I Da je Zvijezda Velez x2Prpa je napisao/la:Bitno je da je Borac Sarajevo x2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: 21 . Kolko PLBIH
Re: 21 . Kolo PLBIH
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1x tvrda i teska utakmica
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1 Rudar bolji, plus igra kuci
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1 Mislim da bi ovdje trebali pobijediti
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 1 Ko kuca
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1X Volio bih da i komsije jednom dobiju
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 I Sarajevo dobra ekipa al ipak mislim de ce ovdje biti 1
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1 Treca sreca
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1 Isto ko i Olimpic Celik
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1 Rudar bolji, plus igra kuci
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1 Mislim da bi ovdje trebali pobijediti
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 1 Ko kuca
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1X Volio bih da i komsije jednom dobiju
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 I Sarajevo dobra ekipa al ipak mislim de ce ovdje biti 1
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1 Treca sreca
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1 Isto ko i Olimpic Celik
Zadnja izmjena: mir, dana/u 07 apr 2011, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Leotar-Sloboda 1 : Nakon katastrofalne utakmice protiv Zrinjskog,Sloboda je po tko zna koji put izgubila euro ambicije tako da Leotar je upao u ozbiljnu krizu i pao je na samo dno tablice tako da je pobjeda domacina neupitna!
Rudar-Slavija 1 : Rudar ove godine igra odlicno i sve osim pobjede protiv prosjecne SLavije bi bilo veliko iznenadjenje!
Zvijezda-Vehlez 1: Nakon sto su im obecane place ako se popravi igra Vehlezovi igraci su ponovo zapali u prosjecnost jer na tekucim racunima je minus do grla ,Jovic zna kako pobjediti Velez ,sumnjam da nece opet naci recept protiv amatera iz Vrapcica!
Travnik-Drina 1 : Travnik na Piroti igra jako dobro dok je ovo Drini zadnja sansa za prikljucak Vehlezu i Leotaru u borbi za opstnak tako da su svi znakovi moguci ali najprije ovaj 1!
Buducnost-Zrinjski 2 : Buducnost losa,sest poraza za redom dok Zrinjski igra sve bolje i bolje pogotovo na gostovanjima,uz posteno i fer sudjenje pobjeda nebi trebala doci u pitanje!
Borac-Sarajevo 1: Kad kitari,pardon pitari primaju 4 komada od ove godine loseg Zrinje zamislite tek kako li ce proci protiv Maletica i ekipe,place nema ,igraci strajkaju,dok je vrijeme strajka Arsenijevic i ekipa su vidjeni kako zaradjuju dnevnice na gradjevini da prehrane sebe i porodice,tako da juniori sarajeva gube !
Olimpic-Celik 2: odlicna ekipa Celika zadaje posljenji udarac Olimpicu!
Zeljeznicar-Siroki 1: Dva losa ubise miloša,obe ekipe igraju katastrofalno no Zeljo blize pobjedi!
Rudar-Slavija 1 : Rudar ove godine igra odlicno i sve osim pobjede protiv prosjecne SLavije bi bilo veliko iznenadjenje!
Zvijezda-Vehlez 1: Nakon sto su im obecane place ako se popravi igra Vehlezovi igraci su ponovo zapali u prosjecnost jer na tekucim racunima je minus do grla ,Jovic zna kako pobjediti Velez ,sumnjam da nece opet naci recept protiv amatera iz Vrapcica!
Travnik-Drina 1 : Travnik na Piroti igra jako dobro dok je ovo Drini zadnja sansa za prikljucak Vehlezu i Leotaru u borbi za opstnak tako da su svi znakovi moguci ali najprije ovaj 1!
Buducnost-Zrinjski 2 : Buducnost losa,sest poraza za redom dok Zrinjski igra sve bolje i bolje pogotovo na gostovanjima,uz posteno i fer sudjenje pobjeda nebi trebala doci u pitanje!
Borac-Sarajevo 1: Kad kitari,pardon pitari primaju 4 komada od ove godine loseg Zrinje zamislite tek kako li ce proci protiv Maletica i ekipe,place nema ,igraci strajkaju,dok je vrijeme strajka Arsenijevic i ekipa su vidjeni kako zaradjuju dnevnice na gradjevini da prehrane sebe i porodice,tako da juniori sarajeva gube !
