Sport i TV

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 feb 2015, 20:28

Kalčo na Pinku

? $ $ на ?, & је $ (у ' $ је ово ?) ? ?-? ?. ? нас је све ", $ ' се $ на ". " ' је $ онај $ &, " $ $ је ? ', он је " " ". $ је све ? ? у ?, & ' се & ?. Пре " А, ? ' $ се """ " са ", ' " ? " & " на свету.

? је " " ". & &, ? " " " " у " $ Пјера, ", %, &, ", ", $ " ? " ? $ & прве $ 21. &. Све то је ? у &. ? се " ? ($ " је Јуве & " ') ' за % ?. ? је " сјај. ? је посрнуо ' ? " " су ? ". ? је нестао са ", % & " сав спорт са ". " " " ? $ ¥ за $ " ? срања, $ ' " " $ ? за " $ Пјера " $.

" се не ¥ "аааа ? " ту" " $ $ &. Све је ' $.
Areni je plus sto imaju Edina, a plus im je i isto su se rijesili onog Crnogorca sto je jedno vrijeme komentarisao. Cak i El Classico su mu davali, pa finala LP i EL :facepalm: :facepalm:

Na SK bi Gojka zamijenio komentatorom koji je nekad prenosio Calcio na Pink. (Nenad Stefanovic) :ljepota:
Ma zamijenio bi ga za bilo koga- :D

:beba:

Kao mali sam se pitao kakve veze Skoplje ima sa Italijom i Calciom :lol: :facepalm:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 feb 2015, 20:35, ukupno mijenjano 5 puta.
Don't believe the hype.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 feb 2015, 20:32

SK ima EPL, i najprecjenjiju ligu na svijetu sa 1 klubom sto valja i skupom 22 gay igraca na terenu.

Ostalo je sve na strani Areni :salut:

Pogotovo za nas " Amere "

Imaju odlicne dvojce na Areni: Kosarka, NFL i NHL- ljudi su enciklopedije :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 feb 2015, 20:35

Fakat ne mogu da vjerujem koliko onaj Ivan zna sto prenosi NCAA i prije je prenosio MLB.Ma majstor samo takav jos kad se sastanu on i Edin ma milina.Likovi su daleko najaci a ona dvojica kad prenose play off NFL-a i NHL-a pa to je bolesno.Kako ti samo ljudI docaraju.Sad su SUPER BOWL maestralno komentarisali.

Jedino u fudbalu nema bas takvih institucija a trebalo bi da bude jer jer sport koji se najvise prati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 10 feb 2015, 20:44

Kemo Ahmetović je najjači:
59' Naš Edin Džeko je
63' ove sezone
73' postigao nekoliko važnih golova

Arena ima odlične komentatore za fudbal, a meni najdraži je onaj što radi francusku ligu, što brzo priča.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 10 feb 2015, 21:55

BHT1 u subotu prenosi mec izmedju Sirokog i Zrinskog (kosarka) 16:55
:thumbup:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 feb 2015, 21:59

Sheyi je napisao/la:Kemo Ahmetović je najjači:
59' Naš Edin Džeko je
63' ove sezone

Arena ima odlične komentatore za fudbal, a meni najdraži je onaj što radi francusku ligu, što brzo priča.
Na Areni za mene je najbolji komentator za fudbal Nikola Radočaj :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 feb 2015, 23:51

Otelo je napisao/la:SK ima EPL, i najprecjenjiju ligu na svijetu sa 1 klubom sto valja i skupom 22 gay igraca na terenu.

