moze se uzeti 20 mil eura i onda uloziti oko 35 mil eura u 3-4 pozicije kako bi ekipa bila izbalansirana.Schalkeu malo treba da bude ozbiljan konkurent za titulu.Polahko trebaju da uvode svoje super-talente u seniorski tim kako bi stjecali potrebno iskustvo (Kolašinac, Meyer, Dittgen, Hoffman, Zander,Max, Balci,Ayhan...).Schalkea J**+ što ne znaju šta su im prioreiteti.Htjeli bi titulu , ali da ne potroše mnogo novca.To je teško za realizovati.Mozeš forsirati spomenute mladiće, ali zaboravi na rezultat bar dvije godine.
Druze od gore navedenih jedino je kolasinac spreman da odmah uskoci u tim sto se meyera tice ja bih ga odmah sad poslao u drugi tim kao I ove ostale osim ditgena I hoffmana kojeg bi dao na posudbu u cvajtu...sljedece sezone opet ce nas u 19 biti najjaci jer ce igrat pola njih sto se sad standardni(ayhan korzowski borgman harder)plus dittgen I eventualno meyer
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
MIslio sam da treniraju sa seniorskim timom.Daleko su oni još od ozbiljnog fudbala.gruezi je napisao/la:Druze od gore navedenih jedino je kolasinac spreman da odmah uskoci u tim sto se meyera tice ja bih ga odmah sad poslao u drugi tim kao I ove ostale osim ditgena I hoffmana kojeg bi dao na posudbu u cvajtu...sljedece sezone opet ce nas u 19 biti najjaci jer ce igrat pola njih sto se sad standardni(ayhan korzowski borgman harder)plus dittgen I eventualno meyer
Solomon kalou?
Van der Vaart opa lijepo lijepo nadam se da ce doc bilo bi to odlicno za Schalke samo zao mi je Holtbya onda jbg ....
BvB Echte Liebe !!!
Jest i ovaj BILD ponekad smijesan. Jucer objavljuju da Schalke na raspolaganju za transfere ima samo 5 miliona €, a danas navodno mogu platiti van der Vaarta za kojeg Tottenham trazi 20 miliona €.
Ja licno mislim da je ovo clanak BILD-a kako bi popunio svoj prostor, jer je Heldt u tom pomenutom jucerasnjem clanku izjavio da im je prostor sto se tice platne liste ogranicen nakon produzenja ugovora sa Farfanom i da je trenutno glavni prioritet produzenje ugovora sa KJH.
Jos ako dodje Kalou ne vidim nacina da finasiraju van der Vaarta (koji je uostalom u vise navrata izjavio da u Njemackoj jedino HSV dolazi u obzir).
Slazem se povodom van der Vaarta sa navijacem Schalke-a na njihovom TM forumu koji kaze:
Praktitant BILD-a nije imao nista kvalitetno napisati i onda se sjetio da supruga van der Vaarta radi u Kölnu za RTL i vidio koliko ima kvalitetnih klubova u regiji i napisao clanak.
Ja licno mislim da je ovo clanak BILD-a kako bi popunio svoj prostor, jer je Heldt u tom pomenutom jucerasnjem clanku izjavio da im je prostor sto se tice platne liste ogranicen nakon produzenja ugovora sa Farfanom i da je trenutno glavni prioritet produzenje ugovora sa KJH.
Jos ako dodje Kalou ne vidim nacina da finasiraju van der Vaarta (koji je uostalom u vise navrata izjavio da u Njemackoj jedino HSV dolazi u obzir).
Slazem se povodom van der Vaarta sa navijacem Schalke-a na njihovom TM forumu koji kaze:
Praktitant BILD-a nije imao nista kvalitetno napisati i onda se sjetio da supruga van der Vaarta radi u Kölnu za RTL i vidio koliko ima kvalitetnih klubova u regiji i napisao clanak.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da oni planiraju utopiti Jurada i jos neke igrace da bi imali dovoljno novca za dovodjenje VdV-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prosto nevjerovatno koliko se nevjeruje holtbiju... Vdv nije igrac koji moze nasoj igri dati neku drugu dimenziju nije ni kalou... J..o njih , to ce biti samo bacanje para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.