Zeljeznicar-Siroki 1: Dva losa ubise miloša,obe ekipe igraju katastrofalno no Zeljo blize pobjedi!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
Pošteno i fer kao u Tuzli. Je li?komrad je napisao/la:Leotar-Sloboda 1 : Nakon katastrofalne utakmice protiv Zrinjskog,Sloboda je po tko zna koji put izgubila euro ambicije tako da Leotar je upao u ozbiljnu krizu i pao je na samo dno tablice tako da je pobjeda domacina neupitna!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
LEOTAR-SLOBODA 1 Nema vise izgubljenih bodova na Policama !
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar kvalitetnija ekipa, domaci teren...
ZVIJEZDA-VELEŽ 1 Trebala bi Zvjezda uzet ovo !
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Ako Travnik ne proda utakmicu ovo je sigurica !
BUDUĆNOST-ZRINJSKI 1X Ne znam sta da kazem...Ako se Zrinjskom opet ne svirne penal u 90. minuti ne bi trebali ovo uzet !
BORAC-SARAJEVO 1X Borac ako želi titulu ovo mora uzet, ali nisu ni komsije bez sansi !
OLIMPIC-ČELIK 1 Svojevrsni revans, sa puno manje borbe !
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B 1 Vrijeme je da ih uzmemo iz 4 pokusaja ove sezone...Euforija je na vrhuncu, Široki sigurno pada !
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar kvalitetnija ekipa, domaci teren...
ZVIJEZDA-VELEŽ 1 Trebala bi Zvjezda uzet ovo !
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Ako Travnik ne proda utakmicu ovo je sigurica !
BUDUĆNOST-ZRINJSKI 1X Ne znam sta da kazem...Ako se Zrinjskom opet ne svirne penal u 90. minuti ne bi trebali ovo uzet !
BORAC-SARAJEVO 1X Borac ako želi titulu ovo mora uzet, ali nisu ni komsije bez sansi !
OLIMPIC-ČELIK 1 Svojevrsni revans, sa puno manje borbe !
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B 1 Vrijeme je da ih uzmemo iz 4 pokusaja ove sezone...Euforija je na vrhuncu, Široki sigurno pada !
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 07 apr 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
TM87
Svako ima pravo na svoju prognozu , ti nam to pravo ne mozes uskratiti !luckyh je napisao/la:bitno je da je tebi sarajevo x2 a kad je bilo protiv sirokog sjedis kuci i navijas.internet(teletext) navijacuPopović Lazar je napisao/la:09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA-1
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ-x2
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI x
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO x2
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.1
Ako ti se ne svidja njegova prognoza , preskoci
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA-1 Leotar mora dobiti jer su proslu izgubili kuci sve osim pobjede za njih bi bilo ravno katastrofi
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 Rudar apsolutni favorit igraju lijep fudbal za oci i nebi trebalo biti problema
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 Jasno je kao dan Travnik jak kuci Drina baz sansi
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1 tvrda utakmica baz puno prilika i teska pobjeda Buducnosti
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 2 Svaka cast Borcu ali nisu Barselona moraju i oni kiksati kuci tako da
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 2 ovo je navijacki jer doslo je vrijeme za pobjede u gostima pogotovo na kosevu jer ako zelimo to 4. mjesto kao sto kaze Ibraka moramo pobjediti
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1X Željo favorit ali Široki cvrstom odbranom moze do boda
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 Rudar apsolutni favorit igraju lijep fudbal za oci i nebi trebalo biti problema
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 Jasno je kao dan Travnik jak kuci Drina baz sansi
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1 tvrda utakmica baz puno prilika i teska pobjeda Buducnosti
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 2 Svaka cast Borcu ali nisu Barselona moraju i oni kiksati kuci tako da
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 2 ovo je navijacki jer doslo je vrijeme za pobjede u gostima pogotovo na kosevu jer ako zelimo to 4. mjesto kao sto kaze Ibraka moramo pobjediti
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1X Željo favorit ali Široki cvrstom odbranom moze do boda
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Da li pobjediti u BL i odvesti komsinice do titule ili izgubit(Europa nam je svakako sigurna jer ce Zeljo uzet kup pa i kao cetvrti idemo u Europu) a poslje tog poraza se mozda i Mirza smiluje pa da otkaz... ? ? ?
Kako biti pametan u ovakvoj situaciji ? Tesko je navijat protiv svojih pa cu ja ipak prognozirati
Borac - Sarajevo x2
Kako biti pametan u ovakvoj situaciji ? Tesko je navijat protiv svojih pa cu ja ipak prognozirati
Borac - Sarajevo x2
- neutralan__
- Kontakt:
09.04. 16:00 LEOTAR-SLOBODA 1 Leotar kod kuce,a Sloboda bez nekoliko standardnih igraca,ne moze Leotar 2 puta za redom kiksati kod kuce,2:0.