Ostalo je sve na strani Areni :salut:

Pogotovo za nas " Amere "

Imaju odlicne dvojce na Areni: Kosarka, NFL i NHL- ljudi su enciklopedije :tokralju: :tokralju:
Dvojce ?? :D ne znam da li mislis na arena hr i na njihov trojac, sto se tice NFL.a ! Daleko jaci od ovih iz srbije, sto se tice glasa, poznavanja itd...
Max Allegri

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 feb 2015, 13:32

http://www.tvarenasport.com/vesti/21038 ... inske-lige" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 feb 2015, 01:22

arelinho je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Kemo Ahmetović je najjači:
59' Naš Edin Džeko je
63' ove sezone

Na Areni za mene je najbolji komentator za fudbal Nikola Radočaj :D
Ma na citavom Balkanu :)

Pa lik predobro komentarise a jos zna dosta informacija.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 feb 2015, 12:13

7 dana prije pocetka MLS-a ce se znati za prenose a uveliko se spominje da se bejzbol vraca na Arenu :kafa:

Samo da ne izgube NFL :pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 feb 2015, 12:26

Ne zanimaju nas ti nižerazredni sportovi. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 feb 2015, 12:36

od ovog sto je Otelo nabrojao jedino NFL ima vrijednost
ko jos gleda bejzbol, curling je napetiji od tog sranja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 feb 2015, 17:22

Od 16.02.Arenasport prenosi teniski turnir u Delray Beachu. Da li neko zna jesu li prosle godine prenosili ovaj turnir ili je ovo novost u programskoj semi?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 feb 2015, 17:27

flagrantus je napisao/la:Od 16.02.Arenasport prenosi teniski turnir u Delray Beachu. Da li neko zna jesu li prosle godine prenosili ovaj turnir ili je ovo novost u programskoj semi?
Prenosili su Copa Claro u ovo doba prosle godine, termin je slican pa je moguce da je isti turnir. Ne pratim tenis pa ne znam.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 feb 2015, 17:39

Otelo je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Od 16.02.Arenasport prenosi teniski turnir u Delray Beachu. Da li neko zna jesu li prosle godine prenosili ovaj turnir ili je ovo novost u programskoj semi?
Prenosili su Copa Claro u ovo doba prosle godine, termin je slican pa je moguce da je isti turnir. Ne pratim tenis pa ne znam.
Ok,hvala na informaciji.Ja volim tenis i iskreno kad bi bilo malo vise tenisa i kad bi ubacili Primeru ili NBA za mene bi Arena bila kvalitetnija od Sportkluba .
U zadnje vrijeme stvarno imam utisak da im je stalo da budu sto bolji,izgleda da i velike kritike koje su gledaoci upucivali na njihov racun na sajtu Arenasporta ipak imaju nekog efekta.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 13 feb 2015, 18:29

Mah previše su se qurčili dok su imali Primeru i onda im se to obilo o glavu. Sjetite se da je u ta doba rijetko ko imao sve 4 Arene u osnovnom paketu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 14 feb 2015, 10:54

Na PCu ima, Arene, ali skoro da su bezveze, puno repriza, gluposti. Francusks, italijanska, Liga Prvaka i engleski Carling kup da sam vidio što valjaju. Dok kad kod nekog pogledam SK ili pratim programsku šemu, dosta jači od njih. Nikako mi se ne priključuje Moja TV dok nema SKa.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 feb 2015, 15:32

Eurosport prenosi Bayern-HSV pored Leverkusen- Wolfsburg :rol: Razumijem rivalstvo i obaveze prema prvaku, ali ovo je zalosno :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 feb 2015, 15:38

Consigliere je napisao/la:Eurosport prenosi Bayern-HSV pored Leverkusen- Wolfsburg :rol: Razumijem rivalstvo i obaveze prema prvaku, ali ovo je zalosno :roll:
Ja sam davno pisao o ovom,non stop se Bayern prenosi,a bude dva puta zanimljivijih meceva od onog u kojem Bayern nastupa,al eto hebo ih Bayern..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 feb 2015, 17:00

harry_90 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Eurosport prenosi Bayern-HSV pored Leverkusen- Wolfsburg :rol: Razumijem rivalstvo i obaveze prema prvaku, ali ovo je zalosno :roll:
Ja sam davno pisao o ovom,non stop se Bayern prenosi,a bude dva puta zanimljivijih meceva od onog u kojem Bayern nastupa,al eto hebo ih Bayern..
Ma i nije neka tekma :rol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.