09.04. 16:00 RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar ako zeli u Evropu ovo mora dobiti,2:1
09.04. 16:00 ZVIJEZDA-VELEŽ 1 Zvijezda u dobroj formi,a Velez los u gostima,2:0 za miran ostatak prvenstva Zvijezde.
09.04. 16:00 TRAVNIK-DRINA Z. 1 Drina u krizi,a Travnik igra kod kuce,tako da 3:1.
09.04. 16:00 BUDUĆNOST-ZRINJSKI 1 Moramo i mi jednom dobiti,Zrinjski idealna prilika za to,iako u poslijednje vrijeme Zrinjski igra dobro,ja vjerujem u pobjedu,treba odigrati do kraja posteno i pokusati izboriti opstanak,1:0.
09.04. 19:30 BORAC-SARAJEVO X Borac u ovom trenutku malo kvalitetniji,dok i Sarajevo ima dobru ekipu,ali nekoliko igraca im suspendovano ne znam koliki ce im to biti problem,1:1.
10.04. 16:00 OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpik sad kad je ispao iz kupa mora sve karte okrenuti prema PL,mislim da ce tako i biti,sa druge strane Celik u poslijednje vrijeme igra dobro,ali mislim da bodovi ostaju u Sarajevu,2:1
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B.1 Zeljo kvalitetniji,a sad im je svaki bod zlate vrijedan,2:0
09.04. 16:00 RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar ako zeli u Evropu ovo mora dobiti,2:1
09.04. 16:00 ZVIJEZDA-VELEŽ 1 Zvijezda u dobroj formi,a Velez los u gostima,2:0 za miran ostatak prvenstva Zvijezde.
09.04. 16:00 TRAVNIK-DRINA Z. 1 Drina u krizi,a Travnik igra kod kuce,tako da 3:1.
09.04. 16:00 BUDUĆNOST-ZRINJSKI 1 Moramo i mi jednom dobiti,Zrinjski idealna prilika za to,iako u poslijednje vrijeme Zrinjski igra dobro,ja vjerujem u pobjedu,treba odigrati do kraja posteno i pokusati izboriti opstanak,1:0.
09.04. 19:30 BORAC-SARAJEVO X Borac u ovom trenutku malo kvalitetniji,dok i Sarajevo ima dobru ekipu,ali nekoliko igraca im suspendovano ne znam koliki ce im to biti problem,1:1.
10.04. 16:00 OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpik sad kad je ispao iz kupa mora sve karte okrenuti prema PL,mislim da ce tako i biti,sa druge strane Celik u poslijednje vrijeme igra dobro,ali mislim da bodovi ostaju u Sarajevu,2:1
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B.1 Zeljo kvalitetniji,a sad im je svaki bod zlate vrijedan,2:0
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
LEOTAR-SLOBODA 1 Leotar nakon prošlog kiksa kući neće sigurno više prosipati bodove na Policama.
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar u borbi za Evropu a Slaviji ova utakmica ništa ne znači.
ZVIJEZDA-VELEŽ X2 Nek misli šta god ko hoće ali ja sam siguran u bodove na ovoj utakmici.
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Demolirat će ih !
BUDUĆNOST-ZRINJSKI 2 Valjda je svima jasno što.
BORAC-SARAJEVO 1 S obzirom na te suspenzije u Sarajevu i Borčevoj borbi za titulu.
OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpic bi trebao dobiti nakon što se nije plasirao u finale Kupa a i Čeliku nije važna utakmica.
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B. 1 Željezničar ako misli ostati u kakvoj takvoj borbi za prvaka mora dobiti !
RUDAR P.-SLAVIJA 1 Rudar u borbi za Evropu a Slaviji ova utakmica ništa ne znači.
ZVIJEZDA-VELEŽ X2 Nek misli šta god ko hoće ali ja sam siguran u bodove na ovoj utakmici.
TRAVNIK-DRINA Z. 1 Demolirat će ih !
BUDUĆNOST-ZRINJSKI 2 Valjda je svima jasno što.
BORAC-SARAJEVO 1 S obzirom na te suspenzije u Sarajevu i Borčevoj borbi za titulu.
OLIMPIC-ČELIK 1 Olimpic bi trebao dobiti nakon što se nije plasirao u finale Kupa a i Čeliku nije važna utakmica.
ŽELJEZNIČAR-ŠIROKI B. 1 Željezničar ako misli ostati u kakvoj takvoj borbi za prvaka mora dobiti !
Who dares, wins !
Leotar-Sloboda - X realno, mada može svašta biti
Rudar-Slavija - 1 , Slavija nema snage da uzme bod u gostima o tri da ne govorim
Zvijezda-Velež - 1 realno, ako bude kupljeno 2
Travnik-Drina 1- mesarima niko boda nemže uzeti :=
Buducnost-Zrinjski - X mada ni 2 nije isključena
Borac-Sarajevo - X sa obzirom sa kakvim sastavom igramo X je zlata vrijedan
Olimpic-Čelik - 2 poslije zijana u kupu Olimpic tone
Željeznicar-Široki -2 Čudni su putevi Božiji
Rudar-Slavija - 1 , Slavija nema snage da uzme bod u gostima o tri da ne govorim
Zvijezda-Velež - 1 realno, ako bude kupljeno 2
Travnik-Drina 1- mesarima niko boda nemže uzeti :=
Buducnost-Zrinjski - X mada ni 2 nije isključena
Borac-Sarajevo - X sa obzirom sa kakvim sastavom igramo X je zlata vrijedan
Olimpic-Čelik - 2 poslije zijana u kupu Olimpic tone
Željeznicar-Široki -2 Čudni su putevi Božiji
U novi boj ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ću prognozirati samo dvije utakmice.
Borac - Sarajevo 1:0 - Zabit će Borac u prvih 20 minuta gol i onda udaraj po nogama tj igra bez igre, isto kao protiv Želje i Čelika, a ako ga ne zabije u prvih 20 min, onda vjerovatno neće ni pobijediti, osim ako ne bude sudijske pomoći.
Željo - Široki 3:0 - Nema tu mnogo kalkulacija, Amar Osim je najbolji trener u BiH trenutno, tako da sigurno ima rješenje kako da Željo pobijedi Široki jednom u 4 utakmice...ako Željo želi da bude prvak to mora i uraditi...aBd uz 9000 na stadionu...
Borac - Sarajevo 1:0 - Zabit će Borac u prvih 20 minuta gol i onda udaraj po nogama tj igra bez igre, isto kao protiv Želje i Čelika, a ako ga ne zabije u prvih 20 min, onda vjerovatno neće ni pobijediti, osim ako ne bude sudijske pomoći.
Željo - Široki 3:0 - Nema tu mnogo kalkulacija, Amar Osim je najbolji trener u BiH trenutno, tako da sigurno ima rješenje kako da Željo pobijedi Široki jednom u 4 utakmice...ako Željo želi da bude prvak to mora i uraditi...aBd uz 9000 na stadionu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
vidjet ćete da Široki neće izgubiti u nedjelju 
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1 - Nema tu šta puno pametovati, hinjački ali pobjeda je pobjeda.
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 - Najsigurniji par kola, nije što navijam za Rudar već ko ovde uzme bod alal mu vera.
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ-x2 - Veoma izgledno...Velež zajeban!
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 - Onako brutalno.
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1X - Posljednji voz za Banoviće.
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 - Komšije razvaljuju Sarajlije, brutalno, može se reći trpanje...
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1X - Bogami, zajebana tekma!
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.1 - Onako, očajna tekma i nikakva igra ali pobjeda neka od 2 razlike.
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 - Najsigurniji par kola, nije što navijam za Rudar već ko ovde uzme bod alal mu vera.
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ-x2 - Veoma izgledno...Velež zajeban!
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 - Onako brutalno.
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1X - Posljednji voz za Banoviće.
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 - Komšije razvaljuju Sarajlije, brutalno, može se reći trpanje...
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1X - Bogami, zajebana tekma!
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.1 - Onako, očajna tekma i nikakva igra ali pobjeda neka od 2 razlike.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
MOJE PROGNOZE:
LEOTAR SLOBODA 1 bez kalkulacija,nemogu dvije zaredom izgubit na domacem terenu
RUDAR P. SLAVIJA 1 bore se ljudi za "EVROPU"
ZVIJEZDA VELEŽ X nisu pola godine dobili "KUCI"
TRAVNIK DRINA Z.1 ko "KUCA"
BUDUĆNOST ZRINJSKI x2 POTVRDA OPSTANKA ,buducnost odavno u DRUGOJ LIGI
BORAC SARAJEVO X2 nadam se pobijedi komsija
OLIMPIC ČELIK 1 ak misle zadrzat kakve takve sanse za evropu
ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1 TVRDA UTAKMICA ,jedan gol bice dovoljan
LEOTAR SLOBODA 1 bez kalkulacija,nemogu dvije zaredom izgubit na domacem terenu
RUDAR P. SLAVIJA 1 bore se ljudi za "EVROPU"
ZVIJEZDA VELEŽ X nisu pola godine dobili "KUCI"
TRAVNIK DRINA Z.1 ko "KUCA"
BUDUĆNOST ZRINJSKI x2 POTVRDA OPSTANKA ,buducnost odavno u DRUGOJ LIGI
BORAC SARAJEVO X2 nadam se pobijedi komsija
OLIMPIC ČELIK 1 ak misle zadrzat kakve takve sanse za evropu
ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 1 TVRDA UTAKMICA ,jedan gol bice dovoljan
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Zamisli da si zeko i **** u skokovimaPrpa je napisao/la:Ali isto tako ima pravo prokomentarisati njegovu prognozuTeroweNth je napisao/la:Svako ima pravo na svoju prognozu , ti nam to pravo ne mozes uskratiti !luckyh je napisao/la: bitno je da je tebi sarajevo x2 a kad je bilo protiv sirokog sjedis kuci i navijas.internet(teletext) navijacu
Ako ti se ne svidja njegova prognoza , preskoci
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 2:0
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1:0
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:1
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 3:0
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1:2
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 2:0
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:1
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.2:1
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 1:0
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:1
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 3:0
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 1:2
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 2:0
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:1
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.2:1
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1:1 Mislim da ce ovo biti zanimljiva utakmicaa ali dosta tvrda , bez pobjednika.
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 0:0 Slavija po mom misljenju kvalitetnija , ali nerijeseno ce biti .
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:0 Teska utakmica , ali zvijezda uzima .
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 3:0 Travnik salje drinu u nizi rang
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 2:1 Buducnost mora dobiti , ovo je posljednja nada za Banovicane .
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 0:1 Nadam se da ce se ponoviti rezz od prosle godine , aj borac
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:0 Mislim da ce biti dobra utakmica , olimpic ce imati vise motivaa zbog kupaa .
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 5:0 zeljo bolja ekipa od listice .
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 0:0 Slavija po mom misljenju kvalitetnija , ali nerijeseno ce biti .
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:0 Teska utakmica , ali zvijezda uzima .
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 3:0 Travnik salje drinu u nizi rang
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 2:1 Buducnost mora dobiti , ovo je posljednja nada za Banovicane .
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 0:1 Nadam se da ce se ponoviti rezz od prosle godine , aj borac
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:0 Mislim da ce biti dobra utakmica , olimpic ce imati vise motivaa zbog kupaa .
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B. 5:0 zeljo bolja ekipa od listice .
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1-Ma dosadno,Leotar pobjedjuje nakon gola sa centra
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 -Euforija je cudo,a iskreno rijetko ko uzme bodove
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ-1-Efendija Jovic je cudo
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 -Komadanje otpadaka
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI X-Zrinjski u "formi"
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 -Realno
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK X-Kao jucer
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.1 -Trebale bi to komsinice raskomadati
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA-1 -Euforija je cudo,a iskreno rijetko ko uzme bodove
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ-1-Efendija Jovic je cudo
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z.- 1 -Komadanje otpadaka
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI X-Zrinjski u "formi"
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1 -Realno
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK X-Kao jucer
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.1 -Trebale bi to komsinice raskomadati
---Skinhedi oko mene skankuju...
- L' Imperator
- Kontakt:
09.04. 16:00 LEOTAR SLOBODA 1:0
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 2:0
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:0
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 2:1
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 0:2
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1:1
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:2
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.2:0
09.04. 16:00 RUDAR P. SLAVIJA 2:0
09.04. 16:00 ZVIJEZDA VELEŽ 1:0
09.04. 16:00 TRAVNIK DRINA Z. 2:1
09.04. 16:00 BUDUĆNOST ZRINJSKI 0:2
09.04. 19:30 BORAC SARAJEVO 1:1
10.04. 16:00 OLIMPIC ČELIK 1:2
10.04. 19:30 ŽELJEZNIČAR ŠIROKI B.2:0
